jaguar13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλημέρα. Ψάχνω και δεν μπορώ να βρω πώς εμφανίζονται οι επαφές του Facebook στις επαφές του τηλεφώνου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή ή εγώ είμαι στραβος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 7.3.15.0.0(MBCCNDC) και δεν μπορω ουτε update ουτε τιποτα. Εστειλα και μηνυμα για να το ξεκλειδωσουν αλλα τιποτα εδω και ενα μηνα. Λοιπον,αν δε κανω λαθος λαθος,εχεις απο αυτες τις ρομ που βαζουν τα μαγαζια που τα παραγγελνουμε για να εχουμε Ελληνικα!Δεν ειναι επισημη.Αν θελεις μπες στο "αδελφο" σαιτ https://xiaomi-miui.gr/community/ και ριξε μια ματια για το πως το ξεκλειδωνουμε κλπ.Απ'αυτο που λες παντως,δινεις την εντυπωση οτι περιμενεις να στο ξεκλειδωσουν αυτοι!!Ομως μονος σου το ξεκλειδωνεις!!Και λογικα,ηδη μπορεις!Μπες εκει που λεω!Σιγουρα θα βρεις λυση!;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Ψάχνω και δεν μπορώ να βρω πώς εμφανίζονται οι επαφές του Facebook στις επαφές του τηλεφώνου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή ή εγώ είμαι στραβος; Χωρις να ειμαι σιγουρος,πρεπει εσυ να το ρυθμισεις.Για ψαξε στις ρυθμισεις-λογαριασμοι κλπ. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Παιδιά να φανταστώ ότι το κινητό δεν υποστηρίζει την 800 μπάντα. Σωστά; Και για να περάσουμε την Official Global θα πρέπει να έχουμε ξεκλειδώσει τον bootloader πρώτα ή μπαίνει χωρίς πρόβλημα; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Παιδιά να φανταστώ ότι το κινητό δεν υποστηρίζει την 800 μπάντα. Σωστά; Και για να περάσουμε την Official Global θα πρέπει να έχουμε ξεκλειδώσει τον bootloader πρώτα ή μπαίνει χωρίς πρόβλημα; Εγώ πάντως μια χαρά έχω 4G και με Vodafone και με Cosmote στην Δράμα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εγώ πάντως μια χαρά έχω 4G και με Vodafone και με Cosmote στην Δράμα.....Απλα δεν χρησιμοποιεις την 800αρα !!!!!!! Αν χρειαστεις σε καποια περιοχη την Β20 (800) τοτε δεν θα πιανει 4G :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Απλα δεν χρησιμοποιεις την 800αρα !!!!!!! Αν χρειαστεις σε καποια περιοχη την Β20 (800) τοτε δεν θα πιανει 4G :p Η 800 χρειάζεται μόνο σε ακριτικές περιοχές και Κρήτη.... Νομίζω πως ούτε καν χρειάζεται πολύ ψάξιμο.... έχει αναφερθεί πως ακόμα και σε νησιά δεν είχε κανένας πρόβλημα με το 4G, και το πρόβλημα το έχει όποιος έχει Wind στις περιοχές που ανέφερα πιο πάνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Να σας πω την αλήθεια για μένα προσωπικά ούτε που με νοιάζει. Επειδή μάλλον θα πάρω και ένα για φίλο, αυτός έχει έναν έρωτα για το 4G. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σχετικά με την εμφάνιση των επαφών από το Facebook, δεν βλέπω να μπορώ να κάνω εισαγωγή ούτε από τις επαφές ούτε από τους λογαριασμούς στις ρυθμίσεις. Όσοι έχετε Facebook τις έχετε περάσει τις επαφές και στις επαφές του τηλεφώνου? Και αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σχετικά με την εμφάνιση των επαφών από το Facebook, δεν βλέπω να μπορώ να κάνω εισαγωγή ούτε από τις επαφές ούτε από τους λογαριασμούς στις ρυθμίσεις. Όσοι έχετε Facebook τις έχετε περάσει τις επαφές και στις επαφές του τηλεφώνου? Και αν ναι πως; Sync me app... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αν μπορείς γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος. Στο app δεν υπάρχει επιλογή για contact sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Αν μπορείς γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος. Στο app δεν υπάρχει επιλογή για contact sync.Για δες εδω και εδω Θα πρεπει πριν κανουμε μια ερωτηση να ψαχνουμε και λιγο, μην τα περιμενετε ολα στο χερι παιδια, δεν θελει κοπο :!: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Φίλε kwnava δεν κάνω απλά μια ερώτηση. Παιδεύομαι 2 μέρες για αυτό!!! Δεν είναι το πρώτο android τηλέφωνο που έχω, στα άλλα ναι, υπήρχε και στην εφαρμογή όταν έκανες εγκατάσταση η επιλογή, και μετά μέσα από τις ρυθμίσεις. Εδώ το μόνο που έχει κάνει είναι ότι έχει βάλει το facebook στο mi account, το βλέπω μόνο εκεί και φυσικά δεν έχει επιλογή για συγχρονισμό επαφών. Ενημερωτικά έχω τη global stable αν παίζει κάποιο ρόλο. Αν κάποιος έχει επισης αυτή τη ρομ και μπορεί να δει αν του εμφανίζεται η εφαρμογή στο mi acount ή γενικά στα accounts θα με υποχρέωνε. Σόρρυ αν έγινα κουραστικός, τελευταίο ποστ σχετικά με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Φίλε kwnava δεν κάνω απλά μια ερώτηση. Παιδεύομαι 2 μέρες για αυτό!!! Δεν είναι το πρώτο android τηλέφωνο που έχω, στα άλλα ναι, υπήρχε και στην εφαρμογή όταν έκανες εγκατάσταση η επιλογή, και μετά μέσα από τις ρυθμίσεις. Εδώ το μόνο που έχει κάνει είναι ότι έχει βάλει το facebook στο mi account, το βλέπω μόνο εκεί και φυσικά δεν έχει επιλογή για συγχρονισμό επαφών. Ενημερωτικά έχω τη global stable αν παίζει κάποιο ρόλο. Αν κάποιος έχει επισης αυτή τη ρομ και μπορεί να δει αν του εμφανίζεται η εφαρμογή στο mi acount ή γενικά στα accounts θα με υποχρέωνε. Σόρρυ αν έγινα κουραστικός, τελευταίο ποστ σχετικά με αυτό. Τελικα εκανες κατι ? Δεν μας ειπες ....... :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Έκανα επαναφορά, τη μια φορά με καθαρή εγκατάσταση και άλλη μια επαναφορά με στήσιμο από backup του mi account. Και στις δυο περιπτώσεις τζίφος. Εντωμεταξύ έχω και άλλο θέμα με το drop box. Εμφανίζει επιλεκτικά τα αρχεία και τους φάκελους σε ένα ποσοστό 9/10. Τρεις φακελους που δημιούργησα τελευταία δεν μου τους δείχνει, ενώ στα recent files μπορώ να δω αρχείο που έχω βάλει σε αυτούς. Άλλο κουλο και αυτό. Το οποίο επίσης δεν λύθηκε με τις επαναφορες. Σε άλλο κινητό οι φακελοι και τα αρχεία φαίνονται κανονικά. Τι να πω, έχω πάρει το δεύτερο κινητό μέχρι να βγάλω άκρη. Επόμενο βήμα είναι ή να φλασαρω την global dev ή να περιμένω nougat. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ειδικά το drop box είναι σοβαρό γιατί επηρεάζει τη δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδια αναλυση δε ρυθμιζουμε στη καμερα? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδια αναλυση δε ρυθμιζουμε στη καμερα? Ανοίγεις την κάμερα και πας στις ρυθμίσεις και από κει και πέρα βάζεις ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ανοίγεις την κάμερα και πας στις ρυθμίσεις και από κει και πέρα βάζεις ότι θες. Προφανως ειναι το πρωτο πραγμα που εκανα. Δεν εχει πουθενα να ρυθμισω την αναλυση. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δεν σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ανάλυση για τις φωτογραφίες, μόνο ποιότητα και αναλογίες (4:3 ή 16:9) Μόνο στο βίντεο επιλέγεις ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnzav Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Γεια σας παιδια! και χιλια μπραβο για το σαιτ γενικοτερα!! :) Ειμαι ενα 'κλικ' απο το να αγορασω το Xiaomi Mi Max. Tο εχω βρει εδω: http://www.honorbuy.com/785-xiaomi-mi-max-64gb-smartphone-gold.html#/option-364gb_gold 1) Απο οτι διαβασα γενικα, ειναι κομπλε το honorbuy, και ειναι και απο ευρωπαικη αποθηκη, σωστα ? 2) Τελικα αξιζει η διαφορα των 30ευρω για να προτιμησω το 3/64 απο το 3/32 ? 3) Διαβασω σε μια προηγουμενη σελιδα εδω οτι η οθονη του ειναι αρκετα ευαισθητη. Με tempered glass screen protector λυνεται η παλι θα ειμαστε με τη ψυχη στο στομα μην γεμισει χαρακιες? Σας ευχαριστω παρα πολυ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ρε παιδιά παρατηρώ μεγάλη μείωση της μπαταρίας όταν το αφήνω χωρίς να το χρησιμοποιώ για κάποιες ώρες!! Είναι νορμαλ; Φοράω Stable Global την τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Γεια σας παιδια! και χιλια μπραβο για το σαιτ γενικοτερα!! :) Ειμαι ενα 'κλικ' απο το να αγορασω το Xiaomi Mi Max. Tο εχω βρει εδω: http://www.honorbuy.com/785-xiaomi-mi-max-64gb-smartphone-gold.html#/option-364gb_gold 1) Απο οτι διαβασα γενικα, ειναι κομπλε το honorbuy, και ειναι και απο ευρωπαικη αποθηκη, σωστα ? 2) Τελικα αξιζει η διαφορα των 30ευρω για να προτιμησω το 3/64 απο το 3/32 ? 3) Διαβασω σε μια προηγουμενη σελιδα εδω οτι η οθονη του ειναι αρκετα ευαισθητη. Με tempered glass screen protector λύνεται η παλι θα ειμαστε με τη ψυχη στο στομα μην γεμισει χαρακιες? :) 1) Μια χαρα είναι, δεν αγόρασα ποτε, αλλα αποτι ξέρω είναι καλα. 2)Αξίζει με τα χίλια, μεγαλύτερος αποθηκευτικός χωρος, καλύτερος επεξεργαστής 3)Εγώ βάζω πάντα tempered glass από την 1η μερα. Μια χαρα, δεν έιχα πρόβλημα ποτε :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnzav Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Τελεια!! Τοτε θα το βαλω μποροστα! Λες να χρειαζεται να κανω ή να τους πω κάτι πριν το παραγγειλω? Εχω δει διαφορους οδηγους για αγορες απο Κινα, αλλα τωρα ειναι απο ευρωπαικη αποθηκη. Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Τελεια!! Τοτε θα το βαλω μποροστα! Λες να χρειαζεται να κανω ή να τους πω κάτι πριν το παραγγειλω? Εχω δει διαφορους οδηγους για αγορες απο Κινα, αλλα τωρα ειναι απο ευρωπαικη αποθηκη. Ευχαριστω ! Αν θελεις να το ξεκλειδωσεις για να βαλεις Ελληνικη ρομ απο το miui.gr,τοτε πες τους να σου βαλουν official αγγλοκινεζικη.Aλλιως global official beta or stable που εχουν ετσι κι αλλιως Ελληνικα!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ontheroad Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε κάποιο κατάστημα που να αλλάζει οθόνη στη συσκευή μας? Έκανε μια βουτιά από ψηλά και ψιλοτσακιστηκε! :D Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Αν θελεις να το ξεκλειδωσεις για να βαλεις Ελληνικη ρομ απο το miui.gr,τοτε πες τους να σου βαλουν official αγγλοκινεζικη.Aλλιως global official beta or stable που εχουν ετσι κι αλλιως Ελληνικα!;)Έτσι ακριβώς, petran καλα τα λες :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts