Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Ο καθένας όπως κρίνει, δε χρειάζεται να πείσει κανένας κανέναν. Όπως διευκολύνεται ο καθένας με την κάθε συσκευή ..... Ούτε και να το κάνουμε vs, δεν λέει :p

Άλλον τον βολεύει η κάμερα, άλλον η ταχυτητα, άλλον οι συνολικές επιδόσεις, άλλον ο αποθηκευτικός χώρος, άλλον το πενάκι ..... :rolleyes:

Πολύ σωστά. Και εγώ από S5 πάω σε max για τους καθαρά δικούς μου λόγους καθώς δεν είχα κανένα παράπονο από το S5 στα δύο και πλέον χρόνια της συμβίωσης μας.

BtW, kwnana, σε ζάλισα αλλά στο σύστημα βγήκε το καινούργιο track number και η αγγλική μεταφορική αναφέρει ως εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης την 28η Μαρτίου. Να θεωρήσω ότι τότε θα πρέπει να το περιμένω ?

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ σωστά. Και εγώ από S5 πάω σε max για τους καθαρά δικούς μου λόγους καθώς δεν είχα κανένα παράπονο από το S5 στα δύο και πλέον χρόνια της συμβίωσης μας.

BtW, kwnana, σε ζάλισα αλλά στο σύστημα βγήκε το καινούργιο track number και η αγγλική μεταφορική αναφέρει ως εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης την 28η Μαρτίου. Να θεωρήσω ότι τότε θα πρέπει να το περιμένω ?

Μπορει και νωριτερα. Αυτη η ημερομηνια ειναι the worst case scenario. Σε μενα ηρθε νωριτερα απο οτι ελεγε στο tracking number ....:D

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Μπορει και νωριτερα. Αυτη η ημερομηνια ειναι the worst case scenario. Σε μενα ηρθε νωριτερα απο οτι ελεγε στο tracking number ....:D

Ελπίζω και εγώ σύντομα να έρθω στην παρέα... Να ρωτήσω και εγώ για το DPD tracking.... στο DPD UK θα φανεί το πρώτο TRACKING no από το Eglobal..?

Ελπίζω και εγώ σύντομα να έρθω στην παρέα... Να ρωτήσω και εγώ για το DPD tracking.... στο DPD UK θα φανεί το πρώτο TRACKING no από το Eglobal..?
Αποτι θυμαμαι, μαλλον το δευτερο .....

Καλησπέρα και από μενα. Μόλις έριξα παραγγελία και εγώ για το τέρας 4/128. Πάω από Samsung Galaxy Note 3. Ελπίζω να έπραξα σωστά. Ο λόγος που κάνω την άλλαγη είναι καθαρά ότι........ Θέλω μια άλλαγη ρε παιδάκι μου τόσα χρόνια με το NOTE. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε η Samsung ένα αξιόλογο NOTE μετά το 2. και περίμενα έλεγα του χρόνου του χρόνου και μόλις πήγα να πάρω το 7αρι άργησε να σκάει. έλεος Λέω. Το ζύγισα από εδώ από εκεί και λέω πάμε για Μαξ. Μαξ λοιπόν από Banggood και αναμένω............ Τώρα από Ρομ δεν είχε επιλογή. θα το στέλνουν μάλλον με καμιά κινεζική ότι να ναι. Μόλις έρθει όπου ζορίστω θα σας ρωτήσω..... στο επανειδειν λοιπόν

If You Want It Come And Get It

Καλησπέρα σας. Κάτοχος εδώ και δύο μήνες της συσκευασίας αυτής, τούμπανο πραγματικό. Επειδή με τρώει να περάσω μια custom aosp rom, αν και αγαπώ την miui αλλά η περιέργεια γαρ, υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός; έχω το 3/32 μοντέλο, το hydrogen νομίζω (;)

Φοράω global rom, τελευταία έκδοση και κλειδωμένο bootloader. Αν υπάρχει οδηγός, λογικά για να φλασαρω twrp, μετά λογικά φλασαρω ρομ κανονικά (εχω εμπειρία από φλασαρισματα )

Ποια rom προτείνατε; διαβάζω για την τελευταία resurrectionremix καλά λόγια. Η μπαταρία σε pure roms είναι η ίδια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πάντως όσους ρώτησα δεν έχουν οπτική διαφορά σε επιδόσεις ο 650 από τον 652 Ούτε και το 1 GB ram επιπλέον....Δεν δικαιολογείται με τίποτε τέτοια διαφορά στις τιμές...Επίσης πολλοί λένε ότι έχει και υποδεέστερη αυτονομία το 652...

Για τις επιδόσεις, πιθανώς να μη βρει κάποιος διάφορα. Αλλά να λέμε ότι για 1 GB Ram παραπάνω και 95+ GB αποθηκευτικό χώρο ότι η διαφορά στα χρήματα δε δικαιολογείται, είναι από τραβηγμένο έως υπερβολικό ........ Για δε τη μπαταρία, επειδή έχω στο σπίτι και Hydrogen και Hellium, έχω να πω ότι γράφονται ανακρίβειες. Δεν υπάρχει διαφορά .....

Καλησπέρα και από μενα. Μόλις έριξα παραγγελία και εγώ για το τέρας 4/128. Πάω από Samsung Galaxy Note 3. Ελπίζω να έπραξα σωστά. Ο λόγος που κάνω την άλλαγη είναι καθαρά ότι........ Θέλω μια άλλαγη ρε παιδάκι μου τόσα χρόνια με το NOTE. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε η Samsung ένα αξιόλογο NOTE μετά το 2. και περίμενα έλεγα του χρόνου του χρόνου και μόλις πήγα να πάρω το 7αρι άργησε να σκάει. έλεος Λέω. Το ζύγισα από εδώ από εκεί και λέω πάμε για Μαξ. Μαξ λοιπόν από Banggood και αναμένω............ Τώρα από Ρομ δεν είχε επιλογή. θα το στέλνουν μάλλον με καμιά κινεζική ότι να ναι. Μόλις έρθει όπου ζορίστω θα σας ρωτήσω..... στο επανειδειν λοιπόν

If You Want It Come And Get It

Από τούμπανο κινητό σε τούμπανο πας τυχερέ. Παρήγγειλα και εγώ ένα mi max 128 4gb για φίλο μου και αν είναι τόσο καλό θα δώσω το NOTE 3 και θα πάω σε αυτό. Το NOTE 3 δεν το βαριέσαι ποτέ είναι εργαλείο στα παντα αλλά και το max δεν πάει πίσω πιστεύω.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Ασ μου πει καποιος,ρεαλιστικα,σε καθημερινη χρηση τι παραπανω θα παρει με 4-5-6gb ram......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα σας. Κάτοχος εδώ και δύο μήνες της συσκευασίας αυτής, τούμπανο πραγματικό. Επειδή με τρώει να περάσω μια custom aosp rom, αν και αγαπώ την miui αλλά η περιέργεια γαρ, υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός; έχω το 3/32 μοντέλο, το hydrogen νομίζω (;)

Φοράω global rom, τελευταία έκδοση και κλειδωμένο bootloader. Αν υπάρχει οδηγός, λογικά για να φλασαρω twrp, μετά λογικά φλασαρω ρομ κανονικά (εχω εμπειρία από φλασαρισματα )

Ποια rom προτείνατε; διαβάζω για την τελευταία resurrectionremix καλά λόγια. Η μπαταρία σε pure roms είναι η ίδια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Η RR είναι εξαιρετική, την έχω εδώ και μια εβδομάδα και λειτουργεί υποδειγματικα, δεν έχω βρει το παραμικρό.

Μπαταρία-

40e81f44dc57f83337051113783b055d.jpg

5c1627d581bdfd67a482e26c9b8d24b9.jpg

6b72c3212e94eeb69c43f04ed19c519c.jpg

Είμαι με δύο sim και data όλη μέρα +bluetooth συνέχεια λόγο ότι είμαι οδηγός και GPS για Google maps.

Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by ampelift
giphy.gif

Από την στιγμή που μια καλή micro sd υπάρχει πλέον σε όλους Προσωπικά αλλά και για αρκετούς άλλους τα 128GB εσωτερικού χώρου είναι κάπως υπερβολή...............

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Το ότι όλοι έχουμε μια microSD, και ότι σε κάποιους δε χρειάζονται τα 4GB Ram, αυτό δε σημαίνει πως η διαφορα από το 3/32 στα 200€ στο 4/128 στα 285€ (δηλαδή 85€) δεν αντιπροσωπεύεται σ'αυτα που παίρνει. Γιατί αν το πάρουμε έτσι, και εμ ένα 2/16 κάνει κάποιος τη δουλεια του .....

Η RR είναι εξαιρετική, την έχω εδώ και μια εβδομάδα και λειτουργεί υποδειγματικα, δεν έχω βρει το παραμικρό.

Μπαταρία-

40e81f44dc57f83337051113783b055d.jpg

5c1627d581bdfd67a482e26c9b8d24b9.jpg

6b72c3212e94eeb69c43f04ed19c519c.jpg

Είμαι με δύο sim και data όλη μέρα +bluetooth συνέχεια λόγο ότι είμαι οδηγός και GPS για Google maps.

Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φανταστικα.. Υπάρχει κάποιος οδηγός που ακολούθησες;

Λίγο προσοχή στα συνημμένα screenshot παιδιά. Μια ολόκληρη οθόνη πιάνουν, στραβωθήκαμε ....:blink:

https://forum.xda-developers.com/mi-max/development/rom-resurrection-remix-t3507372

giphy.gif

Δεν αγοράζουμε ολοι από Κίνα....εδώ είναι φαρμάκι το 4/128.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν κάποιος δεν αλλάζει συσκευή κάθε χρόνο μια χαρά future proof είναι...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To 99.99999% των app που φτιαχνουμε ειναι στημενα ωστε να τρεχουν σε συστηματα με 1-2gb ram με ικανοποιητικους ρυθμους.

Τεσπα θεωρω οτι για καποια χρονια ακομα τα 3gb ram ειναι αρκετα για καθημερινη χρηση.

Τωρα εαν θες να παιζεις τα πιο βαρια 3d παιχνιδια ειναι αλλο σεναριο,αλλο ποσοι τα χρειαζονται πραγματικα??

Μαλλον ελαχιστοι,αυτο ειναι γεγονος.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δεν αγοράζουμε ολοι από Κίνα....εδώ είναι φαρμάκι το 4/128.
Βρε δεν διαφωνώ.

Αλλα εξακολουθώ να λέω, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Άλλο είναι γενικά πολλά τα λεφτά για ένα τέτοιο smartphone, είτε η αγορα γινει από Κινα, είτε από εδω και άλλο δεν αξίζουν τα επιπλέον λεφτά τους τα έξτρα χαρακτηριστικά (RAM, αποθηκευτικός χώρος κλπ). Μην μπερδευόμαστε .... ;)

Και τα δύο tracking numbers στη δική μου περίπτωση εμφανίστηκαν στο eglobalcentral.eu. Απλά το πρώτο ήρθε με email και με πήγε στην ιστοσελίδα του eglobalcentral.eu και εκεί μετά από κάποιες μέρες εμφανίστηκε το tracking number της DPD που σε στέλνει στην ιστοσελίδα της όπου υπάρχουν και οι λεπτομέρειες της αποστολής.

Κοιταξα τολινκ απο το xda, εχω το 3/64. Μπορει να περασω την RR. Καποιος που το εχει ηδη;

Θα πατησεις το link που γραφει -https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862705895

Ολα τα υπολοιπα δεν αλλαζουν .

giphy.gif

Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα δεν θα δεις αξιόλογες διαφορές....τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο....

Τεσπα δικαίωμα του καθενός να έχει οποίο τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα

Κωνσταντίνε, με συγχωρείς φιλε και συνονόματε, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες. Οποτε τέλος η συζητησηα αυτή γιατί δεν οδηγεί πουθενά.

Πάμε για αλλα ...........................:)

Θα πατησεις το link που γραφει -https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862705895

Ολα τα υπολοιπα δεν αλλαζουν .

Πέρασα την RR, και τα GAPPS, εντύπωση μου έκανε , ότι μέσα σε 10 λεπτά, τελειώσε η διαδικασία. Το ενοχλητικό είναι, πάνω όπου είναι τα εικονίδια, χτυπάει άσχημα.