Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχω από τον Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά και η μπαταρία, όπως και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν όπως την τρίτη ημέρα. Από 4% μέχρι πλήρη φόρτιση "πήρε" 5050 mAh, σύμφωνα με χτεσινή μέτρηση.

Παραθέτω οθονολήψεις (screenshots) για την κατανάλωση οθόνης (30%), WiFi (35%) και αδράνειας. Το περίεργο είναι ότι η απόλυτη ενέργεια που μετράει είναι περίπου τριπλάσια της χωρητικότητα - το ίδιο διαπίστωσα και στο κινητό του γιου μου UMI.

>> δεν μπόρεσα από το κινητό, και θα τις παραθέσω αργότερα.

Happy user of: OUKITEL K6000 Pro (recent), UMI Rome, (DOOGEE Y100), Haier W910.

Εχει περασει μισος χρονος, κ σημερα μου εβγαλε ενα περιεργο προβλημα. Το ειχα συνδεδεμενο με το καλωδιο usb στο λαπτοπ να φορτιζει. Οταν το εβγαλα, η μιση οθονη εχει βγαλει κατι οριζοντιες λεπτες γραμμες με ιση αποσταση η μια πανω απο την αλλη. Σαν τετραδιο ενα πραγμα. :Ρ εχω κανει print screen πως μπορω να σας δειξω; Μου ζηταει URL. Το εχει βγαλει σε κανεναν αυτο με τις γραμμες; Λεω μηπως καηκε τιποτα

Να κάνω μια ερώτηση, όταν το τηλέφωνο συνδέεται σε δίκτυο 4g έχει κάποιο σύμβολο στη μπάρα με το σήμα? Γιατί σήμερα η διπλανή μου έμπαινε με 4g cosmote και το δικό μου έγραφε 3g.

Το ρυθμισες σωστα απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου να συνδεεται με 4G;

Δικτυα κινητης τηλεφωνιας-} προτιμωμενος τυπος δικτυου-} 4G

Στην μπαρα βγαζει το μεγαλο και το μικρο 4G οταν συνδεεσαι μεσω αυτου στο ιντερνετ. Αν εισαι πχ με wifi, τοτε εμφανιζεται μονο το μεγαλυτερο συμβολο 4G, μονο φυσικα αν ειναι διαθεσιμο εκει που βρισκεσαι. Το ιδιο γινεται και με 3G

Αν εχεις cosmote παρε στην εξυπηρέτηση πελατών να στο ενεργοποιήσουν

Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα που έλεγε ότι έχει ενεργοποιηθεί και στις ρυθμίσεις λέει όντως 4g συνιστάται, αλλά με παραξένεψε που ο δίπλα είχε 4g, κι εγώ όχι!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ 4G/4G+ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE! ΖΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ME MIA 4G/4G+ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΤΕΙΛΕ END 4G ΣΤΟ 1333

Μου είχαν στείλει κι αυτό το μήνυμα.

Πάρε τα SONY STH30. Τέλειος ήχος και γεμάτα μπάσα. Τα είχα πάρει απο κατάστημα της Vodafone στα 15 ευρώ.

Εχω κι εγώ ουκιτελ κ6000.Λειτουργει το volume up and down στο τηλέφωνο μας? Η εφαρμογη στο αυτί πώς είναι?Αγορασα κατι xiaomi και επειδή μου έβγαιναν απο τα αυτιά (αν και δοκίμασα και τα 3 ζευγάρια σιλικόνες που είχε) και τελικά πηγάν τζάμπα(τα έδωσα στον ανιψιό μου).Λες να έφταιγε το πλακέ καλώδιο?Εχει κάποιος να προτείνει κατι σχετικά value for money και να εχει καλή εφαρμογη στο αυτί,μή πλακέ καλώδιο και volume control που να λειτουργεί στο oukitel k6000?

Oσοι εχετε το 6000 προ αν μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν καθολου προβληματα γτ σκεφτομουν να παρω το plus αλλα σκεφτομαι και τα 40ε σχεδον που χουν διαφορα και δε μου φαινεται οτι αξιζουν τον κοπο. διαβασα τα μνμ αλλα και παλι δεν εχω βγαλει ακρη, καμια αποψη ολοκληρωμενη?

Νokia δανεικο με πληκτρα :O

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

Oσοι εχετε το 6000 προ αν μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν καθολου προβληματα γτ σκεφτομουν να παρω το plus αλλα σκεφτομαι και τα 40ε σχεδον που χουν διαφορα και δε μου φαινεται οτι αξιζουν τον κοπο. διαβασα τα μνμ αλλα και παλι δεν εχω βγαλει ακρη, καμια αποψη ολοκληρωμενη?

Επειδή είδα τι ζητάς, το k6000 pro έχει μέτριο σήμα wifi και μέτριο ηχείο... Το Plus δεν νομίζω να διαφέρει...

Ευχαριστω, αν και απογοητευτηκα, με βλεπω να ξεκιναω απ την αρχη το ψαξιμο, το σημα του wifi στα thl που ειχα (αλλο τα προβληματα τους) μου ηταν ικανοποιητικο, απλα διαβαζω εδω ια πολλα κινητα που δεν εχουν σταθερο σημα γι αυτο και το γραψα στα βασικα που ζηταω.

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

Ευχαριστω, αν και απογοητευτηκα, με βλεπω να ξεκιναω απ την αρχη το ψαξιμο, το σημα του wifi στα thl που ειχα (αλλο τα προβληματα τους) μου ηταν ικανοποιητικο, απλα διαβαζω εδω ια πολλα κινητα που δεν εχουν σταθερο σημα γι αυτο και το γραψα στα βασικα που ζηταω.

Δεν εχω διαβασει παραπονα για wifi. Τουλαχιστον σε εμενα αλλα και στο freaktab που παρακολουθω το post , δεν εχω υποψη μου κατι σοβαρο. Ισως αλλα θεματα, οπως οτι δεν εχει gyro, not. led, δυνατο φλας να ειναι καποια προβληματα που εχει αλλα τα πιο πολλα εχουν λυθει στο plus. Εχει απ'ολα. Και φυσικα τα αξιζει τα 40€ παραπανω. Δηλαδη τι αλλο θες στα 160-170€?

Μονο η εξτρα μνημη που εχει φτανει για τα 40€

Αν πας στο thread του s8 θα καταλαβεις πικρα που εχουν ορισμενοι που σκασανε κοντα στο χιλιαρικο και εχουν κοκκινες οθονες, restart κ.λ.π

Αληθεια υπαρχει εδω thread για το plus? Το εχει παραγγειλει κανεις?

Edited by zenix

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Υπαρχει, περιμενω να παραλαβουν καποιοι που παραγγελαν να δουμε τι λεει απο τυχον προβληματα. Εν τω μεταξυ δε μ ενδιαφερουν τα ελληνικα το μενου, και το προηγουμενο μονο ελληνικο πληκτρολογιο ειχα βαλει, αυτο που μ ενοχλουσε αφαντατα στο thl 5000T που ειχα ειναι οτι κολλαγε τις εφαρμογες, αλλωτε 1 γιγα ραμ ειχε παρα τον οκταπυρηνο, εσβηνε μονο του και μετα δεν ανοιγε παρα μονο μετα απο μερικα λεπτα και η μπαταρια μια μερα ειπε καλυνηχτα και δε ξαναφορτισε. ημουν ευχαριστημενος απ το wifi σχετικα, τα not leδ δε μ ενοιαξαν ποτε. Πιο γρηγορο το ηθελα χωρις κολληματα αν και για 5000μα μπαταρια μετα απο κανα μηνα ηθελε πλεον καθε βραδυ φορτιση με το wifi σχεδον μονιμα ανοικτο κι ας μη δουλευα εφαρμογες συνεχεια.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν s8 ειναι σαμσουνγκ ουτε στη μιση τιμη δε θα τα παιρνα, οους ξερω με οτι μοντελο σαμσουνγκ ολο προβληματα ειναι συνεχεια, ο σκοπος ειναι να το βγαζεις απ τη τσεπη και να κανεις τη δουλεια σου οχι να αχολειαι με το προβλημα του κινητου οταν πας να το χρηιμοποιησεις ειτε για επικοινωνια ειτε για να περαεις την ωρα σου

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

Όταν λέω μέτριο wifi δεν εννοώ ότι έχει προβλήματα η κοψίματα κλπ... Απλά λέω ότι είχα και κινητά με πιο ισχυρό σήμα wifi

Ακόμα και στο GPS.... Όμως vfm είναι σε καλά επίπεδα... Περιμένω και το Plus και θα δω....

Όταν λέω μέτριο wifi δεν εννοώ ότι έχει προβλήματα η κοψίματα κλπ... Απλά λέω ότι είχα και κινητά με πιο ισχυρό σήμα wifi

Ακόμα και στο GPS.... Όμως vfm είναι σε καλά επίπεδα... Περιμένω και το Plus και θα δω....

τελικα κι εγω περιμενω και το plus μονο που θα περιμενω και να εμφανιστει τις αποθηκες της ευρωπης για να γλιτωω τελωνειο γιατι δε θα μ αρεσει να μου παει πανω απο 200, θα κλαψω.

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

• 2 weeks later...

Για οσους ενδιαφερονται, το κανω παραθεση απο XDA. Μην με ρωτατε τι και πως να κανετε την αναβαθμιση, δεν το'χω ψαξει ακομη.

ROM V21 ROM FOR OUKITEL K6000 PRO Android 7.0

hi, we published on facebook already, just incase it's not convenience for you to copy links from facebook, I send you

download link here:

https://mega.nz/#!ktgygBSR!CW0kQRcWf...T1eY536abMa5tk

software:

https://mega.nz/#!rMVGFLzB!5LtavmoUa...plAKu7TMmON7F4

tool:

https://mega.nz/#!vMV2wRLb!ZAU9Mz-6P...Hgs21v8H1Gq9lI

Edited by zenix

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εχω την ουκιτελ στο φβ και χθες μεταξυ μιας προσφορας για το u11 plus ανεφερε οτι μεσα στη βδομαδα θα κυκλοφορησει η 7 ευχαριστωντας μας γθα την υπομονη μας..

Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω την ουκιτελ στο φβ και χθες μεταξυ μιας προσφορας για το u11 plus ανεφερε οτι μεσα στη βδομαδα θα κυκλοφορησει η 7 ευχαριστωντας μας γθα την υπομονη μας..

Το διαβασες το προηγουμενο post?

Το διαβασες το προηγουμενο post?

Η αληθεια ειναι οτι δεν πατησα τα λινκ,ειδα ομως λεξεις κλειδια οπως:

XDA

Tool

και software πραγμα που σημαινει non OTA update...και ειπες για οσους ενδιαφερονται...εγραψα λοιπον για οσους ενδιαφερονται για ΟΤΑ αυτο που ειδα στο επισημο προφιλ της ουκι στο φβ, συμπεριλαμβανομενου και εμου..

Η αληθεια ειναι οτι δεν πατησα τα λινκ,ειδα ομως λεξεις κλειδια οπως:

XDA

Tool

και software πραγμα που σημαινει non OTA update...και ειπες για οσους ενδιαφερονται...εγραψα λοιπον για οσους ενδιαφερονται για ΟΤΑ αυτο που ειδα στο επισημο προφιλ της ουκι στο φβ, συμπεριλαμβανομενου και εμου..

Καλως. Αλλα ΟΤΑ δεν μπορει να γινει. Μονο με spflash tools προς το παρον. Αν ηταν ΟΤΑ θα το εκανα αλλα με spflash βαριεμαι τα pc ,επαναφορες κ.λ.π, οποτε μενω εδω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος διοτι δεν εχω κανενα θεμα. Ασε που αναφερθηκε στο xda οτι εχει bloatware/spyware

οσοι θελουν το k6000 plus ελατε στη παρεα μας, ειναι υπεροχο :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450476&page=6

Η αληθεια ειναι οτι το θελω και αν δεν πουλησω αυτο εδω δεν θα το αγορασω αλλα απο την αλλη το λυπαμαι κιολας να το δωσω. Το εχω καταευχαριστηθει :)

Καλως. Αλλα ΟΤΑ δεν μπορει να γινει. Μονο με spflash tools προς το παρον. Αν ηταν ΟΤΑ θα το εκανα αλλα με spflash βαριεμαι τα pc ,επαναφορες κ.λ.π, οποτε μενω εδω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος διοτι δεν εχω κανενα θεμα. Ασε που αναφερθηκε στο xda οτι εχει bloatware/spyware

Η αληθεια ειναι οτι το θελω και αν δεν πουλησω αυτο εδω δεν θα το αγορασω αλλα απο την αλλη το λυπαμαι κιολας να το δωσω. Το εχω καταευχαριστηθει :)

Εγω δε βαριεμαι απλα...κανενα τηλεφωνο που φλασαρα δεν μου εχει βγει σε καλο...αρα περιμενουμε την ουκι για ΟΤΑ και εχει παει Παρασκευη....

Εγω δε βαριεμαι απλα...κανενα τηλεφωνο που φλασαρα δεν μου εχει βγει σε καλο...αρα περιμενουμε την ουκι για ΟΤΑ και εχει παει Παρασκευη....

Ειπανε στην σελιδα τους οτι αργοτερα θα ερθει ΟΤΑ? Δυσκολο για διαφορους λογους. Επισης να αναφερω το χασιμο και των 2 ΙΜΕΙ κατα την αναβαθμιση, καποιων χρηστων στο xda

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro