R6giggs Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Den einai ayto psilo fernei se oriental style. Kapws etsi paei ei ei ei iooooo e e ioooooo e e io Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Den einai ayto psilo fernei se oriental style. Kapws etsi paei ei ei ei iooooo e e ioooooo e e io Τοτε μηπως αυτο..; Alexunderbase - privacy :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Κλασσικά κολλήματα που επανέρχονται στις 3 το πρωί... Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Σιδηρόπουλος - Ο Μπάμπης ο Φλου :p Είναι και καινούριο βλέπετε... :lol: καθώς και Tears For Fears - Closest Thing To Heaven Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Τσε τσερερε τσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Mono - L'America Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 alanis Morissette νεο cd... εχω παθει πλακα με το κομματι!!!!:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-9y644tuhNA&feature=related Το ακουγα πανω σπο 3 ωρες συνεχόμενα στο κινητο και οπως ηταν αναμενόμενο το βαρέθηκα.. :blink: :blink: Άλλο ενα πολυ ωραιο ειναι αυτο: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 alanis Morissette νεο cd... εχω παθει πλακα με το κομματι!!!!:blink::blink: πωπω morissette.....τι μου θύμισες!!! http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) alanis Morissette νεο cd... εχω παθει πλακα με το κομματι!!!!:blink::blink: Παλιός έρωτας η Alanis... :rolleyes: Αλλά τη χάλασε η ευτυχία αυτή την κοπέλα... Όταν ήταν δυστυχισμένη έβγαζε φανταστικά κομμάτια. Τώρα πια αδικεί τη φωνή της :mad: Το δικό μου κόλλημα αυτές τις μέρες και Edited August 13, 2012 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παλιός έρωτας η Alanis... :rolleyes: Αλλά τη χάλασε η ευτυχία αυτή την κοπέλα... Όταν ήταν δυστυχισμένη έβγαζε φανταστικά κομμάτια. Τώρα πια αδικεί τη φωνή της :mad: Το δικό μου κόλλημα αυτές τις μέρες και :) όντως τα παλιά της ήταν απίστευτα!φωνάρα!άσε έφαγα κόλλημα πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 απλά έρωτας. η χαλάρωση σε μελωδία. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Alanis Morissette - Uninvited Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) πωπω morissette.....τι μου θύμισες!!! http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY λατρεμενη φωναρα λατρεμενη τραγουδίστρια...!!!!!:) Παλιός έρωτας η Alanis... :rolleyes: Αλλά τη χάλασε η ευτυχία αυτή την κοπέλα... Όταν ήταν δυστυχισμένη έβγαζε φανταστικά κομμάτια. Τώρα πια αδικεί τη φωνή της :mad: [/url] πλακα με κανεις τωρα ετσι??? ειναι η τραγουδίστρια για μενα που δεν την ένοιαξε ΠΟΤΕ η επιτυχία... απο το Jagged Little Pill και μετα δεν κοιταξε ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ... εκανε οτι γουσταρε.... απο το τρομερα δύσκολο και φανταστικό Supposed Former Infatuation Junkie (thank you joining you απλα ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ....) στο φανταστικό Under Rug Swept (hands clean sister blister απλα ερωτας....)... με αποθέωση το προηγούμενο της ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ CD !!!Flavors of Entanglement ειχε απιστευτες τραγουδαρες εκει μεσα...απιστευτες...ομως! ισως το καλυτερο της cd ever.... Giggling Again For No Reason, Straitjacket, Versions of Violence, Citizen of the Planet, Moratorium, Tapes ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ολα ενα και ΕΝΑ.....:) ποποποπο κομματαρα! χωρις πλακα το καλυτερο της cd ever για μενα ειναι αυτο! αντε ακομη ενα... Alanis Morissette-Giggling Again For No Reason http://www.youtube.com/watch?v=1qUL0ScbRh8 αντε και ενα τελευταιο....χεχχεχεχε alanis morissette straitjacket Edited August 15, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 πλακα με κανεις τωρα ετσι??? ειναι η τραγουδίστρια για μενα που δεν την ένοιαξε ΠΟΤΕ η επιτυχία... απο το Jagged Little Pill και μετα δεν κοιταξε ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ... εκανε οτι γουσταρε.... Χαχαχαχα Ρε συ freddara, δες μια τι γράφω πριν με δολοφονήσεις :p Ευτυχία, όχι επιτυχία. Η πορεία της για εμένα μετά τα (όντως εξαιρετικά) Jagged Little Pill και Supposed Former Infatuation Junkie ήταν απόλυτα καθοδική: Το Under Rag Swept είχε μεν το πάρα πολύ καλό Hands Clean αλλά τίποτα άλλο, το So-Called Chaos είχε το Everything και τίποτα άλλο επίσης, το Flavors of Entanglement είχε όντως κάποιες καλές στιγμές, που για εμένα προσωπικά ήταν τα Moratorium, Not As We και It's a Bitch to Grow Up και από το καινούργιο της ό,τι έχω ακούσει μου φαίνεται αδιάφορο - στο βαθμό που μπορεί να είναι αδιάφορο ένα τραγούδι όταν το τραγουδάει μια τόσο καλή φωνή. H Morissette είναι μια καλλιτέχνιδα με όλη τη σημασία της λέξης: μπορεί να γράφει εξαιρετικά (αν και αλλόκοτα που και που :p) και έχει φωνή που μπορεί να καθηλώσει. Αντίθετα λοιπόν με άλλες τραγουδίστριες, δε με ένοιαζε ποτέ τα album της και τα live της να είναι "the talk of the town" όπως π.χ. της Madonna, γιατί η γυναίκα έχει 20 φορές καλύτερη φωνή και ταλέντο από το 80% των υπολοίπων. Όταν λοιπόν κάποιον τον εκτιμάς τόσο, περιμένεις κάτι καλύτερο από pop τραγούδια που αν δεν τα τραγουδούσε εκείνη δε θα σε ενδιέφερε να τα ακούσεις ποτέ. Για να στο κάνω πιο λιανά, το να τραγουδάει η Morissette pop τραγούδια του στυλ που τραγουδάει στα 00s και 10s, είναι σα να ακούω τη PJ Harvey να τραγουδάει Katy Perry. Ιεροσυλία ρε φίλε...και αδικία για τη φωνή που έχεις... To sum up, για εμένα πάνε κάπως έτσι: JLP: Κλασικό SFIJ: Έπος Under Rag Swept: To αγόρασα επειδή ήταν Alanis So-Called Chaos: Το κατέβασα από iTunes γιατί ήταν Alanis Flavors: Το κατέβασα από το "θείο" Havoc and Bright Lights: Βλέπουμε, αλλά μέχρι στιγμής απογοήτευση ΥΓ: To Sister Blister ήταν στο Feast on Scraps ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 UFO - Belladona http://www.youtube.com/watch?v=ZnrTkWelwHA Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Σάκης Ρουβάς - Για μας Το παίζει κάθε φορά που βγαίνω έξω, δεν ήθελε και πολύ να το κολλήσω... Και τον απεχθάνομαι τον Σάκη! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Χαχαχαχα Ρε συ freddara, δες μια τι γράφω πριν με δολοφονήσεις :p Ευτυχία, όχι επιτυχία. ΥΓ: To Sister Blister ήταν στο Feast on Scraps ;) το sister blister το εβαλα στο under rug swept γιατι στην αρχη ολα ηταν b-sides στα singles του under rug και μετα μπηκαν στο Feast on Scrap οπως το Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Symptoms (ποποποποποπο κομματαρα!!!!) το under rug το λατρευω εχει απίστευτα τραγουδια μεσα το ακουω ολόκληρο απο την αρχη μεχρι το τελος...:) γουστα!;) hands clean(τι τραγουδαρα!!!) a man,You Owe Me Nothing in Return,21 Things I Want in a Lover ειναι τραγουδαρες! οπως και ολα τα b-sides απο αυτη την περιοδο!!! τεσπα συμφωνούμε και οι 2 οτι η alanis ειναι μια εξαιρετική τραγουδιστρια! To sum up, για εμένα πάνε κάπως έτσι: JLP: εδω κόλλησα άσχημα! τρομερο cd με μια "ανώριμη" ακομη alanis να μην καταλαβαινει ουτε η ιδια την ΦΩΝΑΡΑ που διαθέτει... SFIJ: Έπος ! οπως το ειπες!:) Under Rug Swept: λατρεμένο! και αυτο και τα "b-sides" So-Called Chaos: το ακουω ολοκληρο ευχάριστα! οχι σαν τα προηγουμενα αλλα εχει και αυτο τα διαμαντακια του μεσα! Flavors: το καλυτερο της αλμπουμ για μενα μετα το SFIJ! τα εγραψα και πιο πανω! διαμαντάκι!!!!! Havoc and Bright Lights: θα δειξει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Εχω κολλησει με την μουσικη απο το νεο διαφημιστοκο σποτ του ant1 "νιωσε το καλοκαιρι". Γνωριζει οποιος το εχει δει και ακουσει πιο κομματι ειναι..; μιλαμε για πολυ πορωση :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 ειναι περιπου η 42356142516η φορα που εχω κολλησει με το συγκεκριμενο Anathema- Angelica Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Εχω κολλησει με την μουσικη απο το νεο διαφημιστοκο σποτ του ant1 "νιωσε το καλοκαιρι". Γνωριζει οποιος το εχει δει και ακουσει πιο κομματι ειναι..; μιλαμε για πολυ πορωση :) Τελικα το βρηκα για οποιον ενδιαφερεται ειναι του Γιωργου Γιαννια "Οτι θελεις εσυ" :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μηνύματα που αφορούσαν σε τραγούδια για γάμο, μεταφέρθηκαν εδώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Απλά θεά η Marina! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts