Angelos1983 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ενα σπιτι με ειδωλα - Λευτερης Μυτηληναιος. Κομ-μα-τα-ρα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Η original και μία που ηχογραφήθηκε ειδικά για το Bourne Ultimatum. :wink: "Extreme Ways" is the name of a song by the electronic artist Moby. Released on August 19, 2002 (2002-08-19), it was the second single from his studio album 18. It is also included on disc one of the American release of Go – The Very Best of Moby. It also features as the end title theme of the Jason Bourne film trilogy: The Bourne Identity, The Bourne Supremacy, and The Bourne Ultimatum. A new version of the song was recorded for the latter, and released on the film's soundtrack. "Extreme Ways (Bourne's Ultimatum)" was also released as a one-track CD single September 17, 2007 (2007-09-17). Πάντως νομίζω μου αρέσει η original περισσότερο... :D Μια φορά άντεξα να το ακούσω. Η μουσική αρκετά καλή, αλλά τα φωνητικά είναι ΑΠΑΙΣΙΑ. Delete με τη μια να μην πιανει άδικα χώρο στο σκληρό :down: I closed my eyes and closed myself And closed my world and never opened Up to anything That could get me along :cry: :bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Δεν εισαι ενταξει-Οικονομοπουλος Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ΜΕΤΑΛΗΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτο τον καιρο... μεχρι να βαρεθω δλδ. μετα κατι θα βρουμε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ρε παιδια αυτο που τραγουδαει ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ στο τηλεοπτικο σποτ για το LOVE RADIO το ξερει κανεις ποιο ειναι? δεν το εχω ξανακουσει απο τον ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Eurythmics - I Saved The World Today Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ρε παιδια αυτο που τραγουδαει ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ στο τηλεοπτικο σποτ για το LOVE RADIO το ξερει κανεις ποιο ειναι? δεν το εχω ξανακουσει απο τον ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Πάμε Χαβάη:dance: Λοιπόν έλα, στη μηχανή ανέβα. Πάμε Χαβάη με μία ρόδα. Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη. Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει - μόνο μην κάτσουμε άλλο σπίτι. ... Θωμά είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει. Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη, τότε πάρε λεφτά απ' το σπίτι. Ωραίο και της Tanya Stephens αλλα θωμά δεν έχει. :p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Πάμε Χαβάη:dance: Λοιπόν έλα, στη μηχανή ανέβα. Πάμε Χαβάη με μία ρόδα. Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη. Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει - μόνο μην κάτσουμε άλλο σπίτι. ... Θωμά είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει. Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη, τότε πάρε λεφτά απ' το σπίτι. Ωραίο και της Tanya Stephens αλλα θωμά δεν έχει. :p Πω αληθινά ανυπόφορο τραγούδι. Ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν μπορώ να το αντέξω :X :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Μην ορκίζεσαι (comme Monna Lisa) Ελευθερία Αρβανιτάκη Μια ρωγμή φέγγει στα μάτια μας μια ρωγμή άνοιξε μέσα μας μη μιλάς τα λόγια δεν γεμίζουν το κενό για μας μην πεις πως μ' αγαπάς Μια ρωγμή και έπεσε η ζωή στα μάτια μια ρωγμή και γίναμε εχθροί μη μιλάς δεν έχει πια ταξίδια η νύχτα να με πας τα λόγια που ζητάς, φύγανε Μην ορκίζεσαι, μην ορκίζεσαι μάτια μου μη μ' αγαπάς, μην κάνεις τον κόπο Τόσα όνειρα, που σκορπίσανε γύρω μου δε γύρνουν ξανά απλά μ' έναν όρκο Δεν γυρνούν ξανά τα όνειρα για μας δε γυρνούν ξανά, τα σύννεφα μας ντύσανε Μια ρωγμή ανάμεσά μας ζει μια ρωγμή κι είσαι απέναντι μη μιλάς, οι άνθρωποι που φεύγουν δε μιλάνε πια κι ας θέλει η καρδιά , φύγαμε Μην ορκίζεσαι, μην ορκίζεσαι μάτια μου μη μ' αγαπάς, μην κάνεις τον κόπο Τόσα όνειρα, που σκορπίσανε γύρω μου δε γύρνουν ξανά απλά μ' έναν όρκο Δεν γυρνούν ξανά τα όνειρα για μας δε γυρνούν ξανά, τα σύννεφα μας ντύσανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Λάθος αριθμός - Θοδωρής Φέρρης :music: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Yarabi - Yarabi Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 ρε παιδια αυτο που τραγουδαει ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ στο τηλεοπτικο σποτ για το LOVE RADIO το ξερει κανεις ποιο ειναι? δεν το εχω ξανακουσει απο τον ιδιο Εδώ το κατάλληλο θέμα για μουσικές αναζητήσεις. :wink: Νομίζω είναι το «Μιά Νύχτα Τρελλή». :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Red Hot Chili Peppers - Dani California Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Μετά από πολύ καιρό Sonata Arctica - Shy Kill Bill soundtrack - Bang Bang(My baby shot me down) Α-Ν-Α-Τ-Ρ-Ι-Χ-Ι-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Αλκιστης Πρωτοψαλτη -Παμε Χαβαι:music::music::music::music: Τελειο :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Αλκιστης Πρωτοψαλτη -Παμε Χαβαι:music::music::music::music: Τελειο :D +1 μεχρι στιγμης φιλε Δημητρη εχουμε το ιδιο γουστο...:p:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 +1 μεχρι στιγμης φιλε Δημητρη εχουμε το ιδιο γουστο...:p:D Ναι! :D Πολυ ωραιο κομματι!! :D Αν και δεν ακουω ελληνικα πρεπει να πω οτι αυτο μου αρεσει πολυ! :) Επισης: stigmato inc - reality check πολυ γαματο κομματι για να χαλαρωσεις ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Αλκιστης Πρωτοψαλτη -Παμε Χαβαι:music::music::music::music: Τελειο :D Κι εμένα...αν κι δεν μου αρέσουν πολύ τα ελληνικά,αυτό... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLEVERTWINS Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑ !ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΣ ΟΔΙΣΚΟΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑ !ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΣ ΟΔΙΣΚΟΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ Good for you, αλλά προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία... :wink: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Kasey Chambers - The Captain http://uk.youtube.com/watch?v=x5s8_uHPnZ4&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 breathless dan wilson,αν και δε μπορω να το βρω πουθενα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Guano Apes-Big In Japan...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 To νέο του Lenny Kravitz - I'll Be Waiting :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts