townleader Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Δεν έχει αλλάξει κάτι, δυο προσθήκες ασήμαντες, περίμενε να μοιράσουν και το android oreo και τα κάνεις όλα μαζί. :) οκ θα το κάνω καλύτερα έτσι. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMOH Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 2.5 gb προσθηκες? δεν ειναι το 8? το κατεβαζω τωρα Παράθεση SURF UNTIL YOU DIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Είναι 2.5 gb γιατί είναι το πλήρες πακέτο και όχι η αναβάθμιση μόνο. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Περιμενουμε " πως κ πως " για oreo και ανακοινωθηκε το android pie απο τη google..χαχα Και τελικα το oreo θα μας ξενερωσει κ θα γυρισουμε ολοι παλι σε nougat.. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Περιμενουμε " πως κ πως " για oreo και ανακοινωθηκε το android pie απο τη google..χαχα Και τελικα το oreo θα μας ξενερωσει κ θα γυρισουμε ολοι παλι σε nougat.. :lol: συμφωνω και βλεπω και πολλους να αλλαζουν τηλεφωνο.... Aν και γενικα το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο all arounder με αρκετα καλες καμερες (οι πισω γιατι η σελφικαμ δε λεει και πολλα) και σαν εργαλειο δουλειας ειναι μια χαρα... Απλως η huawei θα επρεπε να ειναι λιγο πιο σβελτη με τις αναβαθμισεις (η να μη τις ανακοινωνει πολυ πιο μπροστα και να τις βγαζει στο FF....) Παντως μη βιαστει κανεις να κανει αναβαθμιση μεσω FF, εχουν κολλησει αρκετα τηλεφωνα και βγαινουν καθε μερα νεες δκιμαστικες εκδοσεις. Βλεπω να μαλωνουμε με bugs... Edited August 8, 2018 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Παιδιά το κινητό το χω σαν παιδί μου απ την μέρα που το πήρα η πλάτη και η οθόνη "γυμνά"δεν εχουν ακούμπησει ποτε σε επιφάνεια σκεφτείτε. Λοιπόν από χτες από το κάτω σημείο την οθόνης έχει που είναι τα τρία home buttons μέχρι 2 cm έχει γεμίσει με πολύ μικρές οριζόντιες γραμμές σαν τρίχες σκεφτείτε σε μέγεθος που Δεν γίνονται διακριτες Με γυμνό μάτι (σε όποιον το έδειξα μου λενε ότι με δυσκολία το παρατηρούν) αλλά εγώ το βλέπω πεντακαθαρα ειδικά όταν διαβάζω Ένα κείμενο σε ροή κάνει μπαμ. Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ και έχω φρικάρει γιατί είμαι εκτός εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Παιδιά το κινητό το χω σαν παιδί μου απ την μέρα που το πήρα η πλάτη και η οθόνη "γυμνά"δεν εχουν ακούμπησει ποτε σε επιφάνεια σκεφτείτε. Λοιπόν από χτες από το κάτω σημείο την οθόνης έχει που είναι τα τρία home buttons μέχρι 2 cm έχει γεμίσει με πολύ μικρές οριζόντιες γραμμές σαν τρίχες σκεφτείτε σε μέγεθος που Δεν γίνονται διακριτες Με γυμνό μάτι (σε όποιον το έδειξα μου λενε ότι με δυσκολία το παρατηρούν) αλλά εγώ το βλέπω πεντακαθαρα ειδικά όταν διαβάζω Ένα κείμενο σε ροή κάνει μπαμ. Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ και έχω φρικάρει γιατί είμαι εκτός εγγύησης Δηλαδή είσαι με tempered glass και θήκη από την πρώτη στιγμή και έκανε αυτές τις γραμμές από μόνο του χωρίς να το έχει αγγίξει τίποτα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Δηλαδή είσαι με tempered glass και θήκη από την πρώτη στιγμή και έκανε αυτές τις γραμμές από μόνο του χωρίς να το έχει αγγίξει τίποτα; Ναι ναι το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πριν 4 μέρες που με πήρε ο ύπνος και το πλάκωσα αλλά ξέρω γω ακραιο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Είσαι σίγουρος πως οι γραμμές δεν είναι πάνω στο tempered glass; και σε μένα πάνω στο tempered έχει κάποιες ψιλές γρατζουνιές που ανάλογα με το φωτισμό φαίνονται και κάνουν και σκιά πάνω στην οθόνη αλλά αυτή παραμένει άθικτη. Μήπως πέρασε λίγη σκόνη η άμμος κάτω από το tempered, πιο επικίνδυνη είναι λίγη άμμος ή σκόνη στην τσέπη πάρα ένα μάτσο κλειδιά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Αφού δε φαίνεται με γυμνό μάτι εσύ πως το βλέπεις και πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι κάτι που δεν φαίνεται με γυμνό μάτι όταν διαβάζεις. Τις περισσότερες φορές το μάτι στη προσπάθεια του να επικεντρωθεί σε ένα πρόβλημα που είχε σαν ερέθισμα ο εγκέφαλος είτε πραγματικό είτε φαντασία αναπαράγει πολλά σενάρια, κοινός μπορεί να ναι η φαντασία σου ή αν όντως υπάρχει επειδή επικεντρώνεται το μάτι σου σε αυτό είναι εκνευριστικό... Edited August 8, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Είσαι σίγουρος πως οι γραμμές δεν είναι πάνω στο tempered glass; και σε μένα πάνω στο tempered έχει κάποιες ψιλές γρατζουνιές που ανάλογα με το φωτισμό φαίνονται και κάνουν και σκιά πάνω στην οθόνη αλλά αυτή παραμένει άθικτη. Μήπως πέρασε λίγη σκόνη η άμμος κάτω από το tempered, πιο επικίνδυνη είναι λίγη άμμος ή σκόνη στην τσέπη πάρα ένα μάτσο κλειδιά. Ναι αυτό νόμιζα και εγώ στην αρχή και το έβγαλα το tempered glass άλλα συνέχισαν να υπάρχουν ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού δε φαίνεται με γυμνό μάτι εσύ πως το βλέπεις και πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι κάτι που δεν φαίνεται με γυμνό μάτι όταν διαβάζεις. Τις περισσότερες φορές το μάτι στη προσπάθεια του να επικεντρωθεί σε ένα πρόβλημα που είχε σαν ερέθισμα ο εγκέφαλος είτε πραγματικό είτε φαντασία αναπαράγει πολλά σενάρια, κοινός μπορεί να ναι η φαντασία σου ή αν όντως υπάρχει επειδή επικεντρώνεται το μάτι σου σε αυτό είναι εκνευριστικό... Ότι υπαρχει υπάρχει Δεδομενα έχω βάλει και φώτο πιο κάτω αλλά είναι και ψυχολογικό πέρα από το πρακτικό σαν να έχεις γδάρει τον προφυλακτήρα του αυτοκίνητου από κάτω μπορει να μην φαίνεται στο δρόμο αλλά αν ξέρεις ότι υπάρχει και είσαι και λίγο ψυχαναγκαστικός τρελαίνεσαι Edited August 8, 2018 by BigSaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Αν παρατηρήσετε τα home buttons ειδικά το τριγωνακι και το "Ash Sri" φαίνεται ξεκάθαρα https://ibb.co/hQzovp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Και εγω προσεχω τις συσκευες και ειχα χρονια να αποκτησω γρατζουνια σε οθονη αλλα εγινε στο S8 στον 3 μηνα ου το ειχα. Αρχικα ξενερωσα και το εβαλα αγγελια αλλα μου το ζητουσαν στα 250! 270 ευρω κατω απο την τοτε τιμη του... Για ενα σημαδακι. Εβαλα ενα tempered glass το σημαδακι δεν φαινεται και ησυχασα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Παράξενο πρόβλημα. Η συσκευή δεν ενεργοποιείται ούτε επιδέχεται επανεκκίνηση εάν δεν είναι συνδεδεμένη στον φορτιστή. Σήμερα το πρωί πάω να ενεργοποιήσω την συσκευή (κάθε βράδυ την απενεργοποιω) αλλά όσο και να πατούσα το power button αυτό τίποτα. Έπρεπε να την βάλω στην φόρτιση να δω ότι ανάβει η ένδειξη φόρτισης και μετά με το power button την ενεργοποίησα. Φυσικά η μπαταρία είναι φουλ και όλη μέρα δεν είχα πρόβλημα αλλά αν την σβήσω η κάνω επανεκκίνηση η συσκευή πάλι δεν ανάβει. Πρέπει να την βάλω στην φόρτιση για να ανοίξει. Έτυχε σε κανένα; Edit Τελικά κάτι έπαιζε με την sd. Μόλις την έβγαλα και την ξανά έβαλα διορθώθηκε Edited August 9, 2018 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μετά από πέσιμο έσπασε η οθόνη . Να την αλλάξω μόνος μου ; Με 40 την βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Αν παρατηρήσετε τα home buttons ειδικά το τριγωνακι και το "Ash Sri" φαίνεται ξεκάθαρα https://ibb.co/hQzovp Αυτό αδερφέ όχι απλά φαίνεται με γυμνό μάτι, αυτό βγάζει μάτι... Η οθόνη έχει θέματα απο τη ζέστη αρχίζει και κόβει λάσπη. Πας για αλλαγή, καλύπτεται απο εγγύηση. Η Bessan και αυτή κάτοχος Honor; :p Πάντως κάνε ενα factory reset πρώτα μην έφαγε κάποιο bug τα γραφικά... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από πέσιμο έσπασε η οθόνη . Να την αλλάξω μόνος μου ; Με 40 την βρίσκω Άμα έχεις πιστολάκι, κόλλα διπλής, κατσαβίδια, πένες, εξωλκεα, σταθερό χέρι και αρκετή υπομονή αλλά και μερικά βιντεάκια στο YT ορμα. Να ξέρεις όμως πως η πλάτη βγαίνει με βεντουζα αλλιώς θα την σπάσεις. Επίσης θέλει να βάλεις καινούργια πάστα στη motherboard. Edited August 9, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Αυτό αδερφέ όχι απλά φαίνεται με γυμνό μάτι, αυτό βγάζει μάτι... Η οθόνη έχει θέματα απο τη ζέστη αρχίζει και κόβει λάσπη. Πας για αλλαγή, καλύπτεται απο εγγύηση. Η Bessan και αυτή κάτοχος Honor; :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άμα έχεις πιστολάκι, κόλλα διπλής, κατσαβίδια, πένες, εξωλκεα, σταθερό χέρι και αρκετή υπομονή αλλά και μερικά βιντεάκια στο YT ορμα. Να ξέρεις όμως πως η πλάτη βγαίνει με βεντουζα αλλιώς θα την σπάσεις. Επίσης θέλει να βάλεις καινούργια πάστα στη motherboard. Χαχαχα δεν ξέρω για την Bessan αλλά εγώ είμαι σίγουρα εκτός εγγύησης περσυ το Μάρτιο το αγόρασα. Δεν ξέρω πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή εκτός εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Χαχαχα δεν ξέρω για την Bessan αλλά εγώ είμαι σίγουρα εκτός εγγύησης περσυ το Μάρτιο το αγόρασα. Δεν ξέρω πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή εκτός εγγύησης Έκανα μια προσθήκη αλλά δεν την πρόλαβες. Κάνε factory reset Μήπως bugαραν τα γραφικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Ποσα θα πιασω με σπασμενη οθονη λετε? 120 θέλει η το service στην Μιχαλακοπούλου. Αν έπιανε 100 το κινήτο προτείνετε μέχρι 300€? Το κινητό μου είναι ακόμα με 1 χρόνο εγγύηση. Edited August 9, 2018 by ksexou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Έκανα μια προσθήκη αλλά δεν την πρόλαβες. Κάνε factory reset Μήπως bugαραν τα γραφικά. Έβαλα την 407 το πρωί αλλά δεν άλλαξε κάτι να κάνω και επαναφορά λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κάνε μια καθαρή μπας και έφαγε τις φλασιες του. Κινητό με σπασμένη οθόνη κάνα κατοστάρικο το υπολογίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κάνε μια καθαρή μπας και έφαγε τις φλασιες του. Κινητό με σπασμένη οθόνη κάνα κατοστάρικο το υπολογίζω. Αν πάω να πάρω μια από eBay με ένα 20 άρικο θα δεχτουν στο service να μου την βαλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Οχι βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Πως ακριβώς δουλεύει το έξυπνο κάλυμμα; πάω και το ενεργοποιώ αλλά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και αν αλλάζει κάτι. Δεν έχω τέτοιου είδους θήκη και πειραματιζομαι με μια ατζέντα που φαντάζομαι έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνω όμως τι γίνεται γιατί είτε είναι ενεργοποιημένο είτε όχι δεν βλέπω κάτι. Υποτίθεται πως μόλις καλύπτεις την οθόνη θα πρέπει να σβήνει και μόλις την αποκαλύπτεις να ανάβει; κάτι άλλο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigSaras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Οχι βέβαια. Αν το πάω να το κοιτάξουν Δεδομενα θα μου πουν ότι θέλει αλλαγή? Update : Καμιά αλλαγή με factory reset Edited August 9, 2018 by BigSaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts