petros_dl Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Μου έχει κολλήσει το κομμάτι που παίζει στους τίτλους αρχής της σειράς ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ του ΑΝΤ1 (δεν ξέρω πως το λένε). Όλη μέρα στο μυαλό μου τριγυρνάει η μελωδία του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Μου έχει κολλήσει το κομμάτι που παίζει στους τίτλους αρχής της σειράς ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ του ΑΝΤ1 (δεν ξέρω πως το λένε). Όλη μέρα στο μυαλό μου τριγυρνάει η μελωδία του... Ishtar - last kiss ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Ishtar - last kiss ;) Αυτό έπαιζε στο trailer.Εγώ εννοώ αυτό που ακούγεται στους τίτλους αρχής.Παρόλο που το έχω στον υπολογιστή,δεν ξέρω πως το λένε.Το είχα βρει κάνοντας αναζήτηση με τον τούρκικο τίτλο της σειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μεγαλο τραγουδι για καποιο λογο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Μου έχει κολλήσει το κομμάτι που παίζει στους τίτλους αρχής της σειράς ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ του ΑΝΤ1 (δεν ξέρω πως το λένε). Όλη μέρα στο μυαλό μου τριγυρνάει η μελωδία του... συμφωνώ. Εμένα τις τελευταίες ημέρες μου έχει κολλήσει το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 toi+moi L'espoir, l'ardeur sont tout ce qu'il te faut Mes bras, mon coeur, mes épaules et mon dos Je veux te voir des étoiles dans les yeux Je veux nous voir sourire et heureux Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizou_13 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Kylie - Closer από το καινούριο αλμπουμ Aphrodite !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Μου έχει κολλήσει το κομμάτι που παίζει στους τίτλους αρχής της σειράς ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ του ΑΝΤ1 (δεν ξέρω πως το λένε). Όλη μέρα στο μυαλό μου τριγυρνάει η μελωδία του... Δεν ξέρει βρε παιδιά κανείς τον τίτλο του τραγουδιού αυτού? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Beach House - Norway The National - Anyone's Ghost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δεν ξέρει βρε παιδιά κανείς τον τίτλο του τραγουδιού αυτού? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazda_corfu Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Volna - DJ smash Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Anastacia -Sick And Tired Michael Jackson -blood on dance floor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Band Of Horses - No One's Gonna Love You όλη μέρα στο repeat..:O Πολύ ωραίο κομμάτι, και γενικά ωραία μπάντα. Έχω 2 δίσκους τους και έχουν κι άλλα καλά τραγούδια. :) Εγλω τελευταία έχω φάει κόλλημα με 2: Ξένο: Nicko - Last Summer (Όποιος έχει κάποιο ringtone που να ας μου στείλει ένα pm..!) :D Ελληνικό: Κωνσταντίνος Αργυρός - Ερωτευμένος και τρελός! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Paramore - The Only Exception Δεν είναι σαν τα άλλα τους αλλά, είναι πραγματικά εκπληκτικό. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Μέλισσες - Κρυφά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Paolo Nutini - Candy καλοκαιρινό και χαλαρωτικό. ότι πρέπει για μετά το ξενύχτι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Lucio Battisti - E penso a te http://www.youtube.com/watch?v=KiquEVdaHRY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Big Brother and the Holding Company (Janis Joplin) - Piece of my Heart Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Mind is the magic - Michael Jackson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Michael Jackson - Blood On The Dance Floor :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 kings of leon, Use somebody! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sof80 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Το νεο του Eminem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Michael Jackson - Blood On The Dance Floor :happy: τι ΜΑΜΑΤΟ τραγουδι!!!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts