gwgw Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ricardo Villalobos - Enfants Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 +1 Αν είναι δυνατόν!!! :X Ελπίζω να μη μας πρήξουν με κανένα τέτοιο το καλοκαίρι... Χίλιες φορές το "Καίω, έλα να το κάψουμε μαζί" και το "Τέλος" παρά αυτό!!! :p To Τέλος μπροστα σε αυτή την αρλούμπα είναι άρια. Και Φοίβος ΚΑΙ Πετρέλης (μπλιαχ....) ΚΑΙ "gucci φόρεμα all over again". Πόσο θα αντέξουμε πια;;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Abba-Money,money,money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 James - Dream Thrum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Πολυ βαθιά φωνή έχει...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 ελεος...τι αρλουμπες εγραψε παλι ο φοιβος..ουτε ο κατελης δες θα το ελεγε αυτο... Αθλιο το τραγουδι.Οπως ειπωθηκε ελπιζω να μην μας πριξουν με αυτη την αρλουμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Queen - You don't fool me Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ακόμη και το Gucci ήταν πολύ καλύτερο! (εντάξει όχι και πολύ :p) -------------------------------------------------------------------- Από μένα το Love is από Cosmic Ray αυτές τις μέρες... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Madonna - Dance 2night Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Will.I.Am - Heartbreaker Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Πάριος - το πουλάω το σπίτι. Κομματάρα.Καταπληκτικός ο Πάριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Je Realise :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 τσικι τσικι http://www.youtube.com/watch?v=_pCSnEYLF5k&feature=related Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 τσικι τσικι http://www.youtube.com/watch?v=_pCSnEYLF5k&feature=related ...το κατσίκιι; lol Ένας φίλος μου, μου εξήγησε τι σημαίνουν οι στοίχοι του τραγουδιού!!! LOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 μπαιλα νομιζω ειναι το χορεψε..τσικι τσικι τι ειναι?σε μαιμου μου ερχεται :p απαπαπαπα!!τουλαχιστον πετυχα την μια λεξη!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 μπαιλα νομιζω ειναι το χορεψε..τσικι τσικι τι ειναι?σε μαιμου μου ερχεται :p Σε 1 λεπτό θα έχεις pm! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Gavin DeGraw - In Love With A Girl :music::music: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Gavin DeGraw - In Love With A Girl :music::music: Χα, αυτό άκουγα πριν από το επόμενο Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Evergrey - A Touch of Blessing! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Coldplay - Viva La Vida http://www.youtube.com/watch?v=I_KRO2zhvIQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Dream Theater-Pull me under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 bleeding heart - david vendetta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulis_25 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τη καλημέρα μου και εμένα στη παρέα σας και χρόνια πολλά σήμερα του Αγίου Πνεύματος.Να δω αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.Αναζητώ εδώ και ένα χρόνο ένα chilli-out τραγούδι Που περιέχει νομίζω τους στίχους: "....with this knife I'll set you free spread your wings fly away...".Ένας DJς που ρώτησα όσο έπαιζε σε μια καφετέρια μου είπε πως λέγεται Free από Scramble και περιέχονταν στη συλλογή Thw essentials no2.Έχω γυρίσει το internet ανάποδα όμως δε βρίσκω τίποτα σχετικό.Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulis_25 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τη καλημέρα μου και εμένα στη παρέα σας και χρόνια πολλά σήμερα του Αγίου Πνεύματος.Να δω αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.Αναζητώ εδώ και ένα χρόνο ένα chill-out τραγούδι που περιέχει νομίζω τους στίχους: "....with this knife I'll set you free spread your wings fly away...".Ένας DJς που ρώτησα όσο έπαιζε το τραγούδι σε μια καφετέρια μου είπε πως λέγεται Free από Scramble και περιέχονταν στη συλλογή The essentials no2.Έχω γυρίσει το internet ανάποδα όμως δε βρίσκω τίποτα σχετικό.Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ian carey-keep on rising Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts