mplip Δημοσιεύτηκε January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 24, 2005 Η ερώτηση πιστεύω είναι απλή. Ολοι μας συχνά πυκνά, κολλάμε με ένα συγκεκριμένο τραγούδι, ελληνικό ή ξένο που το ακούμε στο repeat συνήθως όλη μέρα και μετά απο λίγο μας περνάει. Εμένα προσωπικά δεν είναι λίγες οι φορές που στο winamp παίζει κάποιο track επι μονίμου βάσεως επειδή απλά μου "κόλλησε" για τον άλφα ή βήτα λόγο. Οπότε , τη συγκεκριμένη στιγμή, ποιό τραγούδι σας έχει κολλήσει στο μυαλό και ακούτε συνεχώς? Ελληνικό ή ξένο. Αν υπάρχει και κάποιος λόγος το λέτε... :rolleyes: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ενδελέχεια - Κάποιος με βλέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 djTiesto:In the Dark & Ten Seconds before Sunrise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 3 στο repeat: Nirvana - The Man Who Sold The World Lifehouse - Empty Space Sia - Breathe Me Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Μετά από μια σύντομη φάση όπου κόλλησα με το Unfaithful της Rihanna (οι φίλοι μου κάνανε ότι δε με ξέρανε:rolleyes:) τώρα είναι το Άμμος - Γύρισε Πίσω:happy: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 εγω εχω κολλησει εδω και καμποσες μερες με το τραγουδι απο την διαφημιση τησ νουνου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 tracey_thorn-its_all_true_(martin_buttrich_remix) :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Αγαπώ(Wanna play) απο την Ταμτα!!!!! Φανταστικο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 The Sonics-Psycho Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Asher Lane-New Days Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 summer wine,το απολυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 tracey_thorn-its_all_true_(martin_buttrich_remix) :up: Βασικά, όλα τα remix του κομματιού απλά δεν παίζονται :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Slave to love - Bryan Ferry Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Joan Osbourne-If God Was One of Us Απλα απιστευτο κομματι...:music: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Joan Osbourne-If God Was One of Us Απλα απιστευτο κομματι...:music: Όντως, καταπληκτικό!:happy: Oasis - Champagne Supernova... Ηρεμώ πολύ με αυτό το τραγούδι! Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Oasis - Champagne Supernova... Ηρεμώ πολύ με αυτό το τραγούδι! :respect: Πολύ καλή και η εκτέλεση από Matt Pond PA... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Joan Osbourne-If God Was One of Us Απλα απιστευτο κομματι...:music: :respect: Εγω κολλησα με το What have you done απο Within temptation!!!:music: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Εγω κολλησα με το What have you done απο Within temptation!!!:music: Επίσης πάρα πολύ ωραίο! :cool: Ίσως η μεγαλύτερη προσφορά του So You Think You Can Dance στον εγχώριο πολιτισμό :p Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Σάκης Μπουλάς - Γιατί μου φέρθηκες σαν να 'μουνα αράπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pep__ Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Joan Osbourne-If God Was One of Us Απλα απιστευτο κομματι...:music: +1 respect:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeta7 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Δυστυχώς το "ποιος έχει λόγο στην αγάπη" του Πλιάτσικα που δεν μου άρεσε καθόλου από την αρχή αλλά το βάζει συνέχεια το ραδιόφωνο και βρίσκω τον εαυτό μου να το μουρμουρίζει :wacko: Παράθεση You never really understand a person until you consider things from his point of view... Until you climb inside of his skin and walk around in it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 απο ελληνικα ---> πλιατσικας - ποιος εχει λογο στην αγαπη απο ξένα ---> blue project - den thymamai & James - lose control(downloading know....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 se exw epithimisei - mazo ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Δυστυχώς το "ποιος έχει λόγο στην αγάπη" του Πλιάτσικα που δεν μου άρεσε καθόλου από την αρχή αλλά το βάζει συνέχεια το ραδιόφωνο και βρίσκω τον εαυτό μου να το μουρμουρίζει :wacko: +1. Βλακεία, αλλά απίστευτα κολλητικό :what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 It's Beginning To Get To Me -Snow Patrol Πολυ ωραιο τραγουδακι και "καλοκαιρινο".:music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts