smoke07 Δημοσιεύτηκε May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2016 Καλησπέρα, μετά από 3 χρόνια με το αθάνατο nexus 4 ήρθε η ώρα να κάνω την αλλαγή. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις απλά θέλω κάτι καλό που να κρατήσει τουλάχιστον 2 χρόνια. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Φίλε δεν βοηθάς καθόλου. Γύρω εκεί βρίσκονται όλα τα καλά κινητά. Xperia z3 dual. 349€ Honor 6+ 379€ Samsung s6 386€ LG v10. 401€ Huawei mate s. 405€ Samsung galaxy note 4. 425€ Sony Xperia z3. 428€ Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις και να περιγράψεις τις ανάγκες σου σε κινητό και μετά να σε βοηθήσουν τα παιδιά εδώ μέσα. Χρόνια πολλά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoke07 Δημ. May 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Θέλω καλή οθόνη και κάμερα, για τα μεγέθη δεν έχω θέμα, ελαφρύ gaming και να μην έχω κολλήματα μετά από λίγο καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα το HTC Μ9 που δεν σου το αναφέρει. Έχει ότι θέλεις στην τιμή που το θέλεις. Η εμπειρία χρήσης νομίζω θα σε ενθουσιάσει αφού προέρχεσαι από pure android interface. Με όλα τα κομφόρ χωρίς όμως πολλά πολλά μπλιμπίκια όπως η Samsung και φυσικά τέρμα smooth.Και κατασκευή lux σαν το nexus και καλύτερη. Τώρα τις άλλες συσκευές που σου προτείνει ο φίλος δεν τις έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoke07 Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Είδα από κοντά το ν10 και με κέρδισε, ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί πολλά αρνητικά ακούγονται για την lg τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Είδα από κοντά το ν10 και με κέρδισε, ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί πολλά αρνητικά ακούγονται για την lg τελευταία Μια χαρά το V10. Ο άνθρωπος έγραψε οτι τον ενδιαφέρει η κάμερα, το M9 τί να το κάνει; Για αυτά τα λεφτά δεν άξιζε η κάμερα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dproductionz Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Είδα από κοντά το ν10 και με κέρδισε, ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί πολλά αρνητικά ακούγονται για την lg τελευταία Που το είδες γιατί δεν το έχω πετύχει πουθενά για να το δώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoke07 Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Το έχει πάρει ένας γνωστός μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πάρε και ένα power bank, βολικό σε μέγεθος, γιατί με την αυτονομία του v10 θα το χρειαστείς. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ή δεύτερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskor Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Η μπαταρία αμαξιού :p Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Sony xperia z3+ από μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts