gpou Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αν εχει το ιδιο πληκτρολόγιο με το Ρ8 σερνεις το δαχτυλο απο το πληκτρο swype (αριστερα) στο πληκτρο space. Σωστός . Έτσι όπως είπες γίνεται.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoumak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 γεια σας και απο μενα σημερα ηρθε στα χερια μου το huawei p9 32 gb ειναι οντως ελαφρυ και γρηγορο αλλα παρατηρησα κατι που ειναι ανεξηγητο και θα ηθελα τα φωτα σας.Εχω δικτυο cosmote καρτοκινητο και ενω απενεργοποιησα τα δεδομενα και το 4g ακομα και την υπηρεσια που αν βρισκει καλυτερο wi- fi πανω στην οθονη στο σημα του wi fi διπλα εχει ακριβωσ το εικονιδιο 3G και επαναλαμβανω τα εχω ολα κλειστα ξερει κανεις τιποτα παρακαλω πολυ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicket Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα, όσο κι αν προσπάθησα δεν τα έχω καταφέρει. Το προσπάθησα και με τους δύο τρόπους που περιγραφονται στο manual, αλλά τζίφος!!! Όλες οι επαφές είναι στο τηλέφωνο. Στον κατάλογο των επαφών οι φωτογραφίες φαίνονται, αλλά όταν η επαφή με καλεί δεν φαίνεται τίποτε. Υπάρχει κάποιο τρικ;;; είναι κάτι που δεν κάνω σωστά;;; σας ευχαριστώ!! :happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoumak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μηπως στο μενου ρυθμισεις δικτυα wifi εχεις ενεργο το εξυπνο wifi που χρησιμοποιει και δεδομενα και wifi? οχι φιλεμ ου αυτο λεω και πιο πανω οτι το εχω απενεργοποιημενο :( ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως στο μενου ρυθμισεις δικτυα wifi εχεις ενεργο το εξυπνο wifi που χρησιμοποιει και δεδομενα και wifi? οχι φιλε μου αυτο λεω και πιο πανω οτι το εχω απενεργοποιημενο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται... Take a look at @xdadevelopers's Tweet: Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Τι κακή γραμματοσειρά ήταν αυτή στο Nougat για το P9; Πονέσανε τα μάτια μου. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημερα παιδια... Εχουν αφαιρέσει το RAW mode απ την καμερα ?,ειμαι στην B166 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Καλημερα παιδια... Εχουν αφαιρέσει το RAW mode απ την καμερα ?,ειμαι στην B166 . Καλημέρα. Υπάρχει η επιλογή στις pro ρυθμίσεις. Για όποιον την έχει περάσει...Με τη nougat είναι εντύπωση μου ή η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί; Βέβαια τη πέρασα πάνω απο την Β166 και δεν έκανα clean install. Edit: καλό είναι να μη περάσετε τη beta nougat γιατί δεν είναι εύκολο να επιστρέψετε στη προηγούμενη. Edited July 28, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 να ρωτησω ρε παιδια απο που μπορουμε να αγορασουμε το dual sim το ευρωπαικο ? κάποιο έμπιστο καταστημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδια εχω μπερδευτεί, το κινητό έχει ραδιο? καποια site λενε ναι, κάποια οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 να ρωτησω ρε παιδια απο που μπορουμε να αγορασουμε το dual sim το ευρωπαικο ? κάποιο έμπιστο καταστημα ? Τι ευρωπαϊκό. Η αντιπροσωπεία δεν το καλύπτει το dual. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Τι ευρωπαϊκό. Η αντιπροσωπεία δεν το καλύπτει το dual. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήρα τηλέφωνο την Huawei και με ενημέρωσαν πώς το καλύπτει αρκεί να είναι το EVA-L19 μοντέλο και να υπάρχει απόδειξη αγοράς από εδώ. Εάν δεν έχουμε απόδειξη - εγγύηση το service της Arvato μας εξυπηρετεί αλλά με κανονική χρέωση. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Πολύ ωραία επιλογή με την νέα αναβάθμιση, που τραβάει φωτογραφίες πιο vivid. Σαν να έχω το s6 πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Έχει αλλαγές στην κάμερα? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Έχει αλλαγές στην κάμερα? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Αυτό που προσεξα με την μία, είναι πως πάνω πάνω, έχει μία επιλογή, το στυλ της φωτογραφίας να είναι default, smooth και vivid. To vivid είναι σαν να είναι τραβηγμένη ή φωτογραφία από ένα galaxy. Κάνει πιο έντονα τα χρώματα. Δεν ξέρω πως φαίνεται στο PC, μιας και δεν έχει τύχει να περάσω καμιά, αλλά στο τηλέφωνο φαίνονται εκπληκτικές. Άλλες επιλογές δεν έχω δει, μιας και σπάνια ψάχνω τις ρυθμίσεις της κάμερας. Και αυτό το είδα επειδή ήταν σε σημείο που φαινόταν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλημέρα παιδιά κάτοχος του κινητού ΑΠΟ εχτες το βράδυ οι πρώτες εντυπώσεις είναι καταπληκτικές αλλά θα επανέλθω αργότερα μια ερώτηση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω ρυθμίσει την ένταση του ήχου περίπου στην μέση όμως όταν με καλούν είναι πάντα τέρμα Η ένταση κ με κουφενει το Έχει αντιμετωπίσει κανένας το πρόβλημα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Not bad. Χωρις ιχνος editing απο μεριας μου. Απλως το εβαλα στο vivid colors. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Πολύ όμορφη! Έτσι όμως χάνει πολύ σε ανάλυση. Ανέβασε την σε κανένα flickr και βάλε link. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Πολύ όμορφη! Έτσι όμως χάνει πολύ σε ανάλυση. Ανέβασε την σε κανένα flickr και βάλε link. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Ευχαριστω πολυ :) Λευκαδα τραβηγμενη. Απο flickr την εβαλα. Για δες εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα παιδιά κάτοχος του κινητού ΑΠΟ εχτες το βράδυ οι πρώτες εντυπώσεις είναι καταπληκτικές αλλά θα επανέλθω αργότερα μια ερώτηση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω ρυθμίσει την ένταση του ήχου περίπου στην μέση όμως όταν με καλούν είναι πάντα τέρμα Η ένταση κ με κουφενει το Έχει αντιμετωπίσει κανένας το πρόβλημα αυτό Ρε παιδίαμήπως το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το θέμα είναι πρόβλημα όχι σε όλες τις κλήσεις σε κάποιες ο ήχος είναι τέρμα ενώ τον έχω ρυθμίσει χαμηλά κ με τρελαίνει ας βοηθήσει κάποιος αν μπορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ρε παιδίαμήπως το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το θέμα είναι πρόβλημα όχι σε όλες τις κλήσεις σε κάποιες ο ήχος είναι τέρμα ενώ τον έχω ρυθμίσει χαμηλά κ με τρελαίνει ας βοηθήσει κάποιος αν μπορει Φίλε μου πρέπει να είναι θέμα της Rom. Ποια έχεις τωραα Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Αυτό που προσεξα με την μία, είναι πως πάνω πάνω, έχει μία επιλογή, το στυλ της φωτογραφίας να είναι default, smooth και vivid. To vivid είναι σαν να είναι τραβηγμένη ή φωτογραφία από ένα galaxy. Κάνει πιο έντονα τα χρώματα. Δεν ξέρω πως φαίνεται στο PC, μιας και δεν έχει τύχει να περάσω καμιά, αλλά στο τηλέφωνο φαίνονται εκπληκτικές. Άλλες επιλογές δεν έχω δει, μιας και σπάνια ψάχνω τις ρυθμίσεις της κάμερας. Και αυτό το είδα επειδή ήταν σε σημείο που φαινόταν :p εγω παντως δεν μπορω να το βρω αυτο το ..vivid!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 εγω παντως δεν μπορω να το βρω αυτο το ..vivid!!!:wacko: στο πάνω μενού στη φωτογραφική, το κεντρικό εικονίδιο που έχει τις επιλογές τυπικό, έντονα χρώματα, απαλά χρώματα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Φίλε μου πρέπει να είναι θέμα της Rom. Ποια έχεις τωραα B127 τελειώνει η έκδοση δεν το Έχει κανένας άλλος δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 B127 τελειώνει η έκδοση δεν το Έχει κανένας άλλος δηλαδή; Η καινούργια είναι Β166, για το L09. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts