fanatikos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Για την πρώτη, φακό χρησιμοποίησες? Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ena note 3 Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/404c1e2d4fc4d454d376c500fd111e21.jpg Τρεις λήψεις 20sec ISO 800. Photoshop μετά για photo stack και denoise. Όχι άσχημα για σενσορα κινητού! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Finn την 2ερη φωτο την εκανα και εγω wall :):):happy: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68834805&postcount=563 ΕDIT δεν πιστευω να μας ζητησεις πνευματικα δικαιωματα :lol::lol::lol::lol: Edited September 24, 2016 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/404c1e2d4fc4d454d376c500fd111e21.jpg Τρεις λήψεις 20sec ISO 800. Photoshop μετά για photo stack και denoise. Όχι άσχημα για σενσορα κινητού! Ήθελα να περνάει από πάνω ο ET ο εξωγήινος με ένα ποδήλατο :) Υπεροχη φωτό που σε ταξιδεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Kαλημερες κι απο μένα!!! Απο mmplanet το εχει αγορασει κανεις? Εντυπωσεις απο μαγαζι γενικοτερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Kαλημερες κι απο μένα!!! Απο mmplanet το εχει αγορασει κανεις? Εντυπωσεις απο μαγαζι γενικοτερες? Όλα τυπικά όμορφα και ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAndragoraSCR Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 είμαι ανάμεσα σε 1+3 και HTC 10 ελπίζω να φέρουν σύντομα το κόκκινο στο σκρουτζ και να μην πάω στο 1+3 Παράθεση HTC ONE M8 RED SONY XPERIA TABLET Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Όλα τυπικά όμορφα και ωραία. παιδες θα ναι ντροπη αν τους πω στις σημειωσεις με ταινια ασφαλειας παρακαλω?:D Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τι αστείο είναι αυτή η διαφορά των 30-40 ευρώ ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο στα σκρουτζομάγαζα; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τι αστείο είναι αυτή η διαφορά των 30-40 ευρώ ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο στα σκρουτζομάγαζα; :rolleyes: Demand και supply λέγεται..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πρώτη φορά βλέπω διαφορά σε τιμές τεχνολογικού προιόντος βάσει χρώματος, γι'αυτό το αναφέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 είμαι ανάμεσα σε 1+3 και HTC 10 ελπίζω να φέρουν σύντομα το κόκκινο στο σκρουτζ και να μην πάω στο 1+3 Ειλικρινά φίλε δεν βλέπω να το φέρνουν σύντομα. Για αυτό εγώ το πήρα απευθείας όταν κυκλοφόρησε σχεδόν από Αμερικα (συσκευή από Ταϊβάν) Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3410 -> Sony Ericson K700i -> Sony Ericson K800i -> iPhone 3G -> Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 1020 -> HTC 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κυκλοφορησε update, μερικοι στο xda πηραν την 1.96 Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chibi Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Καλησπέρα, δεν ασχολούμαι πολύ με τα smartphones αλλά έχω μερικές απορίες και αν μπορείτε δώστε μου τα φόντα σας. Κάτοχος του htc m8 που είναι και το πρώτο smartphone μου και ενδιαφέρομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου κινητού. Αν και υπάρχουν κάποια προβληματάκια με το m8 (χάνει παροδικά το mobile data σήμα, o κραδασμός βγήκε off) παρόλα αυτά θέλω να συνεχίσω με την συγκεκριμένη εταιρία διότι είμαι τσαπατσούλης και δεν προσέχω ιδιαίτερα τα πράγματα μου. Σίγουρα αν δεν υπήρχε το κάλυμμα αλουμινίου τότε θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Anyway, αξίζει κανείς να περιμένει τα htc 10 lifestyle ή htc desire pro αντί να προβεί στην αγορά του htc 10; Ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές; Επιπλέον μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι η συσκευασία περιέχει και τα ακουστικά; Τέλος για προστατευτικό οθόνης τι προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited September 27, 2016 by Chibi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπέρα, δεν ασχολούμαι πολύ με τα smartphones αλλά έχω μερικές απορίες και αν μπορείτε δώστε μου τα φόντα σας. Κάτοχος του htc m8 που είναι και το πρώτο smartphone μου και ενδιαφέρομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου κινητού. Αν και υπάρχουν κάποια προβληματάκια με το m8 (χάνει παροδικά το mobile data σήμα, o κραδασμός βγήκε off) παρόλα αυτά θέλω να συνεχίσω με την συγκεκριμένη εταιρία διότι είμαι τσαπατσούλης και δεν προσέχω ιδιαίτερα τα πράγματα μου. Σίγουρα αν δεν υπήρχε το κάλυμμα αλουμινίου τότε θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Anyway, αξίζει κανείς να περιμένει τα htc 10 lifestyle ή htc desire pro αντί να προβεί στην αγορά του htc 10; Ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές; Επιπλέον μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι η συσκευασία περιέχει και τα ακουστικά; Τέλος για προστατευτικό οθόνης τι προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ειχα και γω το Μ8 σαν εσενα πριν. Μην περιμενεις κανενα. Απλα παρτο δυνατη αναβαθμιση απο Μ8. Ακουστικα εχουν ολα εκτος απο τα Αμερικανικα που δεν κυκλοφορουν στα μερη μας. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κυκλοφορησε update, μερικοι στο xda πηραν την 1.96για Αμερική νομίζω είναι αυτό Ε;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 για Αμερική νομίζω είναι αυτό Ε;; Δεν ειμαι σιγουρος απο που το πηρε Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAndragoraSCR Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ειλικρινά φίλε δεν βλέπω να το φέρνουν σύντομα. Για αυτό εγώ το πήρα απευθείας όταν κυκλοφόρησε σχεδόν από Αμερικα (συσκευή από Ταϊβάν) μίλησα με MMplanet και μου είπαν πριν κάνα μην τα είχαν φέρει.....και δεν αποκλείεται να το ξαναφέρουν σύντομα αλλά δεν μου είπε για σίγουρα νομιζω αξίζει να περιμένω μιας και έχω και το Μ8 σε κόκκινο και είναι πανέμορφο και ξεχωριστό Παράθεση HTC ONE M8 RED SONY XPERIA TABLET Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλησπέρα σε όλους? για tempered glass ποιο προτείνετε? η καμιά θήκη? αυτη της HTC την έχει κάποιος φαίνεται πολύ ωραία Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chibi Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Το κόκκινο όντως καταπληκτικό και είναι το χρώμα που είχα επιλέξει για το M8. Ενδιαφέρουσα η πληροφορία για το mmplanet αλλά με την εγγύηση τι γίνεται; Το κόκκινο htc 10 δηλαδή δεν θα έρθει ποτέ επίσημα :(:(:( @bvb Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ευτυχής κάτοχος, από την Δευτέρα, του 10. Σε αντικατάσταση του One m7 που είχα! Εντυπωσιασμένος από την συσκευή. Εκπληκτική σε ταχύτητα και ανταπόκριση!!! Η κάμερα, που με ικανοποιούσε απόλυτα στο 7άρι, με άφησε ξερό με την δυνατότητα λήψης RAW!!!! Έβαλα την SPIGEN HTC 10 CRYSTAL και για προστασία οθόνης την Screen Protector Crystal της Spigen που δεν φαίνεται καν! Το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι πως μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ακουστικού, εκτός από το όταν μιλάω και χρησιμοποιώ το κουμπί της έντασης. :lol: Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 για Αμερική νομίζω είναι αυτό Ε;; Yeap, μόλις έσκασε στο δικό μου η 1.96:rolleyes: https://goo.gl/photos/BpUCNSPWYsZGh5jH8 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 είμαι ανάμεσα σε 1+3 και HTC 10 ελπίζω να φέρουν σύντομα το κόκκινο στο σκρουτζ και να μην πάω στο 1+3 μην περιμενεις οτι το κοκκινο χρωμα,ακομα και να το φερει κανενα καταστημα,οτι θα το δεχεται η ελληνικη αντιπροσωπεια αν χτυπα ξυλο παθει κατι.Μονο επιστροφη στο καταστημα και υπομονη. προσωπικα θα επελεγα το htc κι ας ειναι ακριβοτερο,φυσικα σε μαυρο χρωμα που ειναι πολυ πιο ομορφο απο το ασχημο λευκο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAndragoraSCR Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 μην περιμενεις οτι το κοκκινο χρωμα,ακομα και να το φερει κανενα καταστημα,οτι θα το δεχεται η ελληνικη αντιπροσωπεια αν χτυπα ξυλο παθει κατι.Μονο επιστροφη στο καταστημα και υπομονη. προσωπικα θα επελεγα το htc κι ας ειναι ακριβοτερο,φυσικα σε μαυρο χρωμα που ειναι πολυ πιο ομορφο απο το ασχημο λευκο. θα περιμένω κάποιες μέρες και αν δεν έρθει σε κόκκινο σε σκρουτζ θα παρω το μαύρο......καλά το άσπρο/χρυσό και άσπρο/ασημί δεν βλέπονται καν κοιτά θα ρισκάρω σκρουτζ....δεν δίνω τόσα λεφτά στα μεγάλα καταστήματα με τίποτα....είναι τεράστια η διαφορά ας ελπίσουμε να με βγάλει ασπροπρόσωπο όπως το Μ8 μέχρι τώρα....βέβαια τα προσέχω και γω υπερβολικά ίσως γιαυτό Παράθεση HTC ONE M8 RED SONY XPERIA TABLET Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts