lempoi Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Από σημερα και εγω στην παρεα με αυτό το ομορφο κινητο!! ( ηταν ο λογος που εδωσα το νοτε 4 ) ποιον browser χρησιμοποιητε?? να αφήσω τον chrome η τρεχει καποιος άλλος καλυτερα?? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κάποιες απόψεις για την κάμερα του ειδικά το βράδυ θα μας πει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κάποιες απόψεις για την κάμερα του ειδικά το βράδυ θα μας πει καποιος; Κάτι λίγα θα δεις εδώ.https://flic.kr/s/aHskxAQBQr Πάντως με Bluetooth της plantronics αντιμετωπίζω θέματα. Αποσυνδέσεις πού πολύ συχνά απενεργοποιούν το bluetooth. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Από σημερα και εγω στην παρεα με αυτό το ομορφο κινητο!! ( ηταν ο λογος που εδωσα το νοτε 4 ) ποιον browser χρησιμοποιητε?? να αφήσω τον chrome η τρεχει καποιος άλλος καλυτερα?? ευχαριστω!! Εγω τον CM browser και παει σφαιρα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως με Bluetooth της plantronics αντιμετωπίζω θέματα. Αποσυνδέσεις πού πολύ συχνά απενεργοποιούν το bluetooth. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το Talkband b2 σε μενα κανενα θεμα (αυτο μας ελειπε τωρα :lol: ) Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Κάτι λίγα θα δεις εδώ.https://flic.kr/s/aHskxAQBQr Πάντως με Bluetooth της plantronics αντιμετωπίζω θέματα. Αποσυνδέσεις πού πολύ συχνά απενεργοποιούν το bluetooth. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ Νομίζω σε χαμηλό φωτισμό υπάρχει θεματάκι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 καλημέρα OTG Δεχεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Κάτι λίγα θα δεις εδώ.https://flic.kr/s/aHskxAQBQr Πάντως με Bluetooth της plantronics αντιμετωπίζω θέματα. Αποσυνδέσεις πού πολύ συχνά απενεργοποιούν το bluetooth. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΩΧ! Ποιο plantronics? Το edge εχω και με το Ρ8 ήταν αψογο! Λες στο 9αρι να μου την φτιαξει? :worry: καλημέρα OTG Δεχεται?? Ε, ναι βρε φίλε! Στανταρ! Είναι δυνατόν? Αυτά είναι δεδομένα από το 13/14. Edited June 8, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ Νομίζω σε χαμηλό φωτισμό υπάρχει θεματάκι ? Νομίζω ναι.έχει και αρκετό κόκκο.δεν είναι άσχημο πάντως. ΩΧ! Ποιο plantronics? Το edge εχω και με το Ρ8 ήταν αψογο! Λες στο 9αρι να μου την φτιαξει? :worry: ΜΕ το m90. Επίσης δε καταλαβαίνω πού και πού γιατί χαμηλώνει τον φωτισμό,είτε σε παιχνίδι είτε στον browser. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ε, ναι βρε φίλε! Στανταρ! Είναι δυνατόν? Αυτά είναι δεδομένα από το 13/14. ευχαριστω φιλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Νομίζω ναι.έχει και αρκετό κόκκο.δεν είναι άσχημο πάντως. ΜΕ το m90. Επίσης δε καταλαβαίνω πού και πού γιατί χαμηλώνει τον φωτισμό,είτε σε παιχνίδι είτε στον browser. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα πας στο phone manager και βάλεις στο power plan το performance δεν θα σου κάνει πιο σκοτεινή την οθόνη δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να το μπλοκάρω αυτό στο smart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Νομίζω ναι.έχει και αρκετό κόκκο.δεν είναι άσχημο πάντως. ΜΕ το m90. Επίσης δε καταλαβαίνω πού και πού γιατί χαμηλώνει τον φωτισμό,είτε σε παιχνίδι είτε στον browser. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το κάνει και όταν έχετε manual την φωτεινότητα σε ένα επίπεδο ή την έχετε στο auto? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Manual Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδια εχει ραδιοφωνο fm το κινητο,οπως το p9 lite ή οχι? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Όχι δεν έχει ραδιόφωνο. Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Όχι δεν έχει ραδιόφωνο. Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Ευχαριστω πολυ Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Manual Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Το βρίσκεις ενοχλητικό δηλαδή? Το κάνει συνέχεια ή αραιά και που? Μήπως μπορείς να δεις αν το κάνει και όταν έχεις το κινητό ρυθμισμένο σε επιδόσεις? Edited June 9, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μετα από δυο μερες που το εχω και το χρησιμοποιώ εχω να πω τα καλυτερα!!! μπαταρια,εμφανιση,οθονη σε εξωτερικο χωρο και με πολύ ηλιο...είμαι πολύ ικανοποιημένος. το μονο θεματακι που εχω,δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους. είναι λιγο με την αφη!!! καμια φορα αναγκάζομαι να πατησω 2 και τρεις φορες,κατα τ αλλα είναι μια αξιοπρεπεστατη συσκευή σχεδόν σε όλα!! δεν ματανιωσα που εδωσα το note 4 για την παρτι του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μετα από δυο μερες που το εχω και το χρησιμοποιώ εχω να πω τα καλυτερα!!! μπαταρια,εμφανιση,οθονη σε εξωτερικο χωρο και με πολύ ηλιο...είμαι πολύ ικανοποιημένος. το μονο θεματακι που εχω,δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους. είναι λιγο με την αφη!!! καμια φορα αναγκάζομαι να πατησω 2 και τρεις φορες,κατα τ αλλα είναι μια αξιοπρεπεστατη συσκευή σχεδόν σε όλα!! δεν ματανιωσα που εδωσα το note 4 για την παρτι του!!! Και εγώ μάλλον τα ίδια θα κάνω. Είμαι με ένα 910C αυτή τη στιγμή και 99% πάω στο Ρ9! :grin: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μετα από δυο μερες που το εχω και το χρησιμοποιώ εχω να πω τα καλυτερα!!! μπαταρια,εμφανιση,οθονη σε εξωτερικο χωρο και με πολύ ηλιο...είμαι πολύ ικανοποιημένος. το μονο θεματακι που εχω,δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους. είναι λιγο με την αφη!!! καμια φορα αναγκάζομαι να πατησω 2 και τρεις φορες,κατα τ αλλα είναι μια αξιοπρεπεστατη συσκευή σχεδόν σε όλα!! δεν ματανιωσα που εδωσα το note 4 για την παρτι του!!! Από κάμερα εν σχεσει με το ΝΟΤΕ4 πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Από κάμερα εν σχεσει με το ΝΟΤΕ4 πως πάει? αυτό φιλε δεν εχω αποψη γιατι δεν είμαι και πολυ σχετικος. για τα δικα μου γουστα μια χαρα. δεν εχω και πολλες απαιτησεις !!! Σιγουρα θα βρεθουν παιδια που θα κανουν καλυτερη αναλυση περι καμερας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Από note 4 είναι καλύτερό σαφώς. Στις νυχτερινές θα δεις noise,ομως λογικό εν μέρη. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 ΟΚ, "ο κύβος ερρίφθη" λοιπόν! Έφυγαν και οι πρώτες παραγγελίες σε original θήκη και tempered glass για την οθόνη. Θα κάνουν κανένα μήνα να έρθουν, οπότε μια χαρά! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Από note 4 είναι καλύτερό σαφώς. Στις νυχτερινές θα δεις noise,ομως λογικό εν μέρη. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχεις άποψη για το s6 στο θέμα κάμερας , έχει αρκετή διαφορά ? Ειμαι ανάμεσα στο s6 και το P9 με ιδιαίτερη έμφαση και ενδιαφέρον στηον τομέα φωτογραφία. Τι θα έλεγες σαν επιλογή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Το νου σας με τα tempered glass επειδη δεν καλυπτουν ολη την οθονη και το κινητο μας εχει 2.5D γωνιες με αποτελεσμα στις ακρες να μην καθονται σωστα δημιουργωντας τα γνωστα κενα αερος περιμετρικα.Ηδη εχω πεταξει 2 νομιζοντας οτι δεν τα τοποθετησα σωστα εγω :wacko: Τωρα παρηγγειλα αυτο ... https://www.amazon.de/Anshow-Displayschutz-Printing-Tempered-Protector/dp/B01G000YAY/ref=sr_1_200?ie=UTF8&qid=1465493902&sr=8-200&keywords=tempered+glass+p9 και βλεπουμε. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Το νου σας με τα tempered glass επειδη δεν καλυπτουν ολη την οθονη και το κινητο μας εχει 2.5D γωνιες με αποτελεσμα στις ακρες να μην καθονται σωστα δημιουργωντας τα γνωστα κενα αερος περιμετρικα.Ηδη εχω πεταξει 2 νομιζοντας οτι δεν τα τοποθετησα σωστα εγω :wacko: Τωρα παρηγγειλα αυτο ... https://www.amazon.de/Anshow-Displayschutz-Printing-Tempered-Protector/dp/B01G000YAY/ref=sr_1_200?ie=UTF8&qid=1465493902&sr=8-200&keywords=tempered+glass+p9 και βλεπουμε. Eγω εχω αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/351740087633 Ναι μεν δεν καλυπτει ολο το μπροστα μερος του τηλεφωνου, αλλα στα ακρα φτανει μεχρι τα εσωτερικα μπεζελ οποτε δεν εχω θεμα. Ουτε κενο αερος ουτε τιποτα. Βεβαια αυτο δεν ειναι τζαμι τζαμι, ειναι λιγο πιο λεπτο και ευλυγιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts