unagi Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Χρησταρας Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Marina :love: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 The Shins - Port Of Morrow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Δεν θα εγραφα ποτΕ σε αυτο το τοπικ καθως καθε μερα ακουμε καινουρια τραγουδια οποτε σπανια καποιος ακουει κατι συγκεκριμενο συνεχεια. Αλλα απο χτε που εχουν κολλησει 3 τραγουδια της LANA DEL RAY και 4 αντιστοιχα των daft punk. Aλλα το τραγικο της καταστασης ειναι ενα και μονο τραγουδι, που δεν παιζει να το βαρεθω με τιποτα στους επομενους μηνες οσες φορες και αν το ακουσω!!! Ειναι ενα χορευτικου στιλ.. Marco Dos Santos Feat. Zita - Not On The Guest List Απο χτες, δεν μετραω τις επαναληψεις, αλλα παιζει να το εχω ακουσει και 50 φορες....!!! Ο ρυθμος του ειναι ακριβως αυτος του εικονιδιου.... : :music: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εμενα εδω και μια βδομάδα γυρίζει στο μυαλό μου αυτο The manic street preachers :Everlasting Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Psychosocial-Slipknot Holy Mountains-SOAD Και όχι, δεν είμαι ροκάς, απλά μου αρέσουν γιατί έχουν μεγάλο νόημα, ειδικά το δεύτερο τραγούδι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Psychosocial-Slipknot Holy Mountains-SOAD Και όχι, δεν είμαι ροκάς, απλά μου αρέσουν γιατί έχουν μεγάλο νόημα, ειδικά το δεύτερο τραγούδι!!! σωραίος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Black and yellow............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Απο Ants το "Edit"... Απλα ακουστε το!!! Επισης απο Diplo feat. Lil John το "U don't like me" την dubstep version! Κομματαρες και τα δυο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τι beatαρα Θεέ μου..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous_Vatraxos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spama Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Blind Faith - Had to Cry Today Παράθεση http://musicboxfm.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Deadmau5-strobe Όλη μέρα στο repeat Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Φοβερό κομμάτι όντως. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Φοβερό κομμάτι όντως. Αν το λες για αυτο που είπα εγω. Ακούω το 10λεπτο με την τεράστια εισαγωγή. Ηρεμώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αν το λες για αυτο που είπα εγω. Ακούω το 10λεπτο με την τεράστια εισαγωγή. Ηρεμώ Ναι γι αυτό το είπα. Και συμφωνώ,ηρεμία. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Πολύ ωραία φωνή! Αν δεν είναι τέτοιο υφάκι απέναντι σε όποιον δε τραγουδάει indie θα προσκυνούσα! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αυτο και ας μην θέλω να μου κολλήσει κολλάει γιατι το ακούω καθε μερα 30 φορές λόγω δουλειάς. A moment like this Καλο ειναι μωρέ χαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts