apsogos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παιδια εχει παρει καποιος κανα σοβαρο Miracast device.Απο οτι ειδα εχουν επεξεργαστες και μνημες κτλ που προφανως θα μετρανε για την "αποκριση" εικονας στη ΤV.Αν ξερει καποιος να γραψει να με βγαλει απο το κοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κινητο στο νημα χωρις να μπλεκω με http:// η url βρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καποιος με chinese rom που να εχει δοκιμασει καποιο font/γραμματοσειρα που παιζει με facebook? Ειναι το μονο που μερικες φορες χανει γραμματα και εχει μεγαλα κενα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδια εχει παρει καποιος κανα σοβαρο Miracast device.Απο οτι ειδα εχουν επεξεργαστες και μνημες κτλ που προφανως θα μετρανε για την "αποκριση" εικονας στη ΤV.Αν ξερει καποιος να γραψει να με βγαλει απο το κοπο το έχω δοκιμάσει σε τηλεόραση (samsung) που έχει ενσωματομένο miracast και συνδέεται κανονικά. Επίσης έχω προσπαθήσει και με ένα dongle της samsung με το οποίο δεν τα κατάφερα να το συνδέσω, αλλά με ένα noname κινέζικο που μου έδωσε ένας φίλος συνδέθηκε κανονικά. Τι να πώ? Ότι κάτσει είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Volume UP και Power ταυτοχρονα ..... Εχω κανει αυτή την διαδικασια πολλες φορες. επρεπε να μπει σε recovery mode. Κατι κανεις λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εχω κανει αυτή την διαδικασια πολλες φορες. επρεπε να μπει σε recovery mode. Κατι κανεις λαθος.Θαναση σε μενα απευθυνεσαι ? Αλλος νομιζω ειπε πως δεν μπαινει στο TWRP, εγω απαντησα απλα πως μπαινεις .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 το έχω δοκιμάσει σε τηλεόραση (samsung) που έχει ενσωματομένο miracast και συνδέεται κανονικά. Επίσης έχω προσπαθήσει και με ένα dongle της samsung με το οποίο δεν τα κατάφερα να το συνδέσω, αλλά με ένα noname κινέζικο που μου έδωσε ένας φίλος συνδέθηκε κανονικά. Τι να πώ? Ότι κάτσει είναι.... μετα απο ερευνα που εκανα παρατηρω οτι εχουν μια μικρη καθυστερηση απο το κινητο στην τηλεοραση.Το οποιο αν παιζεις παιχνιδι σε σκιζει.Μηπως καποιο απο τα ποιο δυνατα εχει καλυτερη αποκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καποιος με chinese rom που να εχει δοκιμασει καποιο font/γραμματοσειρα που παιζει με facebook? Ειναι το μονο που μερικες φορες χανει γραμματα και εχει μεγαλα κενα. Χρησιμοποιω χωρις θεμα το deker,open sans,zegoe,helvetica neue!ολα αυτα κατεβασμενα απο ifont μεσω οδηγιων απο xda που βρηκα χωρις να χρειαζεται ρουτ..χρησιμοποιω μονιμα το open sans μιας και μου αρεσει πολυ! Τα παραπανω δειχνουν κανονικα στο facebook.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστω παρα πολυ! Εχεις ενα link ευκαιρο? Αν οχι, nevermind, θα το ψαξω. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστω παρα πολυ! Εχεις ενα link ευκαιρο? Αν οχι, nevermind, θα το ψαξω. http://en.miui.com/thread-318850-1-1.html Ακολουθα αυτον τον οδηγο..και στο τελος κανε εγγραφη να γινεις σαν developer για themes και μολις σε στειλουν το email θα μπορεσεις να αλλαζεις την γραμματοσειρα..αλλιως θα σε βγαζει error.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Τελεια, ευχαριστω. Προσπαθω να βρω μεσω του ifonts καποιες απο τις γραμματοσειρες που προτινες και δεν βρισκω καποια. Γιατι? helvetica για παραδειγμα. Edited September 22, 2016 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Τελεια, ευχαριστω. Προσπαθω να βρω μεσω του ifonts καποιες απο τις γραμματοσειρες που προτινες και δεν βρισκω καποια. Γιατι? helvetica για παραδειγμα. Χιλια συγνωμμη δικιο εχεις..αυτα τα βρηκα ξεχωριστα αλλα εχει τον ιδιο τροπο εφαρμογης απο themes κανοντας import!εχει βασικα πολλα το ifont..δες ποιο σαρεσει και πειραματισου..και διαλεξε αυτο που σου ταιριαζει..και φυσικα αυτο που υποστηριζει το facebook γιατι καποια παλι δεν δειχνει! Zegoe και helvetica οντως τα βρηκα μεσω google μιας και το προτειναν καποια παιδια πιο πισω στις σελιδες αλλα προσωπικα εμενα δεν μαρεσαν! Αυτα που εχω αυτην την στιγμη μεσω ifont ειναι τα εξης.. Armani Aller Antipasto Dekar regullar Decker Open Sans Happy monkey Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 To helvetica το ειχα τσεκαρει απο αναφορες αλλων παιδιων και επιβεβαιωσα οτι μου αρεσει. Μπορω να το κανω import και να το βαλω μεσω i-font? Μια περιγραφη του τροπου η link να το προσπαθησω? Αλλιως παω για το open sans, ειναι πολυ καλο οπως ειπες. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 To helvetica το ειχα τσεκαρει απο αναφορες αλλων παιδιων και επιβεβαιωσα οτι μου αρεσει. Μπορω να το κανω import και να το βαλω μεσω i-font? Μια περιγραφη του τροπου η link να το προσπαθησω? Αλλιως παω για το open sans, ειναι πολυ καλο οπως ειπες. Το helvetica δεν το κανεις μεσω ifont ,το βρισκεις ηδη σε αρχειο mtz και απλα πας στην εφαρμογη themes το κανεις import και το διαλεγεις ως γραμματοσειρα!το ifont απλα μετατρεπει την γραμματοσειρα σε αρχειο mtz που υποστηριζει η συσκευη μας μιας και εχει πληθωρα επιλογων!φυσικα υπαρχουν επιλογες και εκτος ifont που με λιγο google it θα βρειτε αρκετα.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 δειτε και εδω...http://en.miui.com/thread-11744-1-1.html... μου εχουν δουλεψει ολα οσα δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σας ευχαριστω πολυ. Κατεβασα οσα με ενδιαφερουν, περιμενω επιβεβαιωση να γινω designer για να μπουν στο κινητο. :) Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα. Το helvetica, το έχει στο play store,, 1,07 euro. Επειδή αυτά είναι για προχωρημένους χρήστες, μία ερώτηση:. Ή ίδια εφαρμογή δεν είναι;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα. Το helvetica, το έχει στο play store,, 1,07 euro. Επειδή αυτά είναι για προχωρημένους χρήστες, μία ερώτηση:. Ή ίδια εφαρμογή δεν είναι;;;;;; Ειναι για την εφαρμογη flipfont..στην δικια μας περιπτωση εχουμε το ifont το οποιο μετατρεπει σε αρχειο mtz που υποστηριζει η συσκευη μας για την γραμματοσειρα..δεν γνωριζω αν κανει το ιδιο σε flipfont καθως οι οδηγιες που υπαρχουν συνιστα ifont! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karageo Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάρω το 3/64 καλή επιλογή; Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο γιατί δεν είμαι και πολύ γνωστής του πράγματος... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάρω το 3/64 καλή επιλογή; Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο γιατί δεν είμαι και πολύ γνωστής του πράγματος... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Πολύ καλη επιλογή :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα. Το helvetica, το έχει στο play store,, 1,07 euro. Επειδή αυτά είναι για προχωρημένους χρήστες, μία ερώτηση:. Ή ίδια εφαρμογή δεν είναι;;;;;; Eιναι παρα πολυ ευκολο να κανεις τον οδηγο στο link που παρατεθηκε παραπανω. Και δωρεαν. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karageo Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Πολύ καλη επιλογή :D Τώρα με την ρομ κτλ το έχει κάποιο σάιτ με τα ελληνικά και να κάνει ανανέωση αυτόματα; Γιατί δεν ξέρω να περνω μνήμη και τέτοια. Αν ναι από πού να το πάρω και τι να προσεξω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τώρα με την ρομ κτλ το έχει κάποιο σάιτ με τα ελληνικά και να κάνει ανανέωση αυτόματα; Γιατί δεν ξέρω να περνω μνήμη και τέτοια. Αν ναι από πού να το πάρω και τι να προσέξω;;;Για site και Rom πατα επάνω στη φωτογραφία της υπογραφής μου και θα σε οδηγήσει εκεί ..... ;) Για αγορα προτείνω το πολ αξιόπιστο vickmall.com :) Επιλεγεις αποστολη είτε με Singapore Post είτε NL Post Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τώρα με την ρομ κτλ το έχει κάποιο σάιτ με τα ελληνικά και να κάνει ανανέωση αυτόματα; Γιατί δεν ξέρω να περνω μνήμη και τέτοια. Αν ναι από πού να το πάρω και τι να προσεξω;;; Aν βαλεις Ελληνικη και θες ota εμπλεξες. Θα σου προτινα να βαλεις η να το παρεις με global. Ετσι κι αλλιως σε λιγο θα φθασει 100% η μεταφραση και δεν θα χρειαζεται καν η αλλαγη ακομα και για καποιον που εχει ορεξη. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karageo Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τώρα με την ρομ κτλ το έχει κάποιο σάιτ με τα ελληνικά και να κάνει ανανέωση αυτόματα; Γιατί δεν ξέρω να περνω μνήμη και τέτοια. Αν ναι από πού να το πάρω και τι να προσεξω;;; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία! Οπότε θα κοιτάξω Να λέει global. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts