agriniopk Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Γιατί δεν έρχεται και η κεραμική έκδοση με τα 64 Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Διορθώθηκε η αυτόματη φωτεινότητα και η εξοικονόμηση ενέργειας επίσης ... :D με την τελευταια αναβαθση μηπως μπορούμε να κρυβουμε και την μπαρα του μενου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 449€ για λίγες μέρες σε μεγάλο κατάστημα της Θεσσαλονίκης (Ελληνική εγγύηση) Ποιό? Μυστικό είναι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να ενεργοποιήσω στο κινητό το login με δακτυλικό αποτύπωμα στο app της Winbank? Δε βρίσκω τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 δοκιμασα καποια themes και μου αλλαξαν το system font μ ενα απαισιο font! Εβαλα ξανα το default theme και αλλα πολλα, αλλα το font δεν αλλαζει... ξερει κανεις πως γινεται να επανερθει στο αρχικο ή καποιο αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 καλημερα σε ολους!! πως απενεργοποιω την γρηγορη φορτιση?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) καλημερα σε ολους!! πως απενεργοποιω την γρηγορη φορτιση?? ευχαριστω Μην σκας! Φόρτιζε με μικρότερο φορτιστή. Οι παλαιότεροι ήταν 1Α max, οπότε μια χαρά. Πάρε και ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7558268/Soultronic-micro-USB-male-Type-C-micro-USB-female-89593.html και ξεμπέρδεψες. Βάζεις ότι φορτιστή θέλεις. Edited July 18, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δε λέει να πέσει η τιμή του, το παρακολουθώ τόσο καιρό και είναι στα 446 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δε λέει να πέσει η τιμή του, το παρακολουθώ τόσο καιρό και είναι στα 446 ;) κάτω από τα 440 θα αργήσει να πέσει Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 κάτω από τα 440 θα αργήσει να πέσει Κρίμα, έλεγα τώρα που έδινε η Vodafone έστω και αυτά τα λίγα τεμάχια που είχε στα 449 και τα σκρουτζομαγαζα παίζουν πάντα πιο κάτω, θα έπεφτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 (edited) Μην σκας! Φόρτιζε με μικρότερο φορτιστή. Οι παλαιότεροι ήταν 1Α max, οπότε μια χαρά. Πάρε και ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7558268/Soultronic-micro-USB-male-Type-C-micro-USB-female-89593.html και ξεμπέρδεψες. Βάζεις ότι φορτιστή θέλεις. Huawei είναι ιδιοτροπα ότι αφορά φορτιστές, αν δεν είναι πιστοπιιμενος για huawei όσα a και να δίνει συσκευή μπαίνει σε safe mode και τραβάει 0.5 max Αυτό έχει και δεύτερο μειονέκτημα, όλα τα powerbank σχεδόν το φορτιζουβ σαν χελώνα Edited July 19, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Χε, χε! Και έτσι να είναι εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Είμαι του overnight charging! Θα δείξει όμως. Τώρα φορτίζω με έναν Huawei 1A και ένα καλό καλώδιο golf. Πήρα και έναν καλό converter Micro USB 》USB C και θα δω πως θα πάει στο 9αρι. Και εγώ δεν γουστάρω τα fast charging. Κάνεις σεχ με την μπαταρία. Δεν λέει! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Huawei είναι ιδιοτροπα ότι αφορά φορτιστές, αν δεν είναι πιστοπιιμενος για huawei όσα a και να δίνει συσκευή μπαίνει σε safe mode και τραβάει 0.5 max Αυτό έχει και δεύτερο μειονέκτημα, όλα τα powerbank σχεδόν το φορτιζουβ σαν χελώνα Κάνεις λάθος. Έχω και το Ρ8 και το Ρ9 και τα φορτίζω από power bank στα 2.1 Α και δεν έχω πρόβλημα χρόνου φόρτισης. Ενδεικτικά αναφέρω για το Ρ8 στο 50% της μπαταρίας μέσα σε μία ώρα έχω πιάσει το 90%. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κάνεις λάθος. Έχω και το Ρ8 και το Ρ9 και τα φορτίζω από power bank στα 2.1 Α και δεν έχω πρόβλημα χρόνου φόρτισης. Ενδεικτικά αναφέρω για το Ρ8 στο 50% της μπαταρίας μέσα σε μία ώρα έχω πιάσει το 90%. Καποια συμβατά είμαι Εγώ που δοκίμασα ένα guardian και ένα xiaomi ούτε στο p8 ούτε στο p8 ούτε στο mate 8 πάνω από 500 mha δεν και πήρα μαμά power bank της Hua δίνει και στα 3 1.2 a Με τα άλλα που προανέφερα 4 ώρες περίπου φορτιζε (από 20%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καθηστε τώρα! Το Ρ8 έχει fast charging? Πως τραβούσε 2.1Α? Το max που το έχω δει να τραβάει είναι 1.1 - 1.2Α με 2Αμπερο φορτιστή και πολύ ποιοτικό καλώδιο. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καθηστε τώρα! Το Ρ8 έχει fast charging? Πως τραβούσε 2.1Α? Το max που το έχω δει να τραβάει είναι 1.1 - 1.2Α με 2Αμπερο φορτιστή και πολύ ποιοτικό καλώδιο. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Sorry από απροσεξια έγραψα, 1.2 ήθελα να πω απλά ελάχιστους φορτιστές υποστηρίζει, τους περισσότερους τους ρίχνει στα 0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καθηστε τώρα! Το Ρ8 έχει fast charging? Πως τραβούσε 2.1Α? Το max που το έχω δει να τραβάει είναι 1.1 - 1.2Α με 2Αμπερο φορτιστή και πολύ ποιοτικό καλώδιο. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Από το πρωί στις 7:00 με φόρτιση στο 100% έως τις 14:00 με 45-50% (πολλές κλήσεις εισερχόμενες και εξερχόμενες περίπου 2 ώρες). Στις 14:00 το φορτίζω με power bank για μια ώρα (φεύγω από το γραφείο) φτάνει στο 90%. Το κάνω κάθε μέρα σχεδόν. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα για το EVA-L19 στο xda αυτούσιες τις παρακάτω Rom ..http://forum.xda-developers.com/p9/development/rom-stock-rom-eva-l19c636b168-t3419586 Edited July 20, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλημέρα σε ολους... Πέρασα στο L09 μου την B136, ολα καλα με ενα ομως πρόβλημα οταν ανοίγω το theme store τα μονα θεματα που βλέπω ειναι τα pre installed θέματα ,δεν υπάρχουν δηλαδή στο theme store τα υπόλοιπα θέματα, ουσιαστικά δεν υπάρχει μαγαζί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλημέρα σε ολους... Πέρασα στο L09 μου την B136, ολα καλα με ενα ομως πρόβλημα οταν ανοίγω το theme store τα μονα θεματα που βλέπω ειναι τα pre installed θέματα ,δεν υπάρχουν δηλαδή στο theme store τα υπόλοιπα θέματα, ουσιαστικά δεν υπάρχει μαγαζί . Κάποια φάση φορτώνουν (αν δεν κάνω λάθος το ίδιο κάνει σε όλα τα hua, σε μένα θυμάμαι μετά από 3 μέρες που το ξανά άνοιξα πήρε μπρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Κάποια φάση φορτώνουν (αν δεν κάνω λάθος το ίδιο κάνει σε όλα τα hua, σε μένα θυμάμαι μετά από 3 μέρες που το ξανά άνοιξα πήρε μπρος) Ξέχασα να αναφέρω ότι το κινητό μου ήταν Vodafone branded C02 και πέρασα την EU international C900....για L09 και τα 2 φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ξέχασα να αναφέρω ότι το κινητό μου ήταν Vodafone branded C02 και πέρασα την EU international C900....για L09 και τα 2 φυσικά. Ωχ πως έκανες debrand? Γιατί clean debrand δεν είχα βρει (cust έλειπε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Πέρασα άλλη official rom με άλλο cust. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Πέρασα άλλη official rom με άλλο cust. Cust το πέρασες ξεχωριστά? Δλδ πρώτα ων rom (συνήθως βγάζει αποτυχία αν και την περνάει (απλα χάος μέσα) μετά cust μετά factory reset μετά πάλι rom Καλού κακού δώσε link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 http://forum.xda-developers.com/p9/development/stock-rom-dload-file-p9-eva-l09-b136-t3382818 Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts