alkis_7 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vikmel82 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Indila - Dernière Danse (θέλω να επιστρέψω στο Παρίσι), απλά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει σε διάφορους σταθμούς και στο metro mall ένα πολύ ήσυχο τραγούδι, σαν παλιό που λέει κάτι σαν "why? tell me why?" ή "laugh, you can laugh" και το λέει άντρας. Μπορεί να είναι παλιό μπορεί να είναι και καινούργιο και να ακούγεται σαν παλιό αλλά είναι ήρεμο, όχι σαν το tell me why των beatles. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Κόλλημα σημερινό... Καλημέρα της Βανδή.. Έχει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 John Legend - All Of Me Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Halestorm - Beautiful with you Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αγαπημένη μπάντα! Παλιό τους τραγούδι, αλλά από τα αγαπημένα μου! Enter Shikari - Sorry You're Not a Winner Πως βάζουμε τα βίντεο αντί για συνδέσμους στα μηνύματα εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomous Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αγαπημένη μπάντα! Παλιό τους τραγούδι, αλλά από τα αγαπημένα μου! Enter Shikari - Sorry You're Not a Winner Πως βάζουμε τα βίντεο αντί για συνδέσμους στα μηνύματα εδώ; Δε νομιζω οτι επιτρέπονται, δεν έχω δει σε όλο το chat & fun videos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αγαπημένο και αυτό. Το θυμήθηκα από το supernatural κλασικά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vikmel82 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αγαπημένο και αυτό. Το θυμήθηκα από το supernatural κλασικά. Και ότι είδα το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας!! Καλή σύνδεση έκανες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δε ξέρω πως το έπαθα αλλά τελευταία μου έχει κολλήσει αυτό. Φωνάρα η Ασλανίδου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Και ότι είδα το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας!! Καλή σύνδεση έκανες :p Ειμαι πισω εγω γιατι το βλεπω με το ΣΤΑΡ χαχαχαχα.Μολις τελειωσα 5η σεζον Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jigg Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δε ξέρω πως το έπαθα αλλά τελευταία μου έχει κολλήσει αυτό. Φωνάρα η Ασλανίδου! Ε και με το Voice είναι στα πάνω της τώρα. Αλλά ναι έχει μια ιδιαίτερη χροια η φωνή της, συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Η αναμονή για την καινούργια δισκογραφική δουλειά των Judas Priest τελειώνει στα μέσα Ιουλίου. Χθες έδωσαν στην δημοσιότητα το κομμάτι αυτό που θα είναι και ο τίτλος του άλμπουμ. Αν μου αρέσει; Φυσικά. :) Μένει να αποδειχτεί αν η απουσία του εκπληκτικού K. K. Downing μπορεί να καλυφτεί από τον πολύ καλό Richie Faulkner. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αν μου αρέσει; Φυσικά. :) ουτε καν μου φανηκαν πολυ αδυναμες κιθαρες σαν να μην ειχαν τσαγανο:( η φωνη του rob ικανοποιητικη θα ελεγα θα μπορουσε να ηταν χειροτερη τεσπα ελπιζω να δουμε καλυτερα δειγματα απο τη νεα δουλεια Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ολο το άλμπουμ Andy James - Andy James (2011) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Κάτι πιο clubαδικο αυτή τη φορά. Ίσως απ' τα ελάχιστα κομμάτια του JB που μου αρέσουν τόσο πολύ. Περιμένω ν ακούσω το κράξιμο απ' του νεότερους του forum :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 :music::music::music::music: :music::music::music::music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Κάτι πιο clubαδικο αυτή τη φορά. Ίσως απ' τα ελάχιστα κομμάτια του JB που μου αρέσουν τόσο πολύ. Περιμένω ν ακούσω το κράξιμο απ' του νεότερους του forum :ρ Βάλε Tyga- Switch lanes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βάλε Tyga- Switch lanes... Το αγαπημένο μου από Tyga. Πολύ ωραίο beat! Κάπου άκουσα ότι τράκαρε και τη Lambo που έχει στο video clip :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Το αγαπημένο μου από Tyga. Πολύ ωραίο beat! Κάπου άκουσα ότι τράκαρε και τη Lambo που έχει στο video clip :confused: Άμα σου άρεσε, τότε για αυτό τι έχεις να πεις: (Rick Ross - 9 Piece) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Άμα σου άρεσε, τότε για αυτό τι έχεις να πεις: (Rick Ross - 9 Piece) Not bad..at all! Αλλά σαν το Switch lanes δεν είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts