Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εχει το ιδιο πληκτρολόγιο με το Ρ8 σερνεις το δαχτυλο απο το πληκτρο swype (αριστερα) στο πληκτρο space.

Σωστός . Έτσι όπως είπες γίνεται.... :)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας και απο μενα σημερα ηρθε στα χερια μου το huawei p9 32 gb ειναι οντως ελαφρυ και γρηγορο αλλα παρατηρησα κατι που ειναι ανεξηγητο και θα ηθελα τα φωτα σας.Εχω δικτυο cosmote καρτοκινητο και ενω απενεργοποιησα τα δεδομενα και το 4g ακομα και την υπηρεσια που αν βρισκει καλυτερο wi- fi πανω στην οθονη στο σημα του wi fi διπλα εχει ακριβωσ το εικονιδιο 3G και επαναλαμβανω τα εχω ολα κλειστα ξερει κανεις τιποτα παρακαλω πολυ???

Καλησπέρα, όσο κι αν προσπάθησα δεν τα έχω καταφέρει. Το προσπάθησα και με τους δύο τρόπους που περιγραφονται στο manual, αλλά τζίφος!!! Όλες οι επαφές είναι στο τηλέφωνο. Στον κατάλογο των επαφών οι φωτογραφίες φαίνονται, αλλά όταν η επαφή με καλεί δεν φαίνεται τίποτε. Υπάρχει κάποιο τρικ;;; είναι κάτι που δεν κάνω σωστά;;; σας ευχαριστώ!! :happy::happy::happy:

Μηπως στο μενου ρυθμισεις δικτυα wifi εχεις ενεργο το εξυπνο wifi που χρησιμοποιει και δεδομενα και wifi?

οχι φιλεμ ου αυτο λεω και πιο πανω οτι το εχω απενεργοποιημενο :(

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μηπως στο μενου ρυθμισεις δικτυα wifi εχεις ενεργο το εξυπνο wifi που χρησιμοποιει και δεδομενα και wifi?

οχι φιλε μου αυτο λεω και πιο πανω οτι το εχω απενεργοποιημενο :(

Καλημερα παιδια...

Εχουν αφαιρέσει το RAW mode απ την καμερα ?,ειμαι στην B166 .

giphy.gif

Καλημερα παιδια...

Εχουν αφαιρέσει το RAW mode απ την καμερα ?,ειμαι στην B166 .

Καλημέρα.

Υπάρχει η επιλογή στις pro ρυθμίσεις.

Για όποιον την έχει περάσει...Με τη nougat είναι εντύπωση μου ή η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί;

Βέβαια τη πέρασα πάνω απο την Β166 και δεν έκανα clean install.

Edit: καλό είναι να μη περάσετε τη beta nougat γιατί δεν είναι εύκολο να επιστρέψετε στη προηγούμενη.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

να ρωτησω ρε παιδια απο που μπορουμε να αγορασουμε το dual sim το ευρωπαικο ? κάποιο έμπιστο καταστημα ?

Τι ευρωπαϊκό.

Η αντιπροσωπεία δεν το καλύπτει το dual.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τι ευρωπαϊκό.

Η αντιπροσωπεία δεν το καλύπτει το dual.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα τηλέφωνο την Huawei και με ενημέρωσαν πώς το καλύπτει αρκεί να είναι το EVA-L19 μοντέλο και να υπάρχει απόδειξη αγοράς από εδώ.

Εάν δεν έχουμε απόδειξη - εγγύηση το service της Arvato μας εξυπηρετεί αλλά με κανονική χρέωση.

Poco F6 Pro 256GB

Έχει αλλαγές στην κάμερα?

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Έχει αλλαγές στην κάμερα?

Αυτό που προσεξα με την μία, είναι πως πάνω πάνω, έχει μία επιλογή, το στυλ της φωτογραφίας να είναι default, smooth και vivid. To vivid είναι σαν να είναι τραβηγμένη ή φωτογραφία από ένα galaxy. Κάνει πιο έντονα τα χρώματα. Δεν ξέρω πως φαίνεται στο PC, μιας και δεν έχει τύχει να περάσω καμιά, αλλά στο τηλέφωνο φαίνονται εκπληκτικές.

Άλλες επιλογές δεν έχω δει, μιας και σπάνια ψάχνω τις ρυθμίσεις της κάμερας. Και αυτό το είδα επειδή ήταν σε σημείο που φαινόταν :p

Καλημέρα παιδιά κάτοχος του κινητού ΑΠΟ εχτες το βράδυ οι πρώτες εντυπώσεις είναι καταπληκτικές αλλά θα επανέλθω αργότερα μια ερώτηση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω ρυθμίσει την ένταση του ήχου περίπου στην μέση όμως όταν με καλούν είναι πάντα τέρμα Η ένταση κ με κουφενει το Έχει αντιμετωπίσει κανένας το πρόβλημα αυτό

Πολύ όμορφη!

Έτσι όμως χάνει πολύ σε ανάλυση. Ανέβασε την σε κανένα flickr και βάλε link.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πολύ όμορφη!

Έτσι όμως χάνει πολύ σε ανάλυση. Ανέβασε την σε κανένα flickr και βάλε link.

Ευχαριστω πολυ :) Λευκαδα τραβηγμενη.

Απο flickr την εβαλα. Για δες εδω.

IMG_20160730_194412

Καλημέρα παιδιά κάτοχος του κινητού ΑΠΟ εχτες το βράδυ οι πρώτες εντυπώσεις είναι καταπληκτικές αλλά θα επανέλθω αργότερα μια ερώτηση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω ρυθμίσει την ένταση του ήχου περίπου στην μέση όμως όταν με καλούν είναι πάντα τέρμα Η ένταση κ με κουφενει το Έχει αντιμετωπίσει κανένας το πρόβλημα αυτό

Ρε παιδίαμήπως το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το θέμα είναι πρόβλημα όχι σε όλες τις κλήσεις σε κάποιες ο ήχος είναι τέρμα ενώ τον έχω ρυθμίσει χαμηλά κ με τρελαίνει ας βοηθήσει κάποιος αν μπορει

Ρε παιδίαμήπως το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το θέμα είναι πρόβλημα όχι σε όλες τις κλήσεις σε κάποιες ο ήχος είναι τέρμα ενώ τον έχω ρυθμίσει χαμηλά κ με τρελαίνει ας βοηθήσει κάποιος αν μπορει

Φίλε μου πρέπει να είναι θέμα της Rom. Ποια έχεις τωραα

Poco F6 Pro 256GB

Αυτό που προσεξα με την μία, είναι πως πάνω πάνω, έχει μία επιλογή, το στυλ της φωτογραφίας να είναι default, smooth και vivid. To vivid είναι σαν να είναι τραβηγμένη ή φωτογραφία από ένα galaxy. Κάνει πιο έντονα τα χρώματα. Δεν ξέρω πως φαίνεται στο PC, μιας και δεν έχει τύχει να περάσω καμιά, αλλά στο τηλέφωνο φαίνονται εκπληκτικές.

Άλλες επιλογές δεν έχω δει, μιας και σπάνια ψάχνω τις ρυθμίσεις της κάμερας. Και αυτό το είδα επειδή ήταν σε σημείο που φαινόταν :p

εγω παντως δεν μπορω να το βρω αυτο το ..vivid!!!:wacko:

εγω παντως δεν μπορω να το βρω αυτο το ..vivid!!!:wacko:

στο πάνω μενού στη φωτογραφική, το κεντρικό εικονίδιο που έχει τις επιλογές τυπικό, έντονα χρώματα, απαλά χρώματα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Φίλε μου πρέπει να είναι θέμα της Rom. Ποια έχεις τωραα

B127 τελειώνει η έκδοση δεν το Έχει κανένας άλλος δηλαδή;

• The title was changed to Huawei P9