takis91 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 +1 και απο μενα για το "Η καρδια σου πετρα" της Π@παριζου....! Πολυ ωραιο τραγουδι!!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Maria mena - just hold me Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Maria mena - just hold me ωραία τραγούδια και τα δυο! να προσθέσω ότι χθές και σήμερα κόλλησα πολύ άσχημα με το senorita από james:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Maxim feat Skunk Anansie - Carmen Queasy :w00t::w00t: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Kanye West - Flashing Lights :music: non stop όμως. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Maxim feat Skunk Anansie - Carmen Queasy :w00t::w00t: Όταν είχε βγει αυτό το κομμάτι είχα φάει τρελό κόλλημα:!::w00t: Μετά από τόσα χρόνια εξαιτίας σου τώρα μου ξανακόλλησε!;) Μπράβο για την επιλογή και πάντα τέτοια!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 infected mushroom-become insane http://youtube.com/watch?v=Qf41JN7QW9c silent hill-kicking my brain Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μητροπάνος - Για σένα μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solidago Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 λοιπόν, είναι ένα ψιλοχαζοτραγουδάκι από ένα σίριαλ, το φίλα το βάτραχό σου.... μου έχει κολλήσει το τραγούδι των τίτλων τις τελευταίες 2 μέρες! "στο βάλτο ζουν οι πρίγκιπες, βάλ το μες στο μυαλό σου, μη με κοιτάς με δισταγμό, φίλα το βἀτραχό σουυυυυ!!":p το ξέρω η κατάστασή μου είναι σοβαρή, εγώ κανονικά δεν ακούω τέτοια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 @ solidago σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τον τίτλο το τραγούδι που έχεις κολλήσει ονομάζεται "φίλα τον βάτραχό σου - Καρύδη/Αθερίδης" αν δεν γνωριζεις κάποια τραγούδια μπορείς να ρωτήσεις στο ανάλογο θέμα, το οποίο βρίσκεται εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Danny - If only you :) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Εκείνος & Εκείνος - Τα λόγια κομμάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Το κομμάτι του Shostakovich από το Eyes Wide Shut... Υπέροχο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Nada Surf - Always Love Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Beastie Boys - Body Movin' H κατάστασή μου είναι σοβαρή! Από σήμερα το πρωί μου κόλλησε και δεν λέει να φύγει :cry::O:p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Εκείνος & Εκείνος - Τα λόγια κομμάτια Πολυ καλο!!!:up: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Και αν τα βουνά τα χωρίζουν δες στέκουν μόνα και ελπίζουν αντικριστά μια ζωή Πριν προδοθούν ήταν φίλοι μέσα τους κρύβονταν ήλιοι και εγώ με ‘σένα μαζί Κράτα με και μη σε νοιάζει τίποτα μη σε τρομάζει όποιος τολμά να αγαπάει αληθινά θα 'ναι ήρωας πάντα βαθιά Τη δύναμή μου θα αντλήσω τα μάγια όλα θα λύσω θα είμαι εγώ γητευτής Κράτα με και μη σε νοιάζει τίποτα μη σε τρομάζει όποιος τολμά να αγαπάει αληθινά θα 'ναι ήρωας πάντα βαθιά Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetSpirit Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Με πολλά έχω κολλήσει τελευταία ... τα μεγαλύτερα κολλήματα είναι τα εξής.. Aerosmith-Dream On Radiohead-Creep Archive-Again Joe Satriani-Believe Slipknot - Vermilion pt.II Παράθεση Don't you ever dream of escaping...?** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 για σήμερα: Travis : My eyes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 A Rotterdam November - Fight > Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 kotsiras - To tsigaro Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 μου έχει κολλήσει απο χθές το "Φταις" του Στάμου Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 ''to parapono'' eleutheria arbanitakh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Mars Volta - Televators Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 14. GOIN THROUGH - ΚΑΡΤΑ 01. GOIN THROUGH - ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ(301 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) onirama i mpalanta tou trelou kai kati tetoia xaza:p:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts