nek46 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Πως ξερουμε χωρα εισαγωγης στο htc 10; το κουτι που εχω λεει ΕΑΝ και Made in Taiwan. Χωρα προελευσης που γραφει; οτι σου λεει ο Antonio27 για το cid και μετα εδω post #1 Αll htc cid list http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437721 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Σας ευχαριστω. Ειναι cid 034 και στο chat μου ειπαν Βελγιο. Σε αναζητησεις που εκανα δεν βρηκα κατι σχετικο με χωρα. Ειναι general κωδικος ευρωπαικης εκδοσης. Παντως στο κουτι τα περιοχομενα συσκευσιας διπλα απο ΙΜΕΙ τα γραφει με ελληνικη γλωσσα αλλα δεν νομιζω να ειναι ελληνικο επειδη ειναι αγορασμενο απο skroutzoμαγαζο. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Το 034 είναι για Ισπανία Ελλάδα κατά κύριο λόγω και μερικές συσκευές Ολλανδίας. Μην ανησυχείς Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 (edited) Σας ευχαριστω. Ειναι cid 034 και στο chat μου ειπαν Βελγιο. Σε αναζητησεις που εκανα δεν βρηκα κατι σχετικο με χωρα. Ειναι general κωδικος ευρωπαικης εκδοσης. Παντως στο κουτι τα περιοχομενα συσκευσιας διπλα απο ΙΜΕΙ τα γραφει με ελληνικη γλωσσα αλλα δεν νομιζω να ειναι ελληνικο επειδη ειναι αγορασμενο απο skroutzoμαγαζο. και εγώ από σκρουτζομάγαζο(kaiserstore) το αγόρασα. και με εκανε εντύπωση ότι εχει ελληνικά στο κουτί.:) Edited February 4, 2017 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ξεχνάτε μάλλον την έλλειψη που είχε η HTC σε συσκευές τον Απρίλη-Μάη με αποτέλεσμα οι ελληνικές συσκευές να καταλήγουν να πωλούνται στη Γερμανία και άρα να γεμίσουν τα skroutzομάγαζα ελληνικές συσκευές.. Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ξεχνάτε μάλλον την έλλειψη που είχε η HTC σε συσκευές τον Απρίλη-Μάη με αποτέλεσμα οι ελληνικές συσκευές να καταλήγουν να πωλούνται στη Γερμανία και άρα να γεμίσουν τα skroutzομάγαζα ελληνικές συσκευές.. Send from my HTC 10 Μάλιστα περιέργο πάντως που δεν βρίσκεις "ελληνικα htc 10" σε μεγαλες αλυσιδες, ουτε καν σφραγισμενα ποσο μαλλον να το δεις και εκθεσιακο. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Μάλιστα περιέργο πάντως που δεν βρίσκεις "ελληνικα htc 10" σε μεγαλες αλυσιδες, ουτε καν σφραγισμενα ποσο μαλλον να το δεις και εκθεσιακο. μόνο η cosmote το έφερε επίσημα..και αυτο μάλλον σε πολύ μικρό αριθμό.. σε κατάστηματα σε όλη την αθήνα δεν το είδα πουθενα.. αλλά και ακόμα αυτά της cosmote-γερμανός είναι τα ίδια..034 cid με ένα ελληνικό αυτοκόλλητο έξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Παιδιά καλησπέρα.. Έχει καταφέρει να πληρώσει κανείς με winbank wallet ;; Δοκίμασα να πληρώσω προχτές και μου ζήτησε android pay. Στο s7 που είχα παλαιότερα πλήρωνα κανονικά χωρίς να στήσω android pay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 (edited) Παιδιά καλησπέρα.. Έχει καταφέρει να πληρώσει κανείς με winbank wallet ;; Δοκίμασα να πληρώσω προχτές και μου ζήτησε android pay. Στο s7 που είχα παλαιότερα πλήρωνα κανονικά χωρίς να στήσω android pay. Καλησπερα στο ρυθμισεις περισσοτερα NFC πιεστε και πληρωστε στην προεπιλογη πληρωμης τι εχεις. Exεις τικαρει το winbank wallet ? Mπα και εισαι root.:) και αν ναι με τι εισαι android 6 η 7 για να σου πω τι να κανεις. Edited February 5, 2017 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Καλησπερα στο ρυθμισεις περισσοτερα NFC πιεστε και πληρωστε στην προεπιλογη πληρωμης τι εχεις. Exεις τικαρει το winbank wallet ? Mπα και εισαι root.:) και αν ναι με τι εισαι android 6 η 7 για να σου πω τι να κανεις. Άψογος, αυτό ήταν στις ρυθμίσεις..Πως μου είχε ξεφύγει η ρυθμισούλα αυτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπερα καλη εβδομαδα οσοι φιλοι εχετε το magisk, ΜΗΝ αναβαθμισετε στην εκδοση 11.0 τα κανει μανταρα παλι δεν δινει προσβαση root και φυσικα παλι το wallet δεν παιζει :( μαμωτο. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 http://techblog.gr/mobile/htc-11-snapdragon-835-6gb-ram-2872/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ίδιο με το EMUI της Huawei είναι αυτό, λογικά μουφα Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Και android 7.12 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ΟΤΑ δε θα το δώσουν; γιατί είδα μια διαδικασία για manual update Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ΟΤΑ δε θα το δώσουν; γιατί είδα μια διαδικασία για manual update λογικά από αύριο.. τριτη πέμπτη η htc ξεκιναει τα OTA πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλημερα, μολις ηρθε η Nougat cid034 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 μου ηρθε μολις σε ελληνικο απο Cosmote..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλώς τα δεχτήκαμε! Ελπίζω να δούμε μικροβελτιώσεις στα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Κατεβαίνει.... Άντε να δούμε πως θα πάει και η Nougat στο θηρίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σε ποιά version σας πήγε, στην 2.41.401.3 ή στην 2.41.401.4? Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Στην 2.41.401.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εγώ που πέρασα την 2.41.401.3 χειροκίνητα, δεν ήρθε τίποτα Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εγώ που πέρασα την 2.41.401.3 χειροκίνητα, δεν ήρθε τίποτα Sent from my HTC 10 using Tapatalk είναι αναβάθμιση από 1.95.401.4 σε 2.41.401.4 όσοι είμαστε σε 2.41.401.3 λογικά θα πάρουμε άλλη αναβάθμιση σε 2.41.401.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 2.41.401.4 Αυτη πηρα και εγω, ολα φαινονται να τρεχουν μια χαρα,αξιζει factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts