Grgasteus Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλημέρα, πως περνάτε πάλι την ρομ; υπάρχει κάποιος οδηγός; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλημερες. Χτες ημουν ολη μερα σε ROG mode και σημερα το πρωι γυρισα σε κανονικη FHD αναλυση αλλα με το που επανηλθε το κινητο, ειχαν σβηστει ολες οι φωτο που ειχα τραβηξει και τα τραγουδια οου ειχα περασει απο το PC. Το νου σας παιδες... Θα του κανω μια επαναφορα τωρα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλημερες. Χτες ημουν ολη μερα σε ROG mode και σημερα το πρωι γυρισα σε κανονικη FHD αναλυση αλλα με το που επανηλθε το κινητο, ειχαν σβηστει ολες οι φωτο που ειχα τραβηξει και τα τραγουδια οου ειχα περασει απο το PC. Το νου σας παιδες... Θα του κανω μια επαναφορα τωρα. Σοβαρά? Που τα ειχες αποθηκευσει τηλέφωνο ή καρτα? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλημέρα, πως περνάτε πάλι την ρομ; υπάρχει κάποιος οδηγός; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιος; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Πραγματικα οσο περνάν οι μέρες μ αρεσει ολο και ποιο πολυ.πολυ καλη οθονη,ποιοτικοτατο,δεν κολλαει πουθενά,η μπαταρια με καλη χρηση κραταει 1,5 μέρα.η καμερα πααααρα πολυ καλη την μερα.την νυχτα οχι τοσο καλη. Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 παιδια το πηρε ενας φιλος μου αλλα αυτο ειναι κλειδωμενο με google account κατι τετοιο...υαπρχει τροπος να κανουμε bypass to huawei google account lock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Να δειτε αν εχει αναφερθει το imei σαν κλεμμενο.επισης να σιγουρευτει οτι δεν ειναι simlock imei : που το βλέπουμε αυτό ; simlock : πως το βλέπει κανείς αυτό; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Κάτοχος και εγώ του θηριου. Και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. 1ον από την οθόνη αφη χρώματα κλπ. 2ον η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά την ημέρα... ασχολούμαι με φωτογραφία και έχω επαγγελματική κάμερα. 3ον η μπαταρία του πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής για τα δικά μου δεδομένα πάντα... Γενικα ένα κινητό που θέλω να κρατάω στα χέρια μου όλη την ώρα χαχαχα :D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Κάτοχος και εγώ του θηριου. Και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. 1ον από την οθόνη αφη χρώματα κλπ. 2ον η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά την ημέρα... ασχολούμαι με φωτογραφία και έχω επαγγελματική κάμερα. 3ον η μπαταρία του πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής για τα δικά μου δεδομένα πάντα... Γενικα ένα κινητό που θέλω να κρατάω στα χέρια μου όλη την ώρα χαχαχα :D Καλοδουλευτο φιλε μου. Το κινητό τα σπαει απο πολλες αποψεις. Εύχομαι να το ευχαριστηθεις! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδες το τηλεφωνο ειναι αλλου.....:) Με 5 λεξεις ετσι απλα,το καλυτερο τηλεφωνο που εχω πιασει στα χερια μου (και δεν ειναι και λιγα:lol:) πλην του Oneplus 3 που δεν το εχω δει καν απο κοντα:) Αν βρω κατι στραβο μονο τοτε θα ξαναγραψω:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Οντος ειναι κορυφη σε ολα του πλην της καμερας της νυχτα.και η μπαταρια μερα με την μερα γινεται καλύτερη.δυο μερες ανετα μου κραταει πλεον Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Οντος ειναι κορυφη σε ολα του πλην της καμερας της νυχτα.και η μπαταρια μερα με την μερα γινεται καλύτερη.δυο μερες ανετα μου κραταει πλεον Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανεις μεγαλο λαθος για την καμερα....αν οχι η καλυτερη ειναι μεσα στις 2-3 πρωτες ακομη και την νυχτα! Ριξε μια ματια εδω να δεις!:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6853659#post6853659 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Μα αυτο ειπα και εγω οτι ειναι κορυφή σε ολα μα η καμερα την νυχτα ειναι ενα κλικ κατω απο το π.χ lg g5 που το ειχα..Καλημέρα. :) Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχετε να μου προτείνετε καποιο τζαμι για την οθονη? Δοκιμασα ενα αλλα λογω της κουρμας που κανει στις ακρες δεν ειχε καλη εφαρμογή και οπως μπηκε βγηκε. Υπάρχει καποιο που να πιανει απο ακρη σε ακρη αγκαλιάζοντας και τις γωνιες που κάνει η οθονη? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Στο δικο μου δεν εχω βαλει. 2 μεμβρανες δοκιμασα και ηταν τραγικες στην εφαρμογη... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Και εγώ ενα tempered glass δοκιμασα και στις ακρες δεν παταγε καθολου. Και φαντασου δεν πήγαινε μεχρι το τελειωμα της οθόνης παρόλα αυτά υπηρχε κενο απο κατω. Καλες και ομορφες αυτες οι 2.5d οθονες αλλα απο προστασια δεν έχουμε πολλες επιλογες. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Tempered glass να τα ξεχάσουμε απο έδω και πέρα. Όλες οι οθόνες εχουν μια ελαφριά καμπυλότητα ακόμα και flat συσκευη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ακριβως.τωρα με τις edge και 2,5 d οθονες θα ξεκολλανε τα tempered glass Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ακριβως.τωρα με τις edge και 2,5 d οθονες θα ξεκολλανε τα tempered glass Τι ξεκολλανε? Δεν κολλανε καν να λες! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Παιδες το τηλεφωνο ειναι αλλου.....:) Με 5 λεξεις ετσι απλα,το καλυτερο τηλεφωνο που εχω πιασει στα χερια μου (και δεν ειναι και λιγα:lol:) πλην του Oneplus 3 που δεν το εχω δει καν απο κοντα:) Αν βρω κατι στραβο μονο τοτε θα ξαναγραψω:X Φιλε Βασιλη ,επειδη ειχα και το P9 plus και τωρα ειμαι με το 1+3 ,πιστευω οτι ειναι ισοδυναμα σχεδον σε ολα [πλην βεβαιως της τιμης και της καμερας].Οποτε η ισοπαλια ειναι πληρης :rolleyes: Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Φιλε Βασιλη ,επειδη ειχα και το P9 plus και τωρα ειμαι με το 1+3 ,πιστευω οτι ειναι ισοδυναμα σχεδον σε ολα [πλην βεβαιως της τιμης και της καμερας].Οποτε η ισοπαλια ειναι πληρης :rolleyes: Δεν νομίζω. Πιο ολοκληρωμένο το P9 Plus. 3 ετη εγγύηση. Micro sd support. Stereo spekers. Υπέρυθρες. Καλύτερη αυτονομία. Touch force. Το μοναδικό + του one plus ειναι καθαρά στο θεμα custom rom κλπ που ειναι μια πολυ μικρή μειοψηφία χρηστων ασχολείται. Και στην τιμη που όσο περνάει ο καιρός θα μειώνεται το P9 ενώ του oneplus θα ειναι σταθερη επι μεγάλο διάστημα. Μην αναφέρω τα αρκετα κρούσματα στο one plus με το ασταθές software. Sent from my iPad Air 2 Edited August 15, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Φιλε Βασιλη ,επειδη ειχα και το P9 plus και τωρα ειμαι με το 1+3 ,πιστευω οτι ειναι ισοδυναμα σχεδον σε ολα [πλην βεβαιως της τιμης και της καμερας].Οποτε η ισοπαλια ειναι πληρης :rolleyes: Μαλλον εχεις δικιο, εγω που θελω φλασσαρισματα τι να κανω τωρα?:lol: Αμα θελησεις καμια ανταλλαγη εδω ειμαι..μην και δεν το δοκιμασω και αυτο! Τι τρελλα μας δερνει λεω μονο..:p Δεν νομίζω. Πιο ολοκληρωμένο το P9 Plus. 3 ετη εγγύηση. Micro sd support. Stereo spekers. Υπέρυθρες. Καλύτερη αυτονομία. Touch force. Το μοναδικό + του one plus ειναι καθαρά στο θεμα custom rom κλπ που ειναι μια πολυ μικρή μειοψηφία χρηστων ασχολείται. Και στην τιμη που όσο περνάει ο καιρός θα μειώνεται το P9 ενώ του oneplus θα ειναι σταθερη επι μεγάλο διάστημα. Sent from my iPad Air 2 Ξεχνας το δικαρτο του one +3 που σε καποιους ειναι απαραιτητο. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μαλλον εχεις δικιο, εγω που θελω φλασσαρισματα τι να κανω τωρα?:lol: Αμα θελησεις καμια ανταλλαγη εδω ειμαι..μην και δεν το δοκιμασω και αυτο! Τι τρελλα μας δερνει λεω μονο..:p Ξεχνας το δικαρτο του one +3 που σε καποιους ειναι απαραιτητο. Ναι και αυτο σωστά. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Νεο update μ ήρθε 392 mb. Ελληνικό απο vodafone αγορασμενο Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Νεο update μ ήρθε 392 mb. Ελληνικό απο vodafone αγορασμενο Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξέρουμε τι διορθώνει? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts