al_exis Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Παρέλαβα κι εγώ χθες. Πάνω κάτω ήξερα πως θα συμπεριφέρεται γιατί κάτι εφάμιλλο είχα και πριν. Όμως αυτό που δεν είχα πριν και περίμενα πως και πως να το διαπιστώσω, ήταν η μπαταρία και η κατανάλωσή της. Και εννοείται, εξεπλάγην +++. Σε περίπου 13 ώρες λειτουργίας (από την πρώτη μου φόρτιση στο 100%), ήταν στο 62% με 3:22 ώρες sot. Λογικό είναι πρώτη μέρα μέχρι να το φέρω εκεί που ήθελα. Θα τα πούμε και στη συνέχεια. Καλές γιορτές σε όλους! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Καλημέρα κ χρόνια πολλά! Για να αυξήσουμε την ένταση του ηχείου, ποιο sip πρέπει να πειράξουμε; Έχει επιλογές διάφορες... Ευχαριστώ Υπάρχει αυτός ο οδηγός. Ρίξε μιά ματιά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Υπάρχει αυτός ο οδηγός. Ρίξε μιά ματιά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Ευχαριστώ! Χρόνια πολλά! Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Υπάρχει αυτός ο οδηγός. Ρίξε μιά ματιά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Χρόνια Πολλά ! Edit. Πείραξα τα sph & sph2, άλλαξα τιμή στην parameter 0 & parameter 7 μέσα στο speech enhancement =normal mode. Νομίζω ότι έχει διαφορά. Οχι τρομερή, αλλά κάτι έγινε. Υπάρχει και κάτι άλλο που αλλάζουμε και δεν το κατάλαβα; Για παραπάνω βελτίωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Κατεβαζεις το update και πατας ενημερωση τωρα.Σε παει στο recovery και εκει πατας install. Μετα πας /data/data/com.adups.fota/ και μετα cashe ή files δεν θυμαμαι αλλα αυτο που ψαχνεις ειναι το update.zip. καντο install και εισαι οκ. Χρονια πολλα!!! Εψαξα αρκετα πισω για να ξαναβρω το post. Μου ηρθε η V18 (32bit). Την κατεβασα. Ακολουθησα τις οδηγιες σου και οταν βρηκα το αρχειο update.zip και το φλασαρα μου εβγαλε error 7 για το οτι απο οτι καταλαβα δεν βρηκε αρχειο MD5 να φλασαρει. Φυσικα οταν επανεκκινησε το κινητο με ξεκινησε παλι στην V16 που ημουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χρονια πολλα!!! Εψαξα αρκετα πισω για να ξαναβρω το post. Μου ηρθε η V18 (32bit). Την κατεβασα. Ακολουθησα τις οδηγιες σου και οταν βρηκα το αρχειο update.zip και το φλασαρα μου εβγαλε error 7 για το οτι απο οτι καταλαβα δεν βρηκε αρχειο MD5 να φλασαρει. Φυσικα οταν επανεκκινησε το κινητο με ξεκινησε παλι στην V16 που ημουν Αν δεν εισαι root, γιατι δεν το κανεις κατευθειαν ΟΤΑ? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Αν δεν εισαι root, γιατι δεν το κανεις κατευθειαν ΟΤΑ? επειδη ειμαι root και με TWRP το εκανα ετσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 σε εμενα ακομα δεν ηρθε τιποτα... Να το κανω Root η να το αφησω οπως ειναι ? Θα εχει μεγαλη διαφορα? Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfk Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) Χρόνια πολλά Σε εμένα ήρθε η αναβάθμιση v18 (35,57 mb!! )σε 32 bit συσκευή χωρίς root .παω να κάνω αναβάθμιση ota αλλά την κατεβάζει και κάνει restart για να την περάσει και μετά βγάζει σφάλμα και δεν την κάνει.επειτα κάνω επανεκκίνηση και έρχεται στην προηγούμενη v16 Edited December 31, 2016 by manosfk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 επειδη ειμαι root και με TWRP το εκανα ετσι :) Χρονια πολλα , καλη χρονια σε ολους. Επειδη κανω ποδαρικο στο νημα να σου πω οτι πρεπει να κατεβασεις το καινουργιο firmware και ενα scatter file και μετα να το φλασαρεις με Sp flash tools και αν δεν τσεκαρεις τα userdata δεν θα χασεις τα δεδομενα σου :) ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρόνια πολλά Σε εμένα ήρθε η αναβάθμιση v18 (35,57 mb!! )σε 32 bit συσκευή χωρίς root .παω να κάνω αναβάθμιση ota αλλά την κατεβάζει και κάνει restart για να την περάσει και μετά βγάζει σφάλμα και δεν την κάνει.επειτα κάνω επανεκκίνηση και έρχεται στην προηγούμενη v16 Και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Για ξαναδοκιμασε απο την αρχη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε εμενα ακομα δεν ηρθε τιποτα... Να το κανω Root η να το αφησω οπως ειναι ? Θα εχει μεγαλη διαφορα? Στην χρηση το τηλεφωνο δεν εχει καμμια διαφορα. Εγω, απο τις τοσες συσκευες που εχω σπιτι, ειναι η μοναδικη χωρις ρουτ. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfk Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Χρονια πολλα , καλη χρονια σε ολους. Επειδη κανω ποδαρικο στο νημα να σου πω οτι πρεπει να κατεβασεις το καινουργιο firmware και ενα scatter file και μετα να το φλασαρεις με Sp flash tools και αν δεν τσεκαρεις τα userdata δεν θα χασεις τα δεδομενα σου :) ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Για ξαναδοκιμασε απο την αρχη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην χρηση το τηλεφωνο δεν εχει καμμια διαφορα. Εγω, απο τις τοσες συσκευες που εχω σπιτι, ειναι η μοναδικη χωρις ρουτ. Καλή χρονιά με υγεία Το έχω προσπαθήσει 5 φορές και όλες τις φορές βγάζει το ίδιο πρόβλημα , δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα κ Καλή χρονιά σε όλους! Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο αξιόπιστο ελαφρύ κ εύχρηστο App που να κάνει την δουλειά του noled? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα κ Καλή χρονιά σε όλους! Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο αξιόπιστο ελαφρύ κ εύχρηστο App που να κάνει την δουλειά του noled? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk LED Blinker Notifications Lite...για μένα είναι το καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πριν λίγες μέρες, όταν το παρέλαβα, για το μόνο που ήθελα να βεβαιωθώ, ήταν η μπαταρία. Πίστευα με την γρήγορη ματιά που του έριξα ότι ήταν στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο κινεζοφόν που είχα (doogee f5). Όντως η μπαταρία είναι σούπερ αλλά: Η φωτογραφική του είναι απαράδεκτη. Η χειρότερη που έχω δει μέχρι τώρα σε κινεζοφόν. Αρκετές φορές έχω θόρυβο στις κλήσεις. Δεν μπορώ να ακούσω το συνομιλητή μου, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνεννοηθώ, να κλείνω, και να καλώ πάλι. Προχθές χρειάστηκε να κλείσω τρεις φορές για να βρω καθαρή κλήση. Το ακουστικό είναι επίσης απαράδεκτο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι μου λένε όταν έχει λίγο φασαρία. Δεν εννοώ θέμα έντασης, αλλά ποιότητας. Πιστεύω γενικά πως σαν συσκευή υστερεί ποιοτικά και ίσως γι αυτό είναι σχετικά φθηνή γι αυτά που λέει ότι προσφέρει. Αν και με έχει καλύψει η μπαταρία του (που ήταν και απωθημένο μου) γενικά το μετάνιωσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπερα,σκεφτομαι να το αγορασω και εγω,οι δυνατοτητες του και το βασικοτερο η μπαταρια του ειναι που με τραβηξαν!!! Αν αντεχει τοσο πολυ η μπαταρια σωθηκα ! Με το galaxy s4 που εχω τωρα φορτιζω 3 φορες την μερα τουλαχιστον,δραμα η κατασταση.μπορω να το αγορασω και να ζητησω να μου ερθει ρουταρισμενο ή με καποια συγκεκριμενη rom ??? Εχει νοημα κατι τετοιο ???? Χρειαζεται ή καλυπτομαι πληρως ετσι οπως ερχεται ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Νομίζω πως είναι ιδανικο out of the box τηλέφωνο! Δε θα το μετανιώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Νομίζω πως είναι ιδανικο out of the box τηλέφωνο! Δε θα το μετανιώσεις! gearbest και tinydeal που κοιτουσα ηταν ακριβοτερα απο aliexpress.εχω λογο να προτιμησω καποιο απο τα δυο ή να επιλεξω εναν σωστο εμπορο απο ali και να παω στην οικονομικοτερη προσφορα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 gearbest και tinydeal που κοιτουσα ηταν ακριβοτερα απο aliexpress.εχω λογο να προτιμησω καποιο απο τα δυο ή να επιλεξω εναν σωστο εμπορο απο ali και να παω στην οικονομικοτερη προσφορα ???? Το tinydeal, λιγο παλιοτερα ειχε το τηλεφωνο με διαφορα πακετα (θηκη, tempered κ.λ.π). Αν τα εχει ακομα, παρτο απο κει. Θα τα χρειαστεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγες μέρες, όταν το παρέλαβα, για το μόνο που ήθελα να βεβαιωθώ, ήταν η μπαταρία. Πίστευα με την γρήγορη ματιά που του έριξα ότι ήταν στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο κινεζοφόν που είχα (doogee f5). Όντως η μπαταρία είναι σούπερ αλλά: Η φωτογραφική του είναι απαράδεκτη. Η χειρότερη που έχω δει μέχρι τώρα σε κινεζοφόν. Αρκετές φορές έχω θόρυβο στις κλήσεις. Δεν μπορώ να ακούσω το συνομιλητή μου, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνεννοηθώ, να κλείνω, και να καλώ πάλι. Προχθές χρειάστηκε να κλείσω τρεις φορές για να βρω καθαρή κλήση. Το ακουστικό είναι επίσης απαράδεκτο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι μου λένε όταν έχει λίγο φασαρία. Δεν εννοώ θέμα έντασης, αλλά ποιότητας. Πιστεύω γενικά πως σαν συσκευή υστερεί ποιοτικά και ίσως γι αυτό είναι σχετικά φθηνή γι αυτά που λέει ότι προσφέρει. Αν και με έχει καλύψει η μπαταρία του (που ήταν και απωθημένο μου) γενικά το μετάνιωσα. Δεν εχω κανενα απο τα θεματα που αναφερεις. Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν εχει notification leds και το οτι ειναι λιγο βαρυ. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) το Τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο φιλοι που εχουν αλλα τηλεφωνα , ολη μερα με τον φορτιστη στο χερι ειναι..... Edited January 3, 2017 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πριν λίγες μέρες, όταν το παρέλαβα, για το μόνο που ήθελα να βεβαιωθώ, ήταν η μπαταρία. Πίστευα με την γρήγορη ματιά που του έριξα ότι ήταν στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο κινεζοφόν που είχα (doogee f5). Όντως η μπαταρία είναι σούπερ αλλά: Η φωτογραφική του είναι απαράδεκτη. Η χειρότερη που έχω δει μέχρι τώρα σε κινεζοφόν. Αρκετές φορές έχω θόρυβο στις κλήσεις. Δεν μπορώ να ακούσω το συνομιλητή μου, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνεννοηθώ, να κλείνω, και να καλώ πάλι. Προχθές χρειάστηκε να κλείσω τρεις φορές για να βρω καθαρή κλήση. Το ακουστικό είναι επίσης απαράδεκτο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι μου λένε όταν έχει λίγο φασαρία. Δεν εννοώ θέμα έντασης, αλλά ποιότητας. Πιστεύω γενικά πως σαν συσκευή υστερεί ποιοτικά και ίσως γι αυτό είναι σχετικά φθηνή γι αυτά που λέει ότι προσφέρει. Αν και με έχει καλύψει η μπαταρία του (που ήταν και απωθημένο μου) γενικά το μετάνιωσα. Το οτι σου κάνει θόρυβο στις κλήσεις στο κάνει πιθανότατα ίσως επειδή εχεις cosmote; Γενικά η cosmote προσφερει το hd voice και οταν ο συνομιλητής μας δε το υποστηρίζει ή υπάρχει καποια ασυμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευων κανει αυτο τον θόρυβο. Αν παρατηρησεις στο κανει σε συγκεκριμένα άτομα που καλείς. Η λύση είναι να το γυρίσεις σε 2g Που έχει παντού σήμα και μιλάς χωρίς προβλήματα. Όσο για την ποιότητα του ήχου δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Όλα είναι κρύσταλλο. Ίσως να δυνάμωνες το ακουστικό σου λίγο. Όσο για την φωτογραφική εμένα μια χαρά μου φαίνεται και είναι ίδιας ποιότητας οπως όλα τα υπολοιπα κινεζοφόν της κατηγορίας του και των χρημάτων του. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και δεν εχω μετανοιώσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Χρόνια πολλά Σε εμένα ήρθε η αναβάθμιση v18 (35,57 mb!! )σε 32 bit συσκευή χωρίς root .παω να κάνω αναβάθμιση ota αλλά την κατεβάζει και κάνει restart για να την περάσει και μετά βγάζει σφάλμα και δεν την κάνει.επειτα κάνω επανεκκίνηση και έρχεται στην προηγούμενη v16 Εχω το ιδιο θεμα ακριβως... Αποφασισα σημερα να περασω την v18, που ειχε ερθει πριν μερικες μερες, αλλα τρωω error καιντο κινητο επανεκινει μετα απο λιγο με την v16 που ειχε. 3 φορες συνεχομενες το ιδιο... Υπαρχει καποιος που να αντιμετωπιζε το ιδιο θεμα και τελικα να καταφερε να περασει την v18? Μιλαμε για 32bit , απο την v16 στην v18 Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfk Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Εχω το ιδιο θεμα ακριβως... Αποφασισα σημερα να περασω την v18, που ειχε ερθει πριν μερικες μερες, αλλα τρωω error καιντο κινητο επανεκινει μετα απο λιγο με την v16 που ειχε. 3 φορες συνεχομενες το ιδιο... Υπαρχει καποιος που να αντιμετωπιζε το ιδιο θεμα και τελικα να καταφερε να περασει την v18? Μιλαμε για 32bit , απο την v16 στην v18 Καλησπέρα Τελικά πέρασα την v18 με το να κατεβάσω το καινουργιο firmware και ενα scatter file και μετα να το φλασαρα με Sp flash tools και δεν τσέκαρα τα userdata και δεν έχασα τα δεδομενα μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το οτι σου κάνει θόρυβο στις κλήσεις στο κάνει πιθανότατα ίσως επειδή εχεις cosmote; Γενικά η cosmote προσφερει το hd voice και οταν ο συνομιλητής μας δε το υποστηρίζει ή υπάρχει καποια ασυμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευων κανει αυτο τον θόρυβο. Αν παρατηρησεις στο κανει σε συγκεκριμένα άτομα που καλείς. Η λύση είναι να το γυρίσεις σε 2g Που έχει παντού σήμα και μιλάς χωρίς προβλήματα. Όσο για την ποιότητα του ήχου δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Όλα είναι κρύσταλλο. Ίσως να δυνάμωνες το ακουστικό σου λίγο. Όσο για την φωτογραφική εμένα μια χαρά μου φαίνεται και είναι ίδιας ποιότητας οπως όλα τα υπολοιπα κινεζοφόν της κατηγορίας του και των χρημάτων του. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και δεν εχω μετανοιώσει καθόλου. Με κανένα προηγούμενο όμως δεν είχα θόρυβο στις κλήσεις. Τώρα συμβαίνει αυτό. Το να γυρίσω σε 2g για μην έχω θόρυβο, δεν είναι και τόσο λειτουργικό. Θα έχω λύσει το πρόβλημα του θορύβου, αλλά θα αποκτήσω καινούργιο. Δεν θα έχω ίντερνετ της προκοπής. Τέλος πάντων. Επιμένω ότι δεν τόσο καθαρό το ακουστικό του, ούτε οι φωτογραφίες είναι όπως περίμενα. Δεν έχω προηγούμενο με το τηλέφωνο ή τον πωλητή. Ίσα ίσα, που το περίμενα πως και πως. Παρεμπιπτόντως, εσύ χρειάστηκε να ενισχύσεις το ακουστικό ή το άφησες όπως ήταν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλησπέρα Τελικά πέρασα την v18 με το να κατεβάσω το καινουργιο firmware και ενα scatter file και μετα να το φλασαρα με Sp flash tools και δεν τσέκαρα τα userdata και δεν έχασα τα δεδομενα μου . Να υποθεσω οτι εισαι ρουταρισμενος για να περιγραφεις την αναβαθμιση μεναυτον τον τροπο? Εγω δεν ειμαι ρουτ. Μιλαω για fota update δυστυχως... Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Να υποθεσω οτι εισαι ρουταρισμενος για να περιγραφεις την αναβαθμιση μεναυτον τον τροπο? Εγω δεν ειμαι ρουτ. Μιλαω για fota update δυστυχως... Λαθος υποθετεις. Το φλασαρισμα γινεται οπως και ναναι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts