panospc Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Κάνε πρώτα Wipe -> Format Data -> Yes και μετά reboot recovery αλλιώς δεν θα έχει πρόσβαση το TWRP στο data partition και θα σου βγάλει σφάλμα ότι και να flashάρεις. Το SuperSu το κατεβάζεις από το link παρακάτω και το κάνεις εγκατάσταση μέσω του TWRP https://forum.xda-developers.com/apps/supersu/stable-2016-09-01supersu-v2-78-release-t3452703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Κάνε πρώτα Wipe -> Format Data -> Yes και μετά reboot recovery αλλιώς δεν θα έχει πρόσβαση το TWRP στο data partition και θα σου βγάλει σφάλμα ότι και να flashάρεις. Το SuperSu το κατεβάζεις από το link παρακάτω και το κάνεις εγκατάσταση μέσω του TWRP https://forum.xda-developers.com/apps/supersu/stable-2016-09-01supersu-v2-78-release-t3452703 οκ φιλος θα το παλεψω.......... ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε πρώτα Wipe -> Format Data -> Yes και μετά reboot recovery αλλιώς δεν θα έχει πρόσβαση το TWRP στο data partition και θα σου βγάλει σφάλμα ότι και να flashάρεις. Το SuperSu το κατεβάζεις από το link παρακάτω και το κάνεις εγκατάσταση μέσω του TWRP https://forum.xda-developers.com/apps/supersu/stable-2016-09-01supersu-v2-78-release-t3452703 φιλε θεος........αυτο ηταν το σουπερ συ......εχω πλεον Lineage OS 14.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- α ναι θελω και τζι αππς τωρα............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 http://opengapps.org Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 http://opengapps.org Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οκ μαν κατεβαζω....... ε ρε δουλεις Κυριακατικα.........δεν ειχα τι να κανω..........:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim265 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Επειδη οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα το συγκεκριμμενο θεμα...ξερει κανεις να μου πει τι φταιει και δεν βλεπει την συσκευη ο υπολογιστης? η μονη ενδειξη που εχω ειναι η φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Το MTPdevice και προφανώς έχεις δεκάρια... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Το MTPdevice και προφανώς έχεις δεκάρια... Αυτα τα 10ρια πια....ναι εχεις δικαιο....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim265 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 10αρια ναι...αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 10αρια ναι...αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα Ειναι πανευκολο να το κανεις,εαν ψαξεις και στο ut θα βρεις οδηγους.Δυστηχως δεν εχω χρονο να σου γραψω τον τροπο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ναι κανονικά! Μπορείς να επιλέξεις μέσα από τις ρυθμίσεις από ποια κάρτα θα πάρεις ίντερνετ.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να 'σαι καλά, ευχαριστώ πολύ! Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 10αρια ναι...αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα Κάπου στο θέμα του RN4 είχα γράψει σχετικά πρόσφατα έναν "μπακαλιστικο" τρόπο... Για κάνε μια αναζήτηση εκεί ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλημέρα. Κάποιος που δουλεύει την εφαρμογή Ampere να μου ανεβάσει ένα screenshot παρακαλώ. Και πόση ώρα θέλει για φουλ φόρτιση; Ευχαριστώ Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Υπάρχει ενημέρωση(link) για 32gb MI max από European warehouse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lleft Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Υπάρχει ενημέρωση(link) για 32gb MI max από European warehouse? Υπάρχει αυτό http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-mi-max-dual-sim-lte-32gb-gold-p-TEL.090399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλημέρα. Κάποιος που δουλεύει την εφαρμογή Ampere να μου ανεβάσει ένα screenshot παρακαλώ. Και πόση ώρα θέλει για φουλ φόρτιση; Ευχαριστώ Και κάτι ακόμη. Τα 16/32gb από τα άλλα δύο μεγαλύτερα, μόνο στον επεξεργαστή έχουνε διαφορά; Λέω να πάρω αύριο της προσφοράς από E-shop Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το 64 είναι 8πυρινο έναντι 6πυρινο του 32 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παράγγειλα χθες αυτό...βλέπω καλύπτει όλη την επιφάνεια... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4-5 τέτοια διαφορετικής μάρκας δοκίμασα και δεν έπιανε καλά το touch..Μπορεί να ετυχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Επίσης ψάχνω και για θήκη. Καμιά καλή πρόταση;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Επίσης ψάχνω και για θήκη. Καμιά καλή πρόταση;;; Aν θελεις ανοιχτη , αυτη ειναι μια χαρα. http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Shockproof-Bumper-Silicone-Soft-TPU-Slim-Back-Case-Cover-For-Redmi-Note-4-/282290746481?var=581359378564&hash=item41b9d6f471:g:NsEAAOSw-0xYUKo1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Aν θελεις ανοιχτη , αυτη ειναι μια χαρα. http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Shockproof-Bumper-Silicone-Soft-TPU-Slim-Back-Case-Cover-For-Redmi-Note-4-/282290746481?var=581359378564&hash=item41b9d6f471:g:NsEAAOSw-0xYUKo1 Στο πλάι καταλαβαίνεις/νιώθεις πιο κουμπί είναι πιο ή θέλει ψάξιμο; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Στο πλάι καταλαβαίνεις/νιώθεις πιο κουμπί είναι πιο ή θέλει ψάξιμο; Ναι ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εχει παρει κανεις παιδια 3D VR Glasses Virtual Reality?? Και εαν ναι ποια να κοιταξω?? Κατι σαν αυτο?? http://www.everbuying.net/product1176204.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Κατεβαζω και ενα νεο update που μολις ηρθε,με global ειμαι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastersakis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Κατεβαζω και ενα νεο update που μολις ηρθε,με global ειμαι. πες μας πιά έκδοση είναι η καινούργια και βάλε φώτο να δώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 πες μας πιά έκδοση είναι η καινούργια και βάλε φώτο να δώ 8.2.1.0 φιλε μου αυτη που κατεβαινει.Τι foto να βαλω? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts