Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι μεταξύ αυτού και του s6 με 200€ σχεδόν λιγότερο Σε τι νομίζετε ότι υπερτερεί το P9 για να μην επιλέξω το s6?

Προβληματζομαι πολύ γιατί πρέπει να αποφασίσω αυτή τη βδομάδα, είχα ψηθεί για το P9 λόγω κάμερας αλλά αυτά που διαβάζω και ειδικά για τις νυχτερινές υστερεί από το s6

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Thanks Ντέμη. Πολύ ωραία!

Προσωπικά εμπιστεύομαι την κρίση σου, οπότε απλά ενίσχυσες ακόμη περισσότερο την θετική μου άποψη και απόφαση.

Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγώ απλά περιμένω να βγει κάνα update για την camera μπας και.... όλα τα άλλα είναι απλά αν όχι άψογα σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα .. και ναι το ελάχιστο blue tint υπήρχε αλλα το λύνεις με ενα κλικ

ετσι μας μένει camera και με καίει και πολύ γιατί της περισσότερες φοτο της τραβάω προς απόγευμα

Είμαι μεταξύ αυτού και του s6 με 200€ σχεδόν λιγότερο Σε τι νομίζετε ότι υπερτερεί το P9 για να μην επιλέξω το s6?

Προβληματζομαι πολύ γιατί πρέπει να αποφασίσω αυτή τη βδομάδα, είχα ψηθεί για το P9 λόγω κάμερας αλλά αυτά που διαβάζω και ειδικά για τις νυχτερινές υστερεί από το s6

σε ολα εκτός απο βραδυνές λήψεις με την camera (αν και αυτό δεν είναι τελικό αλλά το αναφέρω καθώς είναι υπαρκτό το θέμα) (πρώην κάτοχος s6 edge)

Aν κατι μου λειπει απο το S6 Edge που εδωσα για να παρω το P9, ειναι η Αmoled οθονη. Οχι οτι ειναι κακη η οθονη του P9, το αντιθετο μαλιστα, αλλα εχω αδυναμια στις Αmoled. Bεβαια, τωρα που εχουμε καλοκαιρι, με το P9, βλεπεις με ηλιο, ενω με το Galaxy δυσκολευοσουν πολυ. Ακομα και η καμερα, αμα τις δεις απο pc, τις φωτογραφιες του galaxy, χανουν πολυ σε σχεση με οταν τις κοιτας απο το τηλεφωνο. Ειναι σαν να τις εχει τραβηξει αλλο τηλεφωνο.

Ακομα και η καμερα, αμα τις δεις απο pc, τις φωτογραφιες του galaxy, χανουν πολυ σε σχεση με οταν τις κοιτας απο το τηλεφωνο. Ειναι σαν να τις εχει τραβηξει αλλο τηλεφωνο.

:lol::lol::lol: όχι αυτές είναι η πραγματικές φώτο που τράβηξες αυτές που βλέπεις στο κινητό ειναι επειδι η amoled κάνει ένα είδους oversaturate overcontrast κλπ και νομίζεις οτι άλλο έβγαλες και στην πράξη άλλο έβγαλες (δεν είναι όλα τα amoled ετσι απλά η samsung επέλεξε το wow factor για να εντυπωσιάσει τον κόσμο) (μαρκετιστικο κολπο)

εγω στο pc την Dell Ultrasharp UP2516D καλιμπραρισμενη με ειδικό εργαλείο ετσι εχω profiles 1. που αποδιδει 99,8% φάσματος rgb (δλδ αυτο που βλέπεις και είναι η πραγματικότητα... το εχω για browsing/photo editing κλπ) εχω το gaming profile (με dyanamic contrast χρώματα φουτουριστικά κλπ και movie profile (παρομοιο με gaming με καποιες διαφορές)

όταν είχα το e6 edge άλλο έβλεπα στην οθονη του edge και άλλο ήταν (δλδ τι έβλεπα στην οθονη) πραγματικά άλλο..... όταν τραβούσα φοτο δεν ήξερα τι τραβάω πραγματικά

η οθονη του edge ετσι όπως την έχει καλιμπραρει η samsung είναι ΑΨΟΓΗ για ταινίες gaming (οτι καλύτερο) αλλά σε φώτο κλπ είναι οτι χειρότερο

:lol::lol::lol: όχι αυτές είναι η πραγματικές φώτο που τράβηξες αυτές που βλέπεις στο κινητό ειναι επειδι η amoled κάνει ένα είδους oversaturate overcontrast κλπ και νομίζεις οτι άλλο έβγαλες και στην πράξη άλλο έβγαλες (δεν είναι όλα τα amoled ετσι απλά η samsung επέλεξε το wow factor για να εντυπωσιάσει τον κόσμο) (μαρκετιστικο κολπο)

εγω στο pc την Dell Ultrasharp UP2516D καλιμπραρισμενη με ειδικό εργαλείο ετσι εχω profiles 1. που αποδιδει 99,8% φάσματος rgb (δλδ αυτο που βλέπεις και είναι η πραγματικότητα... το εχω για browsing/photo editing κλπ) εχω το gaming profile (με dyanamic contrast χρώματα φουτουριστικά κλπ και movie profile (παρομοιο με gaming με καποιες διαφορές)

όταν είχα το e6 edge άλλο έβλεπα στην οθονη του edge και άλλο ήταν (δλδ τι έβλεπα στην οθονη) πραγματικά άλλο..... όταν τραβούσα φοτο δεν ήξερα τι τραβάω πραγματικά

η οθονη του edge ετσι όπως την έχει καλιμπραρει η samsung είναι ΑΨΟΓΗ για ταινίες gaming (οτι καλύτερο) αλλά σε φώτο κλπ είναι οτι χειρότερο

Nαι το ειχα διαβασει αυτο το κολπο που κανει η Samsung. Mαιμουδια μεγαλη, γιατι νομιζεις οτι εχεις βγαλει φοβερη φωτογραφια, ενω στη πραγματικοτητα ειναι αδιαφορη. Ουσιαστικα ειναι σαν να κανει edit τις φωτογραφιες χωρις να το εχεις επιλεξει

Nαι το ειχα διαβασει αυτο το κολπο που κανει η Samsung. Mαιμουδια μεγαλη, γιατι νομιζεις οτι εχεις βγαλει φοβερη φωτογραφια, ενω στη πραγματικοτητα ειναι αδιαφορη. Ουσιαστικα ειναι σαν να κανει edit τις φωτογραφιες χωρις να το εχεις επιλεξει

:lol: πολύ έξυπνο πάντως γιατι περισσότερος κόσμος δεν ξέρει κιχ και νομίζει ότι άλλο αγοραζει απο οτι είναι

και επειδι έχει amoled μπορεί να εχει τέτοια profiles και χτυπάει

marketing rules

Κοίτα,σίγουρα γίνεται κάποια επεξεργασία στην φώτο κατά την λήψη,κι εννοώ στο s7 αλλά και σε προγενέστερα μοντέλα της εταιρείας.

Στην οθόνη της συσκευής δείχνει σούπερ,λιγότερο σούπερ στην οθόνη ενός υπολογιστή,εκεί υπάρχει σαφώς κάποια αλλοίωση,κάτι πού συμβαίνει ομως και με άλλες συσκευές.

Αυτό ομως δε σημαίνει ότι η κάμερα του p9 είναι καλύτερή.στις νυχτερινές χάνει κατά κράτος.πολύς κόκκος κάτι πού με το s7 έστω κι αν γίνεται επεξεργασία,δε συμβαίνει.

Δεν γνωρίζω αν με κάποιο update θα διορθωθεί το θέμα αυτό,αλλά δε νομίζω.

Επίσης το κακό με την huawei είναι το support με τις αναβαθμίσεις,αργούν.

Φυσικά το τηλέφωνο σε όλα τα υπόλοιπα δουλεύει υποδειγματικά και το εννοώ.

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορούν ν' αλλάξουν πολύ τα πράγματα ως αναφορά τις νυχτερινές λήψεις. Ισως κάποια ελαφριά βελτίωση σε κάποιο update αλλά τίποτα σοβαρό.

Όσοι εχουν βασικό κριτήριο την βραδινή φωτογραφία, νομίζω οτι πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορούν ν' αλλάξουν πολύ τα πράγματα ως αναφορά τις νυχτερινές λήψεις. Ισως κάποια ελαφριά βελτίωση σε κάποιο update αλλά τίποτα σοβαρό.

Όσοι εχουν βασικό κριτήριο την βραδινή φωτογραφία, νομίζω οτι πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

Έτσι ακριβώς το μοναδικό μεμπτό της συσκευής ειναι η ποιότητα της κάμερας αφού πέσει η ήλιος και νυχτώσει δεν ειναι η ανάλογη που θα έπρεπε.

Πολυ λίγα πράγματα μπορει να γίνουν με διάφραγμα κάμερας 2.2 σε αυτο το τομέα σε επίπεδο software.

Οπως επίσης η έλλειψη 4K video ειναι εξίσου μειονέκτημα.

Σε όλα τα αλλα ειναι υπερπλήρες και πληρέστερη/καλύτερη πρόταση απο ανταγωνιστικές συσκευες που ξεκίνησαν 150 ευρω παραπάνω αρχική τιμή και εχουν πιο πολλα θέματα η αδυναμίες.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έτσι ακριβώς το μοναδικό μεμπτό της συσκευής ειναι η ποιότητα της κάμερας αφού πέσει η ήλιος και νυχτώσει δεν ειναι η ανάλογη που θα έπρεπε.

Πολυ λίγα πράγματα μπορει να γίνουν με διάφραγμα κάμερας 2.2 σε αυτο το τομέα σε επίπεδο software.

Οπως επίσης η έλλειψη 4K video ειναι εξίσου μειονέκτημα.

Σε όλα τα αλλα ειναι υπερπλήρες και πληρέστερη/καλύτερη πρόταση απο ανταγωνιστικές συσκευες που ξεκίνησαν 150 ευρω παραπάνω αρχική τιμή και εχουν πιο πολλα θέματα η αδυναμίες.

Sent from my iPad Air 2

η έλλειψη 4k δεν το θεωρώ μειονέκτημα (ακόμη θυμάμαι που μου έκλεινε το 6 edge όταν τραβούσα video και έβραζε ) άλλα βραδυνές λήψεις είναι θέμα.. το p8 ήταν αρκετά καλό ειδικά με το τριποδακη έκανε θαύματα... στο συγκεκριμένο δεν κατάφερα και πολλά... από την άλλη την μέρα δίνει ρέστα (και λίγα λέω) ειδικά το βάθος παιδιου είναι απίστευτο... το βράδυ άστα βραστα συνάδελφε :lol:

και το περίεργο είναι οχι οτι η φώτο δεν είναι φωτεινές (το αντίθετο) αρκετά φωτεινές φωτεινές βγήκαν... αλλά οτι digital noice πάει σύννεφο για τα καλα................ (προσωπικά επειδή τραβάω αρκετές φώτο απόγευμα κλπ δεν θα προχωρούσα στην αγορά.... )

λοιπόν παίδες εχω νέα καθώς καθάρισα της micro sd βρήκα τα night photo test που είχα κάνει σε σχέση με το p8 (καθώς δεν είχα όρεξη να πάω κάπου είχα ανέβει απλά ταράτσα χαχα )

λοιπόν δυο φώτο μια απο το p8 μια απο το p9 (ίδιο σημείο με τρίποδο ίδια ώρα ίδια όλα κοινώς)

και στα δυο ίδια settings (είχα δοκιμάσει και υψηλότερο iso στο p9 από την περιέργεια .. με αποτελέσματα τραγικά)

resolution: 10mp (σε κανένα απο τα δυο δεν εχω τέρμα για προφανούς λόγους)

exposure time 2 sec

iso 200

white balance 4000k

focus: auto

p8

http://3.1m.yt/-ALtLZ8.jpg

p9

http://2.1m.yt/__mVLoE.jpg

Μεγαλη η διαφορα υπερ του P8, πολυ χαλι το P9:X

Αλλα θα ηθελα να δω με

white balance >>>auto

iso >>>100

shutter speed>>> 0.5 sec αντε βαρια 1 sec

και ανεβασμα στο Flickr παρακαλω

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Μεγαλη η διαφορα υπερ του P8, πολυ χαλι το P9:X

Αλλα θα ηθελα να δω με

white balance >>>auto

iso >>>100

shutter speed>>> 0.5 sec αντε βαρια 1 sec

και ανεβασμα στο Flickr παρακαλω

δωκιμασμενα και αυτα

με white balance auto και στα δυο απλά λιγο ποιο κίτρινο

iso 100 και στα δυο ακριβός ότι είδες απλά σκοτεινές περιοχές είναι ακομι ποιο σκοτεινές

shutter speed στο 0,5 και 1 στην συγκεκριμένη δοκιμάστηκε (στο p8 ήταν λίγο το φως και ήταν αρκετά σκοτεινά στο p9 σκοτεινά δεν ήταν σε καμία περίπτωση(μπαμ κάνει ότι τραβάει περισσότερο φως από το p8)... αλλά digital noice στο θεό και πάλι )

αν πάρω ξανά στο χέρι το p9 θα κάνω το test θα ανεβάσω και στο flickr

Εντάξει, δεν υπάρχει σύγκριση. Το Ρ8 με 2.0 διάφραγμα είναι σαφώς ανώτερο.

Πάντως, όντως και εγώ εφοσον υπαρχει το τριποδο, θα κατέβασα το iso σε 100 και ίσως και πιο κάτω και θα έπαιζα με το exposure.

Το γεγονός βέβαια αυτό ελάχιστο ρόλο θα παίζει. Πιστεύω οτι στις ίδιες ρυθμίσεις το Ρ8 θα ειναι πάντα καλύτερο του Ρ9. Απλά δεν θα έχει τέτοιο χάλι το 9αρι.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι αλλα τι Leica και μπαλαλαικα φωτογραφιες :lol: αν δεν μπορεις ουτε καν manual να παρεις μια φωτο της προκοπης?

Φανταζομαι στο auto τι θα βγαζει....:rolleyes:

Και να υπαρχουν πολλα Κινεζακια των 200 usd να τραβανε καλυτερες low light - βραδυνες!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Εντάξει, δεν υπάρχει σύγκριση. Το Ρ8 με 2.0 διάφραγμα είναι σαφώς ανώτερο.

Πάντως, όντως και εγώ εφοσον υπαρχει το τριποδο, θα κατέβασα το iso σε 100 και ίσως και πιο κάτω και θα έπαιζα με το exposure.

Το γεγονός βέβαια αυτό ελάχιστο ρόλο θα παίζει. Πιστεύω οτι στις ίδιες ρυθμίσεις το Ρ8 θα ειναι πάντα καλύτερο του Ρ9. Απλά δεν θα έχει τέτοιο χάλι το 9αρι.

καλά δεν αντιλέγω γίνεται και καλύτερα απλά έβαλα ίδιες ρυθμίσεις και στα δυο (είχα κατεβάσει και το iso στα 100 (ποιο κάτω δεν πάει) διαφορά σχεδον καμία λίγο λιγότερος θόρυβος απλά όλα ποιο σκοτεινά και αν ανέβαζα το exposure στο p9 πάλι γυρνούσε θόρυβος πίσω

αν πέσει στα χέρια μου πάλι θα κάνω και άλλες δοκιμές αλλά κάνει μπαμ οτι κάτι δεν πάει καλά ενώ τραβάει αρκετό φως θόρυβος είναι στο θεό

το αστειο ειναι οτι την ημέρα... φώτο είναι πολύ ανώτερες από το p8 (μερικές που ειχα τραβήξει διαφορά χαοτική (προς το p9) κρίμα δεν ειχα κρατήσει τπτ καθώς ήταν στην εσωτερική μνήμη αυτές

Edited by egodemis

Όπως το 'πες! Λάικα και μπαλαλάικα! Η λάικα απ' οτι βγήκε μετά δεν έκανε κα τίποτα σοβαρό στις μηχανές. Πολλοί πίστεψαν για φακούς αλλά ουτε κατα ιδέα. Κάποια mode επιμελήθηκε (τα οποία δεν ξέρω αν αφορούν νυχτερινές λήψεις) και νομίζω οτι έδωσαν και κάποιο approval στο σχεδιασμό τους. Τίποτα περισσότερο.

Εντάξει, το είπαμε και νομίζω οτι έχει γίνει αντιληπτό. Για νυχτερινές λήψεις δεν κάνει. Είναι απλά μέτριο.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλά δεν αντιλέγω γίνεται και καλύτερα απλά έβαλα ίδιες ρυθμίσεις και στα δυο (είχα κατεβάσει και το iso στα 100 (ποιο κάτω δεν πάει) διαφορά σχεδον καμία λίγο λιγότερος θόρυβος απλά όλα ποιο σκοτεινά και αν ανέβαζα το exposure στο p9 πάλι γυρνούσε θόρυβος πίσω

αν πέσει στα χέρια μου πάλι θα κάνω και άλλες δοκιμές αλλά κάνει μπαμ οτι κάτι δεν πάει καλά ενώ τραβάει αρκετό φως θόρυβος είναι στο θεό

το αστειο ειναι οτι την ημέρα... φώτο είναι πολύ ανώτερες από το p8 (μερικές που ειχα τραβήξει διαφορά χαοτική (προς το p9) κρίμα δεν ειχα κρατήσει τπτ καθώς ήταν στην εσωτερική μνήμη αυτές

Ναι, λογικό. Λίγο λιγότερος θόρυβος αλλά καμία ουσιαστική διαφορά.

Ή λοιπόν απλά το πείραμα με την ασπρόμαυρη δεν της βγήκε στις νυχτερινές (το πιο πιθανό πιστεύω) ή δεν έχουν παντρέψει σωστά (ακομη?) το παραπάνω φώς που μπορεί να "πάρει" η ασπρόμαυρη μηχανή στην λήψη της, με την λήψη της έγχρωμης.

Ας ελπίζουμε οτι ειναι το δεύτερο.

Edited by fanatikos

Όπως το 'πες! Λάικα και μπαλαλάικα! Η λάικα απ' οτι βγήκε μετά δεν έκανε κα τίποτα σοβαρό στις μηχανές. Πολλοί πίστεψαν για φακούς αλλά ουτε κατα ιδέα. Κάποια mode επιμελήθηκε (τα οποία δεν ξέρω αν αφορούν νυχτερινές λήψεις) και νομίζω οτι έδωσαν και κάποιο approval στο σχεδιασμό τους. Τίποτα περισσότερο.

Εντάξει, το είπαμε και νομίζω οτι έχει γίνει αντιληπτό. Για νυχτερινές λήψεις δεν κάνει. Είναι απλά μέτριο.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, λογικό. Λίγο λιγότερος θόρυβος αλλά καμία ουσιαστική διαφορά.

Ή λοιπόν απλά το πείραμα με την ασπρόμαυρη δεν της βγήκε στις νυχτερινές (το πιο πιθανό πιστεύω) ή δεν έχουν παντρέψει σωστά (ακομη?) το παραπάνω φώς που μπορεί να "πάρει" η ασπρόμαυρη μηχανή στην λήψη της, με την λήψη της έγχρωμης.

Ας ελπίζουμε οτι ειναι το δεύτερο.

α ναι... κατι ακομι... στο b/w βγαζει άψογες nigh photo.... αλλα μονο σε bw :(

βρήκα και ενα rewiew εδώ...

http://mashable.com/2016/04/27/huawei-p9-versus-lg-g5-dual-camera-comparison/#L0g3qV0A_gqt

μερα και στο b/w είναι απλά αλλού η φοτογραφιες... βραδυνές όμως......... άστο..

πυστευω οτι πανε καλα με της δυο cameres απλά στο επόμενο να βάλουν καλύτερη έγχρωμη ... (εκτός και αν ειναι software glitch)

Edited by egodemis

Πιστευω πως ειναι software το θεμα. Αποκλειται να ευθυνονται οι καμερες για αυτο. Αυτο που μου κανει εντυπωση (η τουλαχιστον δεν εχω εντοπισει ακομα) ειναι πως οι εφαρμογες οπως η καμερα, το ημερολογιο κλπ, δεν ειναι ανεβασμενες στο store. Αυτο σημαινει δηλαδη οτι για ενα update της καμερας, θα πρεπει να υπαρξει γενικο software update. Ειναι λιγο χαζο η μου φαινεται; :confused:

Πιστευω πως ειναι software το θεμα. Αποκλειται να ευθυνονται οι καμερες για αυτο. Αυτο που μου κανει εντυπωση (η τουλαχιστον δεν εχω εντοπισει ακομα) ειναι πως οι εφαρμογες οπως η καμερα, το ημερολογιο κλπ, δεν ειναι ανεβασμενες στο store. Αυτο σημαινει δηλαδη οτι για ενα update της καμερας, θα πρεπει να υπαρξει γενικο software update. Ειναι λιγο χαζο η μου φαινεται; :confused:

οο τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα... camera app από μόνη της δεν κάνει τπτ.... θέλει camera drivers, camera firmware, kernel για να αλλάξει κατι... δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία να αλλάξει κατι σε κάτι τετοιο... θα πρέπει να περιμένουμε καινουργιο build... αν και αμφιβάλω οτι θα αλλάξει κατι

οο τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα... camera app από μόνη της δεν κάνει τπτ.... θέλει camera drivers, camera firmware, kernel για να αλλάξει κατι... δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία να αλλάξει κατι σε κάτι τετοιο... θα πρέπει να περιμένουμε καινουργιο build... αν και αμφιβάλω οτι θα αλλάξει κατι

Αααα οκ πάω πάσο τότε. Δεν ήμουν ποτε ιδιαίτερος φαν της φωτογραφίας οποτε θεώρησα ότι τη δουλειά θα την έκανε το camera app σε μεγάλο βαθμό.

Όπως και να εχει, το να μην εχει τις εφαρμογές της σε κάποιο store ειναι παράξενο. Ειδικά για μικρό bug fixes και improvements θα ήταν ότι πρέπει.

Αααα οκ πάω πάσο τότε. Δεν ήμουν ποτε ιδιαίτερος φαν της φωτογραφίας οποτε θεώρησα ότι τη δουλειά θα την έκανε το camera app σε μεγάλο βαθμό.

Όπως και να εχει, το να μην εχει τις εφαρμογές της σε κάποιο store ειναι παράξενο. Ειδικά για μικρό bug fixes και improvements θα ήταν ότι πρέπει.

camera app δεν κάνει τπτ περισσότερο από το να τραβάει data και να δινει data στους drivers / firmware ειναι απλα ενα κενο shell που εκμεταλευετε το τι προσφερει το firmware και άκρως σπάνια έως και καθόλου δεν εχει bugs .... οτι bug υπάρχουν είναι στους drivers/firmware

καλημερα,

επειδη για μενα ειναι σημαντικος παραγοντας οι νυχτερινες φωτο, τωρινός κατοχος xiaomi mi4 και επειδη και το mi5 εχει απογοητευσει στον τομεα καμερα, αλλα πολυ φτηνότερο σαν αγορα,

μηπως καποιος συνφορουμητης εχει και τα 2 ή εχουν περασει απο τα χερια του να μου πει εντυπώσεις?

thanks

Επειδή βλέπω ότι πολύς ντόρος γίνεται για τις φωτογραφίες η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που κάποια συσκευή δεν τραβάει σε Raw αρχεία ποτέ δεν θα υπάρχει η ποιότητα που αναζητάτε. Ασχολούμαι αρκετά με την φωτογραφία με επαγγελματικό εξοπλισμό. Sony A7r II.

Όταν θέλω να τραβήξω φωτογραφία για την δουλειά μου χρησιμοποιώ τις φωτογραφικές μηχανές μου και όχι το κινητό.

Βεζούβιος

• The title was changed to Huawei P9