elusive Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Disturbed-Inside the fire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Creed - My Sacrifice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μου εχει κολλησει δαυτο: παλιο και κλασσικο, το θυμηθηκα προσφατα στο ασχετο.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankoutr Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μου εχει κολλησει δαυτο: παλιο και κλασσικο, το θυμηθηκα προσφατα στο ασχετο.:happy: Nαι-ναι κι εμένα μου κόλλησε ξαφνικά αυτό!!:respect: :D Μαζί με το Dov'e l amore - Cher :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Κάνει ζέστη όλοι έχουν άδεια και εγώ ακού ξανά και ξανα τον "Ύμνο των μαύρων σκυλιών" από Λουκιανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 genika poli xaris alexiou twra teleutaia!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 "Έρωτας φτηνός" από Κότσιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Iron Maiden - Phantom of the opera (live) Το άκουσα 40 φορές στο τρένο χθες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Goin Through - Taraksias Ftou_sou :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Goin Through - Taraksias Ftou_sou :p αχα!!ακομα?????? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 αχα!!ακομα?????? Βασικά από προχθές μου κόλλησε.. Σε 2-3 μέρες θα μου ξεκολλήσει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ρε παιδια.ακουγα στο ραδιοφωνο ενα τραγουδι που ελεγε Τοκιο Καλιφορνια.μια γυναικα και ενας αντρας τραγουδανε.ξερετε ποιο ειναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Marquess - You And Not Tokio απλά τραγουδάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Nαι-ναι κι εμένα μου κόλλησε ξαφνικά αυτό!!:respect: :D Μαζί με το Dov'e l amore - Cher :cool: Λίγο παλιό, αλλά πολύ καλό. Ειδικά αυτό το remix είναι πολύ πετυχημένο. Cher for ever! Αγαπημένη τραγουδίστρια!:respect: Δυστυχώς εδώ και κάτι χρόνια σταμάτησε τους δίσκους, κάνει μόνο πλαστικές.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Marquess - You And Not Tokio απλά τραγουδάρα τρομερο!!!ευχαριστω πολυ φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Μuse - Starlite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Metallica - Remember Tomorrow ( Iron Maiden cover) Καθώς και άλλη μία εκτέλεση Opeth - Remember Tomorrow Α ρε τι γράφει ο Harris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Απο μενα, Κωνσταντινα-Κ.χριστοφορου <<κι αυτο το βραδυ>> πολυ ωραια η καινουρια εκτελεση :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Χαβάη---Master Tempo και Χρύσπα (εκτέλεση από τα Mad Video Music Awards 2008).. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaeN Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Paul wall - i m throwed Παράθεση Yeaha :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 "Ο γορίλλας" από τους Συνήθεις Υπόπτους γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 :music::w00t: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τερλέγκας - Στροφές και στο καπάκι Μάκης Χριστοδουλόπουλος - Βάλτε φωτιά στον χωρισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τερλέγκας - Στροφές και στο καπάκι Μάκης Χριστοδουλόπουλος - Βάλτε φωτιά στον χωρισμό. Σωστός :D Εγώ ακούω Παπαρίζου τελευταία :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts