parafron4 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ten Years After - I'd Love To Change The World Masterpiece. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δημήτρης Γιώτης - Ξαναγεννήθηκα http://www.youtube.com/watch?v=bIxQjuo_Jgo Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Scream-High School Musical 3 Saw 3 Soundtrack Halloween Soundtrack Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balentino Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Τασος Μπουγας το τραγουδι! ( Παρε μου μια πιπα να κοψω το τσιγαρο! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ένα ξύπνημα μαζί σου-Πέτρος Μπουσουλόπουλος (μόνο η Full version από το cd):love: Πάλι από την αρχή-Πέτρος Μπουσουλόπους (μόνο η full version από το cd):love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Alesha Dixon - The Boy Does Nothing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 let it go - capetown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 :music:After the rain - Fedo Mora & Camurri (Club Mix):music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Εμένα προσωπικά δεν μου έχουν κολλήσει τα συγκεκριμένα αλλά αν συνεχίσει αυτός ο κάποιος στην γειτονιά να τα ακούει δεν την γλιτώνω.. Άννα Βίσση-Στην πυρά (πρώτη φορά το άκουσα και η λέξη "τσο*λες ήταν από τις λίγες που περίμενα να ακούσω σε ρεφρέν τραγουδιού) Άντζυ Σαμίου-Σου λέωω παραδώσου να γίνω το μωρό σουυυυ .....:wacko: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 one more day-vast οχι,δεν χωρισα....χαθηκε μια φιλια:cry: Have you heard? Have you tried to understand? It´s all right It gets easy on with time How are you? Are you ever comming back? .......Now I´ll never see your face, anymore Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 μπορει να πονεσε πολυ και να γυρισει μπορει με αλλον να βλεπουνε μια δυση μπορει να γουσταρε να εχει αμαρτησει μπορει κι εσενανε να σε ξαναγαπησει.... και αν ερθεις απ το σπιτι τα χαραματα,θα εχω το κλειδι πανω στην πορτα αν θελεις θα γκρεμισουμε τα φραγματα,δυο ταχυδρομοι που ξεχαστηκαν στην πορτα πες μου,πες μου αν θελει τι φοβασαι στις γιορτες.... ακουσω σερι πυξ λαξ σημερα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Γιώργος Μαργαρίτης-Πεθαίνω για σένα.:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Εμένα εδώ και δύο μέρες μου κόλλησε το "Τώρα" Μολτσίδη-Στικουδη.Δεν ξέρω βέβαια αν κόλλησα με το τραγούδι ή τη Στικούδη:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Παρτα ολα δικα σου - Χατζηγιαννης και το Κρυφα του ιδιου (παλιο αλλα πολυ καλο!!!) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Keane - Again & Again http://www.youtube.com/watch?v=mAyNOXzGRp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Γιώργος Μαργαρίτης-Πεθαίνω για σένα.:love:η καλομοιρα δεν τον λεει αυτο?:p:lol::lol::lol::lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 οτι κ να πει κανεις ειναι λιγο...πεζει να το ακουω τουλαχιστον 10 φορες την ημερα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 η καλομοιρα δεν τον λεει αυτο?:p:lol::lol::lol::lol: Είναι από την ομότιτλη ταινία της Ελένης Ράντου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Κόψε και μοίρασε: Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην ερμηνεία, Αντώνης Μίτζελος στη μουσική και Λίνα Δημοπούλου στους στοίχους Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Over You-Chris Daughtry :music: (το τραγούδι ακούγετε στο video του Just Cause 2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Keane - Again & Again http://www.youtube.com/watch?v=mAyNOXzGRp8 +1 :) Eμενα παλι μου εχει κολλησει το Moving to New York των Wombats Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Sage Francis- Water Line http://www.youtube.com/watch?v=CFnExJdqiMo&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Stereo Mike - Peraia mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts