rackal Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html Ολα στα Κινεζικα. Και το manual και οι ενδειξεις πανω στο Power bank. Στα forums που διαβασα στα Αγγλικα γραφει μονο τι να κανεις σε συσκευες οπως blue tooth που θελουν μικροτερο φορτιο, πατας δυο φορες το κουμπι που εχει. Για κανονικη φορτιση απλα συνδεεις και φορτιζει. Για τη γρηγορη δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει, αν δηλαδη ισχυει οτι και στην κανονικη και τραβαει το κινητο οσο θελει ή πρεπει να πατησω κατι. Αυτό είναι σκέτο quick charge δλδ παλιό, τη κάνει τη δουλειά του όμως. Μη σκας με τα ρεύματα θα δίνει σταθερά 1.7 Α όταν φορτίζεται καλό νουμερακι. Να στο πω πάρα πολύ απλά όταν ακούς qc 1/2/3 και 4 αφορά την qualcomm και λειτουργεί σε κινητά με Snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 υπαρχει δυνατοτητα να κλεινει - σβηνει η οθονη με παρατεταμενο πατημα του fingerprint sensor? επισης διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα του double tap to wake αλλα θελει root https://www.xda-developers.com/enable-double-tap-to-wake-on-huawei-and-honor-devices/ Υπάρχει widget για να σβήνεις την οθόνη. Είναι ένα απο τα ευχάριστα χαρακτηριστικά της Nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Υπάρχει widget για να σβήνεις την οθόνη. Είναι ένα απο τα ευχάριστα χαρακτηριστικά της Nougat. μια που ανέφερες την Ν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τελικά βγαίνουν με την ασπρόμαυρη κάμερα πλέον σωστά?τελος το φιλτρο για balck and white.Αυριο αν ολα πανε καλα παραλαμβανω και εγω τη συσκευουλα Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 μια που ανέφερες την Ν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τελικά βγαίνουν με την ασπρόμαυρη κάμερα πλέον σωστά?τελος το φιλτρο για balck and white.Αυριο αν ολα πανε καλα παραλαμβανω και εγω τη συσκευουλα Το χαρακτηριστικό αυτό ήρθε με την 389. Το δοκίμασα και πράγματι ασπρόμαυρη βγάζει από τη μονόχρωμη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Και εγω σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου..Αλλα εχω απογοητευτει λιγακι απο το καταστημα που εκανα την παραγγελια μου..Ενω εδειχνε οτι θα το ειχα σε 1-3 μερες με πηραν αποψε για να μου πουν οτι περιμενουν τον προμηθευτη τους να τους το στειλει..Αρα παμε απο βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 υπαρχει δυνατοτητα να κλεινει - σβηνει η οθονη με παρατεταμενο πατημα του fingerprint sensor? επισης διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα του double tap to wake αλλα θελει root https://www.xda-developers.com/enable-double-tap-to-wake-on-huawei-and-honor-devices/ Μπορείς να δηλώσεις με ένα η δύο πατήματα του fingerprint την εφαρμογή widget για να σου σβήνει την οθόνη. Αν δεν είσαι με την τελευταία emui μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή screen lock και να κάνεις το ίδιο. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπορείς να δηλώσεις με ένα η δύο πατήματα του fingerprint την εφαρμογή widget για να σου σβήνει την οθόνη. Αν δεν είσαι με την τελευταία emui μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή screen lock και να κάνεις το ίδιο. Ποια είναι η εφαρμογή widget; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Επιτέλους ενσωμάτωσε δλδ τη λειτουργία του p9 όσον αφορά τις κάμερες. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ποια είναι η εφαρμογή widget; Το εικονίδιο στο κυκλάκι... Επίσης, με το δακτυλικό αποτύπωμα δεν μπορείς να σβήσεις την οθόνη ( δεν ξέρω αν κατεβάσεις κάποια άλλη εφαρμογή τι γίνεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) .............................. Edited June 29, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Το εικονίδιο στο κυκλάκι... Επίσης, με το δακτυλικό αποτύπωμα δεν μπορείς να σβήσεις την οθόνη ( δεν ξέρω αν κατεβάσεις κάποια άλλη εφαρμογή τι γίνεται). Μπορείς με ένα tab ή δύο tab στο fingerprint scanner να δηλωσεις το screen lock που έχει η emui 5. Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή screen off και να κάνεις το ίδιο. Ένας άλλο τρόπος είναι να κάνεις ένα αόρατο widget με το zooper που να χρησιμοποιεί επίσης το screen off και να το έχεις σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο στην home screen. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Τι πρεπει να εχω ενεργοποιημενο για να αντιστοιχισω λειτουργιες στο εξυπνο πληκτρο. Βαζω ας πουμε καποια εφαρμογη παταω αλλα δεν κανει τιποτα. Το δακτυλικο δουλευει κανονικα γιατι και ξεκλειδωνω οθονη και τραβαει φωτογραφια αλλα οταν στο εξυπνο πληκτρο παω να κανω αντιστοιχιση δεν βλεπω να γινεται κατι. Ειναι κατι που μου διαφευγει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Τι πρεπει να εχω ενεργοποιημενο για να αντιστοιχισω λειτουργιες στο εξυπνο πληκτρο. Βαζω ας πουμε καποια εφαρμογη παταω αλλα δεν κανει τιποτα. Το δακτυλικο δουλευει κανονικα γιατι και ξεκλειδωνω οθονη και τραβαει φωτογραφια αλλα οταν στο εξυπνο πληκτρο παω να κανω αντιστοιχιση δεν βλεπω να γινεται κατι. Ειναι κατι που μου διαφευγει; Το πλήκτρο αυτό , μπορεί να πατηθεί και σαν κανονικό πλήκτρο. Δεν είναι μόνο αφής. Βάλε λίγη δύναμη σα να πατάς τα πλήκτρα της έντασης για παράδειγμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Το πλήκτρο αυτό , μπορεί να πατηθεί και σαν κανονικό πλήκτρο. Δεν είναι μόνο αφής. Βάλε λίγη δύναμη σα να πατάς τα πλήκτρα της έντασης για παράδειγμα. Τι ειπες τωρα........ Καλα ουτε καν πηγε το μυαλο μου. Να σαι καλα φιλε μου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Μπορείς με ένα tab ή δύο tab στο fingerprint scanner να δηλωσεις το screen lock που έχει η emui 5. Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή screen off και να κάνεις το ίδιο. Ένας άλλο τρόπος είναι να κάνεις ένα αόρατο widget με το zooper που να χρησιμοποιεί επίσης το screen off και να το έχεις σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο στην home screen. Στις επιλογές για το ποια χρήση/εφαρμογή θέλω να ανοίγει με το έξυπνο πλήκτρο, δεν μου εχει το screen off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Στις επιλογές για το ποια χρήση/εφαρμογή θέλω να ανοίγει με το έξυπνο πλήκτρο, δεν μου εχει το screen off. Ειναι εφαρμογη που την κατεβαζεις Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ειναι εφαρμογη που την κατεβαζεις Είπα και γω, γιατί χωρίς εφαρμογή μόνο με το widget του μαμα launcher σβήνει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Είπα και γω, γιατί χωρίς εφαρμογή μόνο με το widget του μαμα launcher σβήνει η οθόνη. Δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις με το δακτυλικό αποτύπωμα μετά, θα σου ζητάει και password με την εφαρμογή screen off ενώ με το widget της Huawei θα δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 μολις το πηρα εκανα ενημερωσεις μετα factory reset με το vol up + power το σεταρα και βλεπω οτι εχω την Β360. δεν βρισκει την 389, υποθετω οτι θα την βρει αργότερα? να το αφησω ετσι? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) μολις το πηρα εκανα ενημερωσεις μετα factory reset με το vol up + power το σεταρα και βλεπω οτι εχω την Β360. δεν βρισκει την 389, υποθετω οτι θα την βρει αργότερα? να το αφησω ετσι? Εγω μετα που περασα την 360 εκανα ξανα επαναφορα εργτοστασιακων και τοτε εμφανισε την 389. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν θυμαμαι καλα ειχε μεσολαβησει και καποια αλλη ενδιαμεσα αλλα με καθε επαναφορα μου εβγαζε και νεα εκδοση μεχρι την 389 Edited June 29, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 μολις το πηρα εκανα ενημερωσεις μετα factory reset με το vol up + power το σεταρα και βλεπω οτι εχω την Β360. δεν βρισκει την 389, υποθετω οτι θα την βρει αργότερα? να το αφησω ετσι? καρτα sim εχεις βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 .......................................... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Να κάνω μια ερώτηση εγώ τώρα... Δλδ αν δεν κλειδώνει η οθόνη απο το fingerprint και πατάς το κανονικό power button και την κλειδώσεις απο κει ποια η διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) καρτα sim εχεις βαλει? η αληθεια ειναι πως οχι....δεν εχει καταλαβει δλδ σε ποια χωρα ειμαι.. με το που εβαλα sim μου περασε 381 και τωρα 389...ξεκινησα απο 131.. Edited June 29, 2017 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Γίνεται να έχω την Αγγλική γλώσσα στο μενού και να επιλέξω Ελλάδα ως χώρα; Μου τα αλλάζει μαζί και περιορίζει τις επιλογές, δεν με αφήνει να διαλέξω Αγγλικά και Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts