rzr86 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) ναι ρε φιλε blind guardian και rammstein και τα μυαλα στα καγκελα:cool: Edited June 23, 2014 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δε ξέρω πως σκέφτηκε αυτό το κομμάτι, αλλά είναι πολύ μπροστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ναι ρε φιλε blind guardian και rammstein και τα μυαλα στα καγκελα:cool: (δεν ειχαμε ενα μεταλαδικο emoticon ρε γμτ; :lol:) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (δεν ειχαμε ενα μεταλαδικο emoticon ρε γμτ; :lol:) ελα ντε mods το διαβασατε αυτο?:p Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Linkin Park ολος ο νεος δισκος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Έλα ρε ομάδα. Ελπίζω να αρέσει. Κορυφή παλιο. Pet Shop Boys - Love etc Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν ειναι παλιό τραγούδι αυτό. Ωραίο πάντως. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν ειναι παλιό τραγούδι αυτό. Ωραίο πάντως. ε ενταξει τραγουδι 2008 δεν το λες καινουργιο. :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παλιό < 2000 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τις στιγμές που μου πήρες - Σταμάτης Γονίδης Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 The Black Keys - Strange Times http://www.youtube.com/watch?v=qH2jGZdRscs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το σιγοτραγουδάω συνέχεια από μέσα μου όλη μέρα σήμερα χωρίς κάποιο λόγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk Πλακίτσα! Gary Moore - Still got the blues Edited July 1, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αν την αγάπη που σου έδωσα την άξιζες Μίλα μου, ναι μίλα μου Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αν την αγάπη που σου έδωσα την άξιζες Μίλα μου, ναι μίλα μου Τί κοροϊδεύεις μωρέ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ποιος κορόιδεψε αγαπητή; :p Αν ήταν να σε κοροϊδεψω θα πέταγα το "sex bomb" ;) :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Χαχαχα εντάξει αγαπητέ, σόρρυ είμαι παρεξηγιάρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisf Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Kiesza - Hideaway (Official Video) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Aυτή η κομματάρα Για κάποιο λόγο το video με τα πολλά views έχει άθλια ποιότητα. So there you go. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 2 Live Crew Θα μείνουν στην ιστορία γιατί, άθελά τους, δρομολόγησαν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις σχετικά με το fair use και την ελευθερία του λόγου τα τελευταία 30 χρόνια. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Aυτή η κομματάρα Βαριόμουν και έψαχνα μουσική του Maxim και έπεσα σε αυτό, αλλά για τον ίδιο λόγο (βαριόμουν) δεν του έδωσα σημασία και δεν μου άρεσε Μετά την ίδια μέρα το ανέβασες, έδωσα σημασία και κόλλησε στο μυαλό Μαζί με το Bridge of sighs - Robin Trower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αρχικά δηλαδή το έψαξες πριν το ποσταρω; Damn...telepathy Ωραίο ε; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αρχικά δηλαδή το έψαξες πριν το ποσταρω; Damn...telepathy Ωραίο ε; Ωωωω ναι σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts