Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα,

ναι το 9 το εδωσα.

στα widgets δεν υπρχουν τα buttons αυτα,

Ολα οκ με το gallery και τα buttons widgets το κατεβασα απο το λινκ που εδωσες ,σε ευχαριστω

Μια ερωτηση ακομα,οταν υπαρχει διαθεσιμο 4G+ το δειχνει σαν 4G η 4G+ ?

4G+ δείχνει

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστω,

με microsd τι γινεται?

εχω μια lexar class10 και πηγα να την διαμορφωσω σαν εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο και εγραψε οτι θελει microsd uhs 3

Παιδιά μόλις ήρθε στα χέρια μου ένα σφραγισμένο ευρωπαικό. Με 2 sim vodafone όμως που δοκίμασα, μου βγάζει No Service. Οι sim δουλεύουν κανονικά. Τις διαβάζει, αλλά δεν έχει σήμα. Καμιά βοήθεια;

σε ευχαριστω,

με microsd τι γινεται?

εχω μια lexar class10 και πηγα να την διαμορφωσω σαν εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο και εγραψε οτι θελει microsd uhs 3

Έχω διαμορφώσει μια SanDisk Extreme Pro 64Gb σαν εσωτερικό χώρο χωρίς θέμα, η συγκεκριμένη είναι U3

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ με Toshiba class 10 uhs3 δεν την αναγνωρίζει μαζί με την μνήμη του κινητού...

Πάντως δεν ξέρω αν σασ αρέσει αλλά εγώ την έχω κατά βρει που συνδέεται και κάνει mirroring το κινητό στην τηλεόραση... χωρίς καλώδια ούτε έξτρα υλικά...

Ξέρετε ποτε παίρνει το κινητό μαςnougat ...40 ημέρες νομίζω πέρασαν από τότε που βγήκε... βλέπω σαμμυ αν και beta και δεν το πιστεύω....

Ήρθα και εγώ στο club! Τo default keyboard της HTC sucks-a-lot αλλά κατάφερα να βάλω το google keyboard & sense input και τουλάχιστον έχω εναλλακτικές...

Πετάει η συσκευή...

The more things change, the more they stay the same...

Παιδιά μόλις ήρθε στα χέρια μου ένα σφραγισμένο ευρωπαικό. Με 2 sim vodafone όμως που δοκίμασα, μου βγάζει No Service. Οι sim δουλεύουν κανονικά. Τις διαβάζει, αλλά δεν έχει σήμα. Καμιά βοήθεια;

Μπορεί να βοηθήσει κανείς ή να το θεωρήσω DOA;

Μπορεί να βοηθήσει κανείς ή να το θεωρήσω DOA;

Μπορείς να καλέσεις στο 112?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μπορείς να καλέσεις στο 112?

Μου γράφει: "Turning on radio..." και δεν κάνει τίποτα.

μηπως δεν βαζεις σωστα την sim?

γιατι μπαινει αναποδα ,

εφοσον τα κανεις ολα σωστα και δεν παιζει κανε και ενα factory reset και εαν παλι δεν κανει τιποτα παει για επιστροφη αμεσα

Αν δε καλεί και στο 112 τότε έχει μάλλον θέμα το κινητό. Και χωρίς κάρτα σιμ αν όλα είναι εντάξει τότε καλεί στο 112

Φαίνεται να μην δουλεύουν οι πομποδέκτες. Το 112 δεν χρειάζεται sim.

Κάνε ένα factory reset και αν δεν συνέλθει, επιστροφή (DOA)

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σωστά τη βάζω τη sim, αφού μου ζητάει και pin. Δυστυχώς μετά και από δυο factory reset το πρόβλημα παραμένει.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161113/6a5a1c64266c034a0e2e56094e28cad0.jpg

Σ εσένα έτσι είναι;

Καλησπερα στο forum, μετα απο 1 χρονο χρησης του iphone 6s σκεφτομαι να ξανα παω σε android device και καταληγω στο htc 10. Πιστευετε πως αξιζει μια τετοια αλλαγη; ή θα ειναι downgrade; Απο οσα εχω διαβασει βλεπω πως εχει καλη ποιοτητα κατασκευης, καλη καμερα και σχετικα λιγα κολληματα. Θελω απλα και τη γνωμη καποιων που το εχουν δουλεψει σαν συσκευη.

Καλησπερα στο forum, μετα απο 1 χρονο χρησης του iphone 6s σκεφτομαι να ξανα παω σε android device και καταληγω στο htc 10. Πιστευετε πως αξιζει μια τετοια αλλαγη; ή θα ειναι downgrade; Απο οσα εχω διαβασει βλεπω πως εχει καλη ποιοτητα κατασκευης, καλη καμερα και σχετικα λιγα κολληματα. Θελω απλα και τη γνωμη καποιων που το εχουν δουλεψει σαν συσκευη.

Downgrade το να πας από 6s σε htc 10? Θα είναι σαν να πηγες 4 χρονια μπροστα... Προχωρα αφοβα...

Φίλε μου και εγώ 6s είχα πριν το πάρω...για εμένα αν δεν έχεις συνηθίσει το Androidκαι είχες πάντα iOS μείνε σε iOS .. αννπαλι θες κινητό κόσμημα και specs που ή apple θα βάλει στα κινητά της σε κάνα χρόνο και ...παρτο με κλειστά μάτια...άλλωστε δες και παλιότερα τα HTC και συγκρινετα με iPhoneνα δουμε ποιος παίρνει από ποιόν....

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Downgrade το να πας από 6s σε htc 10? Θα είναι σαν να πηγες 4 χρονια μπροστα... Προχωρα αφοβα...

Χαχαχαχαχα.... έγραψες...

Και εγώ πριν πάρω το HTC10 είχα το 6s για λίγο....

Τα τηλέφωνα δεν έχουν καμία σχέση..σε όλα καλύτερο το htc...

Όπως είπε Και ο φίλος πρέπει να μην είσαι iOS lover...Εάν το κρατήσεις δέκα μέρες και το συνηθίσεις τότε νομίζω θα δείτε ότι έκανες σωστή επιλογή...

Προσωπικά το iOS Μου φαίνεται μονότονο και βαρετό..

Επίσης μιλάμε για μια συσκευή που θα έλεγα την έχουν οι ψαγμένοι της Τεχνολογίας και όχι τα fashion victims και η κουτσή Μαρία όπως τα Άλλα

Edited by redcom7

Δεν ημουν παντα σε ios, ειχα καποτε το note 3 και λιγο πιο παλιο το lg nexus 5. Οποτε δεν θα εχω θεμα με το android. Απο αποψη μπαταριας, καμερας εσεις που ειχατε την εμπειρια και με το 6ς, ποια ειναι η αποψη σας;

Σας ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις.

Δεν ημουν παντα σε ios, ειχα καποτε το note 3 και λιγο πιο παλιο το lg nexus 5. Οποτε δεν θα εχω θεμα με το android. Απο αποψη μπαταριας, καμερας εσεις που ειχατε την εμπειρια και με το 6ς, ποια ειναι η αποψη σας;

Σας ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις.

Και στα δύο αυτά μιλάμε για μια ανώτερη συσκευή

Για κάμερα όποιος έχει ενδοιασμούς μπορεί να δει το Flickr album που έχω ανεβάσει. Μπαταρία θα την ήθελα λίγο καλύτερη αλλά συμβιβάζομαι.

https://flic.kr/s/aHskBjaqpR

μια ερωτηση παιδια,οταν πλησιαζω παρα πολυ κοντα ενα αντικειμενο να βγαλω φωτογραφια μου βγαζει μυνημα πως ειναι καλυμενο το lazer focus,το εχει παρατηρησει καποιος αυτο?

επισης το κινητο το κλεινω με 100% μπαταρια το βραδυ και το πρωι που το ανοιγω γραφει 99% που θεωρειτε οτι ωφειλετε?

ευχαριστω

• The title was changed to HTC 10 (M10)