Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κατεβάσει κανένας το mx player? το κατέβασα και οι υπότιτλοι δεν παίζουν σωστά. βγάζει με κενά τα γράμματα και κάποια λείπουν. είμαι με stable rom και miui 8. Και είναι σωστοί οι υπότιτλοι.

Μαλλον κωδικοποιηση η απλα εχει να κανει τυχαια με υποτιτλους που διαλεξες

Τελικα με miui 8 παιζουν σωστα?

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Όχι δεν είναι παίζει ακόμα σωστά. Με το vlc παίζει σωστά αλλά με το mx player δεν μπόρεσα να το κάνω ότι κωδικοποίηση και αν έβαλα.

Εγω απο vickmall πηρα την δευτερα παραγγελια την παρασκευη αργα Ειναι πιο ακριβοι αλλα απο την πειρα μου ως τωρα εμαθα οτι οταν αγοραζεις φτηνα η φθηνοτερα απο τα αλλα site σου στελνουν b c grade τηλεφωνα μετα μπορει να καθυστερησουν στο μηνα αν δεν εχουμε κατι παραξενο το παραλαμβανεις

Να σημειωθει οτι δεν κανει. Tracking ακομα ελπιζω μεχρι την αλλη δευτερα να φυγει απο την SG post μου την προτειναν εναντι της nl post

Αμα σου παιζει με vlc τι ψαχνεσαι fck mx

Edited by satiros
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Καλησπέρα

Πολύ χαίρομαι που υπάρχει τέτοια κοινότητα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το Mi max (3GB ram, 64GB rom, 8core).

Αν και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες δεν έχω βρει κάποια από τα παρακάτω:

1. Είμαι σε Wind (και δεν μπορώ να αλλάξω), και είδα που αναφέρθηκε πως στο 4G LTE 40, το τηλέφωνο είναι ασύμβατο. Γνωρίζω πως όλες οι κεραίες 3G θα ξυλωθούν στην επαρχία μέσα στον επόμενο χρόνο και στις πόλεις ίσως νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι: a. Δεν θα έχω σήμα τηλεφωνίας καθόλου ή απλά δεν θα έχω γρήγορο ίντερνετ; b. Παντού ή σε κάποιες κυψέλες/υποπεριοχές; c. Λύνεται με update ή είναι fixed;

2. Χρησιμοποιώ πολύ το ζουμ σε οποιοδήποτε σημείο ενός βίντεο (και όχι μόνο στο κέντρο), τον διαχωρισμό σελίδας (split screen), και τον φακό με διαφορετική ένταση (3 σκάλες: αμυδρό, μέσο, μέγιστη φωτεινότητα). Από την δική μου εμπειρία δεν τα έχω δει σε άλλη εταιρεία εκτός samsung (εκτός από το δεύτερο). Γνωρίζει κάποιος αν αυτά μπορούν να γίνουν στο συγκεκριμένο τηλέφωνο είτε build in, είτε με app;

3. Επειδή ήδη έχω 6.3 ιντσών οθόνη και την χρειάζομαι για την εργασία μου κοιτάω μόνο μεγάλα κινητά. Το πιο κοντινό που έχω δει, στα spec και τα χρήματα που θέλω, είναι το Huawei P8 max, με 6.8 ίντσες. Είναι 20$ ακριβότερο και περσυνό μοντέλο, όμως έχει καλύτερο επεξεργαστή και όλοι μου έχουν προτείνει την Huawei σαν καλύτερο κατασκευαστή. Δυστυχώς στο περιβάλλον μου έχω αρκετούς που έχουν "καεί" από πρόσφατες κακές εμπειρίες με Xiaomi. Βέβαια με ανησυχεί που το P8 max δεν έχει ελληνικό μενού, και όχι γιατί με ενοχλούν τα αγγλικά, αλλά φοβάμαι πως η υποστήριξη και οι αναβαθμίσεις θα είναι ανάλογες, όταν εδώ και 1,5 έτος δεν έχει βγει τίποτα. Η ανταπάντηση σε αυτό βέβαια είναι πως αν ένα τηλέφωνο δεν έχει bugs, δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις...

4. Για 40 $ αξίζει να πάω στο μοντέλο Mi max με 128GB ROM και 4GB RAM? Γενικά κρατάω το τηλέφωνο συνήθως 2 χρόνια και μου φαίνεται λίγο επένδυση, γιατί προς το παρόν δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κανένα από τα δύο. Τώρα είμαι με κάτω από το μισό και στα δύο.

5. Σχετικά με θήκες ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν θήκες χωρίς κάλυψη οθόνης με stand, ώστε να στέκεται όρθιο. Κάτι τέτοιο:

http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-TPU-Silicone-Gel-Rubber-Stand-Case-Cover-Skin-For-Samsung-Galaxy-Phones-/141751080694?var=&hash=item210105d6f6:m:mQxedYMZ1VvA92Zfl-RgDCA

6. Επίσης ο μετασχηματιστής ταχείας φόρτισης (που αν κατάλαβα καλά δεν περιλαμβάνεται) θεωρείτε ότι είναι αποτελεσματικός και απαραίτητος; Γιατί δεν μπορώ να τον βρώ στο vickmall?

Σας κούρασα, αλλά από τα παραπάνω με σειρά προτεραιότητας θα κριθεί αν θα το πάρω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Γεια σου δεν κινείται πολύ το θρεντ εδώ

6) quick charge 3 φορτιστής από eBay amazon 2 αντί 4 ωρες

5)ομοίως

4) καλύτερα το 4 /128futureprof

3 εγώ θα έπαιρνα μεγαλύτερο ή τέλος πάντων το 6.8 από 6.3 σε 644 δεν θα δει διαφορα

2 δεν γνωρίζω

1 ομοιωε

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

καλησπερα σε ολους,

σημερα παρελαβα κι εγω από vickmall.

το γκρι ειχα παραγγειλει, ασπρο εμπρος, ασημι πισω.

εντυπωσεις:

tempered glass πρακτικα ειναι μη εφαρμοσιμα λόγω καμπυλης οθονης στα πλαγια. εβαλα ενα από τα δυο που μ εστειλαν, μεχρι να παραλαβω μια θηκη τυπου βιβλιο που περιμενω.

τα υπολοιπα αργοτερα μετα από wifi συνδεση κτλ.

το ειχα παραγγειλει παντως με official rom (English and Chinese) και μου εκανε εντυπωση οτι εχει google play.

ερχονται παντως καποιες ειδοποιησεις κινεζικες κ καποια υπομενου επισης κινεζοφερνουν (και στο πληκτρολογιο).

εχει εκδοση 7 miui, stable. και ηδη εχει βρει διαθεσιμο update από την μπλε εφαρμογή mi update.

λέτε να το εξελληνισω ?

θα ηθελα να παιρνω εβδομαδιαι ή εστω μηνιαια updates OTA, για τον σκοπο αυτο τι προτείνετε ιδανικά ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπερα σε ολους,

εντυπωσεις:

tempered glass πρακτικα ειναι μη εφαρμοσιμα λόγω καμπυλης οθονης στα πλαγια. εβαλα ενα από τα δυο που μ εστειλαν, μεχρι να παραλαβω μια θηκη τυπου βιβλιο που περιμενω.

το ειχα παραγγειλει παντως με official rom (English and Chinese) και μου εκανε εντυπωση οτι εχει google play.

ερχονται παντως καποιες ειδοποιησεις κινεζικες κ καποια υπομενου επισης κινεζοφερνουν (και στο πληκτρολογιο).

εχει εκδοση 7 miui, stable. και ηδη εχει βρει διαθεσιμο update από την μπλε εφαρμογή mi update.

λέτε να το εξελληνισω ?

θα ηθελα να παιρνω εβδομαδιαι ή εστω μηνιαια updates OTA, για τον σκοπο αυτο τι προτείνετε ιδανικά ?

