athanasios1112 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13961-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-Max-Hydrogen/?pageNo=115 , link 3/32 xiaomi mi max. και προσεξε πολύ..... μην κολησεις το κινητο. Καλη Επιτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) EDIT: Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται, χρησιμοποιησα αυτον τον οδηγο και μεσα σε 10 λεπτα γυρισα επιτυχως σε official marshmallow stable. Αν θελετε βοηθεια ρωτηστε. Edited September 13, 2017 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδια εχω την 8.5.1.0. Stable global MIUI. Εχω δει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Δεν ξερω αν μετα 9 μηνες στο 3-32 που εχω ειναι φυσιολογικο λογω φθορας της η λογω rom. Γνωμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koivek9 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα παιδες!Μολις πηρα το Mi Max 3/32 και το συνδεω στο laptop μου ,το εμφανιζει αλλα όταν το ανοιγω είναι κενο,δεν δειχνει τιποτα,αδειο κι ας εχω κατεβασει εφαρμογες.Επισεις θελω να κανω backup από icloud και με το Mondershare Mobiletrans ουτε τη συσκευη διαβαζει ,ουτε το icloud μου ανοιγει.Τι κανω λαθος και πως θα κανω backup τωρα?Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Οταν συνδεεις στο Usb πρεπει να αλλαξεις την επιλογη απο "μονο φορτιση" σε "μεταφορα αρχειων MTP". Δυστυχως ακομα ενα bug λειτουργικου δεν επιτρεπει να την αποθηκευσεις μονιμα την επιλογη, οποτε θα πρεπει να την αλλαζεις απο το drop down menu καθε φορα που το συνδεεις στον υπολογιστη. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Οταν συνδεεις στο Usb πρεπει να αλλαξεις την επιλογη απο "μονο φορτιση" σε "μεταφορα αρχειων MTP". Δυστυχως ακομα ενα bug λειτουργικου δεν επιτρεπει να την αποθηκευσεις μονιμα την επιλογη, οποτε θα πρεπει να την αλλαζεις απο το drop down menu καθε φορα που το συνδεεις στον υπολογιστη. Δεν ειναι bug λειτουργικου,ενας τροπος ασφαλεις δεδομενων ειναι.:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Προφανως κανεις πλακα, ετσι? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Προφανως κανεις πλακα, ετσι? Γατακι........:p Ναι εννοειται οτι κανω πλακα,αλλα καθως δεν το συνδεω συνεχεια,δεν με πολυενοχλει.Αλλα δεν παυει να ειναι bug..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Παιδιά εδώ και 2 μήνες έπεσε η ένταση στο ακουστικό... Η εγώ κουφάθηκα... Έκανα factory reset αλλα δεν έγινε κάτι... Καμία ιδέα κάποιος να σωθούμε? Sent from my MI MAX using TapatalkΜια απο τα ίδια και γω! Δε θυμάμαι αν είναι δίμηνο, αλλα το τελευταίο μήνα σίγουρα εχω παρατηρήσει μειωμένη ένταση. Ωστόσο δεν πρέπει να είναι hardware, γιατί νοιωθω το ίδιο μειωμένη την ένταση και στο Bluetooth! Είμαι με stable global 8.5.1.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ, ενώ πριν ήταν καμπάνα...... Φυσικά εγώ έχω Dev οπότε το οφείλω σε αυτό και μόνο, ελπίζω να φτιάξει σε κάποια επερχόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Παιδιά ας πουλήσουμε όλοι το μαξ1 να πάμε στο σούπερ 2....με τον τρομερό 625 και την 506 adreno....μνημόνιο για πάντα... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο νημα του 2 η απαντηση σου......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Για την ενταση και μαλιστα μειουμενη κατα την διάρκεια της συνομιλίας εχω γραψει στο miui hellas Καμμια απαντηση Ειναι πολυ ασχημο δεν ακουω τιποτα στα 20 λεπτα Επισης το Bluetooth τoεχω ξαναγραψει ειδικα με τα τελεια plantronics που ηταν πολυ δυνατα σε ενταση με αλλα κινητα εδω ειναι χαμηλα το bh118 τηςnokia μια χαρα δυνατο πιθανα σαμποταρουν τα καλύτερα Bluetooth Εχω 3/32 8.5.1 Το nougat εχει μειώσει καποια προβληματα απο κολληματα εχει λιγο μεγ καταναλωση δεν περιμενω κατι σημαντικο απο την miui 9 το 8 ειναι μια χαρα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Παιδιά με dev Android 7 και MIUI 9 δεν με αφήνει να αλλάξω γραμματοσειρά. Μου λέει πως δεν μπορεί να αφήσει third-party εφαρμογές να παρέμβουν στο σύστημα... Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει, όπως ήταν πριν με Android 6 και MIUI 8. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδια εχω την 8.5.1.0. Stable global MIUI. Εχω δει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Δεν ξερω αν μετα 9 μηνες στο 3-32 που εχω ειναι φυσιολογικο λογω φθορας της η λογω rom. Γνωμες? Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Το έχω γύρω στους 7 μήνες. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Και εμενα η μπαταρία δειχνει με την τελευταια global stable σε σχεση με το android 6 να αδειάζει την μπαταρία γρηγοροτερα Ο φιλος που εβαλε global developer miui9 ας μας γράψει για την μπαταρία Επισης ενα μηνα πριν την stable global δεν βαζω developer ας το φτιαξουν πρωτα και μετα βλέπουμε Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Και εμενα η μπαταρία δειχνει με την τελευταια global stable σε σχεση με το android 6 να αδειάζει την μπαταρία γρηγοροτερα Ο φιλος που εβαλε global developer miui9 ας μας γράψει για την μπαταρία Επισης ενα μηνα πριν την stable global δεν βαζω developer ας το φτιαξουν πρωτα και μετα βλέπουμε Λοιπόν εγώ έχω βάλει την global dev με MIUI 9 και η μπαταρία με πάει γύρω στις 30 ώρες ανοιχτό το τηλέφωνο με όλα..... Όχι οθόνη sot.... Απλά ανοιχτό, και εννοώ με αυτό να δουλεύουν δύο κάρτες ανοιχτά δεδομένα συνέχεια όλοι οι συγχρονισμοί (GPS λογαριασμός Google sync MIUI Gmail και ότι άλλο υπάρχει).... Σίγουρα σε σχέση με πριν είναι χειρότερα αλλά όχι τραγικά. Αυτό όμως που με ικανοποιεί είναι η κατανάλωση όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή, μου καταναλώνει το βράδυ σε έξι ώρες αναμονής περίπου 1 έως 2% συνδεδεμένο στο WiFi..... Ενημερωτικά και μόνο να πω πως, δεν είναι η μπαταρία κατ εμέ που έχει πρόβλημα στην έκδοση που είμαι τώρα αλλά η μνήμη του κινητού που σε σχέση με το Android 6 έχει πέσει σημαντικά στα 400 mb ελεύθερη. Καταλαβαίνετε πως άρχισε να έχει lag και κολλήματα ειδικά στο browsing, είναι το μόνο που με ενοχλεί...... Edited October 12, 2017 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Έχω κατεβάσει global stable miui 9 από το official site και ήμουν έτοιμος να την βάλω. Αλλά αν είναι έτσι, ούτε καν. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Έχω κατεβάσει global stable miui 9 από το official site και ήμουν έτοιμος να την βάλω. Αλλά αν είναι έτσι, ούτε καν. Beta...........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Beta είναι είναι εννοείς? Ή beta έχει βάλει ο συνάδελφος πιο πάνω? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 με το kingroot γινεται root με κλειδωμενο bootloader? σορρυ αν εχει απαντηθει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 με το kingroot γινεται root με κλειδωμενο bootloader? σορρυ αν εχει απαντηθει:) οχι φιλε με τον επισημο τροπο για να μην διακινδυεψεις τιποτε και μετα εχουμε brick Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 οχι φιλε με τον επισημο τροπο για να μην διακινδυεψεις τιποτε και μετα εχουμε brick ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Kαλησπερα σας, υπαρχει xiaomi mi max μονοκαρτο;Δεν διαβαζει την δευτερη καρτα sim η συσκευη.Μηπως ειναι θεμα software; Ευχαριστω για τον χρονο σας, Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Kαλησπερα σας, υπαρχει xiaomi mi max μονοκαρτο;Δεν διαβαζει την δευτερη καρτα sim η συσκευη.Μηπως ειναι θεμα software; Ευχαριστω για τον χρονο σας, ΔημητρηςΌχι δεν υπάρχει μονοκαρτο mi max... Ποια ρομ φοράς? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ευχαριστω για την απαντηση. Φοραει την global miui 8.5.1.,οπως μου λεει ο πωλητης.Συμφωνησαμε για να το αγορασω αλλα τελευταια στιγμη διεπιστωσε οτι διαβαζει μονο την μια καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts