tsiv Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) Άκυρο..... Edited August 3, 2017 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Πατώντας volume +, και volume -, , ταυτόχρονα, το κινητό , μπαίνει σε edl mode. Δεν ήξερα, ότι πρώτα πατάς το refresh, , και μετά αφήνεις τα πλήκτρα. Δύο φορές, που προσπάθησα, να μπω σε edl mode , δεν μπόρεσα. Από ότι διάβασα, η Xiaomi, κλείδωσε εντελώς το edl mode, για λόγους ασφαλείας, πχ σε περίπτωση κλοπής συσκευή ς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Από την εμπειρία μου με major αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος και με άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένης της Google και της Samsung) στη αρχή πάντα παρουσιάζονται lags. Μετά από λίγο καιρό χρήσης (μερικές ημέρες) η λειτουργία ομαλοποιείται. Το ίδιο έγινε και με το δικό μου MiMax. Τώρα όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Βγήκε η 8.5.2.0 για το pro μήπως τυχόν τι δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Βγήκε η 8.5.2.0 για το pro μήπως τυχόν τι δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις. Την εχω βαλει εγω στο κινητο της γυναικάς μου εδω και 3 μερες.μεχρι τωρα ολα καλα,δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο.Απλα επειδη δεν ειναι δικο μου δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν εχει μικρο bug! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παίδες το Σάββατο άφησα το MI max στην οροφή του αυτοκινήτου... Μαντέψτε τί? Ναι ναι το έχασα... Αν υπάρχει κανένα ίδιο στο συρτάρι σας πμ... Μήπως ξαναβρω την ηρεμία γιατί τρέμω από τα νεύρα για την βλακεια μου.. Να είναι άψογο εννοείται.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Την εχω βαλει εγω στο κινητο της γυναικάς μου εδω και 3 μερες.μεχρι τωρα ολα καλα,δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο.Απλα επειδη δεν ειναι δικο μου δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν εχει μικρο bug! Την περασες μέσω twrp ή ήρθε ota γιατί εγώ το έχω με twrp και τις περνάω η 8.5.2.1 δεν μου άρεσε και ειχα γυρισει σε 8.2.3.0 επίσης αν την πέρασες μεσω twrp με dirty flash την πέρασες? Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παίδες το Σάββατο άφησα το MI max στην οροφή του αυτοκινήτου... Μαντέψτε τί? Ναι ναι το έχασα... Αν υπάρχει κανένα ίδιο στο συρτάρι σας πμ... Μήπως ξαναβρω την ηρεμία γιατί τρέμω από τα νεύρα για την βλακεια μου.. Να είναι άψογο εννοείται.. Ευχαριστώ :( Την εχω πατησει και εγω παλιοτερα ετσι!!! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Άστα δεν μπορώ να χωνεψω τη βλακεια μου.... Αλλά κάτι ή ζέστη κάτι ή κούραση... έγινε... Για πείτε, ποιος έχει κάτι ? Τιμή κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Την περασες μέσω twrp ή ήρθε ota γιατί εγώ το έχω με twrp και τις περνάω η 8.5.2.1 δεν μου άρεσε και ειχα γυρισει σε 8.2.3.0 επίσης αν την πέρασες μεσω twrp με dirty flash την πέρασες? Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ota μου ήρθε παιδιά Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Άστα δεν μπορώ να χωνεψω τη βλακεια μου.... Αλλά κάτι ή ζέστη κάτι ή κούραση... έγινε... Για πείτε, ποιος έχει κάτι ? Τιμή κλπ Σου εστειλα π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Εγώ (3/64) πέρασα με ΟΤΑ την 8.5.1.0 . Δεν είδα κάποια διαφορά στην χρήση. Εκτός από κανα δυο λόξυγγες χωρίς σημασία, αυτό που πρόσεξα είναι ότι έχει πια ελεύθερη RAM 1.1-1.2, ενώ πριν είχε 1.3-1.5. Επίσης μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Παιδια σημερα η γυναικα μου εριξε το "τερας"(4/128) και εσπασε η οθονη!!!:( Τι κανουμε τωρα? ξέρετε ελλαδα που μπορω να την αλλαξω και ποσο θα κοστισει?? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Κάνε μία αναζήτηση, δεν είναι δύσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Κάνε μία αναζήτηση, δεν είναι δύσκολο Αναζητηση εχω κανει απλα ρωταω μηπως γνωριζει κανενας κανενα καταστημα που το εχει δοκιμάσει. Ας πουμε το xiaomi-service.gr η το easyservice.gr Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 A... sory αδερφέ, παρανόησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Γίνεται όταν μας μιλάμε στην μια κάρτα να μας δείχνει στην οθόνη και την κλήση από την 2η κάρτα και εαν θελουμε να βάλουμε σε αναμονή την 1η και να συνεχίσουμε να μιλάμε με την 2η; Γιατί όσους φορές έχει τύχει να με καλέσουν στην 2η ή στην 1η αντίστοιχα όταν μιλάω με την άλλη κάρτα δείχνει ότι είναι κλειστό το νούμερο. :( Υπάρχει ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Γίνεται όταν μας μιλάμε στην μια κάρτα να μας δείχνει στην οθόνη και την κλήση από την 2η κάρτα και εαν θελουμε να βάλουμε σε αναμονή την 1η και να συνεχίσουμε να μιλάμε με την 2η; Γιατί όσους φορές έχει τύχει να με καλέσουν στην 2η ή στην 1η αντίστοιχα όταν μιλάω με την άλλη κάρτα δείχνει ότι είναι κλειστό το νούμερο. :( Υπάρχει ρύθμιση;Όχι δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση, λίγα είναι τα κινητά που υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Όχι δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση, λίγα είναι τα κινητά που υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια είναι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Lenovo k910.. Αυτό είχα και το ξέρω.. Πρέπει να υπάρχουν άλλα 2-3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Και το Asus Zenfone 2 που είχα εγώ. Βασικά πρέπει να είναι dual active και όχι dual standby όπως είναι σχεδόν το σύνολο των smartphone που κυκλοφορούν. Και όντως είναι ελαχιστότατα, δεν ξέρω ακριβώς νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλημέρα υπάρχει κανεις να έχει τη fastboot rom ήδη κατεβασμένη?Τι θέλεις να μάθεις? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έχω κατεβασμένη αυτή... hydrogen_global_images_V8.0.1.0.MBCMIDG_20160805.0000.29_6.0_global Μετά δίνει 2 update στη σειρά (αν θέλεις τα κάνεις) και έρχεσαι στην τελευταία που έχει δοθεί για το τερατάκι μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Όχι δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση, λίγα είναι τα κινητά που υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΣΤο Lumia 640x XL dual sim (windows phone ) που εχω, κάνω αμφίδρομο call forwarding (με βολεύει κυρίως όταν δεν έχει σήμα κάποια από τις δυο sim) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Κλείδωσα την διάταξη της αρχικής οθόνης και δεν θυμάμαι πως το αλλάζω ξανά . Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται ? 2 μέρες το ψάχνω Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts