Jump to content

Επιλογή δυο κινητών ...

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά για να μην γράφω σε αλλά post ανοίγω αυτό ...είμαι σε αναζήτηση δυο κινητών ένα με πολύ καλή camera όσο γίνετε, επεκτάσιμη μνήμη, μεχρι 5αρα οθόνη, ράδιο οπωσδήποτε και μέχρι 100-130ε για την κοπέλα

και ένα με 5,5 οθόνη duos όσο πιο δυνατό γίνετε μεχρι 170 - 190ε ,απο Κίνα δεν έχω ξαναπάρει άλλα μ αυτα τα δεδομένα μάλλον για από κει με βλέπω, μέσο paypal νομίζω θα γίνετε εύκολα, επίσης οσο γίνετε out of the box δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αλλαγή rom κτλ

Τηνχ

εχω δει αυτα τα δυο

1) http://www.vickmall.com/blackview-omega-5-0inch-3g-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-2gb-ram-16gb-rom-18-0mp-camera.html

2) http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

για την κοπέλα πάρε αυτό (τρία διαφορετικά χρώματα)

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-grey.html

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery.html

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-golden.html

αν μπορεί να ανέβει λίγο σε χρήματα θα πρότεινα την αναβαθμισμένη έκδοση που έχει δαχτυλικό αποτύπωμα καθώς και παραπάνω ραμ

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-fingerprint-grey.html

για σένα πάρε αυτό

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-golden.html

αξίζει να βάλεις λίγα παραπάνω και να πάρεις την έκδοση με τα 3gb ram. αν δεν μπορέσεις να ανέβεις πάρε αυτό με τα 2

τα xiaomi έχουν ένα θέμα, επειδή προορίζονται αποκλειστικά για την Κίνα, οι επίσημες εκδόσεις λογισμικού που φοράνε δεν έχουν ελληνικό μενού (ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει κανονικά), αν ξέρετε αγγλικά διάλεξε την Offical CN Rom από τις επιλογές που έχει το vickmall και θα είσαι οκ. αν τώρα θες ελληνικά θα πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς λίγο για να ξεκλειδώσεις την συσκευή και να περάσεις τα ελληνικά. ΠΡΟΣΟΧΗ μην διαλέξεις την multi language που έχει το vickmall καθώς έχει πάρα πολλά bugs.

το vickmall δέχεται κανονικά ελληνικές κάρτες οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την αγορά.

Edited by Xander

Ευχαριστώ για την απάντηση ... αυτό που προτείνεις για την κοπέλα πόσο καλή κάμερα έχει ? κ όσο αναφορά την ρομ ποσο εύκολο είναι να βάλω την ελληνική που λες ? δεν εχω ασχοληθεί πότε με κατι τέτοιο

Thnx

Ευχαριστώ για την απάντηση ... αυτό που προτείνεις για την κοπέλα πόσο καλή κάμερα έχει ? κ όσο αναφορά την ρομ ποσο εύκολο είναι να βάλω την ελληνική που λες ? δεν εχω ασχοληθεί πότε με κατι τέτοιο

Thnx

Θα μπεις στο xiaomi-miui.gr και θα φλασαρεις την ελληνικη ρομ.Ειναι σχετικα ευκολο,αρκει να ακολουθησεις τις οδηγιες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ευχαριστώ για την απάντηση ... αυτό που προτείνεις για την κοπέλα πόσο καλή κάμερα έχει?

Thnx

Όσο καλή μπορεί να είναι για κινητό των 100 ευρώ...

Για την κοπέλα εδώ Είσαι...ZTE blade s6 http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

Το δουλεύεις out of the box όπως έρχεται με ευρωπαϊκή ρομ χωρίς να.χρειαστεί να το πειραξεις.. Ελλάδα παίζει στα 160€.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Για την κοπέλα εδώ Είσαι...ZTE blade s6 http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

Το δουλεύεις out of the box όπως έρχεται με ευρωπαϊκή ρομ χωρίς να.χρειαστεί να το πειράξεις.. Ελλάδα παίζει στα 160€.

Έχει καλή κάμερα αυτό που μου προτείνεις? βλέπω οτι το ίδιο μαγαζί έχει το xiaomi όποτε να τα πάρω κ τα δυο από κει...είναι αξιόπιστο μαγαζί?

Μια βοήθεια για αλλαγή rom ? Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ να δω την διαδικασία?

Thnx

Έχει καλή κάμερα αυτό που μου προτείνεις? βλέπω οτι το ίδιο μαγαζί έχει το xiaomi όποτε να τα πάρω κ τα δυο από κει...είναι αξιόπιστο μαγαζί?

Μια βοήθεια για αλλαγή rom ? Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ να δω την διαδικασία?

Thnx

Ναι, έχει αρκετά καλή κάμερα. Το σημαντικό είναι ότι το κινητο ειναι απροβληματιστο και όπως το παραλαβεις, ετσι θα το χρησιμοποιησεις. Δεν χρειάζεται αλλαγή Ρομ το ΖΤΕ, έρχεται με official ευρωπαϊκή. Το μονο μειον ειναι οτι πλεον θεωρείται πλεον παλιό μοντελο.

Αν εννοείς για αλλαγή Ρομ στο xiaomi, κοίτα στο νήμα του κινητού. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο, αλλά ρώτα πρώτα αν το έχει σε στοκ πριν το παραγγείλεις μέσω του online chat, αυτό ισχύει για όλα τα μαγαζιά. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις και τα 2 κινητά από το ίδιο μαγαζί, ούτως ή άλλως είναι καλό να κάνεις 2 ξεχωριστές παραγγελίες ώστε να μην είναι και τα 2 κινητά στο ίδιο δέμα, οπότε το xiaomi μπορείς να το πάρεις αν θες από vickmall που θεωρείται απο τα πιο αξιόπιστα και να τους πεις να περάσουν αυτοί την ευρωπαϊκή Ρομ. Άλλωστε όταν κανείς την παραγγελία έχει να επιλέξεις Ρομ. Πάντως όλα τα κινητά που προτάθηκαν στα παραπάνω ποστ είναι πολύ καλά. Οπότε γνώμη μου είναι διαλεξτε αυτά που σας αρέσουν και μην το σκέφτεστε και πολύ γιατί η αναζήτηση μπορεί να πάρει πολύ καιρό...και συνεχώς θα σκάνε καινούργια κινητά και προτάσεις...

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Edited by zananiro

Ναι, έχει αρκετά καλή κάμερα. Το σημαντικό είναι ότι το κινητο ειναι απροβληματιστο και όπως το παραλαβεις, ετσι θα το χρησιμοποιησεις. Δεν χρειάζεται αλλαγή Ρομ το ΖΤΕ, έρχεται με official ευρωπαϊκή. Το μονο μειον ειναι οτι πλεον θεωρείται πλεον παλιό μοντελο.

Αν εννοείς για αλλαγή Ρομ στο xiaomi, κοίτα στο νήμα του κινητού. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο, αλλά ρώτα πρώτα αν το έχει σε στοκ πριν το παραγγείλεις μέσω του online chat, αυτό ισχύει για όλα τα μαγαζιά. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις και τα 2 κινητά από το ίδιο μαγαζί, ούτως ή άλλως είναι καλό να κάνεις 2 ξεχωριστές παραγγελίες ώστε να μην είναι και τα 2 κινητά στο ίδιο δέμα, οπότε το xiaomi μπορείς να το πάρεις αν θες από vickmall που θεωρείται απο τα πιο αξιόπιστα και να τους πεις να περάσουν αυτοί την ευρωπαϊκή Ρομ. Άλλωστε όταν κανείς την παραγγελία έχει να επιλέξεις Ρομ. Πάντως όλα τα κινητά που προτάθηκαν στα παραπάνω ποστ είναι πολύ καλά. Οπότε γνώμη μου είναι διαλεξτε αυτά που σας αρέσουν και μην το σκέφτεστε και πολύ γιατί η αναζήτηση μπορεί να πάρει πολύ καιρό...και συνεχώς θα σκάνε καινούργια κινητά και προτάσεις...

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

τα xiaomi έχουν ένα θέμα, επειδή προορίζονται αποκλειστικά για την Κίνα, οι επίσημες εκδόσεις λογισμικού που φοράνε δεν έχουν ελληνικό μενού (ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει κανονικά), αν ξέρετε αγγλικά διάλεξε την Offical CN Rom από τις επιλογές που έχει το vickmall και θα είσαι οκ. αν τώρα θες ελληνικά θα πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς λίγο για να ξεκλειδώσεις την συσκευή και να περάσεις τα ελληνικά. ΠΡΟΣΟΧΗ μην διαλέξεις την multi language που έχει το vickmall καθώς έχει πάρα πολλά bugs.

Ο φίλος που εχει απάντηση πιο πάνω λέει ότι καλύτερα να μην παραγγείλω με την multi rom άλλα με την official λόγο bugs κ να περάσω μετά την Ελληνική από το xiaomi.gr εσυ λες να το παραγγείλω με την multi καλύτερα ?

Thnx

Επίσης να προσθέσω οτι τα κινητά πρέπει να έχουν χαμηλό οσο το δυνατόν χαμηλότερο sar ...για τα xiaomi έχουμε καθόλου μετρήσεις?

Thnx

Edited by stelioskrete

Η multi που βάζουν τα κινεζομαγαζα έχουν προβληματακια.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά μενού, περνώντας ένα ελληνικό πληκτρολόγιο π.χ. Google keyboard είσαι μια χαρά με την official Αγγλοκινεζικη.

Με αυτήν, είναι πιο εύκολο να περάσεις όποια άλλη θέλεις από την Ελληνική κοινότητα... ;)

Όταν λες θεματακια ? Τι εννοείς ? Λίγο παντος που κοίταξα για αλλαγή ρομ έχει μια διαδικασία που δεν φαίνεται κ τόσο εύκολο ..

Οσο αναφορά το σαρ ? έχουμε καθόλου μετρήσεις? ...λόγω μωρου

Thnx

Edited by stelioskrete

Για εσένα: 1. huawei honor 5x. Το δουλεύεις χωρίς να πειράξεις τίποτα με την επίσημη ρομ όπως έρχεται. Το πολύ πολύ να κατεβάσεις από το APP store της Huawei το Google play και είσαι έτοιμος. Από Ελλάδα έχει 220€, Κίνα γύρω στα 198. Sar χαμηλό, γύρω στο 0.4-0.7 αν θυμάμαι.

http://m.geekbuying.com/item/HUAWEI-HONOR-5X-5-5inch-FHD-Android-5-1-2GB-16GB-4G-LTE-Smartphone-64bit-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-Touch-ID-5-0MP-13-0MP-Metal-Body-3000mAh---Gold-364515.html

Το γκρι είναι πιο φθηνό αλλά out of stock. Βάζεις το κουπόνι KIMOVIL και έχεις έκπτωση 5%.

2. Εναλλακτικά, πολύ καλό τηλέφωνο, ισως καλυτερο απο το honor, είναι το ZTE axon elite. Αν το βρεις σε κάποιο μαγαζί προσφορά, είναι πολύ καλή επιλογή, με official ευρωπαϊκή ρομ έχει και αυτό περίπου την ίδια τιμή, έπαιζε γύρω στα 190$, αν το βρεις τόσο μην το σκεφτείς, πάρτο αμέσως.

Για τη γυναίκα σου έχω πει το ΖΤΕ blade s6. Σου τα έχω γράψει πιο πάνω. Sar κοντά στο 0.6. Εγώ αυτό έχω πάρει στη γυναίκα. Αλλιώς παίρνεις κάποιο Windows Lumia από Ελλάδα.

Τα Xiaomi δεν ξέρω αν ανακοινώνουν επίσημα SAR για τις συσκευές τους. Αλλά δεν θα το βάζεις και στο αυτί του μωρού, :cool: οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί και τόσο. Μέχρι κοντά στη μονάδα, είσαι οκ.

Edited by zananiro