RAZIEL1799 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Και εγω αδειο το εχω, 5 εφαρμογες και 2 μικρα παιχνιδια και ομως λαγκαρει. Αυτο που λες παντως με τους πυρηνες δεν νομιζω να ισχυει για 2 λογους: Πρωτον στο antutu μου βγαζει ακριβως το ιδιο σκορ με πριν (77.600 περιπου-μαλιστα το 3D score εχει ανεβει κιολας λιγο). Δευτερον στο ιδιο προγραμμα δειχνει τους Α72 πυρηνες να ειναι σε sleep (οπως πρεπει οταν δε τρεχει 3D εφαρμογη ελεω bigLITTLE διαμορφωσης) και οχι disabled. Οποτε μαλλον το cpu-z δε διαβαζει σωστα. Εκτος και αν εχει κανει καμια πουστι@ η xiaomi και τους ενεργοποιει μονο σε benchmark. Εγω πιστευω οτι τα λαγκαρισματα ειναι θεμα software (μοιαζει σα να κανει στιγμιαιο botleneck), πραγμα εξισου ενοχλητικο και γελοιο βεβαια, μιας και εχει φαει κανα χρονο να ετοιμαζει τη νουγκατ (με απειρες beta) και δε δικαιολογειται με τιποτα αυτο το χαλι. Edited July 28, 2017 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παλικάρια Με την nougat παρουσίασε το προβλημα με την μειωμένη ενταση Δεν ειναι εντάξει να εχεις δυο τέλεια bluetooth και να σου δουλεύει το spare Μην ασχολειστε με την αποδοση δεν εχει πρόβλημα σιγουρα μπορεί η βελτιωση η οποια βελτίωση γινεται δεν γίνεται προς ολες τις κατευθύνσεις. Παντα υπάρχει trade off ελληνικά ουδεν καλον αμιγες κακου Δηλαδη βελτιώνεις μπαταρία χειρότερη ταχυτα Ασχοληθητε με ουσιαστικά πραγματα σας ανεφερα το προβλημα με την μειωμένη ενταση το εχετε προσέξει????? Συμβαινει στα δικα σας τηλεφωνα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Αυτό που λέω είναι ότι στην καθημερινή χρήση δεν χρησιμοποιεί πλέον τους μεγάλους πυρήνες....Δεν είπα ότι στο antutu δεν τους ενεργοποιεί....Είναι δώρον άδωρον εκεί όμως...Και όχι δεν είναι λάθος του cpu-z, ότι διαγνωστικό app κατεβάζεις το ίδιο θα σου πει...αν το γκουγκλαρεις ήδη το αναφέρουν και εκτός Ελλάδος στα γνωστά φόρουμ Η bigLITLE τεχνολογία κάνει δυνατή την χρήση όλων των πυρήνων ακόμη και σε apps Όχι μόνο σε games...το screenshot που ανέβασα το δείχνει Ναι, απλα εσυ αναφερεις οτι κοψανε τους 2 μεγαλους πυρηνες στα apps (στο μενου ουτως ή αλλως δε τρεχανε), εμενα ομως αυτο δε μου εξηγει το λαγκαρισμα στα παιχνιδια (στα οποια τρεχουν κανονικα οι Α72). Για αυτο σου ειπα οτι θεωρω οτι ειναι θεμα software και περιμενω μπας και φτιαξει στο επομενο update. Ομοιως μπορει να ξανα-ενεργοποιησει και τους Α72 για τα apps με το miui 9. Τωρα οσον αφορα το cpu-z λεω οτι εχει bug γτ τους δινει ως "stopped" τους Α72, ενω ολα τα αλλα προγραμματα που δοκιμασα τους εχουν ως "sleeping". Επισης ενω οι Α72 ειναι στα 1.8ghz το cpu-z τους δινει στα 1.4ghz. Ακομα και στο screenshot που ανεβασες στη marshmallow δινει αναποδα τους χρονισμους στους Α53 και Α72. Οποτε ασχετως του τι εχει κανει η xiaomi, το προγραμμα δε παει καλα. Παλικάρια Με την nougat παρουσίασε το προβλημα με την μειωμένη ενταση Δεν ειναι εντάξει να εχεις δυο τέλεια bluetooth και να σου δουλεύει το spare Μην ασχολειστε με την αποδοση δεν εχει πρόβλημα σιγουρα μπορεί η βελτιωση η οποια βελτίωση γινεται δεν γίνεται προς ολες τις κατευθύνσεις. Παντα υπάρχει trade off ελληνικά ουδεν καλον αμιγες κακου Δηλαδη βελτιώνεις μπαταρία χειρότερη ταχυτα Ασχοληθητε με ουσιαστικά πραγματα σας ανεφερα το προβλημα με την μειωμένη ενταση το εχετε προσέξει????? Συμβαινει στα δικα σας τηλεφωνα Φιλε αναλογα τι ζηταει ο καθενας. Για μας ουσιαστικα πραγματα ειναι η μειωμενη αποδοση και τα λαγκαρισματα. Εγω προσωπικα δε χρησιμοποιω ακουστικα BT. Ουτε καν κανω κλησεις απο αυτο το τηλεφωνο. Σε αυτες τις περιπτωσεις κανεις wipe data/factory reset να δεις αν φτιαξει. Αλλιως ή γυρνας στην 6 ή περιμενεις αναβαθμιση. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μπα αγαπητέ μου ούτε και δωρο να μου το έδιναν δεν θα το κρατούσα....θεωρώ κοροϊδία και downgrade το 2....Αλήθεια Ραδιόφωνο έχει ? Είναι ελάχιστα πιο βαρύ? Ελάχιστα πιο μακρύ? Ελάχιστα πιο παχύ ? http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8057&idPhone2=8582 Ε δεν με πείθει....αν μάλιστα το συγκρίνουμε και με το helium (652) χάος... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανως και αστειευεσαι.......... Εδω δειχνω οτι τα εχω και τα 2 μπροστα μου,και εσυ που βαζεις link...απο το αρενα..:blink:καλα σοβαρα τωρα.......χαος ε???? Τι να πω πασο........οσα δεν φτανει λενε ε............:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Προφανως και αστειευεσαι.......... Εδω δειχνω οτι τα εχω και τα 2 μπροστα μου,και εσυ που βαζεις link...απο το αρενα..:blink:καλα σοβαρα τωρα.......χαος ε???? Τι να πω πασο........οσα δεν φτανει λενε ε............:lol: Mάλλον εσύ αστειεύεσαι και προσβάλεις το συνομιλητή σου... με αλεπούδες και εξυπνάδες:mad: Μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου κάνει? Αλήθεια Ραδιόφωνο έχει ? Είναι ελάχιστα πιο βαρύ? Ελάχιστα πιο μακρύ? Ελάχιστα πιο παχύ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) @Raziel οι μεγάλοι πυρήνες δουλεύανε παντού! δεν λεω οτι τους κοψανε, τους εχουν απενεργοποιησει και καλα προς χαρην της αυτονομιας την οποια και δεν ειδα...οι ταχυτητες του cpu z ειναι οι σωστες - 1804 οι μεγάλοι 1400 οι μικροί Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ιδιο πραγμα λεμε. Δεν επρεπε να ειναι απενεργοποιημενοι στις εφαρμογες, παρα μονο στο μενου. Απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος που λαγκαρει το κινητο. Στο προηγουμενο screenshot σου ηταν αναποδα οι χρονισμοι, δες το. Και στην νουγκατ που εχω μπροστα μου το cpu-z τους δινει στα 1.4ghz ενω το antutu κανονικα στα 1.8. Τελοσπαντων το θεμα ειναι αν το διορθωσει η xiaomi αλλιως να γυρισουμε στην 6. Εσυ γυρισες ή το εχεις κρατησει στην 7 προς το παρον? Edited July 28, 2017 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Έχω γυρίσει στην 6.01 και έχουν εξαφανιστεί τα λαγκ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχαχα, ναι, μπριζωνε με κι αλλο... :P Επειδη δεν εχω ξανακανει downgrade σε xiaomi, απλα πεταω την επισημη ρομ (v8.2.5.0-1.4gb) που κατεβασα στην μνημη και την επιλεγω απο τον updater του κινητου? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Όχι! Η συσκευή σε EDL mode και φλασαρισμα με την beta έκδοση του mi flash tool! Πρέπει να κατεβάσεις και την fastboot έκδοση της τελευταίας official global stable 8.2.5.0 Οδηγίες http://www.androidfoot.com/2017/01/how-to-unbrick-od-fastboot-locked.html?m=1 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πφφ φασαρια ειναι. Ευχαριστω παντως. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Κάτσε αγαπητέ με τον 625 και άσε εμένα και τους υπόλοιπους με τα ισχυρότερα soc 650/652....επιμένω ότι είναι downgrade Καλή συνέχεια και να χαρείς το μαξ2... Α....αυτήν την ώρα ακούω τον αγαπημένο μου RSO 91.7 χωρίς να θέλω σύνδεση δεδομένων... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδια δεν εχει ραδιοφωνο το 2???? Γιατι καπου ειδα οτι εχει!!Τωρα το ξαναεψαξα και εχει!!Φιλε @Konstantine73 μη μας μπερδευεις!! :) Σορυ για το καπως off topic...Eπισης,διαβαζοντας τις αποψεις κι εδω και αλλου για το ποιο υπερτερει,εβγαλα το συμπερασμα οτι στο συνολο υπερτερει το 2!!Θα ελεγα μονο στον επεξεργαστη υπερτερει ελαχιστα το 1!!Σε λιγες μερες που θα το εχω κι εγω (το 2,ειχα και το 1),θα μπορω να κανω μονος μου τις συγκρισεις... :) Edited July 28, 2017 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Όχι! Η συσκευή σε EDL mode και φλασαρισμα με την beta έκδοση του mi flash tool! Πρέπει να κατεβάσεις και την fastboot έκδοση της τελευταίας official global stable 8.2.5.0 Οδηγίες http://www.androidfoot.com/2017/01/how-to-unbrick-od-fastboot-locked.html?m=1 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που βρισκω την fastboot της 8.2.5.0 official global stable? Στο σαιτ βρηκα μονο την 8.5.1.0. http://en.miui.com/a-234.html EDIT: Ακυρο τη βρηκα στο φορουμ τελικα. Edited July 28, 2017 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Mάλλον εσύ αστειεύεσαι και προσβάλεις το συνομιλητή σου... με αλεπούδες και εξυπνάδες:mad: Μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου κάνει? Αλήθεια Ραδιόφωνο έχει ? Είναι ελάχιστα πιο βαρύ? Ελάχιστα πιο μακρύ? Ελάχιστα πιο παχύ ? Φιλε δεν προσβαλα κανενα........αλλα τα εχω και τα 2 και πατε να με βγαλετε λ@λ@κ@ οτι το 1 ειναι καλυτερο.......οκ ελεος. Ναι ειναι πολυ καλυτερο το 2........πως να το κανουμε τωρα..........αντε να το πω πιο απλα........ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟ...........ΝΑΙ 4 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ........ΟΧΙ.............ΟΧΙ............ Δεν λεει οτι επειδη εχετε το 1 ειναι και καλυτερο απο το 2.......ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΤΟ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΑΝΤΟΥ....ΟΚ??..:X Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Εντάξει, το καταλάβαμε. Το θέμα είναι ότι το Max 2 δεν είναι "επόμενη γενιά", είναι μια βελτιωμένη έκδοση του 1, με την λογική του κατασκευαστή, δηλαδή συγκεκριμένες βελτιώσεις που θα το κάνουν καλύτερο στην χρήση, όπως τον 625 που του δίνει καλύτερη διαχείριση χωρίς να χάσει πολύ σε δύναμη, stereo κλπ... Όποιος έχει το 1, κρίνει αν υπάρχει λόγος να πάρει το 2. Εγώ αν δεν είχα το 1, θα έπαιρνα το 2, γιατί δεν θέλω παπάδες, και εφόσον δεν υπάρχει διαφορά τιμής που να με κάνει να επιλέξω το 1. Απλά με το 1 (3/64), χωρίς την 800άρα, δεν βλέπω τον λόγο να δώσω πάλι φράγκα σε ένα τούμπανο που ήδη έχω. (Εκτός αν κάποιος θέλει το δικό μου με 200 ευρώ, για να πάρω το 2... :) ) Από εκεί και πέρα εμένα με νοιάζουν τα σχόλια για την 7, που δεν μου έχει έρθει ακόμα με ΟΤΑ, την περιμένω τόσο καιρό, και ακούω ότι έχει παιδικές ασθένειες (που δεν θα έπρεπε....)... Τώρα δουλεύει άψογα, αλλά έχει ενημέρωση Μαρτίου (global stable)... Πήγα στην stable από την Ελληνική, για να αποφύγω τα φλασαρίσματα, και να ασχολούμαι με την χρήση, όχι την προετοιμασία για την χρήση....Αν έπηξε η xiaomi με τα 100 μοντέλα, και τις 300 rom, πρέπει να το ξανασκεφτεί, και να το ξανασκεφτώ και εγώ. Αλλά για ένα τηλέφωνο που χαίρομαι να το βλέπω και να το χρησιμοποιώ, (εγώ πάντα) δύσκολα θα ξαναμπώ στο παλιό τρυπάκι να θέλω την έκδοση της εβδομάδας, να το τεστάρω συνεχώς να δώ αν είναι τέλειο κλπ... Με ενδιαφέρει πια να πατάω αυτό που θέλω και να γίνεται αμέσως χωρίς προβλήματα. Όταν γεράσει, θα σκεφτώ τα υπόλοιπα. Απλά θέλω και τα νεότερα για κάτι παραπάνω, όχι να λέω μόνο ότι "έχω την 7"... Νομίζω εκεί πλέον πάει και η xiaomi ως λογική, αλλά την βλέπω να έχει μπουκώσει λίγο τελευταία. Ελπίζω να ισορροπήσει, γιατί κάνει καλά μαραφέτια. Συνεχίστε τα σχόλια για την 7, γιατί αν δεν αξίζει, να περιμένουμε επόμενη ενημέρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Απαντώντας κι εγώ στα παραπάνω σχόλια για την 7, θα πω με την σειρά μου πως με την dev 7 δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα τώρα... Ίσως ναι στην αρχή να είχε λίγο lag τώρα όμως μια χαρά δουλεύει... Εν αναμονή του MIUI 9..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Δεν λεει οτι επειδη εχετε το 1 ειναι και καλυτερο απο το 2.......ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΤΟ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΑΝΤΟΥ....ΟΚ??..:X Eμένα προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει πιό είναι καλύτερο, διότι απλά δεν υπάρχει καλύτερο:D Αναλόγως τις ανάγκες του καθενός:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εγω ειπα οτι ο 2 ειναι καλυτερο και βελτιωμενο εκει που ειχε θεματα το 1.Και απαντησα αρχικα στα σχολια για τον επεξεργαστη κτλ.Εαν εισται οκ με το 1 μην το αλλαζεται,δεν ειπα το αντιθετο,εμενα ουτε η καμερα με καλυπτε,ουτε το ηχειο που ειχε θεματακια εντασης,και πολλα αλλα,για αυτο και εχω και το 2. Εαν θελετε να ακουσετε να περασετε dev 7αρα......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 @Raziel Δεν εχεις αδικο, διαφορετικες αναγκες ο καθενας Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εγω ειπα οτι ο 2 ειναι καλυτερο και βελτιωμενο εκει που ειχε θεματα το 1.Και απαντησα αρχικα στα σχολια για τον επεξεργαστη κτλ.Εαν εισται οκ με το 1 μην το αλλαζεται,δεν ειπα το αντιθετο,εμενα ουτε η καμερα με καλυπτε,ουτε το ηχειο που ειχε θεματακια εντασης,και πολλα αλλα,για αυτο και εχω και το 2. Εαν θελετε να ακουσετε να περασετε dev 7αρα......... Για το ηχειο και τη καμερα θα συμφωνισω κι εγω!!Συσκευαρα κατα τα αλλα,αλλα εκει μας τα χαλουσε καπως...Χαιρομαι που λες οτι το 2,σ'αυτα ττουλαχιστον ειναι αρκετα καλυτερο,γιατι ιδιως η καμερα μ'ενδιαφερει.Γι'αυτο εχω τωρα το κιν.της υπογραφης μου και περιμενω μες στη βδομαδα το 2!Οποτε λογικα το Sony θα φυγει!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Εγώ πάντως δεν έχω κάνενα λαγκ με την 7 άρα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
git Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Έχω το τηλέφωνο XIAOMI MI MAX 4Gb/128GB. Μου ήρθε αναβάθμιση σε Android 7 και MIUI 8.5.1.0 .Γνωρίζει κανείς αν σε αυτή την έκδοση μπορώ να έχω το split screen mode? Προσπάθησα να το εφαρμόσω αλλά δεν μπορώ. Δεν υποστηρίζεται ή δεν κάνω κάτι σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Νομιζω πως προς το παρον τη συγκεκριμενη λειτουργια υποστηριζουν μονο το mi6 & mi max 2 Επισης καλα θα ειναιερωτησεις τετοιου ειδους να γινονται στο νημα της καθε συσκευης χωρις να ανοιγουμε καινουριο, ωστε και να γις διαβαζουν ολοι οσοι παρακολουθουν το νημα και μεγαλυτερες πιθανοτητς να παρεις απαντηση εχεις .... Αν παρακολουθει καποιος mod ας τα μεταφερει τα posts στο αντιστοιχο νημα ..... Edited July 31, 2017 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Χθες πέρασα twrp και το ρούταρα με αυτόν τον οδηγό... https://xiaomi.eu/community/threads/guide-root-twrp-multirom-on-locked-bootloader-hardbrick-recovery.33680/ Με κλειδωμένο bootloader:D Ήμουν με unofficial Miui 7.3. Πρώτα έβαλα μία stable 7.5 και πριν λίγο έβαλα την V8.5.1.0.NBCCNED_v8-7.0 Χωρίς wipe, dirty flash όπως το λέγαμε παλιά, και restore τα data (6.5 giga) και είμαι άψογος και στημένος αγωνιστικά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μου χει έρθει με ΟΤΑ εδώ και μια βδομάδα, αλλά δεν έχω καταλήξει τι να κάνω... Διαβάζω και αυτά εδώ για τους επεξεργαστές. Τώρα το κινητό με Global Stable πετάει δεν θέλω να χάσει ταχύτητα... Ικανοποιημένοι με Global Stable 8.5 υπάρχουν? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Κατάφερα και το μπρίκαρα. Πατώντας το power δείχνει αστραπιαία το logo και μετά μαύρη οθόνη. Σε fastboot μπαίνει. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Κατάφερα και το μπρίκαρα. Πατώντας το power δείχνει αστραπιαία το logo και μετά μαύρη οθόνη. Σε fastboot μπαίνει. Τι μπορώ να κάνω? για δες αυτόν τον οδηγό. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14871-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-Unbrick-Xiaomi-Mi-Max-32GB-Hydrogen/ Αφού μπαίνεις σε fastboot δοκίμασε πρώτα αυτό http://en.miui.com/a-234.html Edited August 2, 2017 by argi73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 για δες αυτόν τον οδηγό. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14871-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-Unbrick-Xiaomi-Mi-Max-32GB-Hydrogen/ Αφού μπαίνεις σε fastboot δοκίμασε πρώτα αυτό http://en.miui.com/a-234.html Ευχαριστώ φίλε μου.:) Το έφτιαξα τελικά μετά από πολύ παίδεμα, σε 64bit PC διότι στο 32bit που προσπαθούσα από χθες δεν...:cry: Επίσης ήθελε περίεργο συνδυασμό πλήκτρων (Volume+ και - ταυτόχρονα, βάλσιμο το καλώδιο και πριν αφήσουμε τα πλήκτρα να πατήσουμε refresh στο MiFlash) πονοκεφάλιασα κανονικά, είμαι και κάποιας ηλικίας :D Πάω να το λιώσω μπας και μπρικάρει πάλι... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts