Jump to content

Η μεγαλη μεταβαση!!

karatsos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καλημερα μου....

ειχα πει οτι δεν θα γραψω καποιο νημα....μιας και εχει τοσα αλλα οσα και αν διαβασα δεν κατεληξα καπου.

Λοιπον παιδια μεχρι σημερα ειμαι με ενα nokia χ2-02 η καπως ετσι....ποτε δεν με ενδιεφερε το κατι παραπανω....το κιν το εβλεπα και το βλεπω σαν εργαλειο για επικοινωνια αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανω και εγω την μεταβαση σε κατι πιο συγχρονο.

Δεν θελω να δωσω πανω απο 150ευρω αλλα αν ειναι κατι εξαιρετικο με μικρη διαφορα δεν το συζηταμε, η αγορα θα γινει απο ελλαδα λογο αποφυγης σε περιτπωση βλαβης πολυχρονης αναμονης για την οποια επισκευη.

μην με ρωτατε πια θα ειναι η χρηση του...δεν ειχα ποτε smartphone οποτε δεν ξερω ποσο βαθια θα μπω σε αυτη την λουμπα και τι σκαλωμα / λιωσημο θα φαω.

ενα που το καλοβλεπω ειναι το meizu m2 note

οποια βοηθεια καλοδεχουμενη,

Κρίμα το πρώτο του smartphone να είναι windows σε αυτά τα χρήματα! Android για καλό λιώσιμο!
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

οντως μεγαλη αλλαγη, για αυτο σου προτεινω να παρεις

κατι με οθονη 5 αντι 5.5" και με πολυ καλη μπαταρια

ωστε να μη σου κατσει στραβα το μεγαλο μεγεθος και οι φορτισεις.

επισης να εχει 2-3gb ram και 16gb rom με θεση για sd.

πχ redmi 3. ελλαδα ομως εχει 205 ευρω, κινα 135 ευρω.

ή δυο συσκευες k4000 pro για να μην περιμενεις σερβις :p

Edited by telefoneri

Ευχαριστω για τις απαντησεις....ακομα ενα παραδειγμα του ποσο πισω ειμαι ειναι οτι το lenovo a536 με εντυποσιασε οταν το ειδα και επαιξα λιγο μαζι του.....αλλα μετα απο διαβασμα εδω μεσα και ξεροντας πολυ καλα εμενα καταλαβα οτι θα χρειαστω κατι πιο δυνατο.

Δεν μου αρεσει να αλλαζω συσκευη καθε τρεις και λιγο περνοντας πχ το meizu θα ηθελα να κρατησει τουλαχιστον 1 χρονο να μην πω διετια. μηπως η μη αποσπομενη μπαταρια ειναι μειονεκτιμα?

Ευχαριστω για τις απαντησεις....ακομα ενα παραδειγμα του ποσο πισω ειμαι ειναι οτι το lenovo a536 με εντυποσιασε οταν το ειδα και επαιξα λιγο μαζι του.....αλλα μετα απο διαβασμα εδω μεσα και ξεροντας πολυ καλα εμενα καταλαβα οτι θα χρειαστω κατι πιο δυνατο.

Δεν μου αρεσει να αλλαζω συσκευη καθε τρεις και λιγο περνοντας πχ το meizu θα ηθελα να κρατησει τουλαχιστον 1 χρονο να μην πω διετια. μηπως η μη αποσπομενη μπαταρια ειναι μειονεκτιμα?

η μη αφαιρουμενη-αποσπωμενη μπαταρια ναι θεωρειται μειονεκτημα

αλλα βοηθαει στο μεγεθος-design και μπορει να μη χρειαστει να την αλλαξεις.

βεβαιως ενας τεχνικος μπορει να την αλλαξει αν εσυ δεν ασχολεισαι.

Edited by telefoneri

Πάρε το Lumia 650 αφού θέλεις να πας σε τέτοιο εύρος τιμής. Ειναι windows phone και δεν εχει κολληματα κτλ. Το Store των winphone βελτιωνεται συνεχως και το περιβαλλον των windows phone ειναι ιδιο με αυτο του υπολογιστη. Αν πας σε android δες καποιο της Lenovo που ειναι σκυλια ή καποιο LG για να εχεις αμεσοτατο service. Με το Meizu εάν χαλάσει θα ταλαιπωρηθεις παρά πολύ με το service.

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλη επιλογη το Μ2.

Αν θες, τσεκαρε και κάποιο wp

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Πάρε το Lumia 650 αφού θέλεις να πας σε τέτοιο εύρος τιμής. Ειναι windows phone και δεν εχει κολληματα κτλ. Το Store των winphone βελτιωνεται συνεχως και το περιβαλλον των windows phone ειναι ιδιο με αυτο του υπολογιστη. Αν πας σε android δες καποιο της Lenovo που ειναι σκυλια ή καποιο LG για να εχεις αμεσοτατο service. Με το Meizu εάν χαλάσει θα ταλαιπωρηθεις παρά πολύ με το service.

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρίμα το πρώτο του smartphone να είναι windows σε αυτά τα χρήματα! Android για καλό λιώσιμο!

Κριμα είναι οπως λεει ο συμφορουμιτης...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Οχι οχι προς θεου οχι windows.... προ 5 ετιας αρχησα την απεξαρτηση απο δυατα και εχω ησυχασει απο πολλα πραγματα. το μονο που σκεφτομαι και κραταει πισω στην τελικη αποφαση ειναι μηπως παρω κατι που θα με υπερκαληπτει τζαμπα και βερεσε.....ενω αν επερνα κατι πιο low spec θα ημουν καλητερα....αμφιταλαντευομαι.....μια ετσι μια αλλιως....προς το παρων το πιο φτηνο ειναι στα 164ευρω απο ενα μαγαζι στο skroutz....ειδομεν μια βδομαδουλα εμεινε.

Οχι οχι προς θεου οχι windows.... προ 5 ετιας αρχησα την απεξαρτηση απο δυατα και εχω ησυχασει απο πολλα πραγματα. το μονο που σκεφτομαι και κραταει πισω στην τελικη αποφαση ειναι μηπως παρω κατι που θα με υπερκαληπτει τζαμπα και βερεσε.....ενω αν επερνα κατι πιο low spec θα ημουν καλητερα....αμφιταλαντευομαι.....μια ετσι μια αλλιως....προς το παρων το πιο φτηνο ειναι στα 164ευρω απο ενα μαγαζι στο skroutz....ειδομεν μια βδομαδουλα εμεινε.

Παρε το J5 ή το P8 Lite.Επισης δες και καποιο xiaomi απο Κινα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν ήταν να πάρω τώρα τηλέφωνο δε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα το oppo F1. Διαφορετικά θα περίμενα λίγο καιρό γιατί μάλλον θα βγει το meizu m3 στις 5 inches. Τέλος μπορείς να δεις και το vernee Thor από τη νεοσύστατη εταιρεία Vernee.

Αν είναι στο μέσα budget σου και δεν ψάχνεις όσο φθηνότερο γίνεται, καλύτερα να σε υπερκαλύψει σήμερα, παρά να σου κολλάει αύριο :)
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Λοιπον θα το χτυπησω και να παει να ...... πεφτει το κασερι τελος βδομαδας οποτε στην χειροτερη Μ. Τεταρτη θα μπω και εγω στον κοσμο των smartphone.

Εφαγα ακυρο απο το siteομαγαζο δεν το ειχε πια στα 159ευρω....στην θεση του ομως στην ιδια τιμη ειχε το Xiaomi Redmi Note 2 (16GB) οποτε χτυπησα αυτο.... 6/5/16 αν παν ολα καλα θα το εχω στα χερια μου. σε σχεση με το meizu m2 note νομιζω οτι εκανα αν οχι καλητερη επιλογη, τουλαχιστον ισαξια.

Εφαγα ακυρο απο το siteομαγαζο δεν το ειχε πια στα 159ευρω....στην θεση του ομως στην ιδια τιμη ειχε το Xiaomi Redmi Note 2 (16GB) οποτε χτυπησα αυτο.... 6/5/16 αν παν ολα καλα θα το εχω στα χερια μου. σε σχεση με το meizu m2 note νομιζω οτι εκανα αν οχι καλητερη επιλογη, τουλαχιστον ισαξια.

Καλη επιλογη.. Και εγω απο redmi 3 περιμενω να μ ερθει να παω σε redmi note 2.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk