Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πατώντας volume +, και volume -, , ταυτόχρονα, το κινητό , μπαίνει σε edl mode. Δεν ήξερα, ότι πρώτα πατάς το refresh, , και μετά αφήνεις τα πλήκτρα. Δύο φορές, που προσπάθησα, να μπω σε edl mode , δεν μπόρεσα.

Από ότι διάβασα, η Xiaomi, κλείδωσε εντελώς το edl mode, για λόγους ασφαλείας, πχ σε περίπτωση κλοπής συσκευή ς.

Από την εμπειρία μου με major αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος και με άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένης της Google και της Samsung) στη αρχή πάντα παρουσιάζονται lags. Μετά από λίγο καιρό χρήσης (μερικές ημέρες) η λειτουργία ομαλοποιείται.

Το ίδιο έγινε και με το δικό μου MiMax. Τώρα όλα μια χαρά.

Βγήκε η 8.5.2.0 για το pro μήπως τυχόν τι δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις.

Την εχω βαλει εγω στο κινητο της γυναικάς μου εδω και 3 μερες.μεχρι τωρα ολα καλα,δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο.Απλα επειδη δεν ειναι δικο μου δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν εχει μικρο bug!

V10 for Vendetta

Παίδες το Σάββατο άφησα το MI max στην οροφή του αυτοκινήτου... Μαντέψτε τί? Ναι ναι το έχασα... Αν υπάρχει κανένα ίδιο στο συρτάρι σας πμ... Μήπως ξαναβρω την ηρεμία γιατί τρέμω από τα νεύρα για την βλακεια μου.. Να είναι άψογο εννοείται.. Ευχαριστώ

Την εχω βαλει εγω στο κινητο της γυναικάς μου εδω και 3 μερες.μεχρι τωρα ολα καλα,δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο.Απλα επειδη δεν ειναι δικο μου δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν εχει μικρο bug!

Την περασες μέσω twrp ή ήρθε ota γιατί εγώ το έχω με twrp και τις περνάω η 8.5.2.1 δεν μου άρεσε και ειχα γυρισει σε 8.2.3.0 επίσης αν την πέρασες μεσω twrp με dirty flash την πέρασες?

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Παίδες το Σάββατο άφησα το MI max στην οροφή του αυτοκινήτου... Μαντέψτε τί? Ναι ναι το έχασα... Αν υπάρχει κανένα ίδιο στο συρτάρι σας πμ... Μήπως ξαναβρω την ηρεμία γιατί τρέμω από τα νεύρα για την βλακεια μου.. Να είναι άψογο εννοείται.. Ευχαριστώ

:( Την εχω πατησει και εγω παλιοτερα ετσι!!!

V10 for Vendetta

Άστα δεν μπορώ να χωνεψω τη βλακεια μου.... Αλλά κάτι ή ζέστη κάτι ή κούραση... έγινε... Για πείτε, ποιος έχει κάτι ? Τιμή κλπ

Την περασες μέσω twrp ή ήρθε ota γιατί εγώ το έχω με twrp και τις περνάω η 8.5.2.1 δεν μου άρεσε και ειχα γυρισει σε 8.2.3.0 επίσης αν την πέρασες μεσω twrp με dirty flash την πέρασες?

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Ota μου ήρθε παιδιά

V10 for Vendetta

Άστα δεν μπορώ να χωνεψω τη βλακεια μου.... Αλλά κάτι ή ζέστη κάτι ή κούραση... έγινε... Για πείτε, ποιος έχει κάτι ? Τιμή κλπ

Σου εστειλα π.μ

Εγώ (3/64) πέρασα με ΟΤΑ την 8.5.1.0 . Δεν είδα κάποια διαφορά στην χρήση. Εκτός από κανα δυο λόξυγγες χωρίς σημασία, αυτό που πρόσεξα είναι ότι έχει πια ελεύθερη RAM 1.1-1.2, ενώ πριν είχε 1.3-1.5. Επίσης μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται περισσότερο.

Παιδια σημερα η γυναικα μου εριξε το "τερας"(4/128) και εσπασε η οθονη!!!:(

Τι κανουμε τωρα? ξέρετε ελλαδα που μπορω να την αλλαξω και ποσο θα κοστισει??

V10 for Vendetta

Κάνε μία αναζήτηση, δεν είναι δύσκολο

Αναζητηση εχω κανει απλα ρωταω μηπως γνωριζει κανενας κανενα καταστημα που το εχει δοκιμάσει.

Ας πουμε το xiaomi-service.gr η το easyservice.gr

V10 for Vendetta

Γίνεται όταν μας μιλάμε στην μια κάρτα να μας δείχνει στην οθόνη και την κλήση από την 2η κάρτα και εαν θελουμε να βάλουμε σε αναμονή την 1η και να συνεχίσουμε να μιλάμε με την 2η; Γιατί όσους φορές έχει τύχει να με καλέσουν στην 2η ή στην 1η αντίστοιχα όταν μιλάω με την άλλη κάρτα δείχνει ότι είναι κλειστό το νούμερο. :( Υπάρχει ρύθμιση;

Γίνεται όταν μας μιλάμε στην μια κάρτα να μας δείχνει στην οθόνη και την κλήση από την 2η κάρτα και εαν θελουμε να βάλουμε σε αναμονή την 1η και να συνεχίσουμε να μιλάμε με την 2η; Γιατί όσους φορές έχει τύχει να με καλέσουν στην 2η ή στην 1η αντίστοιχα όταν μιλάω με την άλλη κάρτα δείχνει ότι είναι κλειστό το νούμερο. :( Υπάρχει ρύθμιση;
Όχι δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση, λίγα είναι τα κινητά που υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία..

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση, λίγα είναι τα κινητά που υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία..

Ποια είναι αυτά;

Και το Asus Zenfone 2 που είχα εγώ.

Βασικά πρέπει να είναι dual active και όχι dual standby όπως είναι σχεδόν το σύνολο των smartphone που κυκλοφορούν.

Και όντως είναι ελαχιστότατα, δεν ξέρω ακριβώς νούμερο

Καλημέρα υπάρχει κανεις να έχει τη fastboot rom ήδη κατεβασμένη?
Τι θέλεις να μάθεις?

Έχω κατεβασμένη αυτή...

hydrogen_global_images_V8.0.1.0.MBCMIDG_20160805.0000.29_6.0_global

Μετά δίνει 2 update στη σειρά (αν θέλεις τα κάνεις) και έρχεσαι στην τελευταία που έχει δοθεί για το τερατάκι μας

ΣΤο Lumia 640x XL dual sim (windows phone ) που εχω, κάνω αμφίδρομο call forwarding (με βολεύει κυρίως όταν δεν έχει σήμα κάποια από τις δυο sim)

Παιδιά μια βοήθεια. Κλείδωσα την διάταξη της αρχικής οθόνης και δεν θυμάμαι πως το αλλάζω ξανά . Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται ? 2 μέρες το ψάχνω