elusive Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Tool-sober Βασικά μου έχει κολλήσει από τότε που το άκουσα.Κάτι χρόνια δηλαδή. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Kanye West - Flashing Lights εδώ και καιρό! Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Stavento - Το Πιο Γλυκό Μεθύσι Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Snow Patrol - Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Remix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 The Hoosiers - Worried about Ray :music: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ΚΑΛΑ αυτος ο chris martin απο τους coldplay ειναι φοβερος,,,κοματαρα εγραψε:):happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ΚΑΛΑ αυτος ο chris martin απο τους coldplay ειναι φοβερος,,,κοματαρα εγραψε:):happy: +1, έτσι απλά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ΚΑΛΑ αυτος ο chris martin απο τους coldplay ειναι φοβερος,,,κοματαρα εγραψε:):happy: Πολύ ωραία είναι και η ισπανική εκδοχή του κομματιου - Lo Bueno Siempre Tiene Un Final. Ψάξε το ;) Και μια και αναφερόμαστε στη Nelly και τα ισπανικά, εξαιρετική είναι και η ισπανική version του Try, το οποίου έτσι και αλλιώς θεωρώ ένα από τα καλύτερα κομμάτια της Furtado (χωρίς τις τυμπανοκρουσίες και τα beat του Timbaland). Και το Lo Bueno... και το ισπανόφωνο Try - που λέγεται Dar, θα τα βρείτε στο Pa Mi Gente Bonita. + εμένα μου έχουν κολλήσει τα Do It και Somebody To Love της Furtado - πραγματικά, ιδιαίτερα το δεύτερο, όποιο σταθμό και να ανοίξω τα πετυχαίνω! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Eπισης μου εχει κολλησει και το καθως και τα Robbie Williams - Feel Robbie Williams (Live) - Me and my monkey αυτα τα 2 του Robbie μου κολλανε κατα καιρους,,,ειναι κλασικα κομματια για μενα:) :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 KT Tunstall - Saving my face Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Stavento-Μέσα σου Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Leona Lewis -Bleeding Love- Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Leona Lewis -Bleeding Love- ΔΕΣ στην προηγουμενη σελιδα,,εχω βαλει και το βιντεο απο εναν αγνωστο αλλα πολυ καλος:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μου εχουν κολλησει πολλα αυτον τον καιρο! Το Δες καθαρα της Μπαμπαλη(πολυ γλυκο τραγουδι :)) Ενα αλλο που το λεει η Μπαμπαλη με το Ζακ Στεφανου (ξερω πολυ Μπαμπαλη επεσε :p) Το Κλωνος απο Χασμα. To she απο Misfits. Αα.Κ το Beggin!M'αυτο εχω φαει απιστευτο κολλημα!ελεος πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Τωρα μου κολλησε και η κομματαρα του manu chao απο τον robbie williams ομως εκτελεσμενη:O Robbie Williams - Bongo Bong :) μιας και θα ερθει στην Ελλαδα ο Manu Chao..:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Closer - Ballada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 4 Minutes - Madonna feat. Justin Timberlake:music: (και μου έχουν ψιλόκολλήσει μερικά τραγούδια από το Hard Candy) :music: Η φιγούρα αυτή θα μείνει...:lol: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Έχουμε αγάπη μου γίνει όπως η Γη κι η Σελήνη....Βανδή! Τρελό κόλλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Coldplay - Violet Hill Finally...they're back!!!!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Coldplay - Violet Hill Finally...they're back!!!!! Τέλειο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Σε θέλω κι έχω κουραστεί τους ίδιους τοίχους να κοιτάω εγώ που σε είχα εμπιστευθεί πάνω σε κρίσιμη στιγμή τώρα κλεφτά σε συναντάω Αλλιώς το είχα φανταστεί κι αλλιώς το πράγμα μού προκύπτει το σχέδιο δε με καλύπτει μα εγώ σε θέλω κι έχω τόσο κουραστεί αλλιώς το είχα φανταστεί Ένας καφές της Κυριακής ό,τι απαιτώ απ' τη ζωή σου περνάω φάση τραγική να μπαίνει βάση λογική στις συναντήσεις μου μαζί σου Αλλιώς το είχα φανταστεί κι αλλιώς το πράγμα μού προκύπτει το σχέδιο δε με καλύπτει μα εγώ σε θέλω κι έχω τόσο κουραστεί αλλιώς το είχα φανταστεί Στέρεο Νόβα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takiko13 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 flo rida ft timbaland-elevator & geo da silva-i'll do you like a truck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybest Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Τέλειο!!! +1 m exei kollhsei trela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Pyramaze - Ghost light Sabaton - The art of war http://www.greekza.de/pic/smilies/punk.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Riccardo Cocciante - Per Lei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts