andreas1022 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Μιας και ειναι αποκριες το ακυσα καπου κ μου κολλησε....:D Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Helloween - In the Middle of a Heartbeat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Σοφία Βέμπο, Να με παίρνανε τα σύννεφα, οι άνεμοι, τα κύματα............... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 σου εχει κολλησει τον τελευταιο καιρο τραγουδι της Σοφιας Βεμπο? Ναι είναι λίγο περίεργο Εμένα μου κόλλησε το υπέροχο Clair de Lune σε σύνθεση Debussy...:) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Εμένα μου κόλλησε το υπέροχο Clair de Lune σε σύνθεση Debussy...:) :respect::respect::respect: Eμενα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 απο σημερα ακουω και αυτο συνεχεια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ναι είναι λίγο περίεργο :) Ναι μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά μου κόλλησε, γιατί άμα προσέξεις τον στίχο "να με παίρνανε τα σύννεφα, οι άνεμοι, τα κύματα να με παν σ' ένα έρημο νησί..." εκφράζει απόλυτα αυτό που θέλω να ξεφύγω από διαβάσματα, διαγωνίσματα, φροντιστήρια, πανελλήνιες, όλο αυτό το Δαφνί και Δρομοκαϊτειο γωνία, να ξεφύγω κι ας είναι και σ' ένα έρημο νησί με καλοκαίρι, ήλιο, θάλασσα κλπ κλπ κλπ......... Αλλά αργεί ακόμη το καλοκαίρι............. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ας κάνουμε όλοι μία συνειδητή προσπάθεια να περιορίσουμε το chat... Υπενθυμίζω πως βρισκόμαστε σε forum. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Funkadelic - Maggot Brain Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Gleipnir και Branâ Keternâ - Bärentanz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Μεταλκοράδικο (αν και πλεον δεν πολυακούω metal γενικά) κόλλημα Λυκείου, το έχω ακούσει καμιά 30ρια φορές από το μεσημέρι. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 R.E.M -Uberlin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Το ακουσα σε ενα βιντεακι κι εδω και 3 μερες μου χει κολλησει...Μπας και το εχει κανεις σε mp3 γιατι το κατεβασα απο youtube αλλα δεν ακουγεται καλα; Fort Bravo feat. X-Man & Trigger - Hooligans http://www.youtube.com/watch?v=TTykVfGAcI4&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Εισβολέας feat. Στίγμα Νεολαίος - Όπα Λαλά Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Al Bano Carissi και Γιαννης Πλουταρχος, Bianca di Luna! Με αντιπροσωπευει το διαστημα αυτο! :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Οι Θεοι του Thrash παιζουν country (που τοσο γουσταρουν) παρεα με τους Lynyrd Skynyrd. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Department of Eagles - While We're Young [ ] repeat^{\inf} Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 ΒΑΡΕΣΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 έχεις τον τρόπο Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Μια που σήμερα συμπληρώνονται 17 χρόνια από τότε που η τελευταία Ελληνίδα Θεά, Μελίνα Μερκούρη, έφυγε από τούτο τον κόσμο στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης, είπα να παραθέσω κάτι: 1) Athenes, ma ville http://www.youtube.com/watch?v=j1GH69H26AI 2) En Mediterranee (Μεσόγειος) 3) Μelina Melinaki 4) Je suis Grecque 5) La veuve de colonel http://www.youtube.com/watch?v=-FKMMNQtCLw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Grizzly Bear - Foreground http://www.youtube.com/watch?v=T300xcall_U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Grizzly Bear - Foreground http://www.youtube.com/watch?v=T300xcall_U Συνονοματε sakiss εξαιρετικη επιλογη, οπως σχεδον ολες οι επιλογες σου,για να μην πω ολες..! Nicolas Jaar - Mi Mujer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts