fanatikos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Σε c432 εχει την 166 όμως. Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 κατι μου ειπαν οτι υπαρχει λογισμικο που κανει το μονοκαρτο σε δικαρτο αμα ειναο unbrandead .αληθευει η μουφα/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δεν ισχύει αυτό. Τα δικαρτα έχουν διαφορετικό hw μέσα. Sent from my Note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Δεν ισχύει αυτό. Τα δικαρτα έχουν διαφορετικό hw μέσα. Sent from my Note 7 Oκ ευχαριστώ Edited August 27, 2016 by Johny-B Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Σε c432 εχει την 166 όμως. Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει και την Β167 Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Προσπαθησα να βαλω την rom L09C432B166 που ειναι για europe αλλα δεν αλλαζει και μου εμφανιζει C900B170 πως γινεται αυτο; Ενω πριν ειχα C900B136 stock εγω την περασα. Αλλαζει μονο το B136 σε B170 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) :confused: Πως είναι δυνατόν να βάζεις την Β166 και να σου βγαίνει Β170? Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Η ρομ που χρησιμοποίησες ήταν ful ή update? Δοκίμασε αν θέλεις αυτήν που δίνω εγώ λίγα ποστ πιο πάνω. Απ' ότι λένε είναι full rom για debranding. Edited August 29, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Οχι απο τους xda ειναι κατεβασμενο δοκιμασα και αλλες το ιδιο γινεται εσυ ποια σελθδα εννοεις την strato εκει εχει μονο μια ποια ειναι αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Οχι απο τους xda ειναι κατεβασμενο δοκιμασα και αλλες το ιδιο γινεται εσυ ποια σελθδα εννοεις την strato εκει εχει μονο μια ποια ειναι αυτη; :confused: Δοκίμασε αν θέλεις αυτήν που δίνω εγώ λίγα ποστ πιο πάνω. Απ' ότι λένε είναι full rom για debranding. Έχει βγει update δηλαδή? Εγώ βρήκα εδώ https://www.hidrive.strato.com/lnk/cJljFkPc την c432b167 full rom για debranding. Ειναι γύρω στο 1.5 G. Έχω γράψει την version. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει, βέβαια. Λέει πάντως ότι είναι η full rom και κάνει για debranding του Ρ9. EDIT: Δες και εδώ για το τι είναι το C900Bxxx https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://www.huaweiblog.de/software/firmware/huawei-p9-plus-debrand-anleitung/&prev=search Edited August 29, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Εβαλα αυτη που μου ειπες αλλα οαλι το C900 δεν φευγει... Τωρα εγινε C900B167 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μα δεν έγραψα πουθενά ότι θα γίνει C432. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βγει κάποια διαδικασία για CLEAN debranding ώστε να σου γυρίσει σε C432. Προς στιγμήν δεν υπάρχει κάτι. Διάβασε και το λινκ στο EDIT που έκανα. Εξηγεί τι είναι η C900 έκδοση. Εγώ παραξενευόμουν με αυτό που είχες γράψει ότι είχες βάλει την Β166 και σου έγραφε ότι είχες την Β170. :blink: Αυτό προφανώς δεν ήταν σωστό. ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Το θεμα ειναι πως οταν το πηρα δεν ειχε C900 δεν θυμαι τι ειχε vodafone ηταν εγω την εβαλα απο τους xda σαν stock. Το διαβασα. Αλλα γιατι με αλλγ rom δεν αλλαζει το C900 Edited August 29, 2016 by KALTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Το θεμα ειναι πως οταν το πηρα δεν ειχε C900 δεν θυμαι τι ειχε vodafone ηταν εγω την εβαλα απο τους xda σαν stock. Το διαβασα. Αλλα γιατι με αλλγ rom δεν αλλαζει το C900 Αν είχε Βόντα δες εδώ τι θα είχε: http://huaweip9.it/info/versioni-firmware/huawei-p9/ Γιατί προφανώς δεν είναι clean debranding. Κάποια στιγμή θα βγει κάποια τέτοια διαδικασία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Βρηκα αυτο http://forum.xda-developers.com/p9/how-to/how-to-change-cust-c900-c432-t3392824 αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται μπορει να βοηθησει καποιος που ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Θέλει να ξεκλειδώσεις τον boot, να περάσεις twrp και από εκεί μέσα να κάνεις το debrand. Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι άλλο ευκολότερο αργότερα αλλά αυτό έχει αρκετό βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας. συν του ότι ξεκλειδώνεις τον boot που σε σχέση με την Arvato είναι παράγοντας καταστροφής! :lol: Η C150B170 λέει στο change log ότι το μόνο που δίνει είναι το voLTE. Συν του ότι δεν υπάρχουν οι ενδιάμεσες εκδόσεις που έχει η C432 (ας πούμε). Δεν είναι λίγο παράξενο αυτό? Στα settings της κάμερας πως μπαίνουμε βρε παιδιά!! Ήμαρτον!! Δεν βρίσκω τρόπο!!! Edited August 30, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εβγαλα ακρη τελικα ξεκλειδωσα τον bootloader και μου το που εβαλα την C432B136 κλειδωσε παλι πηρα και αναβαθμιση την B170 ολα καλα (λογικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Αφού το έκανες, γιατί δεν βάζεις έναν οδηγό για τους υπόλοιπους που θα θελήσουν να το κάνουν? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εβγαλα ακρη τελικα ξεκλειδωσα τον bootloader και μου το που εβαλα την C432B136 κλειδωσε παλι πηρα και αναβαθμιση την B170 ολα καλα (λογικά) Ναι ρε φιλαράκι βάλε έναν οδηγό για αρχάριους αν γίνεται που θέλουν να βγάλουν το Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Λοιπον αναλυτικο οδηγο στα ελληνικα δεν μπορω να βαλω γιατι πεδευτηκα πολύ και με την βοηθεια ενός φιλου που ηξερε να ξεκλειδωνει bootloader και δεν πολύ καταλαβα, για να μην μπερδεψω καποιον. τα βηματα που εκανα είναι: 1 ξεκλειδωσα τον bootloader από εδώ http://www.gizdev.com/unlock-bootloader-huawei-p9/ και εδώ http://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/guide-unlock-bootloader-twrp-root-t3405701 το δευτερο είναι για lite αλλα είναι ιδιος ο τροπος. 2 Πρεπει να φλασαρουμε το αρχειο •oeminfo-huawei-p9-eval09-c432.zip που ο οδηγος είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/p9/development/c432-oeminfo-flash-twrp-t3384903 . Και τελος να βαλουμε την stock rom από εδώ http://forum.xda-developers.com/p9/development/stock-rom-dload-file-p9-eva-l09-b136-t3382818 . να υπενθυμισω πως ο bootloader ξανακλειδωνει αυτόματα μολις βαλουμε την C432. Λοιπον αυτά εκανα και από Vodafone εχω το P9 με ROM Ευρωπαικη. Όπως σας ειπα πεδευτηκα λιγο γι΄αυτο θελει προσοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Έδωσες δηλαδή ΙΜΕΙ και Part number στο site της huawei για unlock? Νομίζω όμως, ότι έτσι ναι μεν ξεκλειδώνεις αλλά εγγύηση γιόκ!! :worry: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ναι αλλιως δεν μπορεις να πάρεις τον κωδικο.τωρα με την εγγυηση τι να πω δεν ξερω. Σε αλλο αρθρο που εγραψα ειχα αναφερει πως ειχα βαλει λαθος rom στο mate s και κόλλησε για τα καλα, το εστειλα arvanto μου αλλαξαν πλακετα και ολα καλα με εγγυηση παρακαλω. Και τους ειχα αναφερει πως το πειραξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μάλιστα. Τες πα. Όπως και να είναι ας αναφερθεί όμως, ότι δίνοντας αυτά τα στοιχεία στο site της Huawei για να ξεκλειδώσει κάποιος τον bootloader υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βρεθεί εκτός εγγύησης. Προσοχή λοιπόν! Από εκεί και μετά βέβαια, ο καθένας (μεγάλα παιδιά είμαστε) κάνει ότι θέλει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ετσι ακριβως... Εγω το ρισκαρα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω τις αναβαθμισεις της vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Αυτό έχω πάρει και εγώ και από εβδομάδα που θα έχω και το κινητό θα το περάσω. Πάντως έως τώρα, προϊόν της nilkin δεν με έχει απογοητεύσει. Και στο P8 μου δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το γυαλί. Και σε φίλο που το πρότεινα, ενώ είχε δοκιμάσει διάφορα χωρίς καλό αποτέλεσμα, από τότε που το πέρασε απλά δεν ξανασχολιθηκε. Πιστεύω ότι και στο Ρ9 δεν θα έχουμε πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά, σε σχέση με αυτό .... (Nilkin tempered glass). Ναι! Είναι το πρώτο Nilkin που με απογοήτευσε! (Για όλα υπάρχει μια αρχή τελικά!) Το γνωστό πρόβλημα. Γύρω-γύρω 1-1.5mm δεν κολλάει λόγω 2.5D της οθόνης του Ρ9. Περιττό να πω ότι έφυγε κατευθείαν και μπήκε η μεμβράνη που υπάρχει και συνοδεύει το Ρ9. Αυτή εφάρμοσε άψογα αλλά .... τι να το κάνεις? Την αίσθηση του γυαλιού δεν την έχει!! :( Μάλιστα. Τες πα. Όπως και να είναι ας αναφερθεί όμως, ότι δίνοντας αυτά τα στοιχεία στο site της Huawei για να ξεκλειδώσει κάποιος τον bootloader υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βρεθεί εκτός εγγύησης. Προσοχή λοιπόν! Από εκεί και μετά βέβαια, ο καθένας (μεγάλα παιδιά είμαστε) κάνει ότι θέλει. Ετσι ακριβως... Εγω το ρισκαρα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω τις αναβαθμισεις της vodafone Ψάχνοντας βέβαια, βρήκα και αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=dc.huaweibootloadercodes Επί πληρωμή βέβαια αλλά δεν έχει να κάνει με την ίδια την Hua. Σύμφωνα με τους server τους, υποστιρίζουν το bootloader unlocking του Ρ9. Edited August 31, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ναι εναι απο την σελιδα DC Unlocker που ξεκλειδωνει το bootloader η εφαρμογη τι ακριβως κανει; Λες να τον ξεκλειδωνει; ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την κατεβασα λογικα ξεκλειδωνει αλλα λεει πως χρεωνει 0.99 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts