Jump to content

zizou_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zizou_13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zizou_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. zizou_13

    LG GW620

    Είναι πολύ εύκολο αν διαβάσεις στις οδηγίες: Πατήστε το πλήκτρο Μενού και επιλέξτε ρυθμίσεις. Εναλλακτικά, πατήστε από το Μενού. Στοιχεία ελέγχου ασύρματης σύνδεσης Από εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνδέσεις Wi-Fi και Bluetooth. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις λειτουργίες πτήσης και δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Κινητά δίκτυα – Ρύθμιση επιλογών για περιαγωγή, δίκτυα, APN. Οι ρυθμίσεις για το APN αναφέρουν την διεύθυνση της cosmote που έχεις προρυθμισμένες.
  2. μετά από ψάξιμο σε φορα κ στην αγορά κατέληξα σε KYMCO AGILITY 150. Τρέχουν προσφορές αυτή την εποχή κ η διαφορά τιμής με το 125, δεν αξιζε. για ρίξε μια ματιά κ στο http://www.moto-vinios.gr. από εκεί εγώ βρήκα την καλύτερη προσφορά κ εξυπηρέτηση.
  3. Kylie - Closer από το καινούριο αλμπουμ Aphrodite !!!
  4. μαλλον είχες καλεσει σε λαθος τηλέφωνο. το επισημο κεντρο ειναι 80111200900. οσο πιο νωρις τοσο πιο γρηγορα θα σε εξυπηρετήσουν κ μόνο αυτοί ξέρουν τα επίσημα τηλέφωνα από τα σερβις τους. εκτός αν είσαι εκτός εγγύησης οπότε κ δεν δικαιούσε το κουριερ.
  5. αν εισαι ακομα εντος εγγύησης (2 χρόνια) θα ερθουν να το παρουν με κουριερ. Γιατι δεν τους χτυπας ενα τηλεφωνο να το κανονήσεις;
  6. μα βρε παιδιά! αφού έχουν 2 χρόνια εγγύηση! εγώ το δικό μου το έφτιαξα μέσω callcenter της LG.
×
×
  • Create New...