Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορούμε να βάλουμε διαφορετικό ringtone για κάθε sim,και αν ναι πώς;

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται;

OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Μπαταρια 100% 02:00 στις 14/7 σήμερα 19% στις 00:53 17/7. Ανοιχτά συνέχεια το wi fi ,email,fb απο browser οχι απο την εφαρμογή,τηλέφωνα λίγα.

Εμένα με ικανοποίησε . Με το προηγουμενο έβγαζα μία βαριά μιάμιση μέρα με την ίδια χρήση.

Ξεκίνησε η φόρτιση στις 01:00 και τελείωσε στις 03:30, δηλαδή 2 1/2 ώρες.

Για όσους ρωτάνε πόση ώρα διαρκεί η φόρτιση.

Edited by Darkpurple

Μπαταρια 100% 02:00 στις 14/7 σήμερα 19% στις 00:53 17/7. Ανοιχτά συνέχεια το wi fi ,email,fb απο browser οχι απο την εφαρμογή,τηλέφωνα λίγα.

Εμένα με ικανοποίησε . Με το προηγουμενο έβγαζα μία βαριά μιάμιση μέρα με την ίδια χρήση.

Ξεκίνησε η φόρτιση στις 01:00 και τελείωσε στις 03:30, δηλαδή 2 1/2 ώρες.

Για όσους ρωτάνε πόση ώρα διαρκεί η φόρτιση.

Τι λες τωρα? Εγω πριν παρω το ουκι ειχα ενα xiaomi redmi note 2 και μολις επαιζα κανα παιχνιδι μπαταρια παπαλα. Τωρα εχω βρει την υγεια μου :happy:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Μετά την ενημέρωση των 53,4ΜΒ σας ήρθε άλλη?

Μια ενημερωση εχω λαβει εγω. Δεν θυμαμαι ποσα ΜΒ ηταν.

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Υπάρχει ρύθμιση μέσα στο μενού του τηλεφώνου μας πού να βάζει σε black list συγκεκριμένο νούμερο αποστολής μηνυμάτων, δλδ εισερχόμενο σε μένα, η μονο αυτό που λέει όλες οι κλήσεις στον τηλεφωνητή?

Έχω Q νούμερο και δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ με δεδομένα με τίποτα!!! Έβαλα της ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Καμία ιδέα?

Απο καμερα πως παει γιατι σημερα που παρελαβα το δικο μου δεν φαινεται και καλη (μπορω να πω οτι ειναι χειροτερη και απο κινητων με 5mp)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι συμβαίνει και μου τελειώνει η μπαταρία μέχρι το απόγευμα.

Το πιθανότερο είναι καμιά εφαρμογή να έκανε update...

Μόνο με 2:30 sot!

Μάλλον πάει για hard reset

Υπάρχει ρύθμιση μέσα στο μενού του τηλεφώνου μας πού να βάζει σε black list συγκεκριμένο νούμερο αποστολής μηνυμάτων, δλδ εισερχόμενο σε μένα, η μονο αυτό που λέει όλες οι κλήσεις στον τηλεφωνητή?

Έχει κανείς υπόψη του κάτι άλλο?

Εχω παρει την θηκη που βγαζει η εταιρεια για το K600 pro

http://www.ebay.com/itm/PU-cuoio-Custodia-Cover-Case-Shell-Anti-scratch-Per-OUKITEL-K6000-Pro-O5U7-/231939181401?var=&hash=item3600a70b59:m:me2BWEEaKifHa6iyVipYT8A

γνωριζει κανεις πως μπορω να ρυθμισω την μπαρα απαντησης των κλησεων ωστε να φαινεται απο το παραθυρακι και να μην χρειαζεται να ανοιξω τη θηκη για να απαντησω?

Εχω παρει την θηκη που βγαζει η εταιρεια για το K600 pro

http://www.ebay.com/itm/PU-cuoio-Custodia-Cover-Case-Shell-Anti-scratch-Per-OUKITEL-K6000-Pro-O5U7-/231939181401?var=&hash=item3600a70b59:m:me2BWEEaKifHa6iyVipYT8A

γνωριζει κανεις πως μπορω να ρυθμισω την μπαρα απαντησης των κλησεων ωστε να φαινεται απο το παραθυρακι και να μην χρειαζεται να ανοιξω τη θηκη για να απαντησω?

Και εγω εχω παρει και τα δυο χρωματα αλλα δεν ξερω αν ρυθμιζεται αυτο που λες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο καμερα πως παει γιατι σημερα που παρελαβα το δικο μου δεν φαινεται και καλη (μπορω να πω οτι ειναι χειροτερη και απο κινητων με 5mp)

Εμενα βγαζει αξιοπρεπεστατες φωτο και βιντεο :)

Και εγω εχω παρει και τα δυο χρωματα αλλα δεν ξερω αν ρυθμιζεται αυτο που λες.

Ουτε με καποια εφαρμογη απο το play store?

Ουτε με καποια εφαρμογη απο το play store?

Για κοιταξε ρυθμισεις/smart somatosensory/call answering car, να δεις τι κανει αυτο

Το κινητο περνει 2 σιμ κ ταυτοχρονα sd card κ otg? Θελω 2 καρτο με αρκετο αποθηκευτικο χωρο rom κ sd να εχει κ φυσικα 3 ram. Εχω το bluboo x9 ταχει ολα αλλα απο μπαταρια σε 5 ωρες το πολυ τελος.

1sim+1sd η 2 sim. Έχει 2 θέσεις. Το otg δουλεύει κανονικά. Έχει σχεδόν 25 gb room ελεύθερα και 3 ram. Μπαταρία τέλεια!!!!

Πωωω και πως θα βάλω την sd που έχω εικόνες μουσική και βίντεο ...ξενέρωσα...έχω 2 σιμ :wacko::wacko:

Πωωω και πως θα βάλω την sd που έχω εικόνες μουσική και βίντεο ...ξενέρωσα...έχω 2 σιμ :wacko::wacko:

25GB είναι πολλά. Η βάζεις sd και copy η προγραμματακια τύπου share it και μεταφορά απο κινητό σε κινητό. Από μπαταρία δεν θα θυμάσαι πότε φόρτισες. Και εγώ 2 sim έχω, αλλά ο χώρος του με κάλυψε .

Edited by Darkpurple

25GB είναι πολλά. Η βάζεις sd και copy η προγραμματακια τύπου share it και μεταφορά απο κινητό σε κινητό. Από μπαταρία δεν θα θυμάσαι πότε φόρτισες. Και εγώ 2 sim έχω, αλλά ο χώρος του με κάλυψε .

ωραια το παραγγέλνω τώρα...επειδή απο Minideal απο ότι βλέπω το έχει 144 ευρώ προτείνετε μου κανένα άλλο σαιτ....είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την σελίδα έχω παραγγείλει πάνω απο 15 τηλέφωνα αλλά τωρα τελέυταία νομίζω τις έχει τσιμπημένες τις τιμές.... (απο εκεί έχω το jiayu g4t κοντά στα 4-5χρόνια τώρα :lol: )

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

από ότι βλέπω στο gearbest το έχει 123.74 και στο everbuying.net 132.54 αν έχει να προτείνει κανεις κάτι θα το εκτιμούσα δεόντως !! αλλιώς θα το παραγγείλω απο gearbest :ninja:

@Billleme, υπάρχει συγκεκριμένο topic στο οποίο μπορείς να απευθυνθείς: Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ωραια το παραγγέλνω τώρα...επειδή απο Minideal απο ότι βλέπω το έχει 144 ευρώ προτείνετε μου κανένα άλλο σαιτ....είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την σελίδα έχω παραγγείλει πάνω απο 15 τηλέφωνα αλλά τωρα τελέυταία νομίζω τις έχει τσιμπημένες τις τιμές.... (απο εκεί έχω το jiayu g4t κοντά στα 4-5χρόνια τώρα :lol: )

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

από ότι βλέπω στο gearbest το έχει 123.74 και στο everbuying.net 132.54 αν έχει να προτείνει κανεις κάτι θα το εκτιμούσα δεόντως !! αλλιώς θα το παραγγείλω απο gearbest :ninja:

Εγώ το πήρα από εδώ. Με κάτι πόντους από μπόνους εγγραφής μου κόστισε 120 ευρώ.Έκανε περίπου 20 μέρες να έρθει.

OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro