aitos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εγώ το πήρα από εδώ. Με κάτι πόντους από μπόνους εγγραφής μου κόστισε 120 ευρώ.Έκανε περίπου 20 μέρες να έρθει. ξαιρεισ ισπανικα ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Όχι.Ξέρει όμως το google !!!!!!:p:p:p .(Άμα μπείς με chrome,κάνεις δεξί κλικ,και πατάς μετάφραση σελίδας) Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γρήγορα, led για ειδοποιήσεις έχει; Και διπλό χτύπημα για ξεκλείδωμα ή και κλείδωμα; Και ένα τελευταίο, τα capacity buttons φωτίζονται; Edited July 31, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γρήγορα, led για ειδοποιήσεις έχει; Και διπλό χτύπημα για ξεκλείδωμα ή και κλείδωμα; Και ένα τελευταίο, τα capacity buttons φωτίζονται; Led=όχι Διπλό χτύπημα κλείδωμα και ξεκλειδωμα =ναι Capacity buttons=χωρίς φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το κινητο μου ηρθε και οπως φοβομουν εχει ενα απλο φορτιστη 5v 2a.... ΟΧΙ φαστ τσαρτζερ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 κι εμενα 5v 2 a εναι ο φορτιστης ...ο φαστ τι χαρακτηριστικα εχει μπας και τον βρουμε στην αγορα ?? ελπιζω βεβαια να ειναι αντοχης το κινητο και να μας βγαλει κανα χρονο :) παντως για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο σαν χαρακτηριστικα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) O fast charger φορτίζει στα 5v αλλα και στα 7, 9 volt.... Αναλογα το επιπεδο της μπαταριας. Το ελεγα εγω στα τελευταια ρεβιους εχουν απλο φορτιστη (που μάλιστα δεν ειναι καν oukitel...) Πχ http://chinagadgetsreviews.com/unboxing-oukitel-k6000-pro-smartphone.html τεσπα εμενα εχει ενα θεματακι με το τσαρτζ πορτ που δεν ειναι ευθυγραμισμενο με τη τρυπα στο "σασι" και με το βυσμα τρώγεται το μεταλο στο μπες βγες... Ηρθε με το τελευταιο απντειτ ενημερωμενο btw... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://m.flickr.com/photos/cgreviews/27854533824/in/set-72157670623032522/ Edited August 2, 2016 by idi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 O fast charger φορτίζει στα 5v αλλα και στα 7, 9 volt.... Αναλογα το επιπεδο της μπαταριας. Το ελεγα εγω στα τελευταια ρεβιους εχουν απλο φορτιστη (που μάλιστα δεν ειναι καν oukitel...) Πχ http://chinagadgetsreviews.com/unboxing-oukitel-k6000-pro-smartphone.html τεσπα εμενα εχει ενα θεματακι με το τσαρτζ πορτ που δεν ειναι ευθυγραμισμενο με τη τρυπα στο "σασι" και με το βυσμα τρώγεται το μεταλο στο μπες βγες... Ηρθε με το τελευταιο απντειτ ενημερωμενο btw... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://m.flickr.com/photos/cgreviews/27854533824/in/set-72157670623032522/ Εμενα ο φορτιστής που είχε μέσα είναι 5v,7v,9v 2.0a. Φορτίζει σε 2 1/2 ώρες. Μάλλον διαφορετικές παρτίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα δίκτυα στα δεδομένα? Για παράδειγμα εμένα με Cosmote δεν πιάνει ποτέ Ε ή Ή+ 4g. Γράφει μόνο 3g. Υπάρχει κάποιος τρόπος για ξεκλειδωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εμενα ο φορτιστής που είχε μέσα είναι 5v,7v,9v 2.0a. Φορτίζει σε 2 1/2 ώρες. Μάλλον διαφορετικές παρτίδες. Και μενα με αυτον ηρθε. Μαλιστα το καλωδιο εχει πανω ταμπελιτσα "oukitel" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- O fast charger φορτίζει στα 5v αλλα και στα 7, 9 volt.... Αναλογα το επιπεδο της μπαταριας. Το ελεγα εγω στα τελευταια ρεβιους εχουν απλο φορτιστη (που μάλιστα δεν ειναι καν oukitel...) Πχ http://chinagadgetsreviews.com/unboxing-oukitel-k6000-pro-smartphone.html τεσπα εμενα εχει ενα θεματακι με το τσαρτζ πορτ που δεν ειναι ευθυγραμισμενο με τη τρυπα στο "σασι" και με το βυσμα τρώγεται το μεταλο στο μπες βγες... Ηρθε με το τελευταιο απντειτ ενημερωμενο btw... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://m.flickr.com/photos/cgreviews/27854533824/in/set-72157670623032522/ Kai μενα ζοριζεται λιγο να μπει το καλωδιο του αλλα οταν χρησιμοποιησα καποια αλλα δεν ειχαν τετοιο θεμα, οποτε πολλες φορες χρησιμοποιω αυτα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Και μενα με αυτον ηρθε. Μαλιστα το καλωδιο εχει πανω ταμπελιτσα "oukitel" Και ο ανταπτορας του ρεύματος γράφει και αυτός επάνω oukitel. Edited August 3, 2016 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Στο δικο μου myACT Switching Power Supply model APS-S010050200W-G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michnast Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδιά το βασικότερο δεν έχει αναφερθεί καν!!! Το σήμα. Έχω το Doogee F5 και συνέχεια κάνω τον πίθηκο για να βρω σήμα για τα δεδομένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδιά το βασικότερο δεν έχει αναφερθεί καν!!! Το σήμα. Έχω το Doogee F5 και συνέχεια κάνω τον πίθηκο για να βρω σήμα για τα δεδομένα!!! Τι εννοείς?? Τι σχέση έχει το oukitel με το doogee f5??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μου πει αν του δουλεύει το 4g ή H+ με τα δεδομένα? Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μου πει αν του δουλεύει το 4g ή H+ με τα δεδομένα? Ευχαριστώ . Δουλευει κανονικα το δικο μου και 4G και 3G με καρτα wind στην sim 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ε ή Η+ έχεις δει? Αν όχι σημαίνει ότι λείπουν μπάντες κι αυτό δεν είναι καλό για κάποιον που μένει εκτός πόλης. Στο δικό μου τουλάχιστον δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ε ή Η+ έχεις δει? Αν όχι σημαίνει ότι λείπουν μπάντες κι αυτό δεν είναι καλό για κάποιον που μένει εκτός πόλης. Στο δικό μου τουλάχιστον δεν υπάρχουν. E εχω δει σιγουρα οπως και G σκετο. H και H+ να πω την αληθεια οχι αλλα δεν ξερω μηπως ειναι αναλογως την εταιρεια τηλεφωνιας οπως και αναλογως το λογισμικο του κινητου. Ας πουμε σε ενα LG φιλου με χαμηλοτερο android νομιζω οτι δεν εχω δει ποτε το σημα 3G με παρομοια καρτα sim με τη δικια μου. Δηλαδη μηπως ειναι διαφορετικες ονομασιες για την ιδια ταχυτητα συνδεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εμένα τώρα ηταν Η και μέχρι να γράψω γύρισε σε Ε είμαι με δεδομένα wind τώρα που γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Οκ παιδιά ευχαριστώ, μάλλον το μοντέλο το δικό μου αν και αγορασμενο από tiny deal Ευρωπης συγκεκριμένα από Γερμανια, προοριζόταν για Hong Kong. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Δεν ξερω τι αλλο να πω. Ψαξε το λιγο να δεις τι σημαινει καθε συμβολο μηπως βγαλεις ακρη....Παντως διπλα διπλα το δικο μου δειχνει 4G φουλ με καρτα που υποστηριζει 4G και του φιλου H+ με καρτα που υποστηριζει ως 3G ( και οι δυο με wind δεδομενα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Οκ παιδιά ευχαριστώ, μάλλον το μοντέλο το δικό μου αν και αγορασμενο από tiny deal Ευρωπης συγκεκριμένα από Γερμανια, προοριζόταν για Hong Kong. Εσύ σε ποιά εταιρεία είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlox Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλημέρα, εχω 4G και στις δυο sim....Cosmote και Wind, σήμα παντου !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 vodafone εχω παιδια κα ι οταν ανοιγω δεδομενα μοy γραφει 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα δίκτυα στα δεδομένα? Για παράδειγμα εμένα με Cosmote δεν πιάνει ποτέ Ε ή Ή+ 4g. Γράφει μόνο 3g. Υπάρχει κάποιος τρόπος για ξεκλειδωμα? Ψάξε μέσα στις ρυθμίσεις, μήπως στον προτιμώμενο τύπο δικτύου, είναι επιλεγμένο το 3G Only (WCDMA only) και βάλε να τα έχει όλα (2G/3G/4G ή GSM/WCDMA/LTE). Δεν έχω τη συσκευή, απλά λέω μήπως... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts