antogr Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μάγκες από κάμερα πως παει; μην μου πείτε για mp Σαν φακός εννοώ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μάγκες από κάμερα πως παει; μην μου πείτε για mp Σαν φακός εννοώ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως όλα τα κινέζικα σε αυτή την τιμή, την ημέρα τα πάει μια χαρά το βράδυ είναι χάλι. ... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkond Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω ένα θέμα με το WiFi το οποίο ξεσκίζει τη μπαταρία και το οποίο είτε ανοικτό είναι το WiFi είτε κλειστό, συνεχίζει ακαθεκτο και ρουφάει φουλ. Καμία ιδέα κάποιος....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω ένα θέμα με το WiFi το οποίο ξεσκίζει τη μπαταρία και το οποίο είτε ανοικτό είναι το WiFi είτε κλειστό, συνεχίζει ακαθεκτο και ρουφάει φουλ. Καμία ιδέα κάποιος....... Αρα πως φταίει το wifi; οεο! Αφού είτε κλειστό, είτε ανοιχτό, έχεις τρελή κατανάλωση, κάποια εφαρμογή προφανώς ευθύνεται γι' αυτό που λες. Λέω εγώ τώρα.. Μάγκες από κάμερα πως παει; μην μου πείτε για mp Σαν φακός εννοώ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατ εμέ, είναι χάλια ο φακός μέρα νύχτα. Τι μέρα απαράδεκτος, τη νύχτα ανύπαρκτος.. Edited March 28, 2017 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) Ραγισα την οθονη απο πεσιμο σε πλακακι. Επεσε απο το 1 μετρο υψος και χτυπησε πανω αριστερα το πλαισιο με αποτελεσμα να ραγισει η οθονη(το digitizer) κανενα ποντο και οχι το tempered glass. Απο την μια με πειραξε γιατι οσο ειχα θηκες δεν επεσε ποτε απο την αλλη λεω οκ, δεν κοστιζει κι εναν μισθο. Να προσεχετε την μεταβαση απο χειμερινα μπουφαν με φερμουαρ στις τσεπες σε ανοιξιατικα που εχουν κανα κουμπι ολο κι ολο. Γι αυτο την πατησα. Συνεχιζουμε μεχρι τελικης πτωσης :p Ο σκυλος συνεχιζει να δουλευει ρολοι Edited March 28, 2017 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 σε τσαντακι ομου το βαζω ειναι λιγο ενοχλητικο βαρος αλλα εινα ι ποιο σιγουρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εχει δοκιμασει κανενας απο εσας αυτη τη ROM? http://www.needrom.com/download/aosp-7-1-1-nougat-64bit/comment-page-5/#comments Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Συμπασχω φιλος r13134 Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 29, 2017 by TyrionLannister Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εγώ ακούστε τι έπαθα... Το ξέχασα στην οροφή του αυτοκινήτου και φεύγω με το αυτοκίνητο.... Χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι ότι το ξέχασα μετά από καμία ώρα με παίρνουν στη δουλειά και μου λέει κάποιος "μήπως χάσατε το κινητό σας, το βρήκα στο δρόμο"??? (Είχα το τηλέφωνο της εργασίας μου αποθηκευμένο) Και λέω δε νομίζω...συγχρόνως ψαχουλεύω την τσέπη μου και όντως διαπιστώνω πως λείπει και του λέω ωχ ναι φίλε το βρήκες? Ναι που είστε να σας το φέρω... Και το παλικάρι να είναι καλά μου το έφερε και το κινητό δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ!!! ....Ξέρω το τερμάτισα το κοντέρ της τύχης... Απλά έπεσα σε καλό άνθρωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Παιδες συγνωμη για το ασχετο αλλα επειδη το τοπικ για το bluboo maya ειναι ψιλοανενεργο θελω να παρω ανταλλακτικα απο aliexpress για το συγκεκριμενο κινητο..εχει κανεις εμπειρια απο αλι...να προχωρησω αφοβα;;δεν ειναι πολλα τα λεφτα για να τα κλαιω απλα αν θα εχω περιπετειες ρωταω... Αν θεωρηθει ασχετο απο τους αντμιν παρακαλω να διαγραφει..και συγνωμη.. Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εγώ ακούστε τι έπαθα... Το ξέχασα στην οροφή του αυτοκινήτου και φεύγω με το αυτοκίνητο.... Χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι ότι το ξέχασα μετά από καμία ώρα με παίρνουν στη δουλειά και μου λέει κάποιος "μήπως χάσατε το κινητό σας, το βρήκα στο δρόμο"??? (Είχα το τηλέφωνο της εργασίας μου αποθηκευμένο) Και λέω δε νομίζω...συγχρόνως ψαχουλεύω την τσέπη μου και όντως διαπιστώνω πως λείπει και του λέω ωχ ναι φίλε το βρήκες? Ναι που είστε να σας το φέρω... Και το παλικάρι να είναι καλά μου το έφερε και το κινητό δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ!!! ....Ξέρω το τερμάτισα το κοντέρ της τύχης... Απλά έπεσα σε καλό άνθρωπο. Το έπαθα πέρσι το καλοκαίρι στην ορεινή Αρκαδία... Έπεσε το lenovo από την οροφή, δεν έπαθε τίποτα και αυτός που το βρήκε μου το επέστρεψε! Να ναι καλά ο άνθρωπος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Παιδες συγνωμη για το ασχετο αλλα επειδη το τοπικ για το bluboo maya ειναι ψιλοανενεργο θελω να παρω ανταλλακτικα απο aliexpress για το συγκεκριμενο κινητο..εχει κανεις εμπειρια απο αλι...να προχωρησω αφοβα;;δεν ειναι πολλα τα λεφτα για να τα κλαιω απλα αν θα εχω περιπετειες ρωταω... Αν θεωρηθει ασχετο απο τους αντμιν παρακαλω να διαγραφει..και συγνωμη.. Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προχώρα άφοβα,δε θα εχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω ένα θέμα με το WiFi το οποίο ξεσκίζει τη μπαταρία και το οποίο είτε ανοικτό είναι το WiFi είτε κλειστό, συνεχίζει ακαθεκτο και ρουφάει φουλ. Καμία ιδέα κάποιος....... Η αλήθεια είναι πως και στο δικό μου, όταν πατάω στο ποσοστό της μπαταρίας για να δώ τι χρησιμοποιεί την μπαταρία, πατώντας πάνω στο γράφημα η μπάρα του wifi είναι πάντα γεμάτη, σαν να το έχω ΜΟΝΙΜΑ ανοιχτό ενώ ΔΕΝ το έχω. Τώρα που γράφω, μου λέει πως το wifi είναι ενεργό 2 μέρες και 17 ώρες ενώ είναι ζήτημα να το έχω ανοιχτό 5 ώρες το πολύ. Πιθανολογώ πως είναι κάποιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εγω παντως μαυτον τον τροπο βλεπω ποσο κραταει η μπαταρια απο την μια φορτιση στην αλλη....εννοειται μονιμως ανοικτο το wifi και με επανεκκινηση μετα απο καθε πληρη φορτιση Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Βρηκα στο ebay ενα digitizer. Μηπως ξερετε αν η καλωδιοταινια οπως φαινεται,μπαινει συρταρωτα και κουμπωνει σε καποια υποδοχη ή θελει κολληση οπως κατι lumnia,πραγμα το οποιο σημαινει οτι δεν γινεται με τα συνηθη εργαλεια. Απο τα βιντεο δεν εβγαλα ακρη και σκεφτομαι να την αγορασω και να το αλλαξω μονος. Εχω αλλαξει σε 4-5 κινητα επιτυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Βρηκα στο ebay ενα digitizer. Μηπως ξερετε αν η καλωδιοταινια οπως φαινεται,μπαινει συρταρωτα και κουμπωνει σε καποια υποδοχη ή θελει κολληση οπως κατι lumnia,πραγμα το οποιο σημαινει οτι δεν γινεται με τα συνηθη εργαλεια. Απο τα βιντεο δεν εβγαλα ακρη και σκεφτομαι να την αγορασω και να το αλλαξω μονος. Εχω αλλαξει σε 4-5 κινητα επιτυχως Εγω το πηγα καπου στη λενορμαν..επειδη εχω την παλια μαλλον κουμπωνει καπου συρταρωτα στην πλακετα Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ωραια. Θα το δοκιμασω. Αν σου ειναι ευκολο,μπορεις να μου το βγαλεις μια φωτο να το δω σε εκεινο το σημειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ωραια. Θα το δοκιμασω. Αν σου ειναι ευκολο,μπορεις να μου το βγαλεις μια φωτο να το δω σε εκεινο το σημειο; Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σε υπερευχαριστω. Εσυ αλλαξες και οθονη μαζι με το digitizer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σε υπερευχαριστω. Εσυ αλλαξες και οθονη μαζι με το digitizer; Μαζι ειναι...εμενα δεν ραγισε τιποτα απεξω η οθονη απο μεσα εσπασε αλλα στην αφη δουλευε...να δω τι παταω ομως γιοκ... Καλα θα κανεις να την παρεις γυρω στα τριαντα ευρω ειχε θυμαμαι...δε το ξαναπαω σε μαγαζι θα το κανω μονος οπως και για το bluboo maya που ειπα παραπανω..πολλα λεφτα για κατι που αν πιανουν τα χερια σου σουρχεται πολυ φτηνα Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σκετο digitizer το βρηκα 11 ευρω και νομιζω θα το ρισκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σκετο digitizer το βρηκα 11 ευρω και νομιζω θα το ρισκαρω. Προσοχη φιλε δε νομιζω να υπαρχει αυτο που λες....στο μαγαζι που πηγα μου ειπαν ειναι ολο μαζι οθονη τατς ντιτζιταιζερ και μολις το βρηκα στο αλι στα 34 ευρω...δε βγαινει ξεχωριστο θεωρω ειναι ψεμα..την εχω στα χερια μου Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 http://m.ebay.com/itm/New-Original-Touch-Screen-Digitizer-For-Oukitel-K6000-PRO-smartphone-black-/351893215428?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=color:black&varId=621239201744 Ετσι ερχεται. Ξεκολλας το παλιο με σεσουαρ και βεντουζα και πενες. Βαζεις και ταινια διπλης οψης αν δεν εχει πανω του και το κολλας περιμετρικα της οθονης(ειδικη λεπτη μαυρη ταινια 3M).Το χω κανει επιτυχως. Εννοειται ανοιγεις το κινητο και το αποσυναρμολογεις πριν απο ολα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axk Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Βρηκα στο ebay ενα digitizer. Μηπως ξερετε αν η καλωδιοταινια οπως φαινεται,μπαινει συρταρωτα και κουμπωνει σε καποια υποδοχη ή θελει κολληση οπως κατι lumnia,πραγμα το οποιο σημαινει οτι δεν γινεται με τα συνηθη εργαλεια. Απο τα βιντεο δεν εβγαλα ακρη και σκεφτομαι να την αγορασω και να το αλλαξω μονος. Εχω αλλαξει σε 4-5 κινητα επιτυχως Σε Κ4000 λευκό έβαλα μαύρη οθόνη (+touch) και δεν λειτουργούσε. Έστειλα παράπονο και πήρα δωρεάν από τον ίδιο πωλητή τη λευκή LCD+Touch. Μια από τα ίδια και ανέβασα βίντεο για να το αποδείξω στον πωλητή. Την επέστρεψα και μου έστειλε πίσω τα χρήματα. Τρεις μήνες ταλαιπωρία χωρίς αποτέλεσμα. Καλύτερα δώστε σε μαγαζί. Τουλάχιστον στο Κ4000 μάλλον υπάρχουν πολλές εκδόσεις οθόνης. Φυσικά δεν έχω εμπειρία από το Κ6000 pro, ενώ πρέπει να προσέξεις στην αγορά ανταλλακτικού διότι υπάρχει και το K6000 σκέτο (χωρίς το pro). Παράθεση Happy user of: OUKITEL K6000 Pro (recent), UMI Rome, (DOOGEE Y100), Haier W910. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Για το Κ6000 υπαρχουν αλλα πραγματα και διαφορετικα για το pro. Oταν αποφασισω θα το κανω μονος οπως και να χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts