m7ixalis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Μιχάλης Δεσδενακης ----- Έφυγες καρδία μου Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Jim Morisson - Ghost Song Στα ίδια χνάρια Jim Morrison - An american prayer http://www.youtube.com/watch?v=-pkymTQysNg Edited October 2, 2012 by vampyre Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix13 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 The Prodigy - Poison (να θυμηθούμε και λίγο τα ατίθασα νιάτα μας :ninja:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 At Vance - Dragonchaser http://www.youtube.com/watch?v=H_jR5jJ3fcQ :music: :happy: :cool: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μου θυμισε αυτη τη κομματαρα :) http://www.youtube.com/watch?v=KxQZsW0H7LU Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Porcupine tree - open car Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) The XX - Coexist Grizzly Bear Edited October 3, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 The Doors Crawling King Snake http://www.youtube.com/watch?v=LKWFSBYizfw Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ό,τι πιο κατάλληλο γι' αυτή την ώρα... Deep Purple - Sometimes I feel like screaming Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix13 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 TRANSWAVE - PHOTOTROPIC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Προσκυνάω το μεγαλείο αυτού του κομματιού..!! Ένα και από εμένα.. Edited October 6, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Muse - Panic Station Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6giggs Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 ακουσα τελευταια ενα κομματι που λεει ολη την ωρα budha budha αλλα δεν ξερω πως το λενε.καμια προταση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Βγήκε επιτέλους το Halcyon πριν μισή ώρα και έχω πραγματικά εκστασιαστεί Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 2 χρόνια περιμέναμε το 2ο part της και πραγματικά μαμάει... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) 2 χρόνια περιμέναμε το 2ο part της και πραγματικά μαμάει... Αρκετά καλό... Άκου και το ;) Το βρήκα τυχαία στο 6270 και κόλλησα! Edited October 17, 2012 by thanossalonika Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) 2 χρόνια περιμέναμε το 2ο part της και πραγματικά μαμάει... ΒΟΡ.ΑΣ.. Tι να πεις και γι αυτούς!! Όπως ακριβώς το γράφεις και εσύ!! Μαμάει!!! Περιμένοντας να έρθουν τα 2 solo του Iratus που έχω παραγγείλει και την κυκλοφορία του 3ου (Άνοιξη) μου κόλλησε το .. Όσο για ΡΟ.ΦΙ, αν και δε τον πάω καθόλου, προτείνω ανεπιφύλακτα να ακούσετε (αν δε το έχετε ακούσει) το . Πραγματικά εκπληκτικό κομμάτι.. Edited October 17, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Όσο για ΡΟ.ΦΙ, αν και δε τον πάω καθόλου, προτείνω ανεπιφύλακτα να ακούσετε (αν δε το έχετε ακούσει) το . Πραγματικά εκπληκτικό κομμάτι.. Τον πάω κι αυτόν άσχημα, έχει πολύ ωραία κομμάτια. Ειδικά το « », σε ταξιδεύει ρε συ... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Τον πάω κι αυτόν άσχημα, έχει πολύ ωραία κομμάτια. Ειδικά το « », σε ταξιδεύει ρε συ... Εγώ δε τον πάω όπως σου είπα και από πάνω. Είμαι προς fullface μεριά (παίζει μια κοντρίτσα με τον Tiny Jackal - φάση diss και τέτοια). Πέραν τούτου όμως, δε γουστάρω και το στυλάκι του. Κάτι δε μου αρέσει στα τραγούδια του, πέραν του Θανατοποινίτη.. Ο Λιάκος είναι ΤΟ hip-hop Χρήστο! No words.. Btw μιας και αναφέραμε το hip-hop, ο Eminem σήμερα 40αρισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Εγώ δε τον πάω όπως σου είπα και από πάνω. Είμαι προς fullface μεριά (παίζει μια κοντρίτσα με τον Tiny Jackal - φάση diss και τέτοια). Πέραν τούτου όμως, δε γουστάρω και το στυλάκι του. Κάτι δε μου αρέσει στα τραγούδια του, πέραν του Θανατοποινίτη.. Ο Λιάκος είναι ΤΟ hip-hop Χρήστο! No words.. Καλά, όντως έχει κάτι το στυλ του... Αλλά έχει και τα καλά του. Όπως κάθε καλλιτέχνης άλλωστε! ;) Όντως Λιάκος = Ελληνικό hip-hop... :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 M83 - My Tears Are Becoming A Sea http://www.youtube.com/watch?v=DqtSWBjC1VQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts