nikosz75013 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 HTC 10 64GB Το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. http://www.bestprice.gr/item/2154820473/htc-10-64gb.html?fromq=Htc+10+64gb Καλημέρα.http://www.bestprice.gr/item/2154820472/htc-10-32gb.html?qid=36LOfl4Xo2J_23cd6_806&seq=1 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Κάποιες πολύ πολύ πρώτες απόψεις, καθότι το σ/κ εκδρόμαρα και δεν το είχα πάρει μαζί μου:lol:.. Για την μπαταρία ακόμα δεν έχω να πω κάτι.. 3 φορτίσεις έχω κάνει όλες και όλες, και δεδομένου του ότι κατά το σετάρισμα του έπινα το αίμα, δεν έχω να πω κάτι.. Σχετικά με την ποιότητα, τυπική HTC, nuff said.. Κάμερα, δεν ξέρω ακόμα.. τράβηξα μερικές φωτογραφίες, κυρίως για να δω αν δουλεύει καλά όμως.. Ναι, ξέρω, δε λέω και πολλά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα πρακτικά.. Από σήμερα ξεκινάμε..:D Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Απάντηση από το κατάστημα smarties για το αν είναι branded: "Εξαρτάται απο την παρτίδα, επειδή δεν το έχουμε ετοιμοπαράδοτο δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε εάν είναι*branded*ή όχι." Edit: έχω στείλει mail και στο eshop Edited May 16, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Το 1-3 μέρες που αναφέρουν δηλαδή είναι ψέματα Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 τι εννοουμε με το ορο branded? (οταν εψαχνα για το μ8 το smarties μ ελεγε κατι κουλα οτι δν τ εχει και μπορει να το παραγγειλει και αν θελω να μου δωσει ενα μεταχειρισμενο κλπ κλπ τεσπα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Πχ μπορεί να έχει το software της Ο2 Γερμανίας. Παλαιότερα τα branded έπαιρναν και αργότερα τις ενημερώσεις. Εμένα προσωπικά δε με πειράζει, s-off και debrand σε EU unlocked Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Η Hellas phone μου απάντησε: Καλησπέρα σας * Δεν είναι*branded*είναι*original Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Η Hellas phone μου απάντησε: Καλησπέρα σας * Δεν είναι*branded*είναι*original Το πότε θα το έχουν ετοιμοπαραδοτο σου είπαν? Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Όχι. Το original σε πείθει ή δεν κατάλαβαν τί ρώτησα; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Δε κατάλαβαν νομίζω Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Λοιπόν. Τους πήρα τηλέφωνο και τους εξήγησα αναλυτικά τι εννοώ και επέμειναν ότι είναι unbranded. Έχουν μόνο το ασήμι διαθέσιμο σε τρεις με τέσσερις μέρες. Τους ρώτησα αν θα έχουμε κάποια ειδική τιμή σε περίπτωση που παραγγείλουμε πολλά και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν ξεχωριστά τότε. Για χρώμα όμως μου είπαν μόνο ασημί εκτός αν εμφανιστεί κάποιο άλλο στο site οπότε θα ξέρουμε ότι έφεραν κι άλλο χρώμα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Στο σκρουτζ ποτε το αναμενουμε; Με εχει ψησει πολυ το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Άγνωστο. Εμφανίστηκαν άλλα δύο καταστήματα στο best price Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται το kaizershop έχει ετοιμοπαραδοτο το ασημί αλλά στα 700. Είναι unbranded από ότι μου είπαν. Όποιος λοιπόν το θέλει ακόμα και σήμερα ας πάει από εκεί να το πάρει. Τα άλλα μαγαζιά που λένε ότι είναι ετοιμοπαραδοτο λένε ********. Δεν το έχουν ετοιμοπαραδοτο. Αυτά για όποιον το θέλει ακόμα και σήμερα Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Μόλις μου απάντησε και το eshop ότι είναι unbranded στα 729 κατόπιν παραγγελίας. Edited May 16, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μόλις μου απάντησε και το eshop ότι είναι unbranded στα 729 κατόπιν παραγγελίας. Και ακριβό, αλλά και όχι ετοιμοπαραδοτο. Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Το δικο μου πρεπει να πηγε διακοπες αντι να ερθει γιατι απο Γερμανια που ξεκινησε τωρα το τρακινγκ μου λεει οτι ειναι Ντουμπαι :angry: Edited May 17, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Καλησπέρα.. Το παρέλαβα την περασμένη τετάρτη.. Δεν μπορώ να πω ότι το χάρηκα ιδιαίτερα μιας και το Σαββατοκυρίακο εκδρόμαρα.. Γεννικά πολύ ικανοποιημένος από το build quality.. Τα ηχεία μου άρεσαν.. και βρήκαν να ισχύει αυτό που περιγράφεται στα περισσότερα reviews.. Καλή ποιότητα ήχουν ακόμα και στη μέγιστη ένταση.. δεν τσιρίζουν καθόλου.. αλλά η μέγιστη ένταση είναι περιορισμένη σε σχέση με Nexus για παράδειγμα (το οποίο του αρέσει να τσιρίζει που και που). Δεν σέταρα profile για τα headset οπότε δεν ξέρω ακόμα τι παίζει εκεί.. Από battery.. μέχρι στιγμής ικανοποιημένος.. Προσωπικά με ενδιαφέρει να δω τη δυνατότητα της κάμερας του κινητού, περισσότερο στα Raw files.. Με τις λίγες φωτογραφίες που έβγαλα πιστεύω ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στους αλγορίθμους των jpg. Τα jpg αρχεία είναι στα 1.2 - 3.2 mb ενώ τα Raw (dng) είναι στα 25 mb. Δεν ξέρω ποιους και πόσο θα βοηθήσει η πιο κάτω ανάλυση.. Προσωπικά τα ανεβάζω με αφορμή τη συνεχής σύγκριση του HTC 10 με S7.. Ελπίζω να γίνει κατανοητό τι εννοούμε επεξεργασία jpg και πόσο αλλάζει μια φωτογραφία (θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τα γούστα του καθενός) με ελάχιστες τροποποιήσεις και ταυτόχρονα να δείτε τις δυνατότητες του φακού.. Original jpg από το HTC 10: http://i.imgur.com/JOCrmse.jpg Ακολούθω πέρασα το αντίστοιχο Raw αρχείο στο Lightroom: Όλα τα exported jpg αρχεία 8+ mb. Απευθείας export σε jpg χωρίς επεξεργασία: 0 - Raw to jpg by lightroom - no edit Επεξεργασία μόνο blacks και whites (όσοι ξέρουν από lightroom, μιλάμε για κλάσματα δευετρολέπτο η διαδηκασία..) 1 - Edited raw file in Lightroom - blacks & whites Εισαγωγή περισσότερων σκιών στη πιο πάνω 2 - Edited raw file in Lightroom - black & whites & -60 shadows Edited May 16, 2016 by stsdema28 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Παιδια οταν τραβατε φωτο πισω στον αισθητηρα λειζερ φαινεται κανενα φωτακι; και κατι αλλο πως βρησκουμε το cid στα htc;(( το βρηκα, ειναι htc_034 απο που ειναι ρε παιδια;; Edited May 17, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Βλεπω λαθη στην καμερα.οταν τραβας σε τοιχο λευκο επανω και κατω κανει σαν ενα bluer διαγραμμα.ενω με την google camera δεν το κανει. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Παιδια οταν τραβατε φωτο πισω στον αισθητηρα λειζερ φαινεται κανενα φωτακι; και κατι αλλο πως βρησκουμε το cid στα htc;(( το βρηκα, ειναι htc_034 απο που ειναι ρε παιδια;; ειναι επισημο ευρωπαικο no brand. απο τα πρωτα που θα παιρνουν και τα updates. απο που το πηρες; μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες με το κινητακι ,δεν το αλλαζω με τιποτα. η ποιοτητα κατασκευης και το μασιφ μεταλλο ντροπιαζουν τα γυαλακια στα Galaxy και το G5 που μπροστα στο Μ10 μοιαζει με πλαστικο ενω δεν ειναι. για καποιον που θελει την ανωτερη ποιοτητα κατασκευης στα κινητα για το 2016 ,εδω ειναι. Edited May 17, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τους κατοχους της συσκευης...το αποτελεσματα που λετε για την μπαταρια οτι σας βγαζει μια μερα κλπ κλπ ειναι με την εξοικονομηση ενεργειας η χωρις???αν οχι ποση διαφορα εχει αν εχετε παντα την εξοικονομηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 sakaki δεν την χρειαζεσαι την extreme power save γιατι η μπαταρια ειναι μια χαρα. εκανα ενα reset μετα απο το update για να περασω καποια πραγματα που εχω στο Α9 μου http://i.imgur.com/PtMnmu1.jpg Η μπαταρια δεν ειναι κακη ....καλη ειναι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Pik νιώθεις ότι λείπει κάτι απ το 10 το οποίο υπάρχει στο Α9? Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ειναι επισημο ευρωπαικο no brand. απο τα πρωτα που θα παιρνουν και τα updates. απο που το πηρες; μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες με το κινητακι ,δεν το αλλαζω με τιποτα. η ποιοτητα κατασκευης και το μασιφ μεταλλο ντροπιαζουν τα γυαλακια στα Galaxy και το G5 που μπροστα στο Μ10 μοιαζει με πλαστικο ενω δεν ειναι. για καποιον που θελει την ανωτερη ποιοτητα κατασκευης στα κινητα για το 2016 ,εδω ειναι. Απο καιζερ..ειμαι λιγακι καπως με την καμερα..περιμενα αλλα πραγματα..καπως καλυτερη Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts