Jump to content

Eurovision 2005 με την Έλενα Παπαρίζου (ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!)

bel
 Κοινοποίηση

Ποιά θέση πιστεύετε ότι θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό?  

204 members have voted

1. 1. Ποιά θέση πιστεύετε ότι θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό?

• 51
    • 2η - 3η
      59
    • 4η - 6η
      37
    • 7η - 10η
      17
    • 11η - 15η
      5
    • 16η +
      10
    • μου είναι αδιάφορο
      23
    • ΔΞ / ΔΑ
      2

Recommended Posts

Δεν μου αρέσει το τραγούδι. Ειναι πολύ μέτριο, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο που να σου μένει ακούγωντάς το. Επίσης, δεν έχει σχέση καθόλου με την χώρα μας. Σε τίποτα μα σε τ ί π ο τ α.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μου αρέσει το τραγούδι. Ειναι πολύ μέτριο, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο που να σου μένει ακούγωντάς το. Επίσης, δεν έχει σχέση καθόλου με την χώρα μας. Σε τίποτα μα σε τ ί π ο τ α.
ε όχι και καμία σχέση σε βρίσκω ολίγον τι υπερβολικό :p η κρητική σούστα που σε με θυμίζει το "εισαι αμαρτωλη δεν σε θελω πια " δεν σου λέει τίποτις? :D :p :X :w00t:

Dystyxos den exo akoysei akoma to tragoydi toy Danth poy tha pei h ******zoy sthn Eurovision... :cry:

Mhpos mporeite na moy peite an exei ellhnikoys stixoys mesa;Einai pop kommati;

δεν εχει μάτια μου .....

όπως το είπε ο Δάντης ...είναι λέει σούστα r&b :blink: :wacko: :D

Για την eurovision μια χαρά είναι το τραγούδι και σίγουρα πολύ καλύτερο απο τα άλλα δύο!

Η Παπαρίζου ...θεά :love:

Η Πασχαλίδου..κάπου έχανε τα λόγια της ή ιδέα μου ήταν; :X Να πεις δεν είχε και auto cue.. :confused:

Η διοργάνωση από καλή ως εξαιρετική για τα δεδομένα της ΕΡΤ πάντα!

Η κριτική επιτροπή ... η ποιά; :worry:

Προτείνω στους mods να διακοπεί η ψηφοφορία γιατί πλέον δεν έχει νόημα. Νομίζω εκλέχτηκε και επιλέχτηκε το καλύτερο από τα 3 τραγούδια και προσωπική γνώμη ότι θα πάει πολύ καλά. Λίγη επεξεργασία θέλει το τέλος του κομματιού, πολύ απότομα τελειώνει.

Η Πασχαλίδου..κάπου έχανε τα λόγια της ή ιδέα μου ήταν; Να πεις δεν είχε και auto cue..

Η Πασχαλίδου δεν κάνει ρε παιδιά για σόου. Για καμιά Σουηδία καλή ήταν. Για εδώ θέλει πολύ μυαλό για να κουμαντάρεις μεγάλα σόου, όπως ήταν το χθεσινό. Τα έχασε πολλές φορές. Καλά και η Έλενα μπορεί να είναι θεά, αλλά άμα ανοίξει το στόμα της... :X Καλύτερα να μην το άνοιγε ποτέ...

Το κοινό όπως πάντα σε τέτοια σόου μες στην τρελή χαρά ήταν... Χειροκροτούσαν 10-15 μπροστά-μπροστά και όλοι οι άλλοι ή φέρναν βόλτες ή μιλούσαν μεταξύ τους.

Αλλά συμφωνώ ότι για τα δεδομένα της ΕΡΤ ήταν πολύ καλό σόου.

Το τραγούδι της Παπαρίζου που θα πάει στη Eurovision φέτος έχω βάλει σκοπό να ΜΗΝ το ακούσω καθόλου, για να δούμε αν θα τα καταφέρω :)

Κάτι τέτοιες βλακείες ΔΕΝ θέλεις να τις ακούσεις και τις ακούς συνέχεια γιατί παίζουν παντού, αλλά ΘΕΪΚΑ κομμάτια έχεις απίστευτη επιθυμία να τα ακούσεις και δεν τα βρίσκεις πουθενά :mad:

δεν εχει μάτια μου .....

όπως το είπε ο Δάντης ...είναι λέει σούστα r&b :blink: :wacko: :D

ειδικά RnB δεν είναι με τίποτα... εκτός και αν θεωρεί ΡνΜπι το PapiChulo ας πούμε μιας και το τέμπο τους είναι σχεδόν πανομοιότυπο.... :p

Κατα τα άλλα...Ολοι το ξέραμε οτί αυτό θα νικούσε. Καλό είναι, ανεβάζει τους πάντες με το πρώτο άκουσμα, ευελπιστώ ότι θα σκίσει σκηνικά, η Παπαρίζου είναι έτοιμη, το τραγούδι έχει σχεση με ελληνικά ακούσματα (εκτός και αν η λύρα είναι παραδοσιακό όργανο της Γουαδελούπης και δε το ξέρω :p :X ) , σου μένει στο αυτί αλλά για τους ξένους είναι λίγο μυστηριο. Η θα πάθουν υστερία ή θα τους κουράσει. Για να δούμε λοιπόν....

υγ... Γιατί όσοι ασχολούνται με τη Γιουροβιζιόνα, έχουν πρόβλημα άρθρωσης? :p

Για να μη πώ για τη Παπαρίζου (απίστευτο πρόβλημα με το "σ" της και τα φωνήεν, είχα λίωσει στα γέλια), τη Πασχαλίδου (επίσης "σ" αλλά λίγο πιο ελαφρύ)... Μέχρι και ο Κατσαρός !

Μουαχαχαχαχαχα!

:X

Τελικά πού μπορούμε να βρούμε το My Number One ολόκληρο και όχι από λήψη από Tv; Το έχουμε σε κανά direct downloading; :O

EDIT: Δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλους ή αν απαιτεί πρώτα Log in αλλά στο κάτω λινκ υπάρχουν τα 4 τραγούδια της ελληνικης υποψηφιότητας (που τελικά έγιναν 3). Είναι από το greek-mania.

http://www.anti-leech.com/al_package.php?id=go_maya&name=******zou_eurovision

EDIT 2: Α ξεχάστε το. Είναι και η γνωστή λογοκρισία στο όνομα Παπαρίζου στα λατινικά, οπότε για να ακολουθηθεί το λινκ, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα αστεράκια με τις γνωστές 3 συλλαβές... :p

Το τραγούδι της Παπαρίζου που θα πάει στη Eurovision φέτος έχω βάλει σκοπό να ΜΗΝ το ακούσω καθόλου, για να δούμε αν θα τα καταφέρω :)

Κάτι τέτοιες βλακείες ΔΕΝ θέλεις να τις ακούσεις και τις ακούς συνέχεια γιατί παίζουν παντού, αλλά ΘΕΪΚΑ κομμάτια έχεις απίστευτη επιθυμία να τα ακούσεις και δεν τα βρίσκεις πουθενά :mad:

2 ώρες μετά που έγραψα αυτό που κάνω quote τώρα ήρθε σπίτι μου ένας φίλος μου και μου ζήτησε να κατεβάσω και να του γράψω το κομμάτι που θα πάει στη Eurovision σε CD... Δε μπόρεσα να το αποφύγω, τελικά το άκουσα... :( Αχχ, δεν τα γλιτώνουμε τα εμπορικά κακά κομμάτια :p :mad: :worry: :confused:

Ας έκλεινες τα ηχεία κι εσύ βρε παιδί μου :lol:

mono aftes tis symetoxes anaferi to episimo site:

Greece: Helena ******zou

Lebanon: Aline Lahoud

Malta: Chiara

Switzerland: Vanilla Ninja

Latvia: Walter & Kazha

giati akougete entona oti argisame na to parousiasoume fetos?

exoun k alles xwres dromo akoma...:

04/03 | Serbia & Montenegro: Evropesma-Evropjesma 2005 - Final

04/03 | Spain: Final 1

05/03 | Spain: Final 2

05/03 | Norway: Melodi Grand Prix 2005 - Final

05/03 | Sweden: Semifinal 4

05/03 | UK: Making Your Mind Up 05

05/03 | Romania: Final

05/03 | Switzerland: Congratulation – Eurovision Song Contest (incl. Presentation Swiss Entry)

06/03 | Bosnia & Herzegovina: Bosnia & Herzegovina: BH Eurosong 2005 - Final

06/03 | Ireland: You're a star - Final

06/03 | Sweden: Second chance round

07/03 | Belgium: Final (with reservation; possible date also 27/02)

12/03 | Germany: Germany 12 Points! - Final

12/03 | Sweden: Melodifestivalen 2005 - Final

13/03 | Hungary: Final

17/03 | Ireland: You're a star - Song selection

20/03 | Belgium: Final

...

2 ώρες μετά που έγραψα αυτό που κάνω quote τώρα ήρθε σπίτι μου ένας φίλος μου και μου ζήτησε να κατεβάσω και να του γράψω το κομμάτι που θα πάει στη Eurovision σε CD... Δε μπόρεσα να το αποφύγω, τελικά το άκουσα... :( Αχχ, δεν τα γλιτώνουμε τα εμπορικά κακά κομμάτια :p :mad: :worry: :confused:

Καλά

μη μας πάθεις και τίποτα...εφόσον δεν μπορείς να το αποφύγεις, χαλάρωσε το και απόλαυσε το όσο μπορείς... ;)

:X

Μηπως να άλλαζε η δημοσκόπηση σε κάτι τέτοιο ? Μιας και επιλέχτηκε το κομάτι ?

Πιστεύετε οτι θα υψηλή θέση το ελληνικό τραγούδι στη Eurovision ?

1. Ναι !

2. Ισως...

3. Οχι

4. ΔΞ/ΔΑ

Μηπως να άλλαζε η δημοσκόπηση σε κάτι τέτοιο ? Μιας και επιλέχτηκε το κομάτι ?

Πιστεύετε οτι θα υψηλή θέση το ελληνικό τραγούδι στη Eurovision ?

1. Ναι !

2. Ισως...

3. Οχι

4. ΔΞ/ΔΑ

Πολύ καλή ιδέα! Οι mods ας αλλάξουν τη δημοσκόπηση. Λέγοντας υψηλή θέση ας πούμε πρώτη πεντάδα ή τριάδα πχ. :)

OK OK (Siganos - Valentino)...ποπ με dance 10 13,89%

You're my number one (Dantis - Germanou)...μπάλο 57 79,17%

Lets get wild (Douglas Carr)...ποπ ethnic 5 6,94%

Σύνολο : 72 100%

Έχω τη διαίσθηση ότι θα ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ, φέτος, ούτε καν στη 10αδα δε θα είμαστε :)

Δεν θελω να γινω μαντης κακων αλλα αυτο το προαισθημα εχω κι εγω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...