Νομίζω το ιδανικό είναι να βάλεις MIUI Global stable και να το έχεις στα ελληνικά. Σε λίγες μέρες θα πάρει και MIUI 8 (αν δεν έχει πάρει ήδη) και θα είσαι τέλεια.

http://en.miui.com/download-302.html

"Γεια σου δεν κινείται πολύ το θρεντ εδώ

6) quick charge 3 φορτιστής από eBay amazon 2 αντί 4 ωρες

5)ομοίως

4) καλύτερα το 4 /128futureprof

3 εγώ θα έπαιρνα μεγαλύτερο ή τέλος πάντων το 6.8 από 6.3 σε 644 δεν θα δει διαφορα

2 δεν γνωρίζω

1 ομοιωε "

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Σχετικά με το μέγεθος, να σου πω θεωρώ πλεονέκτημα το 6.4, διότι ενώ είναι μεγαλύτερη από 6.3, βλέπω ότι είμαι στο όριο μεγέθους κινητού και το p8 είναι εμφανώς μεγαλύτερο. Φοβάμαι πως δεν θα χωράει πλέον σε τσέπες, θήκες αυτοκινήτου-γραφείου, θα είναι πιο δύσχρηστο κτλ

Σχετικά με το 1, η Wind μου απάντησε πως έχουν 3 band στο LTE, 800, 1800, 2600. Και στα 2 τηλέφωνα λείπουν τα 800. Αν βρεθεί σε τέτοια κεραία τότε ΔΕΝ θα έχει καθόλου σήμα το τηλέφωνο! Βεβαια μου είπαν πως μπορεί να βρει κεραία των άλλων bandwidth ή 3G (για όσο ακόμα λειτουργήσουν). Ειχε κάποιος αντίστοιχα θέματα από αυτούς που το έχουν χρησιμοποιήσει;

Σχετικά με το 2. ξέρει κανείς κάτι;

"2. Χρησιμοποιώ πολύ το ζουμ σε οποιοδήποτε σημείο ενός βίντεο (και όχι μόνο στο κέντρο), τον διαχωρισμό σελίδας (split screen), και τον φακό με διαφορετική ένταση (3 σκάλες: αμυδρό, μέσο, μέγιστη φωτεινότητα). Από την δική μου εμπειρία δεν τα έχω δει σε άλλη εταιρεία εκτός samsung (εκτός από το δεύτερο). Γνωρίζει κάποιος αν αυτά μπορούν να γίνουν στο συγκεκριμένο τηλέφωνο είτε build in, είτε με app; "

καλησπερα σε ολους,

εντυπωσεις:

λέτε να το εξελληνισω ?

σε ποσο καιρο παρελαβες?

το δικο μου σημερα εγινε dispatched

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

σε ποσο καιρο παρελαβες?

το δικο μου σημερα εγινε dispatched

σε ακριβως 22 ημερες.

δυστυχως ομως καταφερα και το εβαλα σε mode "κολλημενης" οθονης στο "mi" προσπαθωντας να του περασω ελληνικη ρομ.

ειχα κανει unlock τον bootloader, ειχα περασει το twrp και απλα επειδη βαριομουν να του κανω restart κ να περασω το zip δοκιμασα μεσω adb εντολων να περναγα το zip.

δε πετυχε ομως και το twrp πρεπει να επελεξα το επανω αριστερα κουτακι, (reboot system) νομιζω, kai πλεον μονο σε fastboot mode μπορω να μπω, ή να το δω να φορτιζει (αναβει κ το λαμπακι) ή να βλεπω κολλημενο το mi στην οθονη.

καμια ελπιδα να το αναστησω βλέπετε?

σε ακριβως 22 ημερες.

δυστυχως ομως καταφερα και το εβαλα σε mode "κολλημενης" οθονης στο "mi" προσπαθωντας να του περασω ελληνικη ρομ.

ειχα κανει unlock τον bootloader, ειχα περασει το twrp και απλα επειδη βαριομουν να του κανω restart κ να περασω το zip δοκιμασα μεσω adb εντολων να περναγα το zip.

δε πετυχε ομως και το twrp πρεπει να επελεξα το επανω αριστερα κουτακι, (reboot system) νομιζω, kai πλεον μονο σε fastboot mode μπορω να μπω, ή να το δω να φορτιζει (αναβει κ το λαμπακι) ή να βλεπω κολλημενο το mi στην οθονη.

καμια ελπιδα να το αναστησω βλέπετε?

Πρέπει να μπει σε edl mode και να ξαναφλασάρεις official rom.

Κοίτα εδώ είναι για RN3 Pro αλλά λογικά κάνει.

Φιλικά.Γιώργος.

Πρέπει να μπει σε edl mode και να ξαναφλασάρεις official rom.

Κοίτα εδώ είναι για RN3 Pro αλλά λογικά κάνει.

συντοπιτισσα αμα τα καταφερω, κερναω καφε στο θεατρακι.

[/color]

συντοπιτισσα αμα τα καταφερω, κερναω καφε στο θεατρακι.

Συντοπίτης.

Θα ήθελα να το δω από κοντά καθώς το ζαχαρώνω.

Φιλικά.Γιώργος.

[/color]

Συντοπίτης.

Θα ήθελα να το δω από κοντά καθώς το ζαχαρώνω.

ανεστη φιλε ! όποτε θελεις. αξιζει πραγματικα !!!

τωρα κατεβαζω την 6.8.25 και την περναω στην μνημη συσκευης και επιλεγω μεσω twrp το .zip , σωστά ?

ανεστη φιλε ! όποτε θελεις. αξιζει πραγματικα !!!

τωρα κατεβαζω την 6.8.25 και την περναω στην μνημη συσκευης και επιλεγω μεσω twrp το .zip , σωστά ?

Σωστά.

Θα ήθελα να συναντηθούμε να το δω από κοντά.

Φιλικά.Γιώργος.

Σωστά.

Θα ήθελα να συναντηθούμε να το δω από κοντά.

οποτε θελεις, αυριο απογευμα ισως.

παντως, δε καταφερνω με τιποτα να το κανω να "δει" το ελληνικο .zip, παρολο που το εχω unlocked bootloader και με περασμενο το Twrp.

ευτυχως που υπαρχει και το mi flash και το επανεφερα μερικες φορες μετα απο καθε αποτυχια περασματος ελληνικης ρομ.

Επειδή, και σε μένα, την 1η φορά, δεν έβλεπε το αρχείο , Ελληνικό zip, Δοκίμασε με microSD,,,,, και με φλασακι usb ,,, με σύνδεση με καλώδιο usb OTG,, έτσι περναω τις ρομ εγώ.

Ακριβως φιλε.

Με μεταφορα του zip στην κάρτα μνήμης ,πέρασε μία χαρά η ελληνική ρομ.το εξελληνισα το εργαλείο:)

Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανες. Όταν περνάμε 1η φορά Ελληνική ρομ, κάνουμε το wipe,, κλπ. Με το twrp κάνε backup στην microSD!!!, ώστε αν έχεις πρόβλημα.. restore κλπ

Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από το Nexus 6p για το mi max. Θέλω μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία.. και μεγαλύτερη οθόνη. Με απασχολούν θέματα όπως η ποιότητα κατασκευής η αντοχή στο χρόνο και η ποιότητα της κάμερας. Σε αυτούς τους τομείς το 6p με καλύπτει με το παραπάνω. Αξίζει να κάνω την αλλαγή ;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από το Nexus 6p για το mi max. Θέλω μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία.. και μεγαλύτερη οθόνη. Με απασχολούν θέματα όπως η ποιότητα κατασκευής η αντοχή στο χρόνο και η ποιότητα της κάμερας. Σε αυτούς τους τομείς το 6p με καλύπτει με το παραπάνω. Αξίζει να κάνω την αλλαγή ;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Μην φοβάσαι τίποτα.

Τα Xiaomi είναι άψογα.

Το μόνο που δεν μπορώ να σου πω είναι κάμερα καθώς δεν έχω τη συσκευή.

Για όλα τα άλλα μη φοβάσαι.

Φιλικά.Γιώργος.