sakiss Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Reeves ft. Alanah - Lonely http://www.youtube.com/watch?v=48TJaxCW0qc&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Πειράζει που εγώ έχω κολλήσει με ολόκληρο το album του yosebu [i 'll be waiting till dawn] είναι καταπληκτικό πραγματικά,και ειδικά τα With You και You Will See. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 ian carey-keep on rising +1000 :) We're gonna rise, rise, rise Keep on rising Rise, rise, rise Uhmmmm uhhm Rise, rise, rise Keep on rising Rise, rise, rise Yeah Hey yeah Uhmm Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Απόψε μοιάζουνε όλα φαντασμαγορικά πλασμένα αφήνω πίσω κόμπλεξ ένοχες κι απωθημένα δηλαδή εμένα κ ξεχύνομαι σα λαβα, πάω να σβήσω μέσα σε θάλασσα χαλάλι για ολα εκείνα τα κούφια μου χρόνια που χάλασα κ για όσα ακόμα θα χαλάσω χαλάλι θα φωνάζω κ κάτω δεν το βάζω δε λέω να βολευτώ, δε λέω να ησυχάσω δεν θέλω να συμβιβαστώ, γρήγορα θα γεράσω τον κόσμο όλο θα δω μέσα από ένα ποτήρι θα πω κ στα δαιμόνια μου ευχαρίστως αει σιχτιρι θα ντύσω κ μ' ανεμελιά όλα μου τα προβλήματα απόψε έχουμε γιορτή ψυχή μου, μη κρατάς προσχήματα κάνε και μια ζημία κάνε κ φασαρία μην κάθεσαι μπροστά απόψε κάτσε γαλαρία κάνε κ μια στροφή, μην πας όλο ευθεία γίνε στον καθαρό τους κόσμο απόψε μια νοθεία Σήμερα το γιορτάζω τραγουδάω δυνατά κ φωνάζω Στον ουρανό μου χρώμα αλλάζω κ τ’αστερία τα κατεβάζω Σήμερα το γιορτάζω σύνορα στον εαυτό μου δεν βάζω Τα όρια μου τα δοκιμάζω γιατί σήμερα το γιορτάζω Λοιπόν απόψε έχουμε γιορτή, νηστεία προσευχή, τέλος αποφεύγω των δήθεν το βέλος, γίνομαι original μέλος δεν επιπλέω σαν φελλός περνάει γρήγορα ο καιρός κι αφού είμαι σήμερα γερός θα βυθιστώ πιο κάτω απ'το πάτο ας τον κοιτάω από κάτω ή από ψηλά μήπως θυμίσει ζωγραφιά γιατί ανάμεσα κάπου βρίσκετε η ρουτίνα κι απόψε μάγκα μου την καίω αποζητάει η ψυχή μου λευτεριά, ανεμελιά σπάω αλυσίδες κ δεσμά χωράω απόψε παντού, κοιτά χωράω στο πουθενά βάζω στην νύχτα μου φωτιά, έχω τ’ αδέρφια μου κοντά ναιιιι! όλα καλά κι απ’τα καλά καλύτερα πίνω σ'αυτά για πετά τη γραβάτα, η νύφη είναι γάτα, σε τύλιξε για τα καλά μ’ απόψε όλα σπαστα ξέχασε τη δουλειά μόνο για μια μέρα σήμερα έχουμε γιορτή ρε καντα όλα πέρα Σήμερα το γιορτάζω τραγουδάω δυνατά κ φωνάζω Στον ουρανό μου χρώμα αλλάζω κ τ’αστερία τα κατεβάζω Σήμερα το γιορτάζω σύνορα στον εαυτό μου δεν βάζω Τα όρια μου τα δοκιμάζω γιατί σήμερα το γιορτάζω Απόψε έχουμε γιορτή, θα κοιμηθώ με τη ντροπή μια τον χρόνο τ’αξίζω, με τ’ αλάνια γυρίζω παραπατάω, το γουστάρω, απ’τη ρουτίνα μου χωρίζω χαρίζω στη ψυχή μου σήμερα λευτεριά θα κάνω τη διαφορά, δεν θα τα σβήσω τα κεριά θα πάω κόντρα στα θεριά, φεύγω μακριά απ’τη στεριά βυθίζομαι σε μπελάδες κ κάνω πελαρες στον εαυτό μου μόνο χάρες, παίρνω αμπάριζα τις μπάρες αρες μαρες κουκουνάρες θα λέω τα ξημερώματα θα βυθιστώ με υποβρύχια θα κυλιστώ στα χώματα κι ονόματα δεν θα θυμάμαι τη πρώτη καλημέρα στον ήλιο θα την πω κι όταν θα ξενερώσω λιγάκι θα ντραπώ μετά από καιρό ομως την γιορτή μου όταν θυμάμαι θα χαίρομαι που το ζησα κ σίγουρα δεν θα λυπάμαι... :music::dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Nightwish - Creek Mary's Blood Σίγουρα στο τοπ10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscuous http://www.youtube.com/watch?v=SIM4DCn7AlE Nelly Furtado, Somebody to love http://www.youtube.com/watch?v=MoeSlMdzRYI Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Coldplay-42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Good Vibrations - Marky Mark and the Funky Bunch:music: Είδα το The Happening και θυμήθηκα το τραγουδάκι του "Marky Mark" a.k.a. Mark Wahlberg του πρωταγωνιστή της ταινίας. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 duffy mercy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Tatu - All the things she said Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Αυτόν τον καιρό μου έχει κολλήσει το Low(Florida) και το Mercy.Παίζουν πολύ στα ραδιόφονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Armin van Buuren ft. Jaren - Unforgivable http://www.youtube.com/watch?v=ZQW_1lXSSVk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ετσι σε θελω - Μιχαλης Χατζηγιαννης Μονο εμενα μου θυμιζει απιστευτα καποιο αλλο τραγουδι που δεν μπορω να προσδιορισω???:confused: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Going Through - Φιρμες εχει τον πιο κορυφαιο στιχο που εχω τελευταια!: Παπυτσι απ' τον τοπο σου και ας ειναι και armani :p:lol: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianouk Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 juanes gotas de agua dulce.episis psaxno ton titlo apo ena ispaniko tragoudi pou paizetai sto love radio.ginaika tragoudistria,mpalanta ,spanish guitar.exei idea kaneis?to psaxno kairo .help me please:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Coldplay - Yes! AaRON - U-Turn (Lili) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Counting Crows - Mr. Jones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ενδελέχεια - Θυμάμαι και καλύτερες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Δε πάμε καθόλου καλά... Έλλη Κοκκίνου - Να τα μας πάλι και η αμηχανία τέρμα έχει φτάσει:) Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 θα θελα να μουν βασιλιας: http://www.greektube.org/content/view/32436/2/ :respect::love: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Gianluca Grignani - Che ne sara di noi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BARBIE24 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 hi guys!!!emena ton kairo ayto mou kollise to track ths madonna "she is not me" den kserw pws kai giati apla me ekfrazei to diasthma ayto:O:rotfl::baby::pig: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Δε πάμε καθόλου καλά... Έλλη Κοκκίνου - Να τα μας πάλι και η αμηχανία τέρμα έχει φτάσει:) Για να αισθανθείς καλύτερα εμένα πρίν από 3 μέρες μου είχε κολλήσει το "Κάνω όνειρα" της Ναυσικάς. Δες οτι υπάρχουν και χειρότερα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Madonna "4 Minutes" :grin::up: :dance::dance::dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts