roody1 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 ^ Κάτι μου λέει ότι δε τους αρέσουν τα τραγούδια που έχεις στη λίστα σου :rolleyes: No offence, απλά κάποιοι έχουμε διαφορετικά γούστα στη μουσική. :) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Εμενα παλι,μου κολλησε ολοι η συναυλια των Metallica,και το winamp εχει παρει φωτια να παιζει την setlist(την σωστη αυτη την φορα :D).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 The Arcade Fire - Rebellion (Lies) Το έχω κάψει σήμερα το κομμάτι... Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Madonna - Hey You Πολύ καλό το τραγούδι, συγκλονιστικό το video clip... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 λολ πες τα , έλεος? :p :p ε μα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 :p ε μα... λολ πες τα , έλεος? :p Πρόσεχε τα σημεία στίξης,αγράμματο!!!Θαυμαστικό θέλει κι όχι ερωτηματικό! Πω ρε φιλαρακι... FAIL @vτ3 στ0 δ|@0λ0,παράσιτα!Δικά μου είναι τα γούστα,όχι δικά σας,καταλάβατε?Χ3στ*κα για ό,τι και να λέτε! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Πολύ καλό το νεο cd της Τσαλιγοπούλου με τους MIKRO (Mad secret concert) και ειδικά η διασκευή του 'Χάλι - Γκάλι' στο οποίο ακούγεται και η Βουγιουκλάκη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Smashing Pumpkins-Neverlost & That's the Way (my love is) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros78 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Πρόσεχε τα σημεία στίξης,αγράμματο!!!Θαυμαστικό θέλει κι όχι ερωτηματικό! @vτ3 στ0 δ|@0λ0,παράσιτα!Δικά μου είναι τα γούστα,όχι δικά σας,καταλάβατε?Χ3στ*κα για ό,τι και να λέτε! ela re file den xreiazetai na vrizeis kai na apokaleis parasita ta paidia pou apodokimazoun to eidos tis mousikis pou akous. kai emena den mou aresei to styl tis mousikis pou akous, eimai dil parasito? edw eimaste gia na kanoume kalampouri, kritiki kai na ekthetoume tis mousikes pou mas exoun kolisei [nomizw giafto to logo stithike to sygkekrimeno simeio toy myphone]. filika panta, partw alliws opws leei k o filos soy xexe soundgarden - black hole sun http://www.youtube.com/watch?v=qiSkyEyBczU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Αν και κακώς συνεχίζω το :offtopic: να προσθέσω πως το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση... Όταν δεν μου αρέσει κάποιο τραγούδι που γράφει κάποιος δεν θα κάτσω να γράψω «τι ακούς ρε φίλε» και άλλα παρόμοια... Περί του θέματος: Εκτός από το "Is this love" που παραμένει κολλημένο, μου κόλλησε και το Always από Bon Jovi... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 The Killers - Read My Mind :music: και την original εκτέλεση, και το Pet Shop Boys Edit. :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 μου κόλλησε και το Always από Bon Jovi... Τραγουδαρα...Ειδικα στο ρεφρεν που λεει "I'll be there till the stars don't shine, till the heaven's burst and the words don't rhyme" και βραχνιαζει, ανατριχιαζω...:cry::O:happy: Κι εμενα μου εχει κολλησει πολυ καιρο τωρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Τραγουδαρα...Ειδικα στο ρεφρεν που λεει "I'll be there till the stars don't shine, till the heaven's burst and the words don't rhyme" και βραχνιαζει, ανατριχιαζω...:cry::O:happy: Κι εμενα μου εχει κολλησει πολυ καιρο τωρα... Εκτός από θεϊκό κομμάτι, έχει και εξαιρετικό video και πολύ καλή εκτέλεση στο "This Left Feels Right"... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Fairytale gone bad-Sunrise Avenue Λόγος Απειλή-Απέχεις How to save a life-The Fray Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Fairytale gone bad-Sunrise Avenue Λόγος Απειλή-Απέχεις How to save a life-The Fray Ωραιος!!!;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Thx!:happy: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 "Ποιος εχει λόγο στην αγαπη " Φιλ.Πλιατσικας Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Πρόσεχε τα σημεία στίξης,αγράμματο!!!Θαυμαστικό θέλει κι όχι ερωτηματικό! Χαχαχα μα ερωτηματικό ήθελα να βάλω! :lol: Τέσπα, στο θέμα μας : Post Blue - Placebo Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Χαχαχα μα ερωτηματικό ήθελα να βάλω! :lol: Τέσπα, στο θέμα μας : Post Blue - Placebo Βλέπεις τί αστείο που είναι?Έπεσα κάτω από τα γέλια! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Ελεος ρε παιδιά, οκ, χαλαρώστε... Now... Eloy - The Midnight-Flight/The Victory of Mental Force Muse - Sunburn Α. Ρέμος - Που νά'σαι τώρα... Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Metallica--Orion Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros78 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Ελεος ρε παιδιά, οκ, χαλαρώστε... Now... Eloy - The Midnight-Flight/The Victory of Mental Force Muse - Sunburn Α. Ρέμος - Που νά'σαι τώρα... Δεν ξέρω κατά πόσο κολλάνε οι muse και οι eloy με τον Αντώνη Ρέμο. Είναι νομίζω μια προσπάθεια να ενώσεις το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των φιλολαιϊκών και των φιλοροκάδων.:p :p :lol: :lol: Και εμένα μου έχει κολήσει το γλύκα - γλύκα της Έφη Θώδη αλλά και το Stockholm Syndrome - Muse. Λοιπόν νομίζω ότι αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον η συζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Βλέπεις τί αστείο που είναι?Έπεσα κάτω από τα γέλια! Στο ότι προσπάθησες να μου την πεις αλλά τελικά πέταξες κοτσάνα.Eίσαι μικρός για να πιάσεις τον παλμό! ;) Τέλος τώρα. Στο θέμα μας, κι εγώ συνδιάζω Ρέμο με Scorpions!! Ποικιλία! :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Tokio Hotel-Through the Monsoon Mansun-I can only disapoint U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Είναι λίγο κάπως το τραγούδι αλλά με ανεβάζει απίστευτα και το λατρεύω γι αυτό! :p My arms keep missing you - Danzel vs Dj F.R.A.N.K. + Say it right - Ραλλία Χρηστίδου & 3 ευχές (VMA remix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts