xxlakis7 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μου φαίνεται οι θήκες έχουν ανάλογο μαγνητακι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Ποσα θα πιασω με σπασμενη οθονη λετε? 120 θέλει η το service στην Μιχαλακοπούλου. Αν έπιανε 100 το κινήτο προτείνετε μέχρι 300€? Το κινητό μου είναι ακόμα με 1 χρόνο εγγύηση. Γενικότερα αν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασε το. Αλλά το κόστος είναι σίγουρα πάνω απο 20αρικο. Κατ'αρχήν σου προτίνω ανεπιφύλακτα να πάρεις οθόνη + midframe μαζί (γύρω στα 40ε). Είναι σαφέστατα πιο ακριβά, αλλά είσαι σίγουρος ότι θα κολλήσει σωστά η οθόνη στο Midframe και δεν θα έχεις κολλήματα. Σχεδόν σίγουρο ότι μιας και θα είναι η πρώτη φορά που ανοίγεις το κινητό, θα χαλάσεις και το Back-frame όπου κολλάει πάνω το πίσω κάλλυμα. Γύρω στα 10Ε απ το aliexpress. Αν θα χαλάσεις το πίσω κάλλυμα η όχι είναι 50/50 και δεν έχει ακριβά, οπότε το παραγγέλνεις και αυτό να είσαι σίγουρος (γύρω στα 6-7Ε νομίζω) Ουσιαστικά το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις την μητρική και τα λοιπά απ το ένα frame στο άλλο. Αν δεν το έχεις και δεν ποιάνουν τα χέρια σου, καλύτερα δώσε το 120άρι. Σημαντικό πάντα να πάρεις OEM οθόνη. Υπάρχουν μερικές πολύ κατώτερης ποιότητας. Αν θες να σου προτίνω αυτή που έβαλα πριν 1 μήνα και είναι τέλεια στείλε μου PM Τώρα όσο για το πόσο πιάνει. Εγώ το δικό μου το πήρα σπασμένο (από το εξωτερικό όμως) 65Ε το 4/64 αλλά φαντάζομαι ότι ήταν ευκαιρία. Με άλλα 50Ε το εκανα καινούριο. Edited August 9, 2018 by anemobroxhs προσθήκη Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Φίλε στείλε αν σου είναι εύκολο. Βέβαια από τι κατάλαβα σύνολο χρειάζομαι κάνα 60αρι για να την βάλω μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Πως μπορώ να μάθω αν είμαι ακόμα στην εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μπες στο hicare στο λέει ποσό ακόμα εγγύηση έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Φίλε στείλε αν σου είναι εύκολο. Βέβαια από τι κατάλαβα σύνολο χρειάζομαι κάνα 60αρι για να την βάλω μόνος μου. Κάνω paste τα link εδώ μήπως τα χρειαστεί και κανένας άλλος. Αν δεν επιτρέπεται, ας τα σβήσει κάποιος mod και στα στέλνω με PM Οθόνη με midframe πήρα αυτήν https://www.ebay.co.uk/itm/For-Huawei-Honor-8-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-Assembly-Frame/183270239950?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=690560164518&_trksid=p2060353.m1438.l2649#shpCntId απλά με κόστος 46E είναι ρίσκο το τελωνείο. Παρ όλα αυτά μου πέρασε χωρίς πρόβλημα εμένα αλλά είναι θέμα τύχης. Για να φτάσεις εκεί , πρέπει να βγάλεις πρώτα το πίσω κάλυμα. Θα βρείς άπειρα βιντεάκια. Εγώ στην πρώτη μου προσπάθεια, έσπασα και το κάλυμα, και το back frame (το πλαστικό μεταξύ του midframe και του καλύματος). Καλύμα αγόρασα αυτό που είναι απλά ΟΚ , τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν έχει και κανένα πρόβλημα. Μπορείς αν ψάξεις και στο aliexpress να βρεις αντίστοιχα που να έχουν και τον αισθητήρα του δαχτυλικού αποτυπώματος, εγώ έπρεπε να τον μεταφέρω απο το ένα κάλυμα στο άλλο. https://www.ebay.co.uk/itm/Replacement-Huawei-Honor-8-Rear-Glass-Back-Battery-Cover-Panel-Case-Adhesive/272760197800?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Και midframe πήρα αυτό απο το aliexpress αλλά δυστυχώς δεν είχε κόλα και απ τις 2 πλευρές οπότε έβαλα λίγη ταινία διπλής όψης απ την πλευρά που δένει στο κινητό. Το κρατάνε και οι βίδες στην θέση, αλλά καλού κακού έβαλα και λίγη ταινία. https://www.aliexpress.com/item/BaanSam-New-Middle-Frame-Housing-Case-For-Huawei-Honor-8-With-3M-Adhesive/32801459942.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.526f4c4dqwrZtG Κάτι άλλο που έκανα, μιας και είχα θήκη 360 που το κράταγε στην θέση του, είναι ότι το άνοιξα πριν παραγγείλω τα πράγματα, για να ξέρω τι θα σπάσει και τι θα κρατήσω. Το έλυσα, καθάρισα την κόλα που είχε, και μέχρι να έρθουν τα ανταλλακτικά το είχα και το κράταγε ενωμένο η θήκη. Έχει αρκετά βιντεάκια στο youtube για το πως να το κάνεις. Πρόσεχε μόνο γιατί το πλαστικό στο midframe λιώνει εύκολα. Εννοείται πάντα ότι τα κάνεις όλα με ευθύνη σου. Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μπες στο hicare στο λέει ποσό ακόμα εγγύηση έχεις. Τελικά ειμαι εντός εγγύησης !Ημουν σίγουρος ότι είχε λήξει! Το θεμα ειναι αν θα μου το καλύπτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Τελικά ειμαι εντός εγγύησης !Ημουν σίγουρος ότι είχε λήξει! Το θεμα ειναι αν θα μου το καλύπτουν Αν είσαι στο καλύπτουν. Έκανες factory; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αν είσαι στο καλύπτουν. Έκανες factory; Ναι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Η οθόνη υπάρχει και στο skroutz από τι είδα σε αρκετά καλή τιμή. Μου ξεφεύγει κάτι και είμαι φτηνότερη από ebay ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Η οθόνη υπάρχει και στο skroutz από τι είδα σε αρκετά καλή τιμή. Μου ξεφεύγει κάτι και είμαι φτηνότερη από ebay ?! Έχει και το mid-frame η είναι μόνο η οθόνη; Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Όχι δεν έχει .. και από τι βλέπω από τα βίντεο χωρίς frame είναι πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Εγω όταν προσπάθησα να βγάλω την οθόνη από το midframe ελιωσα το πλαστικό που την συνδέει. Γι αυτό και παραγγειλα την οθόνη με το frame. Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 (edited) Ξεκινησε η διαθεση του Oreo μεσω hisuite. Αλλα σε πολλους κολλαει στο κατεβασμα, μαλλον κλαταραν οι server. Επιχειρω να κατεβασω.... Edit: Αξιζε η αναμονη. Αρκετες αλλαγες με την πιο ωραια την βουλα που αντικαθιστα τα πληκτρα πλοηγησης. Πιο χορταστικη η οθονη τωρα. Nεο huawei cloud και appstore, νεα θεματακια, πολυ πιο συμμαζεμενες οι ρυθμισεις, το ολο τρεχει smooth και σφαιρα οπως πριν, εβγαλα τον Nova. Το flesky ειναι παρελθον, swiftkey και gboard μονο πλεον. Και μια νεα χαζομαρα στην καμερα με seλfie αφτια σκυλου κτλ και τοπια lol. Λετε να καναμε επαναφορα εργοστασιακων καλου κακου? Το τηλεφωνο κατα το 1ο boot εκανε apps optimisation, και απο οσο ειδα ολα δουλευουν μια χαρα. α τρεξτε και την εφαρμογη hicare για να κανουν αναβαθμιση και να ενεργοποιησετε το cloud της Huawei (5GB) Μπραβο στην Honor παντως. Εκει που ελεγα θα το βαρεθω το εκανε καινουριο. Αει να δουμε τωρα τι πσαργια πιανει η μπαταρια και αν εχουμε καμια βελτιωσουλα στην cam (κατι υποψιαζομαι στα περι κορεσμου αυριο θα τεσταρω) ξαναedit. Στο μενου μπαταριας εβαλα ολες τις εφαρμογες στην αυτοματη διαχειριση, απο οτι διαβασα το τηλ παρακολουθει τις συνηθειες του χρηστη και αναλογως κλεινει η κραταει εφαρμογες ανοιχτες και ξεκιναει και καποιες με την εκκινηση Edited August 16, 2018 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ξεκινησε η διαθεση του Oreo μεσω hisuite. Αλλα σε πολλους κολλαει στο κατεβασμα, μαλλον κλαταραν οι server. Επιχειρω να κατεβασω.... Edit: Αξιζε η αναμονη. Αρκετες αλλαγες με την πιο ωραια την βουλα που αντικαθιστα τα πληκτρα πλοηγησης. Πιο χορταστικη η οθονη τωρα. Nεο huawei cloud και appstore, νεα θεματακια, πολυ πιο συμμαζεμενες οι ρυθμισεις, το ολο τρεχει smooth και σφαιρα οπως πριν, εβγαλα τον Nova. Το flesky ειναι παρελθον, swiftkey και gboard μονο πλεον. Και μια νεα χαζομαρα στην καμερα με seλfie αφτια σκυλου κτλ και τοπια lol. Λετε να καναμε επαναφορα εργοστασιακων καλου κακου? Το τηλεφωνο κατα το 1ο boot εκανε apps optimisation, και απο οσο ειδα ολα δουλευουν μια χαρα. α τρεξτε και την εφαρμογη hicare για να κανουν αναβαθμιση και να ενεργοποιησετε το cloud της Huawei (5GB) Μπραβο στην Honor παντως. Εκει που ελεγα θα το βαρεθω το εκανε καινουριο. Αει να δουμε τωρα τι πσαργια πιανει η μπαταρια και αν εχουμε καμια βελτιωσουλα στην cam (κατι υποψιαζομαι στα περι κορεσμου αυριο θα τεσταρω) ξαναedit. Στο μενου μπαταριας εβαλα ολες τις εφαρμογες στην αυτοματη διαχειριση, απο οτι διαβασα το τηλ παρακολουθει τις συνηθειες του χρηστη και αναλογως κλεινει η κραταει εφαρμογες ανοιχτες και ξεκιναει και καποιες με την εκκινηση Μεσω hisuite; Δηλαδη το συνδεω στο pc; Παλιοτερα για αλλο μοντελο ενα μεγαλο update το ειχε παρει μεσω της εφραμογης hicare. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ναι μεσω pc δεν διαβασα κατι για ΟΤΑ Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ξεκινησε η διαθεση του Oreo μεσω hisuite. Αλλα σε πολλους κολλαει στο κατεβασμα, μαλλον κλαταραν οι server. Επιχειρω να κατεβασω.... Edit: Αξιζε η αναμονη. Αρκετες αλλαγες με την πιο ωραια την βουλα που αντικαθιστα τα πληκτρα πλοηγησης. Πιο χορταστικη η οθονη τωρα. Nεο huawei cloud και appstore, νεα θεματακια, πολυ πιο συμμαζεμενες οι ρυθμισεις, το ολο τρεχει smooth και σφαιρα οπως πριν, εβγαλα τον Nova. Το flesky ειναι παρελθον, swiftkey και gboard μονο πλεον. Και μια νεα χαζομαρα στην καμερα με seλfie αφτια σκυλου κτλ και τοπια lol. Λετε να καναμε επαναφορα εργοστασιακων καλου κακου? Το τηλεφωνο κατα το 1ο boot εκανε apps optimisation, και απο οσο ειδα ολα δουλευουν μια χαρα. α τρεξτε και την εφαρμογη hicare για να κανουν αναβαθμιση και να ενεργοποιησετε το cloud της Huawei (5GB) Μπραβο στην Honor παντως. Εκει που ελεγα θα το βαρεθω το εκανε καινουριο. Αει να δουμε τωρα τι πσαργια πιανει η μπαταρια και αν εχουμε καμια βελτιωσουλα στην cam (κατι υποψιαζομαι στα περι κορεσμου αυριο θα τεσταρω) ξαναedit. Στο μενου μπαταριας εβαλα ολες τις εφαρμογες στην αυτοματη διαχειριση, απο οτι διαβασα το τηλ παρακολουθει τις συνηθειες του χρηστη και αναλογως κλεινει η κραταει εφαρμογες ανοιχτες και ξεκιναει και καποιες με την εκκινηση Το πέρασα κι εγώ χθες...ευτυχώς δεν μού κόλλησε καθόλου στο κατέβασμα Μέχρι στιγμής παρατηρώ μικρότερη αυτονομία, όχι κάτι τραγικό αλλά είναι εμφανής η μείωση...να δούμε με μερικές φορτίσεις πώς θα τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εμενα δεν μου βγαζει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εμενα δεν μου βγαζει τιποτα. η 407 σου ηρθε? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εν αναμονή της αναβάθμισης, θέλω τη βοήθεια σας για άλλο θέμα. Είχα ένα Bluetooth ixchange με το οποίο δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Δυστυχώς το έχασα και πήρα πρόσφατα ένα fineblue το οποίο τρελενεται στις αποσυνδέσεις, ειδικά τη χειρότερη στιγμή (όταν χτυπάει εισερχόμενη στο κινητό). Καμια πρόταση; Προτιμώ είτε πετου είτε neckband. Όσα ειχα μέχρι τώρα ήταν πέτου με retractable ακουστικά. Με τίποτα δε μπορώ μόνιμα ακουστικά στα αυτιά. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εμενα δεν μου βγαζει τιποτα. Μέσω του λογισμικού Hisuite στον υπολογιστή εντοπίζει την αναβάθμιση, από το τηλέφωνο δεν την εμφάνιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 η 407 σου ηρθε? Οχι με 405 ειμαι ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσω του λογισμικού Hisuite στον υπολογιστή εντοπίζει την αναβάθμιση, από το τηλέφωνο δεν την εμφάνιζε. Με Hisuite εβαλα αλλα δεν μου βγαζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Οχι με 405 ειμαι διαβασε προηγουμενη σελιδα πως βαζεις την 407. μετα hisuite στο pc και εισαι ετοιμος ΥΓ ολα αυτα ειναι για το ευρωπαικο FRD-L09 ετσι? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 (edited) διαβασε προηγουμενη σελιδα πως βαζεις την 407. μετα hisuite στο pc και εισαι ετοιμος ΥΓ ολα αυτα ειναι για το ευρωπαικο FRD-L09 ετσι? Τι νουμερο σελιδας Οκ το βρηκα Edited August 17, 2018 by pannic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Εν αναμονή της αναβάθμισης, θέλω τη βοήθεια σας για άλλο θέμα. Είχα ένα Bluetooth ixchange με το οποίο δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Δυστυχώς το έχασα και πήρα πρόσφατα ένα fineblue το οποίο τρελενεται στις αποσυνδέσεις, ειδικά τη χειρότερη στιγμή (όταν χτυπάει εισερχόμενη στο κινητό). Καμια πρόταση; Προτιμώ είτε πετου είτε neckband. Όσα ειχα μέχρι τώρα ήταν πέτου με retractable ακουστικά. Με τίποτα δε μπορώ μόνιμα ακουστικά στα αυτιά. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γτ δε παίρνεις το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts