vastegial_74 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Η γρηγορη φορτιση ειναι στανταρ η εχεις επιλογη γρηγορη και κανονικη; Διαβαζω για θεματα με τις αναβαθμισεις. Δεν ερχονται; ΕΙναι συσκευες ας πουμε που δεν εχουν παρει andoid 7; Τι συμβαινει; Εχει να κανει με την προελευση της συσκευης; Δηλαδη αν το παρω απο τα public θα εχει καλυτερες, τακτικοτερες ενημερωσεις απο οτι ενος μαγαζιου απο το σκρουτζ που λεει οτι εχει δυο χρονια εγγυηση επισιμης αντιπροσωπιας; Θα τις παρουν ολες απλα σε διαφορετικους χρονους ή παιζει να μεινει καποιος χωρις καθολου αναβαθμιση; Ρωταω γιατι ειναι στις υποψηφιες συσκευες προς αγορα και φυσικα θα ειναι απο σκρουτζ γιατι η τιμη εχει καρφωθει και δεν κατεβαινει. Edited May 25, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 καλησπέρα παιδιά και γω πρόσφατος κάτοχος του κινητού, είχε την 381, μπορω να πω γενικα αψογη συσκευη για τα λεφτα της, ωστόσο στο θέμα της μπαταριας δε τα παει τοσο καλα, γενικα χρησιμοποιω ολόκληρη τη μερα 4G και λιγο ή καθόλου wifi, μου βγάζει 2:30 με 3:30 ώρες οθόνη, το δουλεύει κανεις άλλος σε τέτοια συνθήκες για να συγκρίνουμε? λέω και γω να το κανω επαναφορα, υπαρχει καποιο software απο huawei για backup κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) καλησπέρα παιδιά και γω πρόσφατος κάτοχος του κινητού, είχε την 381, μπορω να πω γενικα αψογη συσκευη για τα λεφτα της, ωστόσο στο θέμα της μπαταριας δε τα παει τοσο καλα, γενικα χρησιμοποιω ολόκληρη τη μερα 4G και λιγο ή καθόλου wifi, μου βγάζει 2:30 με 3:30 ώρες οθόνη, το δουλεύει κανεις άλλος σε τέτοια συνθήκες για να συγκρίνουμε? λέω και γω να το κανω επαναφορα, υπαρχει καποιο software απο huawei για backup κτλ? Εγώ, με Bluetooth και 4G όλη μέρα, ευχαριστημένος να είσαι εγώ επειδή μιλάω κιόλας έχω 2:30 SOT. Δούλεψε αν θες στις μισές επιδόσεις (λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας) αν δεν θες κάτι με μεγάλες απαιτήσεις, πχ ΦΒ και viber και κάνα παιχνίδι. Θα μεγαλώνει το σοτ Η γρηγορη φορτιση ειναι στανταρ η εχεις επιλογη γρηγορη και κανονικη; Διαβαζω για θεματα με τις αναβαθμισεις. Δεν ερχονται; ΕΙναι συσκευες ας πουμε που δεν εχουν παρει andoid 7; Τι συμβαινει; Εχει να κανει με την προελευση της συσκευης; Δηλαδη αν το παρω απο τα public θα εχει καλυτερες, τακτικοτερες ενημερωσεις απο οτι ενος μαγαζιου απο το σκρουτζ που λεει οτι εχει δυο χρονια εγγυηση επισιμης αντιπροσωπιας; Θα τις παρουν ολες απλα σε διαφορετικους χρονους ή παιζει να μεινει καποιος χωρις καθολου αναβαθμιση; Ρωταω γιατι ειναι στις υποψηφιες συσκευες προς αγορα και φυσικα θα ειναι απο σκρουτζ γιατι η τιμη εχει καρφωθει και δεν κατεβαινει. Η γρήγορη φόρτιση είναι στανταρ και ΜΟΝΟ με το δικό της φορτιστή. Απ όπου και να το πάρεις θα έχεις κανονικά ενημερωμένες αναβαθμίσεις, απλά μπορεί να αργήσεις 15-20 μέρες σε σχέση με κάποιον άλλον, σιγά τα οα. Παρε το και θα χαρείς ενα εργαλείο στα χέρια σου. Απλά αν θες αυτονομία δεν κάνει για σένα, πάρε Xiaomi. Edited May 25, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Εγώ, με Bluetooth και 4G όλη μέρα, ευχαριστημένος να είσαι εγώ επειδή μιλάω κιόλας έχω 2:30 SOT. Δούλεψε αν θες στις μισές επιδόσεις (λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας) αν δεν θες κάτι με μεγάλες απαιτήσεις, πχ ΦΒ και viber και κάνα παιχνίδι. Θα μεγαλώνει το σοτ Η γρήγορη φόρτιση είναι στανταρ και ΜΟΝΟ με το δικό της φορτιστή. Απ όπου και να το πάρεις θα έχεις κανονικά ενημερωμένες αναβαθμίσεις, απλά μπορεί να αργήσεις 15-20 μέρες σε σχέση με κάποιον άλλον, σιγά τα οα. Παρε το και θα χαρείς ενα εργαλείο στα χέρια σου. Απλά αν θες αυτονομία δεν κάνει για σένα, πάρε Xiaomi. Απο huawei ερχομαι και ενα θεματακι το εχω και τωρα αλλα μπροστα στην ποιοτητα της huawei κανω και μια υποχωρηγση. ΤΗ μερα να βγαζει και ειμαι ευχριστημενος. Τωρα με το p8 lite και καλυπτομαι. Φανταζομαι πως με το honor θα ειμαι πιο ανετος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Απο huawei ερχομαι και ενα θεματακι το εχω και τωρα αλλα μπροστα στην ποιοτητα της huawei κανω και μια υποχωρηγση. ΤΗ μερα να βγαζει και ειμαι ευχριστημενος. Τωρα με το p8 lite και καλυπτομαι. Φανταζομαι πως με το honor θα ειμαι πιο ανετος. Έχω το P8 lite. Αν είσαι ικανοποιημένος με το 8ρι με το ονορ θα νομίζεις ότι έχεις μπαταρία φορτηγού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Έχω το P8 lite. Αν είσαι ικανοποιημένος με το 8ρι με το ονορ θα νομίζεις ότι έχεις μπαταρία φορτηγού. Εχω ηδη παραγγειλει θηκη και τζαμακι nillkin απο ebay. Αντε να δουμε... Ποιος ειναι ο κωδικος του μοντελου που ειναι για την Ευρωπη; Edited May 25, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Εγώ, με Bluetooth και 4G όλη μέρα, ευχαριστημένος να είσαι εγώ επειδή μιλάω κιόλας έχω 2:30 SOT. Δούλεψε αν θες στις μισές επιδόσεις (λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας) αν δεν θες κάτι με μεγάλες απαιτήσεις, πχ ΦΒ και viber και κάνα παιχνίδι. Θα μεγαλώνει το σοτ Η γρήγορη φόρτιση είναι στανταρ και ΜΟΝΟ με το δικό της φορτιστή. Απ όπου και να το πάρεις θα έχεις κανονικά ενημερωμένες αναβαθμίσεις, απλά μπορεί να αργήσεις 15-20 μέρες σε σχέση με κάποιον άλλον, σιγά τα οα. Παρε το και θα χαρείς ενα εργαλείο στα χέρια σου. Απλά αν θες αυτονομία δεν κάνει για σένα, πάρε Xiaomi. Εγω προσωπικα επειδη εχω κ φορτιστη απο LG G5 εχει γρηγορη φορτιση..στον φορτιστη αυτοκινητου που πηρα απο ebay και ελεγε για fast charging δεν εχει.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω προσωπικα επειδη εχω κ φορτιστη απο LG G5 εχει γρηγορη φορτιση..στον φορτιστη αυτοκινητου που πηρα απο ebay και ελεγε για fast charging δεν εχει..[/QU Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gldsan Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Κάνεις hard reset με κλειστό κινητό πατάς το πάνω κουμπί της έντασης και το power button σε βγάζει στο μενού και πάτας wipe data /factory reset και από κάτω γράφει wipe catch partition.. Σ ευχαριστώ πολύ λύθηκε το πρόβλημα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Σ ευχαριστώ πολύ λύθηκε το πρόβλημα της μπαταρίας. Μια που το ανεφερες τι ακριβως ειναι το wipe catch partition? Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Εγω προσωπικα επειδη εχω κ φορτιστη απο LG G5 εχει γρηγορη φορτιση..στον φορτιστη αυτοκινητου που πηρα απο ebay και ελεγε για fast charging δεν εχει... Μη μπερδεύεσαι, άλλο το 2Α output άλλο το quick charge 2.0 - 3.0 άλλο το fast charge. Όλα θα στο φορτίζουν αλλά όχι στην επιθυμητή ώρα. Απλά η διαφορά είναι ελάχιστη, με φορτιστές quick charge 2.0 - 3.0 ή απλοί 2Α θα σου το φορτίζουν με μαξ 1.7 Α με τον δικό του θα φορτίζει με 2.4 Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Μια που το ανεφερες τι ακριβως ειναι το wipe catch partition? Η συγκεκριμένη λειτουργία υπόκειται στις θεμελιώδες αρχές του λειτουργικού Linux και έχει το όνομα “dalvik cache” όπου και υπάρχει στο φάκελο “data”. Εκεί στοχεύει και το “wipe cache-partition”. Πιο συγκεκριμένα όταν εγκαταστήστε μια εφαρμογή το λειτουργικό σύστημα (Android) πραγματοποιεί σε πρώτο στάδιο βελτιστοποιήσεις στο αρχείο .dex της συγκεκριμένης εφαρμογής και στην συνέχεια κατά την διάρκεια λειτουργίας, τροποποιήσεις εάν αυτές κριθούν απαραίτητες (i.e. poweramp app). Κατά την ολοκλήρωση των δύο παραπάνω ενεργειών αποθηκεύει το “εξαγώγιμο” .odex στο αναφερόμενο κατάλογο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να εκτελούνται όλες οι παραπάνω εργασίες, κάθε φορά που εκτελείται κάθε εφαρμογή (υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις). Όποτε σκέψου ότι κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό, με την εικονική μηχανή Dalvik εξετάζονται όλες οι εφαρμογές και τα πλαίσια τους (frameworks) και δημιουργεί αυτό που λέμε προγραμματιστικά, ένα “δέντρο εξαρτήσεων” το οποίο αποθηκεύεται στην μνήμη Dalvik-Cache. Έχοντας κατανοήσει τα παραπάνω αυτό εξηγεί γιατί το κινητό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εκκινήσει, μετά την εφαρμογή μιας ενημέρωσης συστήματος, (μερικές φορές και κατά την ενημέρωση αυτόνομων εφαρμογών) καθώς επίσης και κατά την αλλαγή μιας νέας ROM, υιοθετώντας όμως τις οποιεσδήποτε πιθανές δυσλειτουργίες λογισμικού που μπορεί να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές. Επομένως εκτελώντας το wipe cache-partition “καθαρίζεις” τα προσωρινά αρχεία που προκύπτουν από τα παραπάνω στάδια και τα οποία λόγω της μη σωστής ενημέρωσης/τροποποίησής τους κατά την διάρκεια σημαντικών ενημερώσεων, τείνουν να δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας/βελτιστοποίησης στο λειτουργικό σύστημα. Να σημειωθεί ότι αυτό δεν λειτουργεί πάντα κατά κανόνα με τον ίδιο τρόπο και ανάλογα με την παραμετροποίηση του λειτουργικού από την κάθε εταιρία, μπορεί να ποικίλει στις επιδόσεις, στην βελτιστοποίηση και στην λειτουργία της κάθε συσκευής. Best, Programmer Υ.Γ. Αν ασχοληθείς ή ασχολείσαι ήδη με Linux ή /Root (slash root) ενέργειες στο κινητό σου όλα τα παραπάνω θα σου φαίνονται πολύ κατανοητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 programmer thanx for the info! κατι μαθαμε σημερα! Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Η συγκεκριμένη λειτουργία υπόκειται στις θεμελιώδες αρχές του λειτουργικού Linux και έχει το όνομα “dalvik cache” όπου και υπάρχει στο φάκελο “data”. Εκεί στοχεύει και το “wipe cache-partition”. Πιο συγκεκριμένα όταν εγκαταστήστε μια εφαρμογή το λειτουργικό σύστημα (Android) πραγματοποιεί σε πρώτο στάδιο βελτιστοποιήσεις στο αρχείο .dex της συγκεκριμένης εφαρμογής και στην συνέχεια κατά την διάρκεια λειτουργίας, τροποποιήσεις εάν αυτές κριθούν απαραίτητες (i.e. poweramp app). Κατά την ολοκλήρωση των δύο παραπάνω ενεργειών αποθηκεύει το “εξαγώγιμο” .odex στο αναφερόμενο κατάλογο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να εκτελούνται όλες οι παραπάνω εργασίες, κάθε φορά που εκτελείται κάθε εφαρμογή (υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις). Όποτε σκέψου ότι κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό, με την εικονική μηχανή Dalvik εξετάζονται όλες οι εφαρμογές και τα πλαίσια τους (frameworks) και δημιουργεί αυτό που λέμε προγραμματιστικά, ένα “δέντρο εξαρτήσεων” το οποίο αποθηκεύεται στην μνήμη Dalvik-Cache. Έχοντας κατανοήσει τα παραπάνω αυτό εξηγεί γιατί το κινητό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εκκινήσει, μετά την εφαρμογή μιας ενημέρωσης συστήματος, (μερικές φορές και κατά την ενημέρωση αυτόνομων εφαρμογών) καθώς επίσης και κατά την αλλαγή μιας νέας ROM, υιοθετώντας όμως τις οποιεσδήποτε πιθανές δυσλειτουργίες λογισμικού που μπορεί να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές. Επομένως εκτελώντας το wipe cache-partition “καθαρίζεις” τα προσωρινά αρχεία που προκύπτουν από τα παραπάνω στάδια και τα οποία λόγω της μη σωστής ενημέρωσης/τροποποίησής τους κατά την διάρκεια σημαντικών ενημερώσεων, τείνουν να δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας/βελτιστοποίησης στο λειτουργικό σύστημα. Να σημειωθεί ότι αυτό δεν λειτουργεί πάντα κατά κανόνα με τον ίδιο τρόπο και ανάλογα με την παραμετροποίηση του λειτουργικού από την κάθε εταιρία, μπορεί να ποικίλει στις επιδόσεις, στην βελτιστοποίηση και στην λειτουργία της κάθε συσκευής. Best, Programmer Υ.Γ. Αν ασχοληθείς ή ασχολείσαι ήδη με Linux ή /Root (slash root) ενέργειες στο κινητό σου όλα τα παραπάνω θα σου φαίνονται πολύ κατανοητά. Αναλυτικοτατος programmer.. ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Πφφφφφφ... και εμεις ακομα κολλημενοι στην 360... κατι δε παει καλα με δαυτους.... μου εβγαλε approved την 380 μεσω FF, την κατεβασε ολη και με κρεμασε στην εγκατασταση ως not verified... Screenshot_20170526-130139 by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Πφφφφφφ... και εμεις ακομα κολλημενοι στην 360... κατι δε παει καλα με δαυτους.... μου εβγαλε approved την 380 μεσω FF, την κατεβασε ολη και με κρεμασε στην εγκατασταση ως not verified... Κατέβασε την Β386 απο εδώ! και πέρνα την χειροκίνητα. Και μετά το δεύτερο. Και για όσους θέλουν official europe την Β386 εδώ! second part Edit: διόρθωση links Σημαντική ενημέρωση: Τα links και η αναβάθμιση προορίζονται για unlock τηλέφωνα. Edited May 26, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Κατέβασε την Β386 απο εδώ! και περνα την χειροκινητα. Και μετά το δέυτερο. Και για οσους θελουν official europe την Β386 εδώ! second part Edit: διόρθωση links Σημαντική ενημέρωση: Τα links και η αναβάθμιση προορίζονται για unlock τηλέφωνα. Εχει καμια βελτιωση στην Β386? Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Σταθερότητα σε εφαρμογές, πχ το πρόβλημα με την εφαρμογή της Πειραιώς έχει μειωθεί στο μισό και καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Κατέβασε την Β386 απο εδώ! και πέρνα την χειροκίνητα. Και μετά το δεύτερο. Και για όσους θέλουν official europe την Β386 εδώ! second part χειροκινητα εννοεις μεσω TWRP κτλ ετσι? EDIT: με dload το εκανες? μαλλον εκει θα παω γιατι η huawei μας εχει [censored] με φαινεται. Tι διαφορα εχει το 1o update με το 2o (official europe update)? Ευχαριστω για τα links! Edited May 26, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 χειροκινητα εννοεις μεσω TWRP κτλ ετσι? EDIT: με dload το εκανες? μαλλον εκει θα παω γιατι η huawei μας εχει [censored] με φαινεται. Tι διαφορα εχει το 1o update με το 2o (official europe update)? Ευχαριστω για τα links! Τα ίδια λινκ είναι, απλά έγιναν συγχώνευση με δεύτερο ποστ στα καπάκια. Ναι με twrp, δεν το δοκίμασα με dload, κάνε μια προσπάθεια με dload... Η Β385 περνούσε και με dload! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Η Β386 δεν μπαινει με dload.... :angry: Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την σειρά των τραγουδιών σε μια playlist; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την σειρά των τραγουδιών σε μια playlist; Ναι να τα αριθμήσεις... Δλδ 01.track 02.track Και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ποιος είναι ο κωδικός του ευρωπαϊκού μοντέλου; Είναι το FRD-L19 που διάβασα σε ένα site; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ποιος είναι ο κωδικός του ευρωπαϊκού μοντέλου; Είναι το FRD-L19 που διάβασα σε ένα site; Μπες Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο. Εκεί θα δεις το κωδικό μοντέλου. Αν και είμαι σίγουρος πως είναι FRD-L09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ναι να τα αριθμήσεις... Δλδ 01.track 02.track Και πάει λέγοντας... Άλλος τρόπος πιο σύντομος δεν υπάρχει; Να τα βάλω στη σειρά μέσω υπολογιστή γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